Nu åker vi!

Vad vare för snack igår om att jag var vårdeppig? Tsst. jag är ju världens lyckligaste! Några små ord kan göra så mycket. Igår var orden inte så små, men värmde massor. Precis hemkommen från Stockholmet, passade på att klippa luggen också hos frisören så att jag faktiskt kan SE något utav ROM. Det är nog lite av poängen. Snart, springa och växla pengar. Sedan hem till Daniels föräldrar.. vi måste verkligen sova 21.00 ikväll. Blir spännande.

Om jag känner mig rätt kommer jag dyka in på något internetcafé och hålla er uppdaterade. Men förövrigt, inga måsten. Bara god mat, vin, upplevelser, vackert väder, sovmornar och världens finaste Daniel. ♥

image1041

Vårkänslor

Jag tittar tillbaks i tidigare års bloggarkiv, och konstaterar att april-maj 2006 och 2007  talar om att jag kännt som nu tidigare. Jag vaknar på mornarna med ett litet sug i magen, något som säger att jag inte är helt glad. Jag kan inte sätta fingret på vad det är som gör detta, eller - snarare har jag ingen aning. För jag ser mig själv som väldigt lycklig. Det är bara att kapitulera mot den här årstiden och låta den lilla vårdepressionen sakta man säkert försvinna in i Juni. Det är så det funkar.. (eller är det så JAG funkar?) Rom kommer välbehövt.


image1039

Att fira med chai

På tåget. Precis lämnat Västerås, det är äntligen helg igen! Igen är rätt ord, för veckorna bara försvinner. Dock inte mig emot när vi måndag natt 02.45 lämnar Kungsgatan för att ta oss till Skavsta och sedan till ROM. Det är så välbehövligt och så otroligt bra. Har gjort en lista på allt vi ska se, dock har vi poängterat tusen gånger att det inte får finnas några MÅSTEN alls. Det är bara semester och ta det som de kommer som gäller.


Ikväll blir det att se Daniel spela första hemmamatchen i serien med Adolfsberg. Ska bli roligt. Pappa följer med som sällskap, sen hem till Daniels föräldrar och äta middag. LYX - att slippa laga mat ikväll. Imorgon jobbar jag i stort sett hela dygnet. Förövrigt - lönebeskedet igår berättade att jag fått 2000 kr mer än jag trott. DET ÄR SWEET! Jag firade det imorse med att börja dagen med en CHAI-LATTE, något jag inte druckit på två månader.


image1038


Ett tydligt tecken från morfar.




image1037


( Bara en parantes, de var så häftigt. Vi satt och prata vid begravningsfikat på Karslunds herrgård om att morfar nog sitter i himlen och spelar Poker med mormor, de brukade alltid göra det tillsammans med hans syskon och han var en riktig hejjare på det. Två sekunder efter vi avslutat konversationer tittar någon upp i taket och där, helt sjukt nog - sitter ett spelkort - ett hjärter ESS. Det var ett fint tecken på att han har de bra. )

Min lilla morfar.

En sorgsen, men otroligt vacker dag.
Min lilla morfar har begravits idag, och han kunde inte ha fått en finare begravning. Hans fotografi från när han var ung stod på kistan och han var så fin. Jag har varit på 8 begravningar i mitt 20åriga liv (inget att skryta om, bara konstatera att de är sorgligt många) och de här var den vackraste jag varit på. Elin sjöng så vackert de sånger jag valt, "Tears in heaven" och "Som en bro". De är otroligt speciellt när en så nära vän sjunger. men så talangfulla vänner som jag har hade jag tusen till att välja på ♥  men elin gjorde det kanon. Precis som jag visste.


Hela släkten från Skåne och Småland kom och det var så underbart att höra allas historier om morfars liv i Skåne. Han verkade ha varit så lycklig. En riktig kvinnorkarl var han också, så snygg. Hans systrar berättade att tjejerna ordagrant STOD I KÖ för att dansa med honom för att han var så duktig på att dansa och var en sån charmör. Min lilla morfar. Min älskade morfar. Nu är han hos mormor. Precis som han ville.


image1036

Barcelona

Nyvaken, underbart fin morgon. Begravning klockan 15.00 idag så inget Stockholm för mig. Igår kväll tog jag cykeln till Erika för att hennes Erik var hemma hos oss och kollade på fotboll med Daniel. Troligtvis har vi spikat en Barcelona-resa, vi fyra den 16/6-24/7. Bara allt går ihop. Det vore så sjukt bra! Har planerat att vara ledig en vecka i juli och två i augsti. Jag har aldrig varit i Barca men de sägs vara en otroligt häftig stad...


Ikväll blir det ÖSK-Halmstad.
HEJJA Sportklubben.
Förövrigt, 4 dagar tills ROM.

image1035

MAT-Emma

Vet ni vaaad? Igår och ikväll har jag lagat maten här hemma. De brukar liksom inte vara min uppgift, de är inte de jag är bäst på kan man säga. Men nu har jag lagat riktig mat, sån där med recept ni vet! Inte bara falukorv och mackaroner. Daniel var stolt över mig ♥ De gör mig glad. OJ vad jag ska laga mat numera. BÄST SKA JAG BLI!

image1034

Imorgon på menyn -
Avokadosallad med keso och kyckling.
Lätt men så fruktansvärt gott.


Esh

image1033

Lycka.




Lycka.
 Jag är väldigt väldigt lycklig just nu insåg jag när jag satt på tåget hem idag. Jag trivs med det mesta. Vädret påverkar nog mycket. Men jag tycker verkligen om skolan just nu, hade en fantastisk ensemble-lektion med Michael Blair idag ( framgångsrik musiker från USA som spelat med riktigt stora band..) och fick massa berömm som gjorde mig glad. Förövrigt så är ju sommaren verkligen på väg och den ska bli så bra! Med alla mina älsklingsflickor hemma i Örebro. Och om 6 dagar är jag och min bästa i ROM. Det kan inte bli bättre. På fredag blir det nog lite tjejutgång på Kåren ink. förfest hos oss. Jag har kört ut Daniel. Han får hålla sig undan.



Underbara barnförelskelse

Har ägnat sista halvtimmen innan sängdags åt Ola Sahlén, min stora idol sedan barnsben. Han gick på Risbergska när jag var liten och kollade in deras Vårkonserter, där han var min absolut bästa! Jag rös, fick gåshud och bölade som de lilla barnet jag var varenda gång han sjung. Jag var hans största fan och den mesta knäsvaga 12åringen i stan (om man räknar bort dom som hade sin crush på BSB såklart). Just nu hänger han i Dubai och lirar där.  Men för guds skull, hans skiva " 26 år, älska mig" är gudomling.  Kolla in här:

http://www.olasahlen.se



image1032


Pretty Women

image1031

Pretty Women på trean just nu. Jag slutar aldrig älska den. Den filmen är tidlös, den kan inte bli dålig : ) Vi har precis kommit hem från grillning i Hjärsta, helgen har varit toppen. Mina sista timmar på helgen viger jag nu åt Julia Roberts och Richard Gere.

D.

image1030

"inga jordskalv där vi bodde, ingen frös och ingen svalt
men det skälvde när du rörde vid mig.

jag ville bara vara med dig
jag vill bara vara med dig"



Vår Vår Vår

Helt underbar vårdag! Vi har varit så fruktansvärt duktiga. Vi började dagen med att gå till OSET och sedan gå runt där för att sedan följa med Gustav och Lisa när dom ringde och ville ha med oss till Karslund för att gå därute. Så vi har gått riktigt långt! Det var så skönt! Jag fick ta av mig till bara tshirt flera gånger och skinnjacka var ett lite för varmt val. Nu ikväll ska vi fullborda vårpreimären med en grillning hos Daniels föräldrar. DE ÄR MYS DET!

image1029

Pizza och Rödvin

En helt vanlig lördag. Så vanlig en lördag kan bli. Jag hade hoppats på bättre väder, de sägs ju att de ska bli femton grader kommande vecka. De ser jag fram emot. Det blev en lugn helg som planerat i alla fall. Jag har precis kommit från en cykeltur till Josefine, stannade till på pizzeria Kungen på vägen hem med Daniel och inhandlade mat, (som man iofs inte kan kalla pizza enligt mig. ) Vi kör på pizza och rödvin ikväll! De är stil på oss!


Myskväll

Myskväll. Tror min kropp fick en chock inatt när jag fick sova 8,5 timmar. Något jag inte gjort på flera månader. Sov min sista natt i Stockholm natten tills idag. Pappa och jag åkte upp igår morse, han stanna för att titta på våran lunchkonsert och på kvällen gick vi på konsert i Behrwaldhallen. Såg "Best of broadway", en besvikelse pga. låtvalen som var urusla enligt oss. Men förövrigt en mysig kväll, de är alltid uppskattat med papis sällskap !

Som sagt, från och med Måndag sover jag varenda natt på KUNGSGATAN i Örebro. Får nämligen mitt pendlarkort då och från och med 30/4 har jag inte lägenheten kvar. Dvs. sista månaden nu åker jag tåg två ggr om dagen. Men de är värt det, så värt det. Tjänar pengar på det och får bo med min älskling istället för själv.  Men visst, jag kommer alltid älska söder och mitt underbara Skanstull. Men de finns såklart inget som säger att jag inte kommer tillbaks..
någongång.

image1026

Modellhouse

Igår fotades jag och Simona på modellhouse i Stockholm. De var grejjer de! Erbjudandet var att de sminkar en och sen fotar gratis, bilderna får man sedan köpa om man är nöjd med dom. Jag vart väldigt nöjd. Köpte 12 st av 100 tagna för 1300 kr. Inte så hiskeligt dyrt va? Iaf så hade vi väldigt roligt och även om mina bilder bara kommer användas och visas för eget bruk så är det roligt att ha lite fint tagna bilder.

http://popashell.bilddagboken.se
Där kan ni se några av dem.



Gävle

image1025

Micke a.ka. Gävle ringde mig nyss. De gjorde mig på bättre humör. Han berätta att han kommer hit när Lisa tar studenten 5/6 (tror jag de var..) och då äre FEST. De är längesen han var här nu. Sist var så bra, så bra kväll.


Negativitet

En sådan där dålig dålig dålig dag. Vart jag än vänder mig möts jag bara utav negitivitet. Jag hoppas ÖSK vinner ikväll , för de är ju troligt mot Djurgården. Nu är jag också negativ. damn it! Tur att jag har en fin Daniel. Som kramar mig på sin lunch när jag har ont i magen, och  som peppar  mig och säger att jag inte ska oroa mig.



13 dagar tills ROM

Vilken jävla brud

Den här bruden knäcker mig totalt. En sådan sjukt vacker röst.
Och till råga på allt - sjukt snygg och bara sådär allmänt jävligt bra.
Jolene 
Release me


"You can have you´re choice of man,
but I can never love again. You dont know what
he means to me Jolene."

(Gåshud, Gåshud, Gåshud.)






 


Sweet loneliness

image1020 vs. image1021

Tv-kväll med Krossad choklad glass blev det för min del. Cashmeere Maffia eller American Idol är den stora frågan. Daniel tog cykeln till Erik för att se derbyt AIK - Hammarby och jag blir själv hela kvällen. Jag har varit duktig och bjudit min  karl på mat ikväll, det hör inte till vanligheten. Även pratat med Simona i telefon, hon är så bra!


Bitter.

Dagen började inte kanon. Nej, Comviq var sura på mig. Jag hade missat 170 kr på sista betalningen (hur fan de nu går till, jag menar de står ju ganska tydligt summan man ska betala) för tio dagar sedan och efter att inte ha skickat mig någon påminelse , vilket kunde ha behövts så stängde dom nu av telefonen. Den fungerar imorgon igen, men iaf. JAG ÄR JU MIN TELEFON! utan telefon , ingen emma. trams, men sant.


Är så nöjd med helgen som gick. Gårdagskvällen hyrde vi film och åt glass. Nu sitter jag och letar efter en tvåa i Örebro till hösten. De är tur man har mami med kontakter. Annars kommer man inte långt inte.


Harrys


image1017

Vi var som sagt, ute igår och drack lite öl med Erik och Erika. Det börjades på Pitchers och efter mycket om och men (Örebro har ju SÅÅ stort utbud att välja på) så hamnade vi på HARRYS! 25+ är åldern men vilket egentligen innebar 40+ och mammas vänner som stammisar. Men trots åldernivån så hade vi en av de roligaste kvällarna på länge och jag kan nog absolut överväga att köra Harrys någon mer gång istället för Klaras : ) Haha. SKRÄLL!

Greys

image1015

Ush vad jag hatar avsnittet i Greys när Christina och Dr. Burke ska gifta sig! Hon är så vacker och de är så jävla sorgligt när han lämnar henne. Ush, varför tittar jag på de här?

Lördagsplaner

image1014

Idag, om några timmar ska jag träffa emma. Och som jag har längtat efter henne! jättemycket! Men även fast jag har gjort de så känns de som nyss vi satt på indigo två kvällar innan dom skulle dra, dvs. 25/1. Nu är dom hemma och har förlovat sig! ♥ Så otroligt roligt. Igår kväll hade vi bara de mysigt hemma och ikväll blir det att äta hemma sen gå ut och dricka öl med Erik och Erika. MEN NU! SKa jag baka kaka a´la Tillys recept.

En trött emma.




Trött och helt slut både psykiskt och fysiskt. Men jag ser fram emot helgen, så mycket. Ikväll ska det bli mys, bara mys med film och Daniels goda mat. Imorgon sovmorgon, lite bakning för min del och till sist på kvällen ska vi ut och dricka öl med  Erik och Erika någonstans.

Jag har jobbat idag efter att ha sagt ett sista farväl på sjukhuset, (förövrigt, väl på sjukhuset slog det mig - vem fan orkar jobba på bårhuset som ansvarig för det s.k avskedsrummet?) och mitt jobb är verkligen det bästa. Jag har spelat Uniqua idag - det gör mig glad. Men jag är inne på mitt fjärde år och fattar fortfarande om hon är djur, rymdfigur eller människa. Det är ju himla bra? Men nej, man kan inte få ett bättre jobb.

(förövrigt igen,
Musikaela är också dubbare och sysslor med musik/musikal/dans. LÄS hennes blogg vettja!)

Just pretend that you no longer love him

"If he should ever come our way
Dry the tears and look somewhere above him
Might be easier to say than to do
But just pretend that you no longer love him"


image1008

Jag är verkligen inget Amy Diamond fan, (till skillnad från min käre kusin.) MEN datorn spelade den här låten, "It can only get better" och versen här över får mig alltid att böla som ett litet barn. Det är bra att gråta. Ikväll blir det fotboll med pappa, Daniel, William och Lasse. Behöver tänka på något annat. Ett förlorande ÖSK mot Kalmar?


Vila i frid min älskade morfar.

Många har undrat, inte min mening att göra er oroliga såklart. Ni är goa som bryr er. Men i tisdags kväll gick min älskade lilla morfar bort från oss. 72 år och i stort sett frisk som en nötkärna. Troligtvis en hjärtattack, hjärnblödning eller stroke. Ingen vet än.

Det fruktansvärda för mig har varit (förutom att han är borta..) att min käre mor och lillebror befann sig i Thailand på semester och hade två dagar kvar vilket gjorde att vi inte ville berätta något för dom för att göra sista dagarna outhärdliga och likaså hemresan. Jag tog farväl med min morbror av morfar i tisdags kväll och har efter de inte sovit i stort sett alls. Att vänta på att få berätta för ens mamma att hennes pappa fått gått bort och hålla masken i telefon tills dess är inget jag önskar någon annan människa. Ett helvette.


Nu vet alla berörda. En enda stor tomhet befinner sig i min kropp.
Men han är hos mormor nu, och jag vet att dom har det så bra.


Music, maestro!

Nedladdat:

Dixie Chicks - Home
Dixie chicks - Fly
Justin & Madonna - Four minuites
Maia Hirasawa - Though just me
Flo-rida feat Timbaland - Elevator


Älskling.




Nyss badat, försöker ladda ned lite ny musik att lägga in i telefonen. Jag är trött och jag orkar inte vara ledsen mer. Imorgon kan bli en av de jobbigaste dagarna i mitt liv hittils. Tur att jag har en Daniel som tar hand om mig. ♥ 20 dagar kvar tills ROM... och jag längtar så. Bara vi två. Äta massa gott, promenera massa, se massa sevärdheter och bara ha det skönt. Köpa frukt och bröd och äta frukost i någon mys park! älskling vad bra det blir.




Turbolens

Turbolens
Turbolens
Turbolens


När ska allt bara få vara bra?
Tråkiga besked är aldrig välkomnade,
men det här var bara de mest olägliga någonsin.

Tilly och Dimman

Precis hemkommen till lägenheten från en myskväll hos Matilda. Verkligen jättemysigt som vanligt. Jag hade med mig Heartbreak Hotell som vi båda sett men ville se igen och sen även lite glass. Hon bjöd på jättegod mat och kaka! De är så skönt att ha henne här i Stockholm. Men självklart måste vi fortsätta ses när jag flyttar till Örebro igen. Min matilda.  Nu, läsa lite, Ringa Daniel och sen sova. imorgon skola, ordentliga rep inför slutkonserterna börjar nu. Thats nice!


image1007

En morgonlista

Dagens

Händelser: ÖSK-Göteborg på Pitchers med papi & Daniel, sedan fira Erik och sist bio med Daniel
Klädsel: Hittils Daniels förstora adidasjacka
Sysselsättning: Titta på tv-repriser a´la Körslaget och Talang
Frukost: Gröt med lingonsylt. yummie.
Måste: Öva in "Take your mama out" med Scissor sisters till konserten

Musik:
Dixie chicks
Dagens låt: Jazon Mraz - Im yours (tydligen het igen, i reggaeversion)
VILL HA: En vit body från Gina, a´149 kr.
Saknad: Mamma och bror som är i Thailand
Dagens humör: Småmysig



Chinos baby

image1006

En jättemysig lördag är snart förbi för min del. Nattarbete snart på Stora Hotellet. De är inte roligt, men de är pengar. Pengar som jag behöver, helt klart. Idag har vi sovit länge och bara legat oss dragit oss, efter att ha tvättat lite så tog vi en promenad "upp på stan" (100 meter..) och vandrade förbi Carlings där Daniel skulle titta på Chinos för presentkortet han fått av min mami och papi. OCH OM JAG blev kär i chinos? JOtack, ett par egna beiga ska inhandlas så fort kassan tätnar eller när jag fyller, 10e maj. Daniel vart sjukt snygg i sina med, tänka sig.

Förövrigt tjuvlyssna jag på en mor och dotter i affären, (mamman 45+ och dotter 16+). Mamman skulle betala ett par byxor åt dottern men hade nog väntat sig något annat än de paret chinos dottern ville ha som enligt henne satt jätteunderligt, då dom satt tight i midjen och sen hängde jättepösigt i grenen & över låren för att sedan bli tighta igen längst ned. OCH förkorta skulle dom också vara! Dottern fick kämpa ett bra tag innan hon lyckades övertala sin mamma om att "DET HÄR FAKTISKT VAR MODE". Sådär hade man faktiskt inte chinoserna på mammans tid!

Risbergska

Kvällen har spenderats med Sabina och Carro på Hjalmar Bergman teatern. Och ja, Risbergskas Vårkonsert var lika bra som alltid. Otroligt duktiga solister som alltid och slutar aldrig förvånas att en skola kan ha så fruktansvärt många duktiga sångare/sångerskor/musiker! De gör mig stolt. ♥

Men visst var det lite vemodigt också. Förra året, för ett år sen 14/4 stod vi också där på scen, sådär jättelyckliga för att det bara var 40 skoldagar till studenten. Vi hade så roligt och jag saknar verkligen den sista tiden i skolan. Min underbara klass!






Tack Skatteverket

Jo man tackar...
4500 kr tillbaks på skatten kommer sitta fint runt midsommar.
Välbehövt ja.

(Jag som till och med trodde att jag kanske skulle få betala tillbaks lite i år.. men icke.)

Världens goaste

Okej jag är kär. Förlåt älskling, Men de här var den sötaste elvaåringen (förutom min lillebror såklart.) jag sett.´
KLICKA HÄR

PUB-Kväll



Precis hemkommen från skolan, PUB-kväll där min paralellklass uppträdde. Och visst kommer jag sakna sådana här mysiga kvällar. Undrar när man någonsin igen ska kunna hamna på ett ställe med så mycket talangfulla människor? Men jag är taggad för en höst i Örebro också, universitetet blir kul. Hoppas man kan komma in i ngt slags studentliv även fast de är ens hemmastad : ) Blir nog bra de där. Kul med nollning och allt.




All kärlek till henne.

En väldigt underbar och nära vän till mig har gått och förlovat sig för bara ett litet tag sen. OCH jag är så glad för hennes skull! Hon är så värd det och är det någon som det här verkligen är rätt för är det hon ♥ Det här hade man inte kunnat tro sommaren 2006 va älskling? Våran sommar. De hade man inte gissat då. Att du nu skulle vara förlovad med din prins, MEN likaså heller inte att jag skulle vara sambo med den där snubben (janne var de va? hihi) som vi träffa på BABAR i augsti? Så otippat..


Jag är glad att vi båda får vara så lyckliga.
Du är värd det bästa.
All kärlek och Lycka önskar jag er.

("Hej där, men ska du gå? Säg nej vadå? Ska vi ta sällskap? Här ta min hand, gå med varann. Jag menar allvar")
image995



Universitetet

Justja. Ska även berätta att universitetssökningen är avklarad nu för min del. Hade funderingar på att söka både "Personalvetarprogrammet" och "Beteendevetarprogrammet" bara för att se om man kommer in eller inte, MEN insåg att de skulle vara för svårt att tacka nej om jag kom in - och jag är faktiskt bara sugen på ngn enstaka kurs.

1. Retorik A
2. Psykologi A
3. Sociologi A

image994


På tåget..

Första gången jag åker tåg på två veckor nu! Är på väg till Stockholm, har inte varit där sedan.. evigheter? Först var det lov och sen styrde jag upp de så onödigt att jag blev sjuk. Men idag är jag glad, världens finaste väder och jag har invigt våren med mina pumps (som tidigare i år bara fått följa med till Krogen..). De ska bli fint att få kraxa fram några toner i skolan med bandet och äntligen börja repa på allvar.


image993


....

image992
Jag och Sabina på Satin i lördags

Rom Rom Rom

Så var även boende i Rom fixat. 4380 kr betalas för flyg och boende! De blev rätt bra faktiskt ♥ De känns som dessa 3 ½ vecka framöver fram tills vi åker blir riktigt sega men de hinner hända mkt. Intensivrep i skolan för slutkonserterna och så ska jag också hinna flytta hem alla mina saker och möbler till Örebro.

Öronvärken stannar. Dock avtar febern känns de som. Verkar som om de är Daniels tur att bli sjuk nu. Helgen som kommer blir nog bra. Fredag kväll blir det att gå på Risbergskas vårkonsert med Carro och Sabina och lördag kväll ska jag jobba i garderoben på Stora hotellet. PENGAR!


image991
(Bilden är från April-07, våran risbergskakonsert.)


D.

Fem månader.

"Sweet as you are,
you are my all.
Truly it all, so never dare
to walk away.
I wouldn´t stand a day.

Without you,
without your arms
Your goodnight-calls
Your goodmorning-kisses
Im nothing.
Nothing at all."


Pics




Vårens första vårpromenad + min kock bakar cheescake

Cheescake-recept


 


image986

Trot eller ej, men Emma Sofia Iggström ska lägga upp ett recept. KORS I TAKET!

Cheescake- Ingredienser:

3 ägg
2 dl vispgrädder
100-125g Philadelpihiaost
½ dl Socker
1 tsk Vaniljsocker eller. vanila

Garnering :
2-3 Digestivekex
Kivifrukt
Björnbär

Börja med att skilja på äggulorna och äggvitorna. Vispa vitorna till hårt skum (jag använde matmixern.). Vispa grädden. Rör sönder osten och blanda den sedan först med gulorna, en i taget och sen sockret och vaniljsockret. Rör sedan ner grädden. Tillsist, vänd ner äggviteskummet. Häll i blandningen i en rund bakform med löstagbar botten. Ställ formen övertäckt i frysen , låt den stå minst fyra timmar.  Ta ut kakan minst 30 min innan den ska serveras.

Strö över krossade kex och garnera kakan med kivi och björnbär. (Har även provat med hallon, lika gott de!)

Vårkänslor




Tillbaks efter bloggstopp och inte frisk alls för tillfället. Feberfrossa och ont i öronen, konstaterade imorse precis som så många andra gånger att Sveriges vårdcentraler inte är mycket att vara stolta över. Har legat och sovit i stort sett hela dagen hos Daniels föräldrar medans han pluggade där. Tog en långpromenad i solen med hunden och det är verkligen så himla mycket vårkänsla över vädret idag! Varmt och mysigt!

Romresan är bokad, 29/4 åker vi!
Faktiskt ruggigt skönt att slippa all
valborgsångest över vad man ska göra.

image985
(Sabi och jag i lördags innan Satin)