Fröken fix goes luxury


Göra: Jobba först, sedan hem och sova några timmar.
Dryck: Alvedon brus
Äta: Fläskfilé från igår kvälls grillning + mammas pastasallad
Musik: Kapten röd
Läsning: Nerikes allehanda
Mellanmål: Vattenmelon
Ikväll: Titta in en sväng på Olofs och Jens fest på satin, sedan övernatta på Färdemansgatan.


Nu har fröken fix bokat hotellrum I uppsala till nästa helg, skulle ha blivit två nätter men oturligt nog blev det bara en. Vilket iosf inte är något att klaga på, en natt är ju helt underbart det med. Äta god hotellfrukost och bara ha det skönt. På lördagskvällen styrs Uppsala Reggeafestival där Kapten Röd och Genlteman är två måsten. (nej, jag vet. Jag gillade verkligen inte reggae förut, men .. något hände.) Ska li skönt att göra ngt, komma bort och ha något roligt att se fram emot. ME LIKE! HA!

image605


Känsla





Gundvald
- Jag blev också retad i skolan, inte går jag runt och slår ihjäl kärringar för det.
Klingström - Vad blev du retad för?
Gunvald - För jag hade så jävla stor kuk!



Dagens känsla : Glad / Lätt förvirrad
Dagens outfit: Baggy Acnejeans, huvtröja från Roxy
Dagens försök: Nå uppsala reggeafestival
Dagens låt: Handlake village
Dagens måste: Kaffe

Dagens konstaterande:
Ibland säger svaret "Jag vet inte" så mycket mer än inget svar alls, och trots att svaret gör en besviken så är det så mycket bättre att veta. Ett "Jag vet inte" säger ofta tillräckligt för att man ska förstå. Jag förstår.


 


Personlighetstest


Gjorde ett personlighetstest på internet
här nyss och det är sjuuukt vad det stämde. Jag tror alla mina vänner kan hålla med om varenda liten detalj, det är ju jag rakt igenom. (jag fet-markerade och strök under de som stämde bäst).




SÅDAN ÄR DU:

Utåtriktad, Planläggande, Abstrakt, Känslostyrd person.
 
Du är mycket intresserad av, vad som pågår i din omgivning. Du gillar att prata med andra (nästan oberoende om vad det handlar om) och att vara med, där "det sker".

Du gillar att ha struktur och ordning i ditt liv. Du använder troligtvis din kalender flitigt för att hålla koll på de saker du skall komma ihåg. Du fattar snabbt beslut ? även när det gäller din värdering av andra människor. Därför kan din omgivning uppfatta dig som lite dominant emellanåt.

Du fokuserar på "the big picture" och tycker om att teoretisera över VARFÖR saker fungerar som de gör (medan du inte bekymrar dig så mycket om detaljerna). Du är en kreativ person, som gillar att experimentera.


Du lever dig gärna in i andra människors situation och är snabb att stötta andra om de har behov för det. Du värdesätter känslosamhet och tar ofta beslut utifrån dina personliga värderingar.


crying her heart out

Mysig dag och mysig helg
. Känslan börjar dock övergå till söndagsångest som vanligt. Helgens bästa var sushi igår kväll med Daniel på East West sushi. Malin joinade oss när vi var klara och vi satt kvar och prata ett bra tag.
Helgen över lag har varit bra och nu äre bra två små veckor tills jag har jobbat klart.. gud låt dom gå fort.


Har bölat för flera veckor framåt idag också. Skulle börja städa mitt rum men insåg att det var dags att jag istället började packa för flytten. Så det tog jag tag i, tog fram allt som ska med i flytten och slängde både kläder och grejjer jag inte har tänkt ta med eller har användning för. Nu är mitt rum stort sett tomt, det var sorgligt. Och det kom upp så mycket minnen, och så mycket tankar - så jag bölade lite under tiden.. men, det känns bra. Jag måste bort.



image604


Efter några timmar drog jag mig upp mot stan och tog med mig fika för att få thee hos malin och stephan. Det blev mycket prat och mycket frustration inför framtiden. Det är mycket som känns otäckt just nu. Ska man bara lämna allt? Ikväll blev det mys med elin och Carro, dom bjöd mig på mumsig mat hos elin och jag styrde med mig "Step up" som dom självklart var tvugna att se.

veckan som gick / bilder

Äntligen kan jag lägga upp alla bilder från veckan som gick.  Here they are : )

image590image591
Jag med ny klänning innan stan med tjejerna.

image592
Emelie, Emma & Malin på Örebrofesten

image593
Chrille kom förbi och prata : ) Alltför längesen sist ju.

image594
Jenny på pitchers

image597
Nyfärgad i håret med nytt MQ-linne

image598
Myskväll med Sanna ute i Norra bro hos papi.

image599
Elin & Elin på bussen ut till Glanshammar / Grillkväll hos Sabina

image600
Alva

image601
Så jävla glad tjej? poose i ny klänning

image602
Elin

image603
Carro

Like it loud

oh gud, jag trodde aldrig de skulle kännas så mycket.
Datorn började spela "Dirt of your shoulder". De knyter
sig i min mage. Om jag blundar sitter jag fortfarande
i den nya bilen, precis hämtad från Falköping och vi
är på väg från Karamellkungen precis som alla andra dagar...


Ge mig styrka?

image589


Likaså "Like it loud " med Scooter, det är frimis sensommar förra året för mig.
Emma kommer du ihåg? Jävlar vad vi spela den, och jävlar vad vi dansade
förra sommaren. "Nuuuuuu kör vi, ta doooom", vi behövde bara titta på varandra.

sweet memories

Oooh ♥ Det är helg och allt är bara så himla bra. Nu äre världens finaste väder och jag är på topp. Om någon timma styrs Sushi på Eastwest och sedan lite vin  på örebrofesten med Malin. Mysig kväll! igår vart det massa shoppping på stan efter jobbet och sen middag hos sabina med tjejerna från klassen. Hur bra som helst! Bilder från det kommer.


image586
image587



Sitter hemma och lyssnar på lite låtar från våren som gick och jag får rysningar, jag längtar inte tillbaks för jag mår så bra nu, MEN det är sjukt hur ens liv kan förändras så snabbt och ta så sjuka vändningar. När jag hörde Markoolio och Linda Bengtzing med "Värsta schlagern" så kom jag direkt att tänka på alla kvällar på kåren jag spenderade med josse och olika vänner. Alla dessa kårennätter, det var ju inte längesen! Det vart många fina fredagar där från mars-maj. Om några helger så ska jag och sanna till min stuga vilketi nnebär utgång i både oskarshamn och kalmar. Då får jag träffa oskarsham. (Han kallas så.. mattias egentligen) och vi har inte träffats sen sista kårenkvällen så de blir hur kul som helst : )


(Hur hade den här sommaren sett ut om jag valt annorlunda? Om jag inte kommit till insikt? Hade den någonsin kunnat bli så bra som de här jag lever nu? )

Dance with me honey

image585

Step up - mitt och sannas val av film igår eftermiddag

Jag som är galen i dansfilmer är också otroligt skeptisk till alla nya som produceras med jämna mellanrum, många har en tendens att bli "to much" och framför för mycket Dirty-dancing-koncept. Men den här gjorde mig så himla glad. Otroliga dansare, framför allt manliga huvudrollen (Channing Tatum) som också är bland det snyggaste jag sett. Vilken jävla kille! Hursom, jag rekomenderar filmen skarpt då den inte alls är så uppenbart "vill-vara" som de flesta vi fått se sista tiden.



Mina bästa dansfilmer genom tiderna

1. Dirty dancing, (Outstanding trots lite lame story)
2. Fame
3. Step up
4. Save the last dance
5. Honey




Helgen närmar sig

Jomen dagen har ju börjat bra?

Fil till lunch, de är följden av att nästan försova sig på morgonen och inte hinna ta fram mat ur frysen eller rent ut sagt GLÖMMA det. Det spöregnade ute när jag vaknade och jag tänkte att jag bara ligger här fem minuter till, snoosa lite bara. Men alarmet ringde inte. Hade dock tur som fick skjuts till tåget, väl där hade jag däremot inga pengar så jag kunde inte åka tåg. Kära pappa fick hämta mig, så de blev att vila lite på station ngn timma. Jag kan säga att de e inte rusningstrafik på tåg till Laxå.

image584

Men förövrigt har dagen varit bra, trött för att jag somna jävligt sent inatt. Men lugnt på jobbet och planerna över kvällen gör mig glad. Grillmys hos Sabina med tjejerna från klassen mfl. ska bli riktigt fint. Mysigt att träffa alla, de flesta vill nog styra utgång sen men jag är tveksam då fanny som kommit hem nu ska ut imorrn innan hon drar vidare på sina små äventyr ♥  Är så glad att hon är hemma.



"Our deepest fear is not that we are inadequate. Our deepest fear is that we are powerful beyond measure. It is our light, not our darkness that most frightens us. "

Seriösa funderingar

Uppdate: 10.00
Jag gör ingenting, jag har tre saker jag borde göra. Men det är så mycket man borde. 11.00 kommer beställningarna, det är dagens enda riktiga måsten. Förövrigt är det bara jag och Johan här, + Stefan som joinar rasterna och det blir MYCKET filmklipp och ännu mer sjuka filmklipp. Något annat som även roar är Veckorevyns
sex&kärlekspalt.

Tröttnar aldrig på :
"Hej hanna, jag undrar en sak. Kan man bli gravid av att ha fått sperma i munnen?"
(oh gud nu skrattar jag igen..)


image582


Föresten, undrar hur man får ett jobb som sexspaltist. Eller vad heter det? Jamen en sån som svarar på frågor om andras sexliv. Vad är kriterierna lixom? Bred erfarenhet? Stor vana och kunskap inom hantering av sexkriser?

kärlek till kaffe


image581


♥ Sådan jävla kärlek sen då. Elin ringde i förrgår och skvallrade om att Waynes Coffee faktiskt öppnar i Örebro i höst. TÄNK er både Waynes Coffee och Sarah-butiken kommer hit. HA! Det är ju nästan så att jag inte behöver flytta till våran sönderstressade, dock älskade, men överhypade huvudstad.







Save my day

Alltså, såhär - jag älskar den här mannen och framför allt älskar jag hans blogg och krönikor. Dagar som idag, då jag spenderar nästan 9 timmar (borde ...) av min dag på ESAB i laxå och det regnar ute så mycket att jag önskar att jag aldrig lämnat det varma duntäcket och tvn som visade fåniga ordleksprogram - då gör han min dag med sina underbara teorier och funderingar. Jag måste rekomendera, bara måste : silverfisken på veckorevyns hemsida.


image579

Score

"Im waiting for you to call but I got to do it myself, I wonder why
How can I be so Insecure when I don´t mind

When you looked at me and said; I think you?re mine
I fell in love with you tonight

I used to go by your house, if you were there, I´d wait all night
Every time hide and you appear I always want to be there"

Takida -
Score

Score





Ytterligare en onsdag på jobbet, blev dock glad när jag prata med emma på lunchen som sa att solen skiner i örebro, det gör den iaf inte här i laxå. (Vilken jävla håla sen då!). ikväll blire åka upp på stan med lite kompisar, kanske ta en öl och bara titta på folk. örebrofesten börjar idag och det blir nog inte tilldelat årets häftigaste tillställning men det är lite mysigt att det händer något iaf : )
image578



Fikade igår med emma och malin på gröna grodan, det var fint. Blev mycket minnesprat om förra sommaren och framför allt -hur mycket som kan hända på ett år. Som vi sa, hade någon berättat för oss hur läget skulle se ut idag - ett år senare så skulle vi antagligen bara ha skrattat alla tre. För det har hunnit hända så mycket sjuka saker, otroliga saker, som ingen av oss någonsin skulle kunnat gissa oss till. Inte någon av våra situationer ser ut som den gjorde t.ex. när vi var i Eskilstuna alla tjejerna. och snart flytter jag, emma drar till malaysia i november med ola och malin flyttar kanske till Lund och pluggar om bara några veckor.



"And you´re hands making love to the beat".

chock

Vissa chockar ordentligt. Vissa vänskaper verkar ta slut på minst sagt udda sätt. Men vissa vänskaper bryr man sig mer om än andra, och den sortens vänskapen borde inte ta slut såhär. MEN,  trots att jag är den som alltid ska försöka lösa och fixa och ordna och grejja tills det blir bra så får man nog lära sig att bara släppa taget ibland. Jag hoppas bara mest av allt i hela världen att jag inte sårat någon. Den sista personen i världen jag skulle vilja såra.

"men känn på mig vafan..."



Seg dag på jobbet, MINST sagt riktigt seg dag på jobbet.
Kaffet håller mig vaken och jag blir tokig av att det är "hela"
3 ½ timma tills jag slutar. Får gå tidigare idag från jobbet.








Lets get lost in lust..

image577

Lets get lost in lust...
Så jävla snygg bild.




Fika med johan snart på gröna grodan.
Sedan hemmamys om jag får bestämma.

Dagens :

... klädsel: Baggyjeans a´Lee och tshirt
... frisyr: Slarvigt uppsatt tofs med gårdagens lockar
... låt: Sanctuary /Takida
... vill ha: Helg igen..
... saknad: Fanny & josefine
... roligaste: små utflykter planerade av resterande sommar
... tråkigaste: det regnade visst idag
... kramar: mamma kanske?
... pussar: Jotack jag fick en igår kväll efter kvällspromenaden. Jag är bortskämd med pussar.

... köp: En tågbiljett? jävla rån, 105 kr till laxå!
... godis: Riesen snart
... lunch: Snabbpizza, huah.
... träning: idag ingen, kanske promenad men annars friskis imorrn.
... nyttigaste: Nej jag var inte så nyttig som jag tänkt mig, jag fick skjuts till tåget ist för cykling.
Dagens "åh nej!": Det är redan måndag igen efter 4 dagars helg.

Im not leaving now

"Well Im not leaving now.
Im not gonna leave you baby
til you´re satisfied.

Im not leaving you,
Im not leaving til your satisfied."



Tillbaks på jobbet. Helt ensam på kontoret. Jag gillar det inte, stressen kommer smygande sakta men säkert. Jag borde inte vara här. Jag borde säga åt mig själv men det går inte, jag kan inte och kan absolut inte inte inte. Jag sätter på musiken och drömmer mig bort tills de v. 33 & 34 då jag är ledig innan skolan börjar. Nu är det iaf klart, 18e augusti flyttar jag alla mina saker och ägodelar till stockholm ifrån Örebro.


Myshelg

image569
Fredag kväll - Rhapsody in rock med papi i Kga.

image570
Lördag dag - bad med Daniel & hans kompis Gustav i Ånnaboda.

image571
Vädret var sådär va?

image573
Uppstylning för kvällen

image574
En poosande kock..

image575
Alexandra - nyförlovad

image576
Malin i sin trädgård


Helgen har varit toppen. Mitt hus har varit bara mitt hus sedan i torsdags och skönare kan man inte ha det. På grund av mina små svimmningattacker har jag tagit det lugnt och bara njutit av fint sällskap runt omkring mig hela helgen. Jag som tjatat så länge fick äntligen bada igår trots att vädret blev sådär när vi äntligen kom dit. Kvällen hos malin efter käk hos mig vart mysig och även pitchers efteråt med nattkäk på sibylla inräknat.

Idag fick jag äntligen den där långa mysiga sovmorgonen jag längtat efter så länge, dock blev det ingen lång mysfrukost då erik och erika ville ha med mig och Daniel till Hjälmarbaden. Och det var ju klart man skulle med eftersom solen sken... till en början. Erika fyllde år och vi fick tårta till frukost för att sedan även fika hemma hos dom i Tybble till lunch. Ikväll blir det sova tidigt, jävligt tidigt. Jobba imorrn, det är ångest. Sådan ångest!

747 kärlek

image568


Kommer ni ihåg 6/6 2003? Sveriges nationaldag som vi firade på ett sthlms stadio helt i vitt. Det var nog bland de mäktigaste jag varit med om! Och vet ni vaaaad? DOM SLÄPPER NYTT ALBUM och det blir ny TURNÈ i november.
Inte mindre än tre spelningar i min underbara hemstad då. Jag är inget fan längre, inte alls - men det är så mkt kärlek och så mycket minnen över deras musik - framför allt så mycket högstadiet - så det vore en synd att inte vara där och köpa biljetter den 27e juli. Jag ska dit!


"Du är värd att dö för, ni kan skratta om ni vill , håna oss vi rör oss ni står still." /747

pappa-dotter-kväll

image567Hemma från sjukhuset, många lättande resultat på en och samma gång. Det känns skönt. Fast jag borde ha cyklat hem till sängen så firade jag med lite nya kläder på stan, andra gången den här veckan. Men måste de firas så måste de.. eller hur?


Blir snart upphämtad av pappa och vi ska styra oss mot Karlskoga där Rhapsody in rock väntar. De e bra grejjer det : ) Mysigt med en pappa-dotter-kväll.  Min pappa e bra han.

(Nej, fröxen fix styrde inte lika bra som vanligt igår -  fröken fix ville styra en mysig lång-sovmorgon idag men nej, ... Skärpning!)

my sweet fairy




Slutkörd tjej?
Jotack, det börjar märkas nu. Hemma från jobbet idag. Hemma från jobbet imorrn. Svimmade på jobbet igår, två gånger. Det är otäckt att svimma vill jag lova. Så nu, jag tar det lugnt. Jag tar det jävligt lugnt. Och tro inte att det här blir något långt inlägg - jag kan sitta vid datorn i fem minuter. Sen äre rena discot hos mig, SÅ mkt snurrar det.



image565
Josefine och jag för ett bra tag sen, Beas Hawaiparty.


Det känns faktiskt som om sommaren börjar ta slut, hur sjukt är det? Vare sig jag vill eller inte (jag har inte bestämt mig) så flyttar jag faktiskt snart. om 30 dagar BOR jag inte här längre, då bor jag i våran huvudstad.
Då bor jag inte i samma stad som mina bästa vänner längre och jag bor inte hemma, och jag kan inte ta tolvan hem på natten efter krogen.. nej, för jag ska åka tunnelbana! amen gud. haha, vad jag är fjantig. 2 h äre. inte mer.

Student-07

image563

Sjukt. Hitta en bild från studenten och jag vill bara tillbaks.
(Alla skriker och emma poosar?)
Jag saknar faktiskt min klass lite, vi som sa att vi aldrig skulle.
Men nu gör jag det.

Tisdag på jobbet

Tisdag igen, känns som om det alltid är tisdag och onsdag ju. men det är väl bra, snart är även denna vecka slut. Mycket att göra på jobbet, men jag behövde en rast med lite varm choklad och sådär. Jag springer runt i Lenas stora - förstora munkjacka för det är så kallt här. jag vill bara hem, hem hem hem.


image562

Kvällen ikväll är inte särskilt planerad, den har inga planer alls vill säga. lite friskis och svettis i Skytteparken med Malin klockan 18.00 om vädret tillåter. Det kan bli skönt! Igår kväll pratade jag med josefine, det var skönt. Hon vet alltid bäst min jossi, och igår behövde jag verkligen prata av mig med henne.


ja man kan inte klaga på att det händer för lite i mitt liv iaf.
Himlans vilken innehålsrik sommar det har varit hittils.
De tycker vi om. Sommaren 2007 kunde inte börjat bättre.
Fepp.

underbara underbara

Underbara underbara helg.



image560



Fredag. Slutar jobbet halv fyra och åker hem och upptäcker att solen faktiskt skiner i Örebro. Kvällen som var oplanerad fram tills att norrmännen skulle komma såg tom ut men jag fick besök framåt sjutiden och mys & god mat styrdes. Vid halv elva dök norrmännen + pålsboda upp och vi hade en mkt trevlig förfest. dock bangade jag utgång och lät dom styra stan utan mig.


Lördag. Ordentlig sovmorgon med brakfrukost styrs på verandan. Efter några timmars slappande somnar jag ute i solen och vaknar av att det hänger regn i luften. HUH? Vid sextiden dyker malin upp och vi förbereder kvällen. Efter en mkt god middag på altanen med min familj + vänner styr vi taxi till MMbaren där vi träffar allihopa. DET BLEV MKT LAKRITSSHOT JA! Frimis styrdes efter de och när klockan började närma sig 01.00 var malin & jag mer än nöjda så då styrdes taxi hem igen.

Söndag - Vaknar och är glad över att inte vara bakfull. Får ett samtal efter frukost och en förfrågan om att följa med till Skövde för att styra lite saker. Så det gjorde jag och har precis kommit hem. En mysig söndag för en gångs skull! De känns till&med helt OKEJ att jobba imorgon. MEN, de är läge att jag sover. Oh yes. sova sova sova.


Curly sue.

Far from over

Late night.
He comes over.
He makes my night
and Im so safe when he is near.

Late night,
he´s heer.
Lays beside me.
And im safe.
Im safe with you.

Sugar dont walk away,
this summer is far from over.

sanndrömmar.

allt är så sjukt.
så så så bra.


image559



Helg, efterlängtade helg. Vad jag har jobbat veckan som gick! Norrmännen är här och det är mer än trevligt. Även fast jag bara förfestade igår och inte följde med pojkarna till Frimis. Ikväll blir det desto mer drag och desto mer partaj för mig. Frimis med allihop och allt är bra uppstyrt. Det kan inte bli fel. VMin käre ksuin ska med ikväll, då blire garanterat bra! Vädret är underbart och jag har haft en jättemysig morgon med ordentlig frukost och så.

(Ngn gång måste man ju få drömma sanndrömmar också?)

vimmelbrudar

image558

Vimmelbild från i lördags - jag &
Tilly

Sommarmusiken

Mitt allt i Mp3n just nu.

Takida
David and The citizens
Kapten röd
The Killes
Tiger Lou


Dom banden kommer att vara så himla mycket sommaren 2007
när jag ser tillbaka på maj, juni, juli och augusti. Hoppas
jag får se tillbaks på den, lyssna på låtarna & vara glad ♥


Föresten, Winnerbäck - Oktober.
Fan vad nice det vore.

Mr Brightside

Jomen man skulle kunna kalla mig ganska jättejättetrött/död. Skyll dig själv dumma flicka skulle man också kunna säga. Det blev en såndär 3 ½ timmas natt inatt och det känns jättemycket. Sen är det ju iofs så att jobbet har kaffemaskin som är gratis vilket innebär den lilla energi jag har beror på koffein som även gör mig skakis. Det är bara att bita ihop.. 1 ½ timma kvar.


Det blev Insideman igår kväll och den var lika bra som jag hade hoppats och trott.
Fick även mat lagad åt mig och trots att jag planerat att jobba lite hemma efter filmen,
så blev det visst inte så. huh?Imorgon äre fredag och det ska bli sjukt skönt med helg.
Det blir största festhelgen på länge ser det ut som men självklart vill man ju visa upp ÖREBROS
Heta ( ? ) uteliv. Ja, vi får visa de lilla vi har.


image557




Now they're going to bed
And my stomach is sick
And it's all in my head
But she's touching his chest now
He takes off her dress now


(Mr brightside - The killers.
Fortfarande så sjukt bra.)


Kapten röd

Ibland blir man jävligt konfundersam.
och tusan vad jag har ältat idag. Stackars
elin, stackars malin, stackars chrille, stackars
mamma och stackars thomas.


Idag, helt sjukt jobbig dag på jobbet. Har börjat tagit över allt nu och jag lovar er, det är så stört svårt!
Värst är danskarna jag måste prata med, jag fattar inget alls. Engelskan går bra men det är mycket att komma ihåg och kunna i huvudet. Efter jobbet tog jag en sväng till elin och köpte med mig pacos på vägen. de var fler en jag som behövde snacka av sig och vi bara tog de lugnt ett tag : ) Ikväll har jag degat och jag bävar för morgondagen, men det sägs att det är onsdag efter imorgon natt.. och ja, de kan ju bli kul? exciting.

image556

Förövrigt läste jag matildas
blogg och läste vad hon skrivit om helgen som gick. Så goo! Värdesätter också vår vänskap så otroligt högt, tänk allt som har hänt - på bara ett år vad vi har gått igenom. ♥


justja, jag börjar gilla "Kapten röd" ordentligt.
jag som inte är ett stort fan av reggae, jag som bara
dissat reggae tycker nu plötsligt så mycket om de.
"29e mars" är bästa låten. Uppsala reggaefestival den 5e augusti?
(var det ngt som hände då för ett år sen kanske föresten?)

men, en lista då.

SENASTE. . .

biltur: hampus skjutsa mig och matilda till stan
kyss: jadu? : ) natten tills tisdags, namn : hemligt.
film sedd: Hjalmars bästa, igår hos matilda
dryck förtärd: vatten
mat äten: lasagne
telefonsamtal: mami
skiva spelad: skiva? måste ha varit : David and the citizens
irritation: tågresan utan musik


JAG. . .


vill ha: ha fint väder och en bra jobbvecka som går som jag vill
borde: sova nu
önskar: det ska bli som jag hoppas
hatar: ovisshet
är rädd för: spöken såkart
hör: Takida - Evil eye
undrar: om jag ska ringa ngn? Så att jag blir trött
ångrar: faktiskt ingenting just nu.
älskar: Att sova. Livet, just nu är det mesta bra.  
sjunger: haha, jämt? vilken fråga.
gråter: Alla filmer och serier som antingen är för fina eller för sorgliga
har en dagbok: Jag skrev konstant under högstadiet men jag skriver inte nu
gillar att laga mat: HA! vilket skämt. jag hatar det.
har en hemlighet jag inte delat med någon: ja. det har jag verkligen.


Norsk ankomst

image554

Petter tyckte att jag hade varit lite snål med uppmärksamhet ang. norrmännens ankomst till Sverige/Örebro på fredag kväll och självklart måste jag nämna att de kommer bli så himla roligt : ) Det är AYIA-Napa-REUNION och det blir sjuukligt med drag. Konstigt blir det att träffa dom i hemmiljö, men party de blire. ROMPA MII!

Curly sue

Ikväll styrs film med morbror hemma hos mig
eftersom jag inte är ett stort FAN av ensamhet.
Familjen är i stugan och jag behövde sällskap.

Förövrigt är det ju inte ofta man får mail, alltså riktiga
mail. Men det fick jag idag, och tänk vad glad jag blev : )

image553


"Your smile is heavenly, I don't deserve all the love that your giving to me
Your touch makes it hard to breathe, the shiver's around me now, you're so fine "
/Curly sue - Takida

Uppalsa weekend


image552image551























Hemma igen i regnet efter en jättemysig helg i Uppsala och sthlm. mestadels av tiden spenderades i Uppsala hos Matilda pga. hon som har lägenheten fick förhinder. Så jag styrde raka vägen mot uppsala istället när jag kom fram till sthlm efter att ha fått åkt bil med Sanna som skulle hem. Kom fram tills uppsala vid 18.00 och där hämtade matilda mig. Efter massa prat + kaffe i köket åkte vi och styrde hem lite god mat från några resturanger, det blev vin och ännu mer prat. (Ja tänk er, jag drack vin OCH det var gott!)

Kvällen som inte hade några stora planer omstrukturerades snabbt och vi tog cyklarna upp på stan som förövrigt var en jättemysig stad jag gillade skarpt. Vi satte oss på ett casino som tillhörde klubben seven, fick sällskap av en massa killkompisar till henne och efter en öl så styrdes det nattklubben SEVEN. Självklart skulle vi fixa drinkar och sen blev det dans. Det hela var en bra kväll och jag hade verkligen jätteroligt. Idag efter att ha sovit länge fixade vi stor frukost och sedan lunch med Hampus, hennes kompis på stan.




Älskade huvudstad

Nyvaken med Fall out boy på stereon, "Sugar we´re going down" är min favorit. Vädret är kasst idag med, vafan äre för fel på den här sommaren egentligen? Jag vill ju kunna sola på helgerna när jag väl är ledig. Idag blir det som jag tidigare berättat sthlm och sedan uppsala. Spänd för att se lägenheten. Jag har 3 timmar att strosa runt själv på stan så jag tänkte åka och kolla runt lite i området jag ska bo i. Sedan blire tåg till matilda. MYYYYS!


image510

Igår kväll var utgång tänkt, eller iaf en sväng på MM för att ta en öl och vara lite social. Men när jag kommit hem från Lotta kändes allt plötsligt så himla meningslöst när regnet öste ned. SÅ efter att ha avstyrt allt blev det att sitta på altanen med familjen och bara mysa & prata. Tror jag somna elva? Behövde de här 12 timmarna av sömn tydligen.

3 ½ dag.

Sanna och jag kanske förövrigt drar en Kalmar om några helger.
Hehe, det kan ju bli ruskigt spännande. Men vad gör man inte?

mys x 2

Hemma i Hjärsta efter en fika med sanna på gamla hamncaféet som nu heter Gröna grodan. Jättejättefräscht har det blivit. Värsta fina vädret så vi satt ute och käkade sallad på verandan. Vi ses så sällan, men hon är så bra sanna. På lördag förmiddag åker jag med henne upp till sthlm när hon ska hem för jag ska till matilda lördag söndag : ) Det ska bli jättejättemysigt! Vi ska mysa och prata massa. Hon är också sådär brabrabra.

image550


Ska åka på lördag eftermiddag och kolla på min lägenhet också. Ska bli så mysigt. Förhoppningsvis köpa massa grejjer till den. Typ smågrejjer som ljus & liknande, ramar och annat smått. Alla möbler köper sedan jag och mamma om två helger. Ska bli så roligt. Jag får helt nya möbler och ska försöka sälja alla jag har nu. weyweywey!





Tittade tillbaks i bloggen, 2a juni 2007.
Jag skrev :

"Nästan lite sådär småperfekt.
Har jag inte sagt det så länge?
me like me like.

jag jobbar lite så. 
Kan bli en rolig sommar det här."



Det var ju lite roligt, tänk så de kan bli.

justja.  kolla den.

fucked up

Det mesta är fucked up.
Fucked up och jävligt bra.
Saker händer som jag faktiskt
inte ens vågat, hoppats eller trott på.
"Det kommer inte hända så  jag kan lägga ned tanken".
wips? så hände det som var omöjligt.
 visst det är konstigt,  konstigt men bra.


image480








Jobbet är förjävligt idag med.
förjävligt.
och jag sitter här. tack.


Duktig.

Justja, måste säga att jag börjar bli aktiv på min bilddagbok så där
får ni gärna börja kika in. Bloggen är inte riktigt lika rolig om man ska
lägga upp bilder från en fest t.ex. 100 bilder : ) så..

http://popashell.bilddagboken.se
eller här





Stockholm Boogie

Fram tills för en timma sen har jag haft en helt underbar dag. MEN FUCK vad trött jag blev när jag insåg att jag inte kan ta ngt tåg hem förens 17.38 pga. lite övertidsarbete. Jag vill åka hem nuu! Det här rummet gör mig galen.


Har sprungit runt & varit allmänt glad idag. Även fast jag inte ens sov 3,5 timmar inatt så var jag ändå på topp när jag vakna och cyklade till jobbet. Det styrdes filmtittning inatt en gata bort från mig och det blev visst lite sent? : )
Stockholm Boogie var sjuukt bra, verkligen film i min smak. Skratta massor. Den rekomenderar jag skarpt ja.


image549

Men vadfan
(Fuck barcelona lixom)
: )

Shes got a plan

Nu har jag en plan
, man måste ha en plan sägs det. Och min är hemlig. Men det är så skönt ska ni veta, att hur den här sommarn än slutar så kan jag bara dra sen om det inte blev som jag ville. Jag fattar faktiskt inte att jag ska flytta snart. Jag ska flytta ifrån allt och vill jag inte ha något kvar här hemma så behöver jag inte det förutom min familj. Jag kan lämna allt. Så blir det inte hoppas jag.. men jag kan. Det är stört.

image548


En anledning till att det blir skönt att är att det är jobbigt när människor förändras på ett sätt man har svårt att ta. Någon man känner utan och innan går helt plötsligt och blir ngn helt annan & beter sig som om man aldrig känt varandra. Det är stört och jag vill inte se på, jag vill inte se processen och förändringen. nejtack!


"Well Im a dog and I feel dirty dirty dirty baby." / Mustasch
Min favorit just nu.