.......

jävla jävla jävla skit.
Mardrömmar inatt och sov inte bra alls.
Men Daniel skulle jobba och jag pallar
inte att bara ligga hemma. Så jag jobbar.

Ikväll blir det mys med gamla klassen hos Andrea,  känns otroligt behövligt just nu.  Det är så mycket tankar. Vad hände egentligen? Några av hans närmsta vänner har gjort en RIP-sida på myspace till honom. Det borde väl komma dödsannons om några dagar. Jag kan inte förstå, Elina och jag var och tände ljus för honom igår.

http://www.myspace.com/inmemoryofteraq


Mårten

Det är bara sorg idag. Solen lyser inte alls.
Att något sådant kan hända - det ska ju inte få hända!
20 år, hela livet framför sig.
Dom bästa försvinner tyligen först..


Så älskad, så saknad - för evigt -
Mårten, vila i frid.

utgång.

Utgång ikväll blev det visst! Malin och jag + Sofie och Tove från jobbet. Så himla roligt! Har inte varit på Björnstugan på tusen år, söndagar är så roliga! Det blev lite spontant, men jag jobbar inte förens sent imorgon så de funkar. Idag har dagen spenderats i Nora med mami + Micke i hans sommarstuga. Solat och badat i tokvarmt vatten. Måste ju behålla brännan nu efter Barca. Daniel jobbar natt och imorgon ska vi på fotboll på kvällen. ♥



Mys

Underbart väder och underbar dag. Daniel är och badar med lagkompisar medans jag har ont i halsen och är superförkyld. Jag ska lägga mig ute på en filt hos mamma snart och sen ska vi till IKEA och lägenheten för att fixa lite viktiga grejjer. Lönen var otroligt positivt överaskande igår så jag är glad och nöjd idag. Inatt ska jag jobba 22.00-04.15, men Peter ska också jobba så de blir bra med lite sällskap. Nästa vecka ska vi spela in lite nytt i studion som han skrivit. Det var så längesen sist! ♥

Jag saknar Barcelona, men en sådan här dag är Sverige underbart.
Jag sitter och skickar bilder till korthuset. Har tagit ut mina favoriter
och ska sätta upp massa i vardagsrummet och sovrummet.



BARCAAAAA!

BARCELONA MY LOVE! Vi har haft det så underbart och det är alltid så konstigt att vara hemma i Sverige. Men det är som alltid även skönt, speciellt om man bott på hostel 7 nätter (dock ett underbart, superbra sådant!). Det ska bli fint att slippa sova våningssäng inatt, även om jag och Daniel klämt ihop oss i en tillsammans (dvs. 90säng!). Imorgon ska det jobbas igen, men det gör inget - jag har delat pass och efter det första ska jag och två arbetskompisar åka och bada.

Barcelona har inneburit långa dagar på stranden, 30 grader i luften & 24 i vattnet. Timmar på stan av shopping och massa underbara kvällar med restaurangbesök, kortspel, öldrickande, utgående, promenerande och massa annat mys. Det är verkligen en toppenstad och jag har haft det bästa sällskapet. Nu ska vi fixa lite av de sista i lägenheten. Imorgon ska jag träffa mami som jag inte sett på 3 veckor. ♥

Bilder hoppas jag att jag kan lägga upp imorgon.

barca

underbara barcelona.
30 grader , om inte mer.
Underbara strander & underbara vanner.

Tapas, lambruska och sangria pa kvallarna.
Nyss hemkommen fran en shoppingtur, nu blir det stranden.
Ikvall ar det ordentlig utgang som styrs.

LOVE!

love love love love love love love.
Ush vad kär jag är. Vi har gjort ordning en del i lägenheten idag och allt är så mysigt.  Jag jobbar tills 23.00 ikväll, så fint - sen drar vi 03.30 och är i Barcelona runt 11.00. Ni kan ju gissa att vi vid den här tiden (19.04) sitter nere på stan och tar en kall öl, tittar på folk och sedan upptäcker Barcelonas uteliv. Sen fredag morgon är det Emma & Erika som ligger och steker på stranden.

Världens bästa resa ska det bli!



barca baby.

Idag har jag gjort något jag aldrig trodde jag skulle våga. Men jag & Daniel har en pakt - man ska göra allt man inte vågar - ja som man vill göra. och detta ville jag , men var så rädd för. OCH JAG GJORDE DET! Det är hemligt och kommer alltid vara förutom för Daniel och några få. Jag skriver detta bara för att : JAG ÄR STOLT!

Imorgon natt : 03.00 lämnar vi staden för BARCELONA!


puss

Nu har jag lagt upp ett Sabina+elin+elin-medley på
popashell.bilddagboken.se
Lite bilder från våra år ihop ♥

(Alva, carro, camilla & andra hetingar är också med men jag valde fokus på dessa eftersom vi hade mys igår.)



snygga brudar

Nu jobbas det igen. Det är faktiskt fint väder utanför och jag känner mig lite dum som har lämnat flyttstätdningen på Kungsgatan till Daniel och Marita som är i full gång nu. Men jag började lite lätt igår och sen plockade jag även upp massa i nya lägenheten. Det är så mycket att göra kvar, men det ska nog bli bra. Igår jobbade Daniel så jag passa på att träffa Lotta & Gustav, åt pizza med dom och dom fick se lägenheten. På kvällen tog jag mig till Elin där mys/filmkväll styrdes med Elinx2 + Sabina. Jättemysigt! Inte sett dom på länge.


Imorgon kväll blir det fotboll med Erik, Erika och Daniel. Kanske styra lite planer inför onsdag natt då vi lämnar stan 03.00. Jag har massor att göra och fixa tills vi åker. Men det löser sig. EN vecka i Barcelona kommer göra mig så gott!




(Den här bilden är från förra sommaren & är så jävla snygg!)


SOVA....



Tänk om man hade ett sådant sovrum - jag kan bara drömma mig bort. Ikväll ska vi sova våran första natt i lägenhet och det är fint det med. Med nya tapeter och ny stor 1.80-säng. Det blir mysigt! Slutar om 15 min, det är dött här. HELG!

Sol Sol Sol

Rast på jobbet. Det är jättesoligt ute och jag satt ute och åt glass ute på lunchen. Igår hade jag ju delat pass (10-13.30 & 16.30-19.30) så då hann jag faktiskt sola lite hemma på bakgården. Måste ju ha någon grund på brännan när vi drar : ) Ikväll sover jag sista natten på Kungsgatan, daniel gjorde det natten tills idag för han jobbar dygn nu - de är lite sorgligt. Samtidigt som allt är sjukt spännande med flytten. Tapetserarkillen är klar idag. Det kommer bli så fint!

Idag slutar jag 18.30, senare ska jag hem till Emma&Ola med malin och se deras "nya" lägenhet som dom köpte för ett tag sen. Nästan samma område som våran nya. Vi ska planera lite augustiresa, får bli en kortis någonstans i Sverige. kanske något a´la Eskilstuna-resan 2006.

jag vill jag vill jag vill

och med tanke på förra inlägget så :
JA, jag vill flytta till Göteborg.
Nu helst.

Att få med sig Daniel är inga problem, han följer med. Han kommer trivas där lika bra som jag. Vackra Götet. MEN att Daniel ska få brandmansjobb där och jag ska komma in på PA-programmet är ganska svårt. Jag vill ju så gärna! Jag behövde bara få skriva det. OKEJ?


Stockolm vs. Götet

Okej, det är bara fakta! Göteborgare, både över telefon och i verkligheten är ÖVER LAG (ja jag generaliserar!)

trevligare än Stockholmare. Det finns självklart tusentals Stockholmare som är jättegoa och trevliga MEN i egenhet av att ha bott i Sthlm ett år  och som Eniro-anställd upplever jag helt klart att Stockholmare - speciellt kvinnor mellan 30-50 år är drygare, mer nonchalanta och otrevligare. Göteborgare är lugna, bjuder på sig själva, är roliga, öppna, varma och framför allt trevliga - det är min uppfattning som jag fått när dom ringt till Eniro och när jag varit där.

Och kom nu inte och säg - men hur många stockholmare kan du prata med om dagen? Jag pratar med 100 stockholmare om dagen och det blir 500 st i veckan. Det är alltså fakta. Säkerligen lika många göteborgare också. Men som jag sa - jag känner så många trevliga stockholmare. De är bara det att många jag pratar med och möter inte verkar intresserade av att visa sina bästa sidor inför nya personer dom möter.


Och visst - det kanske inte spelar någon roll tycker du att man är trevlig mot en 118118-telefonist. Men tänk vad glad det gör mig när personer är trevliga och vänliga mot mig som bara försöker hjälpa dom.





Afro 1B



Jag satte på "Coming home" med John Legend på youtube och fick seriösa flashbacks från Kulturama och min stockholmstid. Jag saknar min klass. Jag saknar att höra alla sjunga. Jag har speciella tillfällen som jag knappt kan tänka på. Jag tycker så mycket om dom och ibland är det tråkigt att inte vara där dom är men Örebro är ju mer rätt för mig. Jag ska hälsa på Simona i augusti, då får de bli reunionkväll med konsertfilmer och massa mys.

Eniro=dött

Ge mig Barcelona nu! Jag är trött. Jag vill ha mat och jag vill åka hem till Daniel och låta han laga mig stuvade mackaroner med riktigt bränd falukorv! Jag har druckit fyra koppar varm choklad bara för att jag inte kan somna om jag dricker kaffe såhär sent på dagen. JAG som är kaffesugen och behöver piggas upp. Slutar om 17 minuter precis!

Jenny fick roliga samtal som handla om Markoolios nr och även Zlatans. Sådana samtal får aldrig jag. DÄREMOT fick jag guida en äldre man nyss i hur hans mobiltelefon fungerade. Vi kan ju allt här på Eniro! Dagens goda gärning va?

De ringer inge. Typiskt.
- Eniro, 118118 emma.

emma goes flytt.

Flytt flytt flytt.
Jobba Jobba jobba.

Jag gör inte mycket annat än att packar och jobbar. Nu ska vi ut på stan och köpa fondväggstapeter. Snubben ska börja tapetsera ikväll. Fredag natt ser det ut som att vi sover där för första gången. Sen är alla välkomna på inflyttfika!

Dagens.

Dagens sanning: Jag mår så mycket bättre idag!
Dagens klädsel: Svart klänning med acc. mitt nya Emma-halsband
Dagens mat: Hittils filmjölk med russin i,..
Dagens måste: Jobba hos pappa.
Dagens roligaste: Hämta tapeter hos per, ska sno hans rulle som blev över till min fondvägg.
Dagens tråkigaste: Vädret. Helt klart. Tänk vad lite sol skulle göra.
Dagens sweet 1: Jag har en idé om våren 09- och daniel verkar inte vara så seg på att haka :>
Dagens coolaste: Jag får nyckeln till lägenheten imorgon! WIHOOO! (och btw.. sanna fyller 23 imorgon!)

Denna lista snoddes från
linnea. FÖRLÅT!


Papi är en snällis

Pappa var förbi här hos oss förut och skulle visa lite bilder från Kroatien. Jag fick även två parfymer och ett "emma-halsband", likt det Carrie har i SATC, De ni. Han är så söt min lilla pappa. Bäst! Iaf så hade han lite bilder från min student (såhär ett år senare..) och de var några jag inte sett. Det här nedan var väl fint?


Ingen bra blandning

Okej, fråga inte hur jag har mått idag - för det vill ni inte veta! Gåragskvällande spenderades som sagt på Frimis med la familia + flera käkandes god mat och drickandes skumpa och vin för att fira att mami och micke har köpt radhus. En verkligen jättetrevlig kväll! Det kan dock hända att det blev lite för mycket av det goda - något vi har fått känna på idag. (jag använde MILDA utryck här. jag har snarare varit DÖD). Ikväll är det Göta kanal på tv och vi ska bara mysa. Vi jobbar båda två imorgon och förutom det ska jag fira sanna och ge tapetserarkillen nyckeln så att han kan börja i lägenheten ♥


Mer bilder finns på :
popashell.bilddagboken.se




Underbara fredag

Underbara fredag. Utbildningen är klar! Jag har fått ett fint diplom till&med ! Idag har vi jobbar fram tills halv tre sedan vart det tårta med tjejerna och ledarna. Mycket mysfaktor på det. Sorgligt att inte vara i samma team som alla när vi på måndag börjar jobba helt. Men vi ska ses ändå, inflyttningsfika hos både mig och Sofie ska styras. Himla bra tjejer de där. Ikväll är vi utbjudna av Mamma och Micke, tillsammans med Pygge och There, ska äta på Frimis. MYYYS!




Ta er tid / "Alldeles för SMAL"

Jag skulle vilja att ALLA som läser det här tar sig tid att läsa stinalees inlägg, ett jättebra skrivet inlägg angående elaka och avundsjuka människor som på internet eller i verkligen tar sig rätt att berätta för andra hur de ska liva sitt liv och i detta fall att personen är alldeles FÖR smal, dvs. med deras ord - äckligt smal. Läs även mitt inlägg här nedan, detta tar upp ett otroligt viktigt ämne och jag tror ingen kan påminnas för mycket.

(detta kan ta fem minuter av ert liv, men snälla - jag lovar, ni kanske lär er något.)



Stina-Lee är en känd bloggare och får dagligen massvis av elaka kommentarer på sin blogg, något som jag aldrig upplevt. Det enda positiva med att bara ha 40 läsare kanske? (som jag är stolt över iofs, hehe). MEN detta är något jag upplevt  tusen gånger i verkligheten då jag är, det ni kallar "Alldeles för SMAL".  Jag har fått höra att jag ser sjuk ut, att jag ser äckligt smal ut, att jag borde gå upp i vikt och HÖR & HÄPNA - dom säger att killa inte tycker det är snyggt att vara smal!

MEN FÖR FAN! Lever vi på 2000-talet? Varför skulle jag bry mig om det? Varför skulle jag vilja att ni berättar för mig vad killar tycker? Jag lever väl för min egen skull och min kroppsform kommer jag endast ändra om det ska ske för min egen hälsas skull, aldrig för någon annans smak. Ska det vara så svårt att förstå?

Kan inte heller förstå när människor, kanske inte av elak mening, men ändå kommer fram och säger - OH GUD VAD DU ÄR SMAL! Men hallå? För tusan, jag har speglar hemma , jag vet att jag är smal. OCH NEJ, jag skulle aldrig gå fram till en överviktig människa och säga "OH GUD VAD DU ÄR TJOCK". Det gör man ju inte, för de är väl elakt? SÅ vad berättigar er att kalla mig FÖÖÖR SMAL? Vad ger er rätten att bestämma vad som är rätt och fel med min kropp?

Jag har i hela mitt liv varit smal, min mamma är det - jag har ärvt hennes kroppsform och så är det med det. Det har funnits perioder i livet under tonåren när jag åt väldigt dåligt - det är bara att konstatera. MEN född smal är jag. Jag kommer alltid att bli det ni kallar "Normal-stor" , om det nu går att definera och de dagarna jag faktiskt åt dåligt, tror ni att elaka kommentarer hjälpte? Nej aldrig. Det blev bara en ännu större börda och press. Förståligt nog.

Dagligen läser vi i veckotidningar om hur killar inte gillar storlek-0 tjejer, och självklart ska vi inte uppmuntra folk att banta. MEN vi ska lära varandra att älska våra kroppar och försöka leva så hälsosamt som möjligt. Varför blandar vi in killarnas åsikter? jag har hittat någon som älskar mig för den jag är och vill han inte ta i mig som jag är kan han dra åt helvette.Jag tycker så synd om alla tjejer som läser dessa artiklar och tror att de inte kommer bli älskade, tjejer som är födda smala och som jag - faktiskt kan äta hur mycket som helst men inte gå upp i vikt för de. Lyxproblem tycker vissa, ett faktum för mig.

Alla sorters kroppar är vackra och för sista gången - måste allt i livet handla om att vara snygg? Jag har fått världens bästa självkänsla och är jättenöjd med mig själv - jag kämpar för att gå upp i vikt men ENBART för hälsans skull. Så spara alla era elaka kommentarer nästa och tänk till - vilken är din brist? SKulle du vilja att jag påpekade den hela tiden?






Överlycklig!

Överlycklig är vad jag är!
Tänk vad shopping kan få en att må så bra! Hemtex , en av mina favoritbutiker har 50 % rea på hela butiken och sen har jag som medlem 20 % till, dvs. 70 % på hela butiken! Och idag på grund av detta har jag lagt undan grejjer som skulle ha kostat 2500 kr men som jag nu får köpa för 1000 kr! Hur sjukt är inte det?

Bland annat världens finaste Sängöverkast som skulle ha kostat 1000 kr, en skitsnygg lampa för 400 kr, underbara skålar, en vas, en duk till köksbordet, underlägg, glas och gardiner. Jag är så lycklig! ♥ Vår lägenhet kommer bli världens finaste!


tröttis

Trött trött trött. Klarade sluttestet idag så imorgon är första dagen på egna ben. Ikväll blir det att vila, jag och Sanna ska hyra HAIRSPRAY och bara äta glass och mysa hemma hos oss. Daniel jobbar, känns som dom här två dygnen i veckan han jobbar är jämt - men snart ska vi resa - de blir underbart. Igår eftermiddag fikade jag med Sabina och det var jättehärligt att träffas och prata av sig, vi ses inte så mycket nuförtiden. Hon och Jimmy har fått en lägenhet i Centralpalatset. hur bra är inte det?

1 år sen vi var på Ayia napa. Hade jag pengar skulle jag följa med henne och Elin x 2 någonstans efter Barca men det har jag inte och jag måste ju jobba.



1 år.

1 år idag.
Underbara 1 år.
1 år av pussande, av kramande och av massa kärlek.
Min bästa.♥


Och nu, 16 dagar tills Barcelona.