Dixie.

Gud, jag tror jag hade glömt hur mkt jag älskar "The long way around"-albumet med Dixie chicks. Jag minns att jag köpte den skivan förra påsklovet precis efter att Hanna haft sin projektarbetskonsert med just Dixie-låtar. Och de var en så rörig period, Allt var så upp och ned och jag minns att jag och pappa lyssnade på alla låtar hela påsken igenom i bilen på väg hem från jobbet när jag jobbat hos honom. och jag grät unde varje låt..

"I'm not ready to make nice,
I'm not ready to back down,
I'm still mad as hell
And I don't have time"

image916

Kärlek

Precis städat klart ink. diskat klart i lägenheten. Nu är det mycket mysigt och snart kommer mina godingar hit. Jobbade tills 15.00 idag och imorgon ser det ut att bli Västeråsjobb för min del men de är bara roligt. WEYWEY.


Daniel har varit i Stockholm idag och gjort testerna för sommarjobb där med, hade tydligen gått asbra och han lät så glad när han ringde. Han hade fått de bästa tiderna av alla. ♥ My love. På fredag har han intervju här i örebro och då måste de gå bra - för jag pallar inte att han får i Stockholm ist för Örebro - så får jag sitta här själv och han hamna i Stockholm i sommar. HEJ om bytta roller!



Nej nu sitter mitt namn på dörren och adressändringen är gjord.
Jag mår så bra. Massa ångest släppte idag och allt bara faller
på plats. Vet inte riktigt vad jag har gjort för att vara så glad?

image915


Tisdagskväll

Går sönder lite när jag tittar igenom studentbilderna, eller nej, jag menar att jag dör lite. För de är faktiskt sorgligt att inse att man aldrig aldrig kommer uppleva en sådan dag igen, (eh ja?.. uppenbart.). Den lyckan var sjuk. imorgon ska jag iaf få träffa några av brudarna som jag inte ser så ofta. Andrea, jag, Sabina och Marika (kanske carro?) ska se Robin Bergman på folkets hus. Det blir mysigt.



image914

btw. saknar matilda. hör av dig baby!

A trip with my babe...?

image913

OKEJ! De spöregnar ute. Vi pratade lite lätt igår, (ytterst lätt...) om en resa i sommar. En sista-minutenresa. Att bara dra iväg för någon tusenlapp. Såsom jag och Sabina i somras, dock med mindre partynätter. De vore så skönt. Att få sola, bada, sova länge, äta gott, mysa på stranden och bara ha de underbart. De mesta hänger på Daniels sommarjobb som inte är klart än. CYPERN? KRETA? MALLIS? TURKIET? Jag tar vad som helst. eller nej fan, inte Turkiet igen.

Pure nightclub

image912


Invigning av ny klubb på fredag -
Pure nightclub.  Den ska vara en fredagsklubb som riktar sig till åldern 20+, något  Min käre pojkvän blev glad också för på lördagar ska de satsa på åldern 24+ på FRIMIS och de finns ju inte heller just nu. (knäppisen gillar inte att gå ut med småbarn som mig.. hehe) Fick en inbjudan om att vara där 20.00dvs. en timma innan de öppnar på något VIP-galej i deras lounge. Tänkte dra med mig lite brudar då jag fick ta med mig 5 st på inbjudan.

Själv är jag skeptisk mot Frimis på vintern - frimis är ju helt klart ett sommarställe för mig. Men självklart ska man ge det en chans. Så, fredag it is.

Morgonkaffe

På jobbet. Kaffet hinner kallna hela tiden för jag har så många som ringer och som ska bli ringda till. Nu har jag dock en liten rast. Men det är roligt mitt jobb. Kan de finnas något roligare än att ge folk en möjlighet till jobb? De är så otroligt roligt. Funderar på att ta en sväng över gatan till bokrean på Krämaren. Borde kanske unna mig ngt bra? Eller så kanske jag borde spara ja.. .. eh, ja.


image910

........

Adressändring för mig imorgon.
Liten klisterlapp med mitt namn 
på dörren ska fixas. Det går framåt.



Jag är så glad ikväll. Helgen har varit så bra. Mina senaste helger har tenderat till att vara det. En skön trend. På onsdag ska jag träffa Andrea, Sabina, marika och kanske Carro. Vi ska prata sånggrupps-planer. Like old times. Det blir mysigt.

image909
(Hitta härlig bild på sabinas bilddagbok. Tagen sommaren -07 )

En söndag utan ångest

(eller "En söndag utan ÅNGHÄST" som en kär vän till mig skulle säga.)

För första gången på riktigt länge är det söndag och jag har inte ångest. Det är ganska uppenbart att det bara grundar sig i att jag inte måste ta tåget imorgon utan ska stanna här i Öret under hela lovet tills nästa måndag. Imorgon börjar jag jobba och det blir riktigt skönt, inte en gnutta ångest över det. DOCK har jag och Daniel hittils idag bara sovit bort dagen pga. regnet och planerna är att fram tills 18.00 bara dega och titta film. Sen ska vi hem till far min och äta pizza + att se ännu mer film. Det kan bli en skön söndag det här.

Vi hyrde en varsin film, Predikanten och This is England. (De är inte så svårt att lista ut vem som valde vilken.!)



Thee och prat


00.19
Godnatt.
Erika har precis åkt.
Jättemysig kväll och vi såg
inget alls av melodifestivalen.
Men thee och prat är bra.



G

image906

Min gamla älsklingsfilm från när jag var en sisådär 11-12 år. "G, som i gemenskap" går på fyran just nu. Så glad blev jag! Kan inte tänka mig att många andra skulle gilla den då den känns otroligt mycket 80tal men jag tycker den är så bra och så härlig. Planerna med Erika blev ändrade och nu kommer hon hit ikväll istället och ser melodifestivalen med mig. De blir mysigt. Hon har ju inte sett lägenheten än.

Lördagssol

Lördag morgon och världens mysigaste väder. Jag ska snart upp på stan med mamma och fika med henne. Gårdagskvällen var fruktansvärt mysig, till en början velade jag efter jobbet om jag skulle ut eller vara hemma men myskvällen segrade och de var sådan tur. Vi bara degade och tittade LETS DANCE i soffan och daniel laga asgod mat.


Ikväll blir det först jobba och sedan fika med Erika. Får se vad som styrs efter, pga. påtryckningar lockar Klaras ikväll men min ekonomi säger klart STOPP. De visar sig. Daniel jobbar tills imorgon bitti och jag borde städa lägenheten.



(Tänk om alla lördagar kunde vara som nyårsafton.)

TELESVARSTOKIG




.....och hur tusan kan ett multistort företag år 2008 inte ha ett "Du har för närvarande plats.. 398 i kön"... på telesvaret medans man väntar? Hur kan dom bara låta mig sitta här och vänta och inte ha en aning om jag har plats 2 eller 2002 i kön? JAG BLIR TOKIG!

Äntligen fredag

Nyvvaken, himlans vilken sovmorgon det blev! Jag älskade att vakna när Daniels alarm ringer 06.15 och kunna ligga och dra sig när han käkar frukost för att sist pussa mig hejdå . Då kan jag somna om , och sova som idag - enda tills lunch. Idag är det enda riktigt inplanerade att gå till banken och sen vara på proffice och planera nästa veckas arbete. De ska bli riktigt roligt att få sätta igång!

På måndag kommer första lönen, och sen nästa på onsdag.
De var längesen en lön var så välbehövd och efterlängtat.
Skönt att från och med nu veta att varje månad kommer ge lön.




 


Mystorsdag

Mysig kväll. Precis kommit hem igen till Daniel, varit hos morbror Pygge och tittat på film & blivit bjuden på god mat. Han är så bra min morbror, imorgon ska jag jobba åt honom på slottet några timmar och likaså lördag. Fint med pengar. Förövrigt är mitt sportlov äntligen har (ja, kulturama har det bara för att de även är en gymnasieskola.) och jag ska tjäna pengar hela lovet. Tjäna pengar, mysa, träffa vänner och bara ha de bra. Sen blire nya tag i storstaden.♥


image903

Vi såg Isprinsessan ikväll, den var bra den. Seg i början men helt klart sevärd.Förövrigt läser jag Camilla Läckbergs andra roman nu, "Olycksfågeln". Mycket mycket bra den med. Gud vad jag rekomenderar nu då.


 


Ms. Lifecoach

Allt är precis som vanligt - som det ska och brukar vara. Jag öser ut råd till allt och alla, jag hjälper till och stöttar och tycker och tänker, vill dom ha hjälp - ring mig! MEN .. när det kommer till mitt eget liv så är jag ett nervvrak. Tragiskt men sant, att applicera mina egna råd (som jag ger andra..) på mitt EGET LIV? De går väl inte?


Jag är trött.
Alldeles för trött.
Och stockholm är så jävla grått.

Kusin nr. 2


Såhär 21.50 , onsdag kväll och det är Arsenal-Milan på tv (Nej, jag får inte så mkt uppmärksamhet då.) kan jag lika gärna skriva ett inlägg till och välkomna min älskade kusin nr.2 till bloggvärlden. Marina! (NU väntar vi oss att resterande delar av släkten följer trenden.. pappa next?) Hon har precis som lillasyster sin flytt upp till Norrland från att plugga så de ska bli roligt att se henne med om några veckor ♥

tirita.blogg.se
Där han ni den! In med er och kika.


(Marina med pojkvän i gott skick? )

Personalitytest

WEY! Jag gjorde Dr Phils personality-test på facebook nyss och de stämde fruktansvärt bra faktiskt.  Här kommer resultatet : (Ni får väl skrika en kommentar nedan om ni inte håller med alls..hihi)




 

Emma Iggström :

"Others see you as fresh, lively, charming, amusing, practical and always interesting; someone who's constantly in the center of attention, but sufficiently well-balanced not to let it go to their head. They also see you as kind, considerate, and understanding; someone who will always cheer them up and help them out."


Hehe, pappa du kan ringa om du vill att jag ska översätta åt dig.
(Engelskakunskaperna är inte ärvda från min fars sida nej, dock många andra fina.)

Out tonight

image900

Precis tagit ett vamt bad - ätit lite krossad chokladglass och nu blire repa tills Daniel kommer hem. "Out tonight" från Rent framkallar så mycket minnen! Mars 2006, nästan två år sen vi satte upp den. hur kunde de gå så fort?

Klant.

Vilken dag! Bara bara bara inge bra - rakt igenom. Trots mycket sömn inatt så var jag helt slut imorse när jag vaknade och tågresan som väntade blev inte bättre heller. Två femtonåriga tjejer satt mitt emot mig och som vanligt råkar jag bara ut för människor som gärna vill dela med sig om  sina privatliv - gärna för hela tåget - så någon sömn på resan fick jag aldrig.

Och sen.. två sekunder efter avgång inser jag DET. Jag har glömt mina nycklar i Örebro och kommer inte in i min lägenhet, inte in i mitt skåp, kan inte hämta danskläder och nej INGENTING! Jävla klant. Jag hade planerat att sova i lägenheten för en gångs skull i två nätter nu men eftersom jag MÅSTE ha nycklarna imorgon var det bara att ta tåget till Örebro efter skolan.

image898image899
(Örebro . vs. Stockholm ? )

Klantigt, javisst.
Dock väldigt skönt att ha någon att komma hem till, som väntar på en och ger en ett stort leende och en stor varm kram som får genast får en på så mycket bättre humör och gör en glad på några sekunder. Det var behövligt.


PS, I love you.

image897

Pappa och jag såg den här underbara filmen igår. Pappa hatade den verkligen och jag älskade den. Jag hade läst boken tidigare och som vanligt måste man nog börja med filmen för storyn var i stort sett inte samma alls. Men jag kan absolut rekomendera för den är jättemysig och toppenmusik. Även om pappa inte gillade den så vare mysigt iaf att gå med honom . Fan.. man borde gå på bio oftare.

Tisdagsmorgon




Kaffe och Yougurt i skolan. Gick upp 05.15 imorse och tog tåget med mami, de blir endel åka men trot eller ej - det stör mig inte. Har suttit och haft morgonsnack över kaffet med Martin och pratat framtid. För en gångs skull känns det väldigt bra att prata om kommande månader - de är vårt snart och från & med 1a maj är vi sambo.. på riktigt! De blir bra nu - iofs är de inte så stor skillnad från nu. Lägenheten är ju min utgångspunkt redan nu.




Nudlar och promenader

Jag måste gå ut och gå.
Inte bara sitta här.
Inte bara slösa dagen.
OKEJ, bara lite nudlar först.


PAPPA RING DÅ!

En kärlekshöst.

Jag var tvungen att skriva av mig.


image895

Igår var mitt projekt att lägga in massor av Daniels skivor i min nya dator, han har verkligen hur många som helst! När jag satt där och lyssna igenom allt hittade jag "Peter Lemarc, 17 sånger". Den introducerade han mig för i höstas, precis när jag flyttat till Stockholm. Och nu när jag sitter och lyssnar igen ensam kan jag inte förstå hur allt kan ha gått så fort. Det var väl nyss jag flyttade, nyss som jag hade ny klass och man fortfarande sprang runt i skinnjacka? Nu är det februari, inte för att de är vinter - men snart är terminen slut. Vart tog den vägen?

Jag minns hösten så väl, jag minns hur ingenting var riktigt klart och uttalat. Allt var så bra men ändå så nytt. Jag minns hur jag varje söndagskväll grät som ett barn och hur jag varje fredagsmorgon var minst lika speedad som ett barn innan vi skulle få träffas igen. Bara 2 nätter, men dock - två underbara nätter. ( två nätter i 90säng.)

Jag visste hur bra allt var, men jag vågade inte hoppas. Nu är allt så annorlunda, allt är så klart och allt är så självklart. Det är vi. Och snart behöver jag inte gråta på söndagskvällar. Snart är jag speedad varje morgon för att få vakna med honom, inte bara torsdagar. 8 månader har gått, ska kommande 8 månader gå lika fort? Jag längtar efter våran andra sommar ihop.


Malins blogg

Min älskade kusin har skaffat en blogg hon med:
Ananaspaj.blogg.se
Den måste ni läsa : )


Har precis vaknat, sitter och tittar lite på tv snart innan jag ska tvinga mig själv till köket för att göra frukost. Inga stora planer idag alls, daniel spelar match i Kristinehamn (tror jag de var..?) och jag ska försöka få min mamma att äta lunch med mig på stan. Ikväll ska vi ut på resturang och fira Daniels pappa. Det blir mysigt.

Och imorgon väntar sthlm, såklart.
Nästa vecka är sportlov. De blir mys.
image894
Vimmelbild från i Fredags

Emmas lördag

Bakismorgon (Snodd från VR )

Klockan ringer : Inget alarm, vaknar av att Simona ringer 11.20
Vaknar: Hemma
Ett måste : Daniels gröt + lingonsylt
Tittar på : Det som visas på tv.
Promenerar : Ensam inne i stan
Frukost : Som sagt, gröt.

Frisyr : Nytvättat och nyfärgad från gårdagen
Humör: Mysig och glad
Kläder : Adidasjacka och jeans
Aktivitet: Lägga in musik på datorn
Kvällsaktivitet : Mys och film
Släcker lampan : 01.00

Min prins.

image893

Lilla underbara unge! De här fina kortet på fick på Alla hjärtans dag tillsammans med en stor puss&kram.
Världens goaste. Jag måste nog ringa och fråga vad han och faster ska göra imorgon. Sakna!

Utgång 15/2

Helt underbar kväll igår. Det som tidigare verkade bli en hopplös kväll blev så himla bra och det var längesen jag vakna på så bra humör som jag gjort nu på morgonen (lucnh?).


Började kvällen hemma hos Elin A i hennes mysiga lägenhet på Öster som jag faktiskt aldrig varit i trots att hon bott där i säkert 2 år snart. Där träffade jag massa gamla vänner och de var så roligt att få vara ute på hemmaplan igen. Eftersom de flesta hade tänkt styra Satin där de väntades Hardcore vilket jag inte stordiggar så fick jag med mig Josefine och Elina till Kåren som var ett helt rätt beslut! En en gång.. Kåren är verkligen mitt ställe! Där blev det några glas tills folk började komma och senare dans för hela slanten. Träffade så mkt gamla kompisar!

01.30 möttes jag upp med Daniel, Erik och Torsten som också var där och vi styrde en taxi till Burger King där männen promt skulle ha fyllekäk. Vi sluta väl i säng runt 03.00 och sov länge nu imorse. Det är så himla fint väder och jag ska snart ut och ta en promenad ensam. Ikväll blir en lugn myskväll, jag tänker tvinga min karl att se på melodifestivalen med mig. SÅDÄSÅ!


Alla hjärtans dag

Alla ♥ dag och jag har fått umgåtts med min älskling i 25 minuter idag. Dock åt vi mysfrukost och jag fick paket. Min bästa är han den dära Daniel. Imorgon bitti så får jag träffa han iaf när han kommer hem och väcker mig : )

Dagen har förövrigt varit toppen och vi har haft riktigt mysigt med klassen. Interpretantionen var grym idag och på hålen har vi varit ute och fikat och promenerat massa i solen. Det känns verkligen att våren är på väg vilket gör mig så glad. Ska vara i Örebro hela helgen och imorgon blir det utgång för hela slanten tror jag. Jag behöver komma ut lite.


8 månader..

Onsdag kväll. Fika med Chrille ikväll och sen hemmamys. Får iaf vakna med mitt eget hjärta på alla ♥ dag imorgon även om jag ska upp 05.45. Ska tvinga honom att äta frukost med mig så vi får ses lite. Dagen har varit toppen, både tallektionen och stageingen var superbra och det var skönt att få dansa av sig lite på Rickys lektion. Imorgon kväll ska jag som sagt dricka ngt glas vin med Simona och hennes kompis. Får se vart vi hamnar.  Solen har lyst hela dagen i sthlm och jag promenerade på lunchen med Hanna, Emma och Johanna. Supermysigt!

 
Snart helg och Daniel är ledig hela, det är lyx det.

image883image884
(8 månader sen AYIA NAPA med sabina, de kan man fan inte tro. De går fort. GE mig sommar!)

Du hade tid

tisdag kväll
(Publiceras en dag försent för datorn strulade igår.)



"Om du hade tid"
med Winnerbäck är tamme tusan alldeles för längesen jag lyssna på. De är mycket minnen i den låten. Ska göra ett artistporträtt av Winnerbäck ikväll och sedan hålla föredrag om han inför klassen imorgon. Dagen i skolan har varit bra, kanske inte lika taggad som igår men bra och fungerande ändå. Imorgon blir en lång dag och likaså fredag men på eftermiddagen efter teorin blir det kontraktskrivning igen på proffice inför jobb och sen har jag en skön helg framför mig. Utgång fredag ser det ut som ?


"Så hur ska jag gå hem, när allt är såhär? Jag vet du kommer se på mig sådär, och säga "Vad har du gjort ikväll, och vad har du bestämt? Du sa du behövde tid och du hade tid."



Mysmåndag

Måndag kväll och en bra sådan. Jag har haft en helt fantastisk dag i skolan och kommit underfund med mycket. DOCK som vi vet växlar allt så att skriva ut planerna är onödigt, allt kan förändras nästa vecka. Men dagen idag var toppen och kvällen verkar bli mys också. EH? Jag är i örebro igen.

JA om ngn tycker att jag åker mycket så gör jag det. De stämmer men för tillfället är det inte jobbigt alls och jag vill för tillfället inte bo själv alls, de kommer bli bättre. Men när jag får tillfället att åka gratis till örebro från sthlm, då är inte jag den som är den : ) Hehe. Jag mår så bra här och resorna är inte alls jobbiga.  Pappa och jag åkte upp igår och har haft två toppendagar. Han hjälpte mig med gardiner och stuff som gjorde lägenheten så mysig.

Idag åt vi lunch i Hammarby sjöstad bredvid skolan och shoppa på Adidas OUTLET. Hitta massa toksnyggt till både Daniel och mig, MEN min ekonomi klarar inte av så mycket så de fick bli en varsin toksnygg t-shirt. ♥

image879image881

Simona, Herman , Malin & Boel

Nytt nytt nytt

I början av veckan när jag satt på T-banan läste jag i mitt horoskop att de väntade ett rejält lyft för min karriär´och att ett erbjudande väntade i kommande vecka. OCH SE PÅ FAN , jag är så lycklig - jag har fått världens bästa erbjudande! Lite hemligt än så länge.. men de kommer. Allt ska bli så bra!


Förövrigt så var min mor så go och lånade mig pengar igår för att köpa en ny bärbar dator då min gamla ordagrant LAGT AV. Så nu har jag en sprillans ny HP, sjukt snygg är den. Det betyder också att de ska bloggas mer.
Matilda ska få hjälpa mig med att göra lite ny design till bloggen och så.. håll utkik vänner. DE BLIR BRA!

image877

En perfekt lördag

image875
Efter en helt perfekt lördagkväll är det slutligen söndag igen (NOWAY?) ... och de är som vanligt ångestfyllt. Idag började Daniel 08.00 och jobbar tills 08.00 imorgon bitti vilket betyder att vi inte ses mer förens om  några dagar. Men jag är fast besluten om att kommande vecka ska bli en toppenvecka, bättre än förra och bättre än de senaste. Just nu är inte Stockholm en stad för mig, kanske blir den de senare - kanske inte. De visar sig.


Lördagskvällen spenderades med Daniel hemma på Kungsgatan, vi hyrde film, han lagade min favoritmat (Mozarellafläskfilé med salamiinlägg och ris med chilisås) och sen drack vi vin och bara mös. Både igår eftermiddag och idag har jag umgåtts med malin ♥ De ska bli så roligt att åka till henne om två veckor. bäst!

Nu ska snart papi hämta mig.
De blir åka till sthlm med han.
Vi ska ha de trevligt och han
ska hjälpa mig. Han e så bra.


"The world will never ever be the same.."


Tack för att jag får vara din.
Tack för att du får mig må så bra.
Tack för att du är min bästa.

(Ironiskt nog börja datorn spela "Hey there delilah" nu. )


Old times

Föresten var jag en sväng på Risbergska i förmiddags. Mycket trevligt, var på en lunchkonsert där gamla ES3MD-oldisar spelade som nu går på BETEL i sthlm - träffade även mina gamla elevrådsbrudar Sara,Frida och Linn.

Det är lite konstigt hur det faktiskt kunde kännas så skumt att åka 16-bussen ut men att det sedan kändes så självklart när man väl var inne. Det har gått så fort alltihop, de är ju faktiskt hela 8 månader sen jag tog studenten men de känns som igår och jag har svårt att fatta att 89orna nu snart ska springa ut. Sjukt. Förövrigt vill jag bli helt frisk nu för de är jag banne mig inte än.


Hitta lite bilder från Risbergska-tiden på mamis dator.  HEJ&HÅ
La in dom på
popashell.bilddagboken.se

image869
Emma 2004





 

Fredag hos mamma

En fredagskväll hos mami blev det. Möjligtvis en sen promenad med malin sen men de tror jag inte. Daniel jobbar natt och jag var inte sugen på att sitta själv i lägenheten så de blev lite BECK med lillebror och mamma. Mysigt det med. Imorgon dock är kvällen vigd för inplanerat mys - även fast man näst intill är sambos så hinns det sällan med för jobb, skola, träning och annat. SÅ imorgon blir det god mat och THE WIRE-maraton. ♥


Var lite utgångssugen ikväll.  "Love dont let me go" - David Guetta ger sjuka minnesbilder från förra vintern och BABAR med Elin framför allt. Jag kan verkligen sakna tisdagarna på BABAR, dom var alltid sådär underbart spontana. Halva priset i bar&kök fram tills midnatt - de var så oslagsbart! Dom måste tjänat bra på mig & Elin : )


Gaygalan 2008





Tittar på GAY-galan. Helt underbart. FIlippa Reinfelts tal till "Årets KÄMPE" var helt fantastiskt.  Hon verkar så bra den kvinnan! Äter lite glas och har nyss haft ett av en mängd samtal denna vecka med min älskade kusin. Skönt att få hem henne imorgon. Kanske bara hinns med en fika eller liknande men de blir bra.

image867image868

Nya tag

Dags för en förändring, dags för nya planer. Dags för skärpning och dags för nya tag. Dags för ordentligt lyft.



Please dont take my man.
Please dont take him just beacuse you can.



I sin älsklings soffa...

Tillbaks i min älsklings soffa
efter en fruktansvärd dag.
38 graders feber som vägrar
försvinna. Jag vill bara bli omhändertagen.


DOCK, väldigt väldigt glad
för att Malin kommer ner från
norrland till civilisationen/Örebro.♥


Balklänningar

Btw. så har jag lagt upp mina älskade balklänningar från både nians bal och Studentbalen på blocket. Kanske är ute i lite väl god tid men de är läge att få dom sålda, jag BEHÖVER pengarna! Här kommer bilder på dom (jag är medveten om att bilderna på den röda är sämst..) .... om någon är intresserad ligger de snart på blocket.

Den rosa : 2000 kr (nypris 3700 kr)


Den röda: 1000 kr (nypris 2000 kr)


Måndag kväll på Kungsgatan

Kvällen är gjord. Jag har mjukisdressen på mig och har varit duktig och fixat allt jag skulle idag trots en feber som inte tycks vilja försvinna. Nu blire tv för hela slanten, jag har tagit fram min älskade "Krossad-choklad-glass" och har mina goa tofflor jag fick av pappa i julklapp på mig. Imorgon bitti får jag gratisskjuts av Lasse 05.50 till sthlm. Det tackar vi för. Det ska bli roligt med skola imorgon faktiskt! Skönt att ha ensemble, var så längesen : )




Min tv-kväll ikväll :
19.30 KändisJepordy - kanal 4.
20.00 Outsiders kanal 5.
21.00 American IDOL kanal 4.

Kusiner

Torsdagen den 28/2 - söndagen 2/3 ska jag åka till min Malin i UMEÅ och det ska bli så himla skönt och framförallt roligt. Vi ska gå ut och vi ska ha myskvällar. Jag har ju inte varit och hälsat på henne än i UMEÅ så de blir bäst. Dock innebär resan att jag måste flyga helt ensam vilket jag inte gjort.. men de löser sig : )




 


Stuck in örebro...

Kvar i Örebro. Inget går som planerat, jag har tydligen "Övre luftvägsinfektion" vilket innebär ett virus som ger feber, svullna halsmandlar OCH utslag på ben, händer och fötter. Jag lovar, jag ser ut som en prickig korv! Men imorgon tänker jag gå till skolan, feber eller inte. Jag ska dit.

Idag har jag varit så bra och Dammsugit lägenheten, diskat, packat och dammat. Om febern håller sig stabil så ska jag gå och ta ett nytt ID-foto hos polisen och handla hem mat. Blir hos mamma ikväll när Daniel tränar, hon har ju kommit hem från NY nu.  Förövrigt -  Nya bilder finns på:
popashell.bilddagboken.se

image811


Mami i NY

image854

Min älskade mami är i New York just nu! Igår åkte hon häst och vagn i Central Park. Hur sjukt mysigt låter inte det? Hon bor en tvärgata till Time Square och Broadway. Det skulle jag inte tacka nej till. Men jag unnar henne allt det bästa i världen och då står väl NY rätt högt på listan...

Hoffmaestro


image853

Underbara underbara musik.
HOFFMAESTRO kan vara det absolut bästa i musikväg just nu. Nya plattan verkar fruktansvärt bra och de är så otroligt genom-skönt/musikaliskt och jävla bra. Jag tror jag har övertalat min käre pojkvän (som är lika såld som jag) att vi ska ta oss till Göteborg 23/2 och se dom på Storan. ♥

Han gav mig en fin vision när han stod och laga mat. En sensommarkväll, solen håller på att gå ned och himlen är sådär eldigt röd, vi sitter i gräset ute ngnstans, de grillas, de är sommarvarmt och ljummet ute, de dricks öl och på stereon spelas de Hoffmaestro. En sån sommar ska vi ha !

Oh its what you do to me

Känsla : Nyvaken
Frukost: Mys med gröt och thee
Planer: Skulle ha hälsat på riset men ond hals får mig att stanna hemma.
Låt: Hey there Delilah (på tremånadersdagen såklart..)



"Oh its what you do to me, its what you do to me.
A thousand miles seems pretty far, but they got planes
and trains and cars. I will walk to you If I have no other way"

3 månader

3 månader idag. (eller 7 mån.. de är lite som man vill.)
Tack för att du finns, min bästa.


image850