Tic tac.

:) Vilken härlig kväll det blev igår! Jag dök hem till systrarna Sandbergs vid sjutiden och där satt vi ett tag och bara snacka och drack lite vin. Senare var ju planen att återigen besöka Strömpis allsång men paraply-beväpnade femtioplus-tanter och ösregn gjorde att det hela tappa charmen. Vi tog oss istället till Lilla Örebro där vi drack goda drinkar som alltid. Vid halv tolv ville de två yngre i kvartetten (jag och Malin vill säga) gå vidare medan Marina och Karin skulle promenera hem. Det blev Pitchers för oss och väl där mötte vi nästan hela mitt band.

En riktigt bra kväll! Men det är nog inte slut på det roliga än.Jag ska snart gå iväg till Behrn för att se Daniels match, sedan ska vi två äta ute ikväll och ha lite kvalitetstid. Dock ska han ut med Erik och dricka öl så jag och Malin ville inte vara sämre. Vi kör Frimis ikväll. Det blev få bra bilder igår, vi försöker ikväll igen.






"Wanna dance by myself, cause you´re out of luck"

Hemma och vänder. Ska ut och promenera med Vilda i regnet. Hon är så go. Hon har suttit i Daniels knä här vid datorn och tittat ut på regnet genom fönstret jättelänge. Ikväll blir det rep. Som jag har längtat! Pink, AC/DC, Gawin Degraw och några fler godingar ska betas av. Tänk, imorgon är det helg igen. Snart är det höst.


Du får inte.

Kanske orkar ingen läsa.
Kanske är det mest för min skull.
För mig är det ett mästerverk.

Den prickar så rätt på en känsla jag kände förr.
Förr, och inte nu.
Så lätt att plocka fram.


Du får inte knacka på min dörr
Om du inte är beredd att komma in
Du får inte göra om mitt namn
Och börja kalla mig för din
Och du får inte vandra på min väg
Utan att visa mig ditt mål
Och inte stjäla av min godhet
För att fylla upp ditt hål

Och du får inte riva mina murar
Som jag omsorgsfullt har byggt
Om du inte skyddar mina drömmar
Så att jag kan somna tryggt
Och du får inte ha mig som en dröm
När jag vill va din verklighet
Och du får inte säga att du hoppas
Om du inte tror du vet

Men du får ta den tid du behöver
För att förstå vad är det du vill
Du får be en bön att tiden
Du behöver räcker till
Och du får samla dina tankar
Så att två själar kan få ro
Och så att allting som vi lovade
Oss själva, kan få gro

Du får inte andas på min panna
Och inte få mig falla mer
Om du inte sen kan stå för
All den oreda du ger
Och du får inte röra vid mitt hjärta
Som om allt var uppenbart
Men jag önskar inget hellre
Än att du gör allt emot mig snart


"Du får inte göra om mitt namn, och börja kalla mig för din."

Jag är riktig svag för svensk musik och tycker nog att svenska kan vara ett av det vackraste språken som finns. Det blir så osklyshigt och naket, alltid så rätt i hjärtat. Jag hittade tre favoriter som jag sjöng under gymnasietiden. Även fast sångtexterna inte passar in i det liv jag lever just så väcker dom en liten klump i magen. Jag hoppas att jag aldrig aldrig aldrig ska behöva tänka så, känna så och fundera i dom banorna.



Septembertankar.

För att härma en blogg jag nyss läste så måste jag visa några godingar jag hitta inför hösten. Jag vet att det är lite hyshpysh att prata om vad som komma skall efter Augusti, men jag kan faktiskt längta dit när jag ser alla goa koftor och halsdukar i skyltfönstrena. Självklart vill jag njuta varenda sekund av den sommaren vi har kvar men de första två höstmånaderna är helt två favoritmånader. Ny energi efter sommaren, ren luft och massa nya kläder.



Onsdagsmys.

Onsdag kväll och Veronica Maggio spelar på Ritz. Jag har sett henne två gånger tidigare och trots att dom spelningarna var riktigt bra och att jag älskar hennes låtar så bangar jag ikväll. Jag behöver vara fit for fight imorgon på jobbet. Fredag kväll däremot, då blir kusinutgång och Strömpis allsång. Hur bra som helst!

Jag och Daniel är hundvakter ikväll. Sannas goaste Vilda. Hon ska stanna till fredag men jag hade önskat att få ha henne mycket längre än så. Jag saknar verkligen att ha djur hemma. Men tids nog, tids nog. Planen är en långpromenad med Vilda, lite tacos, ett glas rött och en ny dansk serie på tv. Jag har det för bra jag.


(Hitta en fin bild som inte blivit publicerad. Han är fin han. )


Sådär, bara vara.

En Emma och en Daniel utslagna i soffan. Ibland måste dagarna vara "bara vanliga" också. Idag har varit en sådan dag. Jag har powerwalkat i solen hem till fröken Udén där jag hämtade hennes post (PS. Jag saknar dig!). Nu ikväll har vi verkligen inte engagerat oss i något. Vi har sett ett program om att leva som nunna och nej - ibland blir det inte roligare än så.


Natti natti.


(Fröken udén i sitt esse)


MUF

Återigen, den verklighet jag lever i har för få timmar om dygnet. Jag skulle dessutom behöva tjäna minst 10 000 mer i månaden än vad jag faktiskt gör idag. Jag har återigen insett att jag har för mycket idéer, visioner och drömmar.


Jag hade lovat mig själv att vara lite mer aktiv inför rikstadsvalet 2010. Jag skulle först och främst sätta mig in bättre i fler frågor än mina favoritämnen och jag skulle även läsa på om de andra partierna lite bättre. Detta är ju inte försent. Men jag hade även tänkt åka iväg till Norrköping på valupptakt, den första helgen i Augusti. MUF´s  valupptakt har jag velat åka på i flera år men först i år anmälde jag mig. Nu har det slagit mig att jag måste bryta löftet till mig själv. Jag har inte råd och jag har inte tid. JAG VILLE SÅ GÄRNA! Jag vill verkligen känna att jag har koll inför valet och framför allt vill jag gärna dra mitt strå och försöka påverka andra inför valet.


PUSS PÅ ER!

Det här är helt galet.

3-0 och utan att överdriva är jag näst intill mållös. Vad hände? Elfsborg riktigt chanser går att räkna på mindre än en hand medan svartvitt producerade hela matchen igenom. Ajdarevic kom som en skänk från ovan och tryckte in två mål till idag (gjorde ett förra matchen på sina 7 inhopps-minuter). Killen gör inte mycket förövrigt på plan men göra mål, det kan han verkligen! Vilket är precis vad vi behöver.


Att få skräll-vinna så stort mot ett tryggt, och vanligtvis målrikt lag som Elfsborg är en sådan skön upprättelse som visar på att ÖSK långt ifrån endast har tur. Elfsborgs plan idag var att backa hem, det fick vi veta precis innan matchstart. Hur tycker dom att dom lyckades med det? 3 insläppta och knappt inga egna chanser. Det här var nog en rejäl knäpp på näsan för Boråsarna. Nu återstår att se hur mycket tid ÖSK får i fotbollskväll. 20 sek?


Sick and tired

Jag är trött.
Jag vaknar inte riktigt idag. Det känns som om jag går omkring i ett enda töcken. Det här vädret gör mig deprimerad och att det skulle vara skönt att jobba när det regnar är en myt. Även om jag blir avis på folk som är lediga så ser jag mycket hellre fint väder utanför fönstret när jag jobbar.

ÖSK-ELFSBORG ikväll. Jag är en dålig supporter idag för jag tänker inte under några omständigheter frysa ihjäl på ett regnande Behrn Arena. Jag har sett fram emot att sitta där och se matcherna live. Finns inget bättre sätt att spendera en måndagskväll, men i detta hemska väder? Nej, någon måtta får det vara.

Amatörtipparen (dvs. Iggströmskan) tippar:
3-2 till ÖSK (Bedoya, "den nya med det svåra namnet", Astvald)


Den senaste veckan.












Regntunga skyar.

Fortfarande lite febrig men vad gör det när man ändå jobbar hemifrån? Kör ett översättnings-race. Skulle tippa på 8-10 timmar. Regnet öser ner så jag kan ju inte påstå att det finns så mycket bättre att roa sig med. Jag och Daniel ska promenera in och gå på bio ikväll. Det är väl en riktig regn-aktivitet? Mysigt, tycker jag!


Och imorgon kommer kusinis hem från Gotland. Det tackar vi för.
(Kusinbild tagen, juli 2007)


Evighet.

Jag ska snart möta upp en troligtvis (läs: underdrift) salongsberusad/fnittrig/lycklig pojkvän för att promenera hemmåt. Tiden går otroligt sakta när man väntar. I vanliga fall är jag stark motståndare kring det faktum att Örebros krogar stänger så tidigt som 02.00 (shape up!) men ikväll är jag evigt tacksam. Jag vill gå hem nu!

Bjuder på en gammal favorit.


Köpenhamn 2012.

Jag skulle kunna säga att uttrycket "Mycket snack och lite verkstad" är typiskt mig. Men så är faktiskt inte fallet. Jag är bra på att genomföra saker. Jag är planeringsmästarinnan herself och brukar se till att saker går min väg. Det jag inte kan förändra brukar jag stånga mig blodig för men när jag väl insett och accepterat så kastar jag mig in i nästa projekt. Så ja, det är möjligt att allt inte är genomförbart men detta uttryck måste strykas från listan.

Snarare skulle uttrycket "Mycke drömmar och för lite verklighet" kunna passa bättre in på mig och mitt sätt att leva. Jag har så mycket drömmar och ofta upplever jag att det inte finns tillräckligt med utrymme och tid för att genomföra dessa. Det handlar inte om engagemang, struktur, motivation eller vilja i dessa fallen. Nej, det handlar om att verkligheten är alldeles för enkelriktad för min smak.

Men nu har jag äntligen en dröm som faktiskt är mer realistisk än något annat. En dröm som tillgodoser alla min behov och önskningar och faktiskt inte gör att jag måste offra något (som det vanligtvis ser ut). Jag är ju lite kärlekskrank och vill ju självklart involvera min andra hälft i denna dröm och det verkar verkligen inte omöjligt.
Det skulle bli precis lika mycket vårt äventyr som en stor satsning och investering för min framtid.



"För en karriärstörstande kvinna som du skulle det nog vara perfekt"
Citat: Min personliga, italienska, sportdyrkande, upplysande och vägledande coach, Herr Rispoli.

Fröken Horn in på småtimmarna.

Jag spenderar tid med Melissa Horn och en kopp kaffe i mammas kök. Klockan är snart midnatt och jag känner mig sådär "emma-rastlös". De är galet att det är mörkt ute. På midsommar var jag och Daniel ute och promenerade runt två-tiden och då var det fortfarande ljust ute. Jag antar att jag måste acceptera att hösten närmar sig bestämt för varje dag..

De första höstmånaderna, det vill säga september och oktober, brukar jag vara som mest effektiv på året. I år hoppas jag dock att jag inte blir mer effektiv än vad jag är nu. Det vore ju lite läskigt. Men jag kan absolut längta till mörka kvällar med teedrickande, serie-maraton, promenader, mysiga halsdukar och tända ljus. Jag brukar skriva ännu fler listor än vanligt på hösten. "Detta ska jag göra / förändra / fixa, hösten 2010". Jag brukar ha en stor vilja att förändra på hösten. Sådana känslor är alltid starka och svåra att stå emot. Får se vart denna höst bär.


Bästa kvällen på länge.

Gårdagskvällen var en av de bästa kvällarna på länge. Jag och Daniel begav oss vid sjutiden till Al Forno för att möta upp massa vänner som vi inte träffat på länge. Väl där hade vi ordnat en överraskningsmiddag för Erika som fyllde 24 igår. Det var så roligt att se hennes min när hon kom in på restaurangen och trodde att hon & Erik endast skulle hämta en avhämtningsmeny för att sedan gå vidare. Men där satt vi, 9 stycken och skulle fira henne. ♥

Det var verkligen en toppenkväll på alla sätt och vis. God mat, dryck och världens goaste sällskap. Ikväll sammanstrålar jag och Daniel med Erik & Erika för lite allsång på Strömpis. Den här sommaren är verkligen bäst!


Torsdagsregn.

Jorå.
Det regnar ju en aning.
Skulle man kunna säga.



Tredje koppen kaffe och en filt runt hela mig.
Jag ser ut som ett litet paket.

Sådär enkel kärlek.

Ibland kan de allra minsta minsta gesterna vara de som är de allra allra finaste. Kärlek kan vara något så litet:


som att köpa hem sin sambos favoritsmak på keson, spara en artikel i tidningen man vet att han/hon vill läsa, hyra hem en film som han/hon sagt att han/hon vill se, en puss i pannan, lite massage när han/hon har ont i ryggen, laga favoriträtten efter en lång arbetsdag, erbjuda sig att diska all disk som han/hon sparat för länge.

Ja ni förstår.
Ibland kan det vara så enkelt.
Ikväll är det sådär enkelt.


Spontan-besök av en liten prins.



Jag spontan-hoppade in som barnvakt åt det här charmtrollet igår.



Bakning är ett säkert kort, så kladdiskaka fick det bli.



Smeten är såklart godast!


Han är min gulleunge, min lillprins och min bästa.

Stolt syster.

Stolt syster.
Lillebror tillsammans med sitt Mellringe Eker i A-slutspel.
Jag vill vara där!


Aldrig mer ensam.

Tittade igenom bloggarkviet och fastnade på Februari 2008. Ibland glömmer jag vilket helvette det var att ha ett distansförhållande.

Jag ska tänka på det ikväll.
Ikväll i vår lägenhet.
När jag lagar mat till oss.
Innan vi ska sova i vår säng.
Då ska jag påminna mig själv hur lyckligt lottad jag är.

Aldrig mer måndagar med tågresor.
Aldrig mer söndergråtna mornar.
Aldrig mer ensamma nätter.
Aldrig mer Skövde, aldrig mer Stockholm.
Aldrig mer, aldrig mer, aldrig mer!


(December 2007)

"Var är kaffet, Mats?"

Jag har tagit en kaffepaus mitt i pappersarbete, kontrakt, uppdateringar, excelfiler och cvn. Jag tror inte min kropp skulle fungera utan kaffe nuförtiden. Jag har börjat inse att den smygande huvudvärken som blir mer och mer återkommande måste bero på koffein-brist. För den kommer ju bara när jag inte hunnit dricka kaffe. SHAPE UP!

Ush.
Jag tycker inte om beroenden.


Gothia cup.

Lillebror är iväg på sitt första Gothia cup någonsin. Det måste nog klassas som det största som hänt i hans liv hittils. Han har varit så sjukt taggad de sista veckorna (månaderna? åren). Igår spelade hans lag (Mellringe Eker) premiär mot ett Göteborgslag och vann storslaget med 4-0. Mamma har berättat hur killarna var helt galna efteråt och bara studsa omkring av glädje. Jag blir lite bölig av sådana stunder. Min lilla hjälte. Han är värd världens bästa uppleve och jag hoppas, hur många vinster eller förluster de än får efter veckans slut, att dom är stolta över sin prestation och nöjda med veckan som gått.

2004 stod jag på scen inför 45 000 personer på Nya Ullevi med en showgrupp på Gothia-invigningen. Det var en helt störd upplevelse och kanske bland det mäktigaste jag varit med. Tänk att vara fotbollspelare och få sitta där bland alla spelare från hundratals länder och veta att en fantastisk vecka ligger framför dom.


(Helt irelevant bild på mamma, men den är ju rolig iaf. Taget på våran kick-off under uppdragsjakten.)

"I know that I got issues, but your pretty messed up too."

Repet igår kväll var för bra. Jag vill repa snart igen men jag får hålla mig tills nästa vecka. Just nu ligger all fokus på 15e Oktober och Proffice konsultfest. Igår repade vi allt från Magnus Uggla till Journey. Sjukt bra repertoar och jag tycker verkligen det är så roligt när man får börja om från scratch, med ny sättning och leta helt nya låtar. Det tar tid och energi att repa in 50 nya, men oj så kul det är. Igår skrek vi oss hesa jag och Chris. Så skare va!

Idag är det jobb.
Jag är hemma på lunch.
Lyxigt att få äta med Daniel varje dag nu när han har semester.


(Ny tshirt, fått av min goda mor, mycket nöjd)

Hubbabubbawaboobaband.





Karaktären lämnade vi hemma.

Både jag och Daniel fick offra vår inplanerade hemmakväll igår. Vi ställde upp för våra lag, skulle man kunna säga. Elin var mitt lag och Daniels lagkompisar är ju verkligen hans lag. Utgång på varsit håll blev det. Ett glas vin hos fröken Englund blev en hel utgång och idag är jag mycket nöjd över valet. Hemmakvällar kommer ju, man måste ta till vara på dessa spontan-tillfällen. Är det sommar så är det.



Vi firade mamma & Micke i onsdags.







"Töm ditt rum på tonårstankar nu"

Har promenerat från Fröken Lexon och ska sätta mig ute på mors balkong för att avsluta en inlämningsuppgift i "Projektledning". Kan någon påminna mig nästa sommar att inte läsa sommarkurser då? Två somrar i rad får räcka. Det snor min energi kan jag lova (en smärre "piece of cake" trodde jag att det bli bli men min naiva sida segrar åter igen).

Imorgon väntar jobb och rep. Måndagar känns sådär och hela min kropp skriker nej, men jag biter ihop. Tänker på pengarna och på att tiden måste gå fort tills det är helg igen. På fredag ska jag, Daniel, Erik och Erika på allsång på strömpis. Det må vara 30+++ dom kvällarna men än sen då? Äre sommar så äre allsång. Så det så!


Rättvis poäng.

3-3
Ett värdigt och rättvist resultat.

Hujeda mig vilken spännande match. För att vara premiären efter uppehållet var det otroligt hög klass på båda lagen. En snabb-lista på matchen skulle kunna se ut som följer:

1. ÖSK måste ha toktränat fasta situationer under uppehållet. Grymma var dom! Speciellt Gerzic ska ha cred.
2. Porokaras miss efter Astvalds toksnygga framspelning känns lite väl "typiskt ÖSK" och var sjukt klantig.
3. Astrit Ajdarevic kunde inte ha fått en bättre start i ÖSK och briljerande sina 5 min i matchen som avgörande målkung. Det är vi evigt tacksamma för.


Älskade älskade älskade allsvenskan.

Idag är en stor dag. Ingen är gladare än jag idag. Allsvensk premiär för ÖSK efter uppehållet och detta görs på emot Elfsborg. Jag har bänkat mig i mammas soffa tillsammans med morbror Pygge. Idag är jag så tacksam för deras val att ha Canal+ och jag tror bestämt att jag måste diskutera med Daniel om inte vi också ska skaffa kanalen. Men först - en riktigt viktig match som kan sätta ribban för kommande omgångar. ÖSK har tre raka vinster i ryggen och det är enormt viktigt att vi höjer nivån och inte tappar denna ljusa trend.

(notera att jag vi:ar ÖSK och mig. Vi är ett. Jag och mitt älskade ÖSK)

Inget ger mig mig så mycket pirr.
Inget ger mig så mycket adrenalin.
Inget gör mig så glad som en skön svartvit seger.


Blixtrar och dunder.








Ska promenera över till fröken Englund snart. Jag och en flaska rosé. De blixtrar, vågar man då?
Jag ska ju umgås med min karl ikväll men han tittar på live-crossfit-games så jag lämnar han ensam en stund. Ha!


Regnet.

Underbara dag. Tänk att en regnig dag kan kännas så bra. Jag som från börjat önska mig några timmar av solbränne-förbättring. Vi har tokstädat idag och då menar jag verkligen tokstädat. Ofta när vi väl börjat kan jag inte sluta utan jag börjar rensa skåp, lådor och garderoben. Det är sjukt skönt när det är över.

Sushidejten med Josefine var toppen. Jag satt kvar ett tag när hon gick till jobbet för att dricka kaffe med Malin, Marina och Micke. Ikväll blir det en hemmakväll som heter duga. Vet inte riktigt när vi senast bara var hemma en lördag och umgicks. Det är så välbehövligt! Så ja, tack vare regnet har jag nu fått en toppenlördag.


"Thats alright, cause I love the way you lie"



Det är väl ingen "åh-jag-älskar-att-ha-sommarlov-låt" och ingen som jag kommer dansa sena nätter till. Men ni vet ju hur jag funkar när det gäller musik. Kriteriet gäller fortfarande, "musik med nerv i". Jag älskar den här refrängen och jag tänker att det är fantastiskt hur några så simpla meningar kan få sådan genomslagskraft.


"Efter-två-drinkar-nostalgisk"

Jag är hemma efter en riktigt mysig kväll. Jag inser hur mycket jag saknar Erik och Erika. De var ju dom första jag lärde känna av Daniels vänner. Vi som åkte till Barcelona, vi som fira nyår i Växjö, Idre, middagar, spelkvällar och midsomrar. Hej&hå! De har varit mycket roligt med Erik och Erika. Jag tror bestämt att jag är lite "efter-två-drinkar-nostalgisk" men det är okej. Det är ett tecken på en bra kväll. Jag följde Erika till Ritz och satt kvar ett tag för att prata med Erik, David, Henke och Jonas men det blev en tidig kväll för mig.

Här får ingen sovmorgon inte!




Mot Lilla..

Om exakt 24 minuter ska jag möta upp Erika på Lilla Örebro för en drink eller två. Det var längesedan jag var där och ännu längre sedan jag träffade Erika. Vi brukade ju ha "Greys-onsdagar" när vi bodde bara några hundra meter ifrån varandra. Nu bor Erika tillsammans med Erik i Knivsta och hon pluggar för fullt för att fixa sin magisterexamen. Grym är hon! Nej.. here we go!


"Jag skulle ge dig, allting du pekar på. Men bara när du inte hör, vågar jag - säga så".

På jobbet.
Måste ta ett litet break. Sitter med uppdateringar och det blir så otroligt monotont. Jag blir helt knäpp. Jag har tänkt mig en promenad hem på lunchen för att äta med Daniel ute i trädgården. Jag är lite avundsjuk på alla lediga människor. Jag menar, jag fick ju mersmak av mina två veckor. Känslan att vakna och veta att man absolut inte har några som helst måsten. Men jag är lyckligt lottad, mitt jobb är det bästa. Mitt "största problem" på jobbet är mitt kaffedrickande (och det säger ju en hel del om vilka "problem" jag har). Jag dricker säkert sju koppar om dagen. Himla kaffemaskin (och himla karaktär sen då?!).

Gårdagskvällen var smått fantastisk. Kvällen i Gråboda var över all förväntan och bättre än de flesta riktiga bröllopsfester. Vi fixade fantastisk mat, god dricka, mysiga presenter och stämningen var på topp. Lyckligt lottad, jag säger det igen, på alla sätt och vis. Världens bästa familj. Bilder kommer ikväll.




pussar.

Har vart iväg och repat. Jag och de bästa. Hubba Bubba Waboba Band, det är vi det. Älskling ska precis servera mig mat här hemma. Ungspannkaka kan faktiskt vara grymt underskattat. Imorgon kväll far vi ut till Gråboda för att fira Mamma och Micke och deras giftemål, såklart. ♥ Det blir mysigt.




"I only knew I never wanna let you go"

: ) Några små favoriter från helgen i vårt älskade Köpenhamn (kidnappa mig, gör vad som helst, jag vill bo där!).























Godmorning sunshine.

Vissa människor vet verkligen hur man gör det.
Göra andra människor riktigt glada.




Ett litet sms nu på morgonen värmde fint nu när solen uteblivit.
(Varför skriver vi inte oftare söta sms till varandra? När det värmer så mycket?)

Nu väntar en kopp kaffe och en arbetsdag med mycket nytt. Sånt gillar jag!


El-cp-fel.

Herrejösses! De var inte alltför lätt att komma hem till Örebro igår inte. Ett elfel utanför Hässleholm gjorde det smärre omöjligt skulle jag snarare vilja säga. 3,5 timmar på ett tåg utan AC + 3 timmar på en cykelväg med 400 andra passagerare i väntan på buss + en timme på en kaosartad hässleholm tågstation + ytterligare 2 timmar på ett fullt fungerande tåg.

Och vet ni? Allt det där utan att ens hamna i Örebro! De körde oss endast efter felet till STHLM och Göteborg och där blev vi inkvarterade på hotell (vi valde Gbg). Sjukt va? Vi kom hem till Örebro imorse 11.00 vilket alltså är 16 timmar senare än beräknat. Dom där SJ, dom vet verkligen hur man inte ska göra för att "pleasa" sina resenärer.

Nu är vi iaf hemma.
Efter världens bästa resa.


(I brist på annat tills imorgon hitta jag en fin bild från när hela familjen var samlad hos oss)


Eufori?

Det kanske låter larvigt, men en dag som idag känner jag mig verkligen hög på livet. Ett väldigt klyschigt uttryck men det är det enda jag kommer på som kan beskriva detta lyckorus. Jag vet ju liksom inte varför. Men jag har legat ute på en filt med Daniel, lyssnat på P3 och bara njutit av vädret/livet/sällskapet. Jag har även promenerat upp till jobbet och trixat lite inför nästa vecka då jag ska börja mina fem arbetsveckor. Jag tycker så otroligt mycket om mina kollegor! Världens bästa jobb. End of discussion.

Jag jobbar lite hemifrån nu. Utan någon särskild stress. Jag kan koka lite kaffe när jag vill. Packa lite inför Köpenhamn när jag vill. Bättra på brännan när jag vill. Det är en väldigt behaglig situation må jag säga! Ikväll, 20.00, ska jag befinna mig med min kära sambo på O´learys där vi ska möta pappa för att se semifinalen, Tyskland-Spanien. Och ja, såklart, jag hejjar på Tyskland (förlåt Josefine, men Casillas är iaf snygg!).


En dag som idag blir jag sådär larvig som bara vi tjejer 18-30 år kan bli ibland. Jag skulle vilja skrika ut "Jag-är-ung-och-jag-lever-världens-bästa-liv" men jag gör det inte. Jag skriker inombords istället.


Never ending story.



Jag vill aldrig att den här sommaren ska ta slut.

Vänskap.

Jag läser en Örebro-tjej som heter Saras blogg och hon hade hittat den här fina texten om vänner på Micaela Fornis blogg. Jag tyckte verkligen om den och den stämmer så bra in. Jag tror vi behöver påminna oss då och då om vänners betydelse och hur fanastiskt lyckligt lottad man är om man har fina vänner (som jag har!).

Så, puss på er mina vänner och all kärlek till er. Tack för allt ni ger mig och tack för att ni är ni.


...eller?

Det här är en rätt så konstig bild.
Konstig men rolig.
(HA! ni skulle bara veta.)


Superman.

You stumbled in and bumped your head.
If not for me, than you´ll be dead.
I picked you up, and put you back on solid ground.


"Its not forever, its just tonight"

Spännande projekt på gång. Jag kan verkligen kalla mig mångsysslare! Projekten avlöser varandra och nu senast kan jag även titulera mig som låtskrivare/textförfattare. Jag har fått ett uppdrag av en god vän från Norrköping (duktig DJ och producent) att skriva text + sjunga på hans nya låt.

Nästan alltid måste jag tänka till mer än en gång. Jantelags-tankarna spökar oftare än vad jag önskar och tankar som "Tar jag mig vatten över huvudet nu?" styr ibland över mig mer än vad jag låter hjärtat göra. Jag brinner verkligen för att kasta mig ut och prova nya saker! Allt är värt att prova, åtminstone en gång - och varför skulle jag inte klara det? Ibland måste jag lära mig att perfektion aldrig kommer existera.

Så nu kör vi.
På ett tåg från Stockholm.



Puss på sommarn!

Tillbaks på hemmaplan. Det är mysigt. Har precis grillat hos svärföräldrarna och ska snart krypa till sängs. Världens bästa helg är nu över och jag och Malin har samlat på oss massa goa minnen. Imorgon bitti 05.56 sitter jag på tåget till vår kära huvudstad där jag ska dubba hela dagen. Det blir dock bara en dagstrip. På Torsdag åker jag och Daniel till Köpenhamn för en miniweekend. Sommaren 2010 kunde inte börja bättre än såhär.



Hitta en go bild på lillebror. Jag saknar honom ikväll.

Inte utan dina andetag.

Min älskade mamma. Mitt bästa vän. Min finaste, goaste, bästa på alla sätt. Hon gifte sig igår med sin bästa och sin älskade Micke. Jag har självklart vetat detta ett bra tag men för de flesta andra har det varit hemligt. De åkte till Arlanda igår för att spendera 10 dagar i Thailand och för de flesta verkade det bara vara en semester, men 18.00 gifte de sig på Arlanda och förevigade med det sin kärlek till varandra.

Jag fick uppgiften att lägga upp bröllopsbilden på facebook och ändra deras relationsstatusar till "gifta". Det har varit så roligt att läsa alla chockade kommentarer och gratulationer. Jag är galet glad för deras skull och vet att de är jättelyckliga nu på deras bröllopsresa.

Göteborg.

Okej förlåt för dålig bloggning men livet kommer i vägen. Vi har det så himla bra och min semester kunde verkligen inte börjat bättre. Jag tar en fullständig rapport från helgen imorgon kväll när vi åter är i Örebro. Idag har vi tagit spårvagnen till Saltholmen (vi var inte ensamma direkt, trängdes i över en halvtimma på en överfull vagn på väg ut) och solat hela dagen i gassande sol. Vi har även unnat oss sushi och kaffe på stan i över två timmar. Precis så som en semester ska vara! Ikväll blir det några drinkar på stan för de sista märkta "Göteborg-slantarna". Nedan har ni ett urval av bilder, i helt ologisk ordning. Som sagt - imorgon ger jag er allt.