Been there, done that

Det har funnits bättre dagar än idag, och det kommer förhoppningsvis bättre dagar än idag - men tills dess måste jag nog stå ut. Vädret är helt tokunderbart men ändå blir jag inte på bättre humör. Jag ska jobba på det. Först kommer malin och fikar med mig ute i solen, om typ tio minuter. Sen kommer joseflini och myser lite : ) är själv hemma i helgen och pallar inte att sitta själv. dom är goa iaf! ikväll blire nog utgång. en fredag-lördag-helg alltså.
men vad tusan, vad gör de? De finns inge som lockar mer iaf.

Känslan går bara att beskriva som besvikelse. De är lite tungt, för jag trodde de aldrig. Men de är läge att inse att man aldrig slutar chockas. ett "hej, hur mår du?" "vad gör du?" "Vad händer?" är tydligen för mycket begärt.

Okej. NO HARD feelings left. Jag blir snart glad igen.

47156-402



karmakontot - Timbuktu
räddar dagen.

bölig brud

mamma jag älskar dig -
men jag känner mig så trött.
Jag vill sova i din famn.

Mamma jag älskar dig -
men jag orkar inte mer.
Jag vill gråta i din famn.



Jag är bölig idag. Dagen-efter-bölig. Hej vad det kan gråtas! Jag vill bara att mami ska komma hem från jobbet. Idag är en sån dag jag skulle vilja vara sju år och komma hem från skolan till mammas nybakade bullar, och när man sen gjorde läxan så var det faktiskt kul för det handlade inte om mer än 2+2. Tänk om livet fick vara så enkelt.
Visst kan jag ligga i mammas knä nu med och det kommer jag väl alltid få göra, men jag är vuxen snart - jag förväntas klara allt själv. och just idag, neeeefan.

47156-332
Babar var förövrigt helt sjukt kul igår kväll och jag är väldigt glad att jag fick med mig elin : ) hon brukar iofs inte banga. Vi var igång iaf och musiken var asbra hela kvällen så mycket dansa blev det. Jag lämnade dock babar halv två inatt för jag kände att jag längtade till min goa säng och så skulle jag ju upp åtta. Bara massa övningar inför vårkonserten idag, likaså torsdag. nu ska jag plugga och sedan cykla upp på stan.

btw. ge mig dom där skorna! jag vill så gärna gå ut och gå i dom.  storlek 37 tack.

.

dance with me honey



Helt sjukt underbar vårdag, jag har cyklat massa och har bara varit allmänt glad hela dagen : ) Arbetsintervjun gick jättebra dock tar dom bara in en av femton så BYEBYE-BIKBOK lixom! men iaf, det var kul. Ikväll blir det Babar med elin och det ser jag fram emot. jag vill ut och dansa. Får se om jag sover hos henne i stan eller drar taxin hem. Skolan börjar hursom åtta imorgon bitti! Den ni, de kan bli spännande. Dagarna går lixom, och allt går så otroligt fort. Jag har 26 skoldagar kvar och de kommer försvinna på två sek.

Kan ni se det framför er? Picknick med filtar i stadsparken, cider på burk, cdspelare och Kubb. Kjol, pumps, linne och bara en tunn kofta. Cykla runt i örebro, fest eller krogen? Jag längtar! Jag vill grilla och skratta och bada och dansa och sova länge och sola. Jag vill ha världens underbaraste sommar nu! 2007 ska bli våran sommar tjejer.

47156-358


Spelar gamla klassiker nu som uppvärmning. Har hört talas om att det är jag som styr drinkarna ikväll. elin? Nicco och massa killar skulle ut som jag inte träffat på tusen år för dom har rest massa så det ska bli riktigt kul : )
Fredag blire utgång med massa klasskompisar och jag har sjuuukt bra planer som måste styras. so not for you.

"Jag skulle vilja svälja dig hel för du är ju verkligen en fin liten läcker sak.
DU kanske kommer ge mig frukost på sängen imorrn & det vore ju jättebra".



men vafan, förstör inte nu då.
Det började ju gå bra.

febrig måndag i storstaden

47156-407

Här ovanför på bilden ser ni Hammarby sjöstad i stockholm : ) Ligger på underbara söder . Har varit där idag och sökt Kulturamas yrkeslinje för Jazz/rock/pop/soullinjen. Det var sjuuukt svårt! Fick börja med ett avistaprov, för er som inte är musiker betyder det att man får ett papper med en låt - bara noter och man får inget piano, inte höra den utan ska bara sjunga den rakt upp och ned genom att läsa noterna! Svinsvårt, jag är inget nothuvud dessutom! me suck. Men sångerna jag hade med gick bra och ensembleprovet med, dock var alla grymma och de är otroligt få platser så de är fan inte stor chans att komma in : ) men ni får hålla tummarna. jag ska till sthlm iaf i höst! Planerat att läsa strökurser på universitetet annars, jag vill bara bort bort bort härifrån!

Dagen i övrigt har varit fin. jag har i stort sett sovit och pluggat bort den. Men det har varit skönt och behövligt. Imorgon äre intervju på bikbok och det är inte heller stor chans till att få ngt jobb. tycker mest alla är blonda, svinsnygga och - ja ni vet som jobbar där. Men jag ska göra mitt bästa! Det vore ju de bästa jobbet i världen!



tjejsnack v. 13

47156-406

·Anser du att du behöver använda handväska?
Svar:
Jag har nog inte gått utan handväska en dag på säkert fyra år.
Har hela mitt liv där i, och är defintivt bästa assocearen.

·Vad har du i din handväska just nu?
Svar:
Nycklar, plånbok, sminket, Ppiller, borste och kollegieblock.

·Vad har du alltid i den utöver plånbok/mobil?
Svar:
Läppglans! Ingen emma utan läppglans.

·Vad har du i handväskan som du egentligen skulle klara dej utan?
Svar:
Men vadå, man klarar sig väl utan allt ytligt?

·Finns det någonstans du inte tar med dej handväska?
Svar :
In på krogen, möjligtvis kuvertväskan jag fick i julklapp av per (se bild) men
aldrig något att hänga på axeln. det kan ju inte dansa med!

förlåtelse?

okej. jag skakar av kaffet och är väldigt väldigt igång på djupa tankar såhär vid elvatiden en lördag. Mkt ovanligt för att vara mig. Men jag måste skriva av mig, läs eller skip it. Jag vill skriva nu.


Jag läste i min "Dagens-råd-bok" som ska vara vägen till ett lyckligt liv (jo eller hur.)Den fick jag när jag döptes tror jag i sjuan. Har typ aldrig tittat i den, men idag när jag städa så slog jag upp 23/3 som är dagens datum och där handlade texten om förlåtelse - kan det förövrigt bli mer passande? Och jag blev så tagen av texten.

47156-359



Jag tror och tycker helt seriöst att vad man än har gjort så förtjänar man förlåtelse. Pratar vi våldtäkt och mord så visst är dom dumma i huvet men mår vi bättre av att gå runt och hata dom? okej jag tänker först och främst inte på förlåtelse som innefattar så stora brott men om vi pratar mindre och mer vanliga saker - borde vi inte vilja förlåta alla? Jag tror inte att jag kan sträva mot att leva ett så lyckligt liv som möjligt om jag inte är beredd att förlåta allt vad alla i min närhet gör mot mig. Jag kan vara hur sårad som helst men jag får inte en bättre framtid för att jag gräver ned mig i det som hänt och inte förlåter. Visst, man kan säga upp kontakten med den som sårat - man behöver inte älska den längre men man mår fanimej inte bättre av att inte förlåta. Men jag vet att om de är en person jag älskar så vill jag ge den alla chansar i världen att bättra sig. Jag tror att alla är mänskliga och gör fel, har brister och behöver därför kunna förlåtas för de misstag vi begår.

Jag är likadan när det gäller att lita på människor. Visst folk ljuger, jag ljuger också ibland - de flesta ljuger. Men jag blir hellre sårad nån gång ibland än att gå och misstro alla människor. Det mår man ju sämst av! Jag kanske är naiv men jag får väl vara det då, jag tror hellre på människor jag umgås med än är en synisk jävel som inte litar på någon. Det verkar vara ett kärlekslöst och kallt liv.

Människor säger - jag skulle aldrig ljuga, aldrig vara otrogen och aldrig skada någon annan människa.
Men vi kan hamna i så konstiga situationer i livet då vi inte vet vad vi gör och vi kommer vilja bli förlåtna - hur fel vi än har gjort. Därför vill jag förlåta , för jag kanske kommer behöva det själv en dag.

la familia

47156-405
min underbara mami. (äckliga cigarett..)
 
ikväll är verkligen en sådan kväll då jag älskar min familj högst av allt. (det gör jag alltid, behöver bara påminnas ibland.) Pappa har varit och fikat här hos mamma & vi har haft massa kanonbra diskussioner om min framtid. Det lät lite seriöst, men fan - jag behövde snacka av mig om hur jag tänker om allt efter studenten och sommarn som kommer. Vi prata massa jobb och skola och när det kommer till sådant är min familj oslagbar.
Jag har dom bästa ♥

så, ja. Efter några timmars diskussion och några koppar kaffe fick dom mig att inse att jag faktiskt inte kan byta ned mig så hårt att jag tar ett jobb på BK för halva timlönen jag har haft tidigare och kan ha i sommar. Visst, hade det varit ett roligt och stimulerande jobb så FINE, pengar är inte allt MEN det ser inte alltför bra ut på Cv:t att jag gått så nedåt. Man ska ju lixom ha bättre jobb ju mer man jobbar! Så, det vore underbart med BIKBOK men får jag inte det så får jag bli kvar på karamellkungen - för dom pengarna & arbetskompisarna är fan oslagbara.


Dagens låtar :
Lars winnerbäck - Det är visst någon som är tillbaks
Lars winnerbäck - Jag är hos dig igen

En gammal goding har också spelats på repeat, en låt jag tänker på
elin när jag hör.
Lisa Ekdahl - Hon förtjänar hela himlen

fikifika

47156-404


På väg intill stan snart. Papi fyller och present ska inhandlas. Fika ska även styras. Gårdagen var en väldigt väldigt kul kväll, förfesten tog priset. Shiet, på två sekunder hade vi insett att vi var för nyktra och på två minuter och några shotar var vi igång : ) ska försöka lägga upp videofilmerna jag filmade.

Idag blir en lugn dag. Martin ringde och chocka med att han kommer hem idag för att sälja hojarna vilket iofs gör mig tokig eftersom det inte finns några snyggare i hela världen (kanske..) men det är alltid kul när han e hemma : ) han drar imorrn så jag måste få in att träffa han senare i eftermiddag.

Invigde klänning och skor igår och det var en klar HIT! Nu, ut i vårvädret.

bruwdar

47156-403
Emma och emma poosar innan utgång / november


Ikväll äre fest för emma. Middag och fest. Och jag kan inte bli på bättre humör. Underbar fredag som började med att elin och jag drog en frukostbuffé i rosen istället för Kör-Blektionen. Tack för den! Slutade tolv och hade fint möte med mark och ami på la baugette. FÖr att sedan fira att jag nu har fått jobb på burger king köpte jag två klänningar, en tröja och nya vårskor : ) hiih. måste ju fira! dock, är bikbok-jobbet fortfarande det jag strävar mot men tills dess..

Sitter och lyssnar på "bjud på en dans" och får nästan sånt där magpirr. En minneslåt, definitivt. men, ändå har jag inga minnen till den. Fruktansvärt bra är den iaf och det tar inte många sekunder innan jag är taggad för kvällen. Har köpt en champagne till emmababy och sen får hon en stor present från alla brudar tillsammans ♥

Hamnade i säng 01.30 inatt efter att ha jobbat sjukt länge, men jag är så nöjd med mig själv att jag pallar att jobba, plugga, sjunga, f-linjen och partaja lite samtidigt : ) Det går faktiskt sjukt bra just nu. fan brudar ikväll äre fest...



kommande vecka :
Lördag - deg och fikadejt på stan
Söndag - Jobba sen sthlm med mami
Måndag - Sökning sthlm kulturama & sen jobba
Tisdag - Intervju Bikbok

and I am telling you..

Vilken sjuk lättnad när provet är över och Pa-redovsiningen också : ) Allt har gått över förväntan och jag ska fanimej njuta av helgen som kommer. Imorgon blire tokdrag och jag ser framåt emot en lugn lördag sen. Sitter i skolan nu en timma och ska vänta på farfar som ska skjutsa mig till jobbet. De är tänkt att jag ska jobba 16.00-00.30, sjuuuka tider!

 
Något har lagt ut ett sjukt klipp på andrea som jag har roat mig med några gånger om nu. här är det 
Och karmakontot med timbuktu har ni här , så sjukt bra låt! (dock är partyversionen bättre). Två arbetsintervjuer nästa vecka. BikBok och Burger King. Antar att jag inte behöver skvallra om vilket jag helst vill ha, det ser jag som ganska självklart. Men de är säkert assvårt att få iaf .




"And I am telling you, Im not going."

min babe goes 19.

47156-401

Imorgon är emmababes födelsedag, dvs. emma fyller 19. Världens snyggaste emma. eller choklademma som vi kallar henne i incest-kretesen. hihi. Middag med brudarna blir grymt. Jag har lagt undan sju klänningar idag, hehe. Lön på fredag måste firas med tillskott i garderoben. Fan vad jag handlar! de är så sjukt. Köpte dessutom nytt linne och solbrillor. dom har invigts och jag mår bra : ) hur skulle jag inte kunna lixom? bästa vårvädret.

Intervju för ett jobb på fredag. kanske inte det jag helst av allt ville ha men iaf ! Får jag det så har jag tre jobb. Det kanske är ... eh bra? Pengar pengar pengar, jag blir tokig.



Låtlistan som körs på högsta volym just nu
  • Karmakontot - Timbuktu
  • Beautiful liar - Beyonce feat shakira
  • Shes like the wind - Lumidee
  • Wait a minuter - Pussycat dolls
  • The new transmission - Lost prophets
  • Whats your fantasy - Ludacris (gammal goding.)




har föresten lovat att göra reklam för pojkernas heta blogg festofotboll
Ett gäng goa vänner till mig som helst seriöst skriver, allihopa om sina fester,
helger och fotbollsmatchen : ) jag e ganska road. men bloggen är skapligt intern.

kärlek

47156-399

ståupp-kärlek / mårten andersson

Såg mårten andersson på nöjeskrogen med min käre morbror igår, som förövrigt bjöd mig på drinkar och annat som hörde kvällen till. Mycket mysigt : ) Iaf. Jag funderar starkt, kan vi htitta en snyggare, roligare och charmigare svensk? svårt. Men har ni inte sett honom uppträde så har ni missat något. VILKEN MAN!

snälla, låt det går fort.



47156-395
Okej, jag var lite dagen-efter, men det bjuder jag på. Jag och jenny-babe innan resan : )
 

Hemma efter 9 timmars jobb och ja, jag är trött. Började 06.00 imose och eftersom elin så GÄÄÄRNA ville prata inatt när jag anlände till henne lägenhet så somna jag inte förens 00.00, dvs. jag sov fem timmar. Men jobbdagen var okej och jag ser faktiskt fram emot att få jobba torsdag också. Pengarna kommer sitta fint. På fredag är jag ledig, så då ska vi tjejer fira emma som fyller 19 ♥, det firas med middag hos emma och sen utgång. så fint!

Resterande helg blir att spendera att i sthlmområdet både lördag, söndag och måndag. Söndag kommer mami upp och bor på hotell med mig innan mitt intagningsprov på måndag morgon. Det ska faktiskt bli jätteroligt : ) Jag och malin har planer för sommarn. Vi ska göra massa härliga småresor om allt går som jag tänkt . Ut till min sommarstuga som ligger 27 mil härifrån i smålands skärgård. Havstomt, båt, vackra sommarkvällar, grillkvällar och massa annat mys. Liseberg längtar jag också till för tusan! Ge mig sommar nu!


(tack magboa för den fina kommentaren - jag gillar ditt ass med snygging
. )

47156-39647156-398
Bilder från stugan. Jag och fanny 2004.

sunday kind of love

47156-394
jag i min underbara rosa klänning. I en.. udda ställning? VI larva oss lite.

Sitter hemma i handduk och ska snart in till stan för att gå på standup med min käre morbror : ) Det ska bli mysigt. Ta en öl kanske. De är väldans vad jag springer på stand up nu för tiden, men gosh.. det är nice. Jag är verkligen nöjd med helgen som gick. Det har varit en seg måndag men jag ser fram emot att få jobba endel i veckan och tjäna pengar. sen till helgen blire sthlm och uppsala. ♥ Hoppas på underbart vårväder då.


För tillfället är första världskriget och mellanrkigstiden det min energi går åt till. Jag kunde verkligen inte bry mig mindre! Det låter lite illa och kanske ego.. men vad tusan! Jag har viktigare saker för mig ; ) Dagens roligast bjöd iaf elina på när hon berätta om lördagens efterfest-händelser.. hihi, men dom är way to much att prata om här.
(nu kommer elin hata mig för att jag la in engelskan, hihi) Förövrigt blire övernattning hos elin inatt eftersom jag ska upp 05.00 imorrn för upplärning på karamellkungen.  weyweywey!


emelie sitter nu och skickar alla karlstadsbilder till mig : ) lägger upp dom imorrn! missa för guds skull inte.

underbara underbara

47156-393


Något smeknamn? Memme, emmis, dimman, Spiggan, Iggan.
Pappas namn? Magnus
Mammas namn? Eva-marie
Vilken är din favoritdryck? Asså ja, loka kan jag dricka hur mycket som helst.
Tatuering? Har två färdigmålade, sprar bara pengarna nu.
Kroppspiercing? Piercing i naveln och 6 hål i öronen.
Hur mycket gillar du ditt arbete (1-10)? En klar 9a. De är udda iaf : )
Favoritsemesterort? Thailand framför allt annat
Favorithelg? Julen! Som en fyraåring.
Favoritdag i veckan? Jag älskar lördagar.
Vad gör du för att koppla av? Sover, promenerar eller sjunger.
Hur ser du dig själv om 10 år? Jag har precis flyttat tillsbaks till öret för att skaffa familj.
Vad tycker du om att få? Kramar och pussar



Tidig kväll i vimlet

47156-382

Hitta den här goa bilden på mig och sabina från nian. Tagen hos erika på en av våra underbara "Foto-sessions". Hihi. Det var tider de. En sån där dag då man skulle fylla sexton och längtade till kvällar som denna. En kväll då man bara kunde gå ut och ta några öl med tjejerna. gud vad jag längtade! och nu då? kvällen ikväll på MM var fanimej ingen höjdare. som ni kanske ser?.. klockan e inte ens tolv. ´Ska snart krypa ned i min varma säng.

Dock var showen på parkteatern helt jävla tokbra. Özz och måns var riktigt riktigt roliga. Och jag och pappa som satt på första raden drev dom ganska ordentligt med. men jag är ju inte den som är den lixom : ) Pappa är bäst sällskap när det gäller sådana kvällar som innehåller shower, konserter och liknande. Jag hoppas på fint väder imorrn så jag kan cykla till marika. vi ska plugga duktigt. brukar dock bli mkt kaffe, mkt prat och 50% plugg.



på söndag ska jag förhoppningsvis träffa en kär vän som jag saknat massa. Matilda! Har inte sett henne sen 6e augusti. Shiet, vi har haft kul ihop vi två. Våran sommar var verkligen helt otrolig. Hoppas det funkar på söndag : )

Lite mexico-pics.

47156-384

En av Hotellets poolbarer : ) Där spenderade vi skapligt mycket tid ja.
Strawberry dawuiri ♥ me like.


47156-385
Okej, jag visar endast kortet för att jag e brun och brorsan sötast i världen.
Förövrigt ser jag inte klok ut. Men, hey. brännan var het!

image387

Mina män de där. ♥ Kvällen vi firade pers 21årsdag


47156-386

Sharon och min goa mamma.

47156-389
syskonkärlek på El paradiso.


47156-391


Vad säga? : ) en italiensk resturang.

47156-392

vår hotellstrand

De var lite iaf : ) Nu sitter jag och dricker cava med min kära mor och hennes kära man. Ikväll blir det standup,
Måns Möller och Özz med pappi på Parkteatern. Sedan MM några timmar me marika. det blir mys. Imorgon är tanken att vi ska plugga ihjäl oss. Lite historia? Jatack. Igår kväll var det bio med malin, Se upp för dåarana. Både sjukt kul och fruktansvärt tragisk. Malin är det bästa biosällskapet man kan ha, för vi kommenterar filmen exakt lika mkt hela tiden : ) efter filmen blev det klaras med andrea och carro. trots bristen på folk så var det riktigt riktigt roligt. Vissa är bara så sjukt underhållande :)


Jimmy eat world.

msn funkar inte. jag får tokdamp. Ingenting fungerar idag, verkligen ingenting. har lämnat ut CV:n till halva stans butiker idag och igår och det är ju iofs bra, något napp kanske man skulle kunna få. Fick också veta att sökningen för Kulturama är om en vecka, måndag 26/3. DVS SNART! Men det ska bli kul! Hur kul som helst faktiskt. Sen ringde min gamla arbetsgivare och ville ha mig på att jobba två kvällsskift på karamellkungen administration i veckan några veckor framåt. 16.00-01.00 : ) vilket är kanon eftersom dom pengarna är guld värda. 160 kr/h. tack!

Dagarna segar framåt. solen är det som gör att det mesta funkar. jag behöver lov nu, jag behöver få riktigt mycket sömn. Ikväll blir det bio med malin och sedan kanske klaras med Andrea och carro. inge festande, bara för att göra något och vara social. Jag behöver det. Vill inte hem själv efter bion. Imorgon äre massa sjunga på dagen, sen kolla på musikalshowen och sen på kvällen ska jag och pappa på stand-up : ) riktigt mys. söndag bjuder på massa plugg med marika. hey lixom! inte alltför kul men nödvändigt.


Jag ska ringa ett samtal idag.
till någon jag inte pratat med på evigheter.
kan man faktiskt vara nervös över en gammal vän?



Theres noone in town I know.
You gave us some place to go.
-saknad

Hand on your heart


Dagens låt: José Gonzales - Hand on your heart
Dagens göra: Fika med emmababy
Dagens bästa: Sånglektionen och cykelturen hem
Kvällens måste: Nya cosmopolitan



Oh, I wanna hear you tell me
You don't want my love
Put your hand on your heart and tell me
It's all over







ett hjärta


47156-383

Tell them I was the one who made you sad.
Tell them the fairytale gone bad.


Halvtråkig dag, cyklade till skolan i underbart soligt väder vilket iofs gjorde mig glad efter en fruktansvärd natt fylld med mardrömmar. Men skoldagen var ingen höjdare. Fika med emma♥  på java efter skolan var däremot mysigt, det är det iofs alltid med emma. Vi köpte balklänning åt mig, bokade tid för balfrisyruppsättning + make up + manikyr. Känns så himla bra att ha det gjort nu! Bokade även fototider för bilderna. Fatta, jag har 36 skoldagar kvar nu! Hur lite är inte det? : ) jag vill bara ha helg. jag måste få helg snart. Imorrn är en helvettesdag i skolan. SKJUT MIG!




P.

Tant vs. fjortis

Veckans tjejsnack-frågor.

· Lördagskväll mysandes framför tv:n eller partaj natten lång?
Svar : Lördagar partajar jag. För jag har ju redan myst på fredagen : )


· Hemmafest med vänner eller köandes till stans hetaste krog?
Svar : Men, så svårt. Just nu, en het krog. Men som varitation helt klart hemmafest.

· Radio/tv/stereo på lagom volym (så det inte gör ont i öronen) eller fullt ös så ljudet känns i hela kroppen?
Svar : Helt klart hög volym, de är rätt. Ljudet ska kännas! Meningslöst annars. Vare sig vi pratar techno med tung bas eller ballader med vackra stråkpartier.

· Varm mössa för att värma huvudknoppen eller kallt om öronen för att inte förstöra frisyren?
Svar: Hihi, ´men jag gillar en varm mössa som är söt. Kombinerar både det snygga  och det praktska.

· Uppe med tuppen för att få så mycket som möjligt gjort eller ta sovmorgon så länge det går på en ledig dag?
Svar: Alltid sova så länge det går. Men det blir sällan längre än elva så jag hinner göra allt iaf : )

Solen

Speciell dag. Solen kom lägligt iaf, tänkt att vädret kan påverka ens humör så otroligt mkt. Jag har gått som i en dimma hela dagen tills solen tittade fram. Det vara bara skönt att cykla hem när det blev så fint. Såg ut som en padda runt ögonen imorse när jag vakna, men de e smällar man får ta lixom. Har nog fått höra 77 ggr hur mogen jag är idag, men hey - vemfan bryr sig om att vara mogen? De känns inte som om de e det jag värdesätter högst.



Ska snart käka mat, hungrar ihjäl annars. Sen måste jag plugga massa, men det känns okej. Vill faktiskt pricka av allt från min lista på saker jag har att göra fram till påsklovet. Senare blire promenad ensam, så skönt. Och efter det spela piano och övningsköra. En fullspäckad måndag. Jag har ögonen på telefonen hela tiden...

47156-355¨
Läget är såhär- Vi måste faktiskt hoppa tills maj. För jag pallar
inte att det nästan är 20 dagar kvar på Mars månad. Jag mår inte
bra av det och jag vill inte vänta. Jag vill bara vara lycklig.

honey.

Gud vad man drömmer mycket konstigt ibland. Jag har vaknat ca. sjutusen gånger inatt av att drömmarna jag drömt gjort mig galen. Precis vaknat, kunde inte sova längre trots att tanken var att lördagen skulle vara en riktig "sova-till-lunch-dag". Men jag ska snart käka frukost och sen bär det av till min älskade kusin gustav och leka med honom. Senare blir det shoppa och sola på stan.  För att ikväll först ta några drinkar hos josefine & sen styra stegen mot fest inne i stan. Kan bli kul : ) vi får se.




image381


jag drömde ju även om jessica alba inatt.
eller om filmen "Honey", fan den är nog läge att se idag.