I-landsproblem

"Hemma". Jag går inte ens in i mitt rum, jag vill inte. Jag mår inte bra av det. Fikat med pappa nyss. Det var mys.
Skönt att träffa lillebror, min älskling. Ska snart springa iväg och träffa nästa älskling. Hehe.

image800


Dagens ilandsproblem: Mina nya svinsnygga skinnstövlar gick sönder (dragkjedjan) så jag fick springa på stan i sommarpumps på stan för jag hade bara dom hemma i skanstull! KALLLT!
Dagens bästa: Matilda ska flytta till sthlm efter nyår! Tre t-banestationer bort! Helt underbart. världens bästa!

Rastlöshet på tåget

Sitter på tåget - tackar gud för 3-trådlösa bredband som jag nyligen införskaffat. Gör definitivt tågresan kortare och trevligare. Har även inhandlat mig en veckorevyn som jag läst ute på 4 minuter, och just av den anledningen köper jag den enbart vid den sådana här resor och liknande utflykter. Dock fanns de en lista jag ville göra... (till ert intresse? till mitt? nej, pga. min rastlöshet)



Partykväll
Skor:
Svarta pumps - nyligen införskaffade
Äter: Daniels fläskfilé med salami och och mozarella + klyftpotatis och sås
Dricker: Vitt vin
Uteställe: Underbara bar (södermalm) eller Laroy
Transport: Taxi eller t-banan
Klädsel: Tubklänning i hallonrött siden, second hand.
Stad: Stockholm
Sällskap: Mina snyggingar till vänner
Parfym: Emporio armani
Dansar: Mer än gärna hela natten - till allt som går att röra sig i takt till

vs.
Bakissöndag
Te: Södertee eller forest fruits
Frukost: Gröt, bravojuice och mackor
Ett måste: Sex and the city eller Greys anatomy-repris
Klädsel: Mina kärleksdödare = mina mjukisbyxor
Aktivitet:
Mys
Vill men orkar inte : Promenera
Humör: Seg
Bok : PS! Jag älskar dig
Tofflor: Stora, varma i dun.



Utmanar:
Matilda



ett halvår..

Fredag - och jag har varit dålig på att blogga den här veckan. Flytten har tagit upp all min tid men nu är jag på plats och jag stortrivs. Lägenheten är helt underbar och med min nya inrdening blev de tipptopp! Har sovit här sedan i tisdags men jag och malin hade officiell mys-invigning igår kväll med grillad kyckling, potatissallad, massa julmust och lussebullar + mys framför tvn och tända ljus. mycket mycket trevligt!


image799

Tåget mot örebro går 15.00 idag och det ska bli skönt med helg. Inga stora planer har smidits inför kommande dagarna förutom myskväll ikväll och att hälsa på erik och erika + eros någon dag. Jag ska jobba några timmar hos papi imorgon också. Annars bara lugnt, träffa elin? träffa josse? Jag ska försöka hinna med många : )




ett halvår sedan balen idag.
Det är ju sjukt! Det innebär
ju då även att de faktiskt snart
är ett halvår sedan AYIA NAPA.
Tiden rusar iväg... 2 ½ skolvecka tills
jullovet.

Mina sex stjärnor/hjärtan

Jag har sex riktiga guldstjärnor, eller kanske ska kalla dom mina hjärtan? Jag har många fler än så som jag älskar och står nära men dessa sex stjärnor/hjärtan har funnits med längst och känner mig utan och innan på ett sådant sätt som få andra gör. Dessa fem är helt underbara vänner som format mig till den jag är och som funnits med mig genom alla perioder och situationer i livet jag gått igenom.


Jag tyckte att dom sex brudarna var värda ett inlägg, för en kväll som den här - ensam i storstaden så är det så skönt att alltid veta att dom finns. Dygnet runt, 7 dagar i veckan. Jag har olika stories och bakgrunder med var och en av dem. Och har upplevt och gått igenom olika saker med var och en av dem. Det är otroligt häftigt att se hur varje person har utvecklats, mognat och vuxit under alla år som vi känt varandra.




Fanny - som jag känt sedan sjuan och gått igenom så mycket med. Ett av våra starkaste minnen är somrarna i fiegholm med raggande av lokalbor och uterännande på nätterna inne i det lilla "Samhället". Även allt festande i brunnen under högstadiet och ettan. Just nu är hon i Edinburgh och har varit det sedan 1 sep men snart är hon hemma, my best - som jag saknat henne. ("If you want to destroy my sweather"... )

image793


Josefine - har jag också känt sen sjuan. Aldrig har en person vandrat rätt in i mitt liv vid så rätt tidpunkt. Vi lärde i stort sett känna varann på några få dagar. Vi blev tajtare än tajtast direkt. Hon är en av de människor jag beundrar mest och som format mig mest med sitt levnadssätt. Hon har varit ute och farit massa men nu är hon på hemmaplan och de är jag glad för : ) "Lååååt henne känna dig komma och låt den aldrig gå neeeeed" (GES)
 
image794


Malin- Min älskade syssling, fast vi brukar säga kusiner. Ja, som ni förstår. Vi har känt varandra hela livet och jag har alltså då sett henne växa från en kaxig, vild, pojkflicka som älskade att leka KULL på gården hemma till en otroligt snygg och underbar norrlänning som hon är idag. När vi var små bodde vi på samma gata och jag älskar alltid att vara hos hennes familj. Tajta vänner blev vi inte förens sommaren 2005 och idag är hon en av mina närmsta som jag älskar mest. Vi har alltid jätteroligt ihop & jag är så lycklig att veta att hon alltid kommer finnas i mitt liv. ("Hejdär, men ska du gå säg nej vadå ska vi ta sällskap?")

image795


Sanna - Kom in i mitt liv November 2002 då hon blev min granne på landet ute i Norra bro. Att de var tre års ålderskillnad märktes aldrig, vi blev bästa vänner snabbt. Och vilka fester, kvällar, nätter, somrar, vintrar vi spenderat tillsammans! Festerna hemma hos henne och våra övernattningar är nog de jag minns mest. Vi har alltid så otroligt roligt ihop och även fast vi gjort mycket dumt ihop så ångrar jag inte en sekund med sanna : )'
("I en dröm, hörde jeg din boen.. ")

image797


Emma - en av mina senaste nära vänner, lärde inte känna emma förens i tvåan då vi gick med i risbergskas elevråd tillsammans. Men så fort vi började umgås, då blev vi TAJTA! SNABBT! Vi har stått varandra väldigt nära sen dess och emma är en av de människor jag litar på mest av allt. Även fast vi inte hörs så jätteofta vet jag att hon alltid finns där och det är underbart. Sommaren 06  är en av de bästa somrarna i mitt liv : ) tack vare henne.
("De där var ingenting, dom sa här ta en till - dom gav mig nya öl ...")
image796



Elin -vi lärde känna varandra sommaren 2004 då jag var tillsammans med robin som kände henne. Vi blev genast intensivt tajta och började umgås ordentligt mycket snabbt. Jag fick till&med elin att välja risbergska istället före karolinska när vi skulle börja gymnasiet. och så hamnade vi i samma klass, sen den dagen har hon bara varit en del av mitt liv - en självklar del som alltid finns där. likaså vi hörs och ses i perioder men jag är otroligt glad att jag har henne. Våran resa till malta sommaren 2005 ("Me gusta la gasoooolina") är bland de roligaste jag varit med om. FOOOOOLLOW THE LEADER!

image798
( - sommaren 2005)

Spa-resa bokad

Nu är nästan allt packat, jag sitter i ett rum fyllt av kartonger och ska snart springa ned och hämta sista maskinen med tvätt. Tycker jag varit väldigt duktig idag, man glömmer lätt bort hur mycket grejjer man faktiskt har och behöver packa. yeye, nu är det klart iaf.

image792


Har även bokat Daniels och min spa-resa över mellandagarna, 27-29e december. Åbo låter inte sådär jätteflashigt va? Men ett femstjärnigt spa-hotell är väl ganska sweet? Första natten bor vi på båten och andra natten på hotellet, både middag och frukost ingår. Ska bli så skönt att komma iväg. Natten tills 27e och natten tills 30e bor vi i sthlm i min lägenhet för att ha nära från och till båten så de blir verkligen en helresa :) mycket mys.♥

myshelg.

Ännu en söndag. Ännu en ångestfylld söndag. Nej så hemsk är det väl inte. Har precis kommit hem igen efter att ha sagt hejdå till Daniel på stationen. Vi har tagit det lugnt idag, sovit länge och sedan käkat mat och fikat på stan. Låg kvar i sängen länge imorse och såg "Tomten är far till alla barnen".. så himla rolig film : )




Helgen började himla bra faktiskt. precis som planerat skulle jag träffa matilda på stan för fika, men innan de tog jag en lunch med kristoffer, victor och johan bredvid skolan. Mötte matilda vid PUB-huset vid två och styrde lite välförtjänt shopping och sedan en lunch + kaffe. Hon är så bra hon, mycket mycket mysig eftermiddag. ♥ Mötte upp Daniel vid tåget 17.00 och sen hade vi en jättemysig kväll hemma här i Gribbylund. Gårdagen spenderade vi, frysande inne i stan och på Gröna lund. Sen blev de hämtmat och film. En asbra helg helt klart.


image791


kärlek

Äntligen har jag fått en sladd till mobilen så nu ligger massa bilder uppe på http://popashell.bilddagboken.se
Allt ifrån förra utgången, till kvällens mys och skolveckan som gått.


image788image790


Ikväll mysmysmys. imorgon julmarknad i Gamla stan. Allt är bara bra. Jag mår så bra.

Coelho

image786image787

Dagens vill ha :
Paulo Coelho, Alkemisten och Pilgrimsresan

hjärta

Ett bad, pannkakor och lite alvedon kan få kroppen återställd väldigt snabbt. Dagen idag har varit allmänt seg. Det har varit mörkt och grått hela dagen har de kännts som. interpretantionen var helt underbar och att få sjunga "Beautiful disaster" var så himla roligt eftersom jag velat göra den så länge : ) Var även och kolla på nya lägenheten, den var så otroligt fin. Gammal stil och högt i tak. Jag kommer få de så sjukt mysigt!!! Mysmysmys.



image785
(lite sex and the city innan sängdags lockar..)

Imorgon äre bara teorilektion och sedan ska jag fika med matilda inne i stan. klockan fem kommer Daniel och då blire hem till Gribbylund för god mat och mys. Det kommer bli en bra helg det här. och välbehövd, framför allt.


sooooool , tack

image784

Alanya- juni 2006
Tänk om man ändå fick vara utomlands..

onsdag kväll





Storstädat, lagat mat. Imorgon ska jag handla upp denna månads sista pengar genom att handla ett nytt bäddsett, och nya underkläder. De blir härligt med lön på fredag. dock behövs dom pengarna sparas till julklappar och eventuella utflykter under mellandagarna : ) btw, om en vecka bor jag i skanstull. weyweywey!

image783

Dagens vill ha : från
bianco

Tid..

Tittade på gamla msnkonversationer, började prata med en gammal "bekant" på msn. ingen jag brukar prata med. Halka in på snack om tiden, att den går fort. Att vi faktiskt känt varann ett år den 30e november. Vi prata om att livet hur livet skulle sett ut idag om man inte tagit dom beslut man tog då !? Hade aldrig kunnat gissa att jag skulle vara här. Att mitt liv skulle vara såhär bra idag hade jag inte kunnat drömma om. Och även om man gjort saker man ångrat innan man kommit dit man är idag, så hade man nog aldrig varit här om man inte gjort de där dumheterna.


 

Om jag aldrig gått förbi på färdemansgatan i november, och om aldrig hitta.se funnits?
Om jag aldrig gått till Kåren 27e april?
Aldrig låst mig ute den 3e maj?
Om jag aldrig åkt hem från sommarstugan, (7 timmar på tåg) för att fira midsommar ...?
Om jag inte blivit för full så de inte funnits anledning till filmkväll/hela natten midsommardagen?
Om jag inte varit sådär väldigt väldigt väldigt mycket för att promenera?
Om vi inte tyckt om takida så mycket att vi åkte till motala för att se dom?

Hade det varit vi då idag?
(de var bra tur att jag vågade...)



image683 image714




De närmar sig..



Vi konstaterade idag i skolan när vi tittade i kalendern att det bara är 4 veckor kvar i skolan tills det är jullov. Det känns både fruktansvärt sorgligt och härligt. Sorgligt för att man bara undrar vart fan den här terminen tog vägen? var det inte 27e augusti nyss när vi var en helt ny  klass och började gå med varandra? (tänk vad jag tycker om er..). Men härligt för att jag får komma till örebro och vara med de jag tycker om och fira jul som alltid är mys. kanske även framför allt för att få vara i samma stad och sova/bo med Daniel i två veckor. Det är lyx för mig.

image754

Mysmys

Precis hemkommen från en kväll med lite klasskompisar på Norra Brunn. Björn Gustavsson var helt otroligt roligt och måste verkligen ses igen. vi konstaterade att sådana här mysiga tisdagar med vin och standup måste göras oftare. Helt klart..

sitter och tittar runt på priser för spa-anläggningar. Vore så himla mysigt att få åka bort en eller två nätter och bara ha de skönt under lovet. Förövrigt är inte mycket allt planerat för lovet och det känns bra. Ska passa på att träffa massa vänner. Även spendera några dagar i nya lägenheten. Nu till helgen blir jag kvar här, får besök av Daniel och det blir nog en lugn och skön helg (kan behövas efter den senaste.. ?).

image782

Cutie

Jag är ju faktiskt lite sen i år insåg jag. Som en annan 4åring brukar jag ha klart i mitten av november vad jag ska ha på önskelistan. Det har jag inte i år. Tro dock INTE att jag blivit för stor, de kommer jag aldrig bli. (HA! Min man kommer få en önskelista om jag så är 40!),


Dags att börja kolla lite. Kläder, pumps, böcker, stearinljus till lägenheten, presentkort och dvd-boxar. Ojoj, jag kan och kommer komma på så mycket precis som vanligt. Den här underbara rosa laptopen här under är ju en dröm.
Dock lite onödigt när jag nyss fick en ny laptop (som dock inte alls fungerar som den ska...) men visst är den söt?
image781

Förkylda dagar



image780

Förkyld och hemma efter bara två timmar i skolan. Mia , vår röstcoach i teknik var sjuk så de blev en kort dag. Har tänt lite ljus i rummet och krypt ned under filten. Nu tittar jag på OPRAH och ikväll blir det bio med Simona och kanske sanna. Ska se Hairspray, det blir mys.

MEN IMORGON, då äre Stand-up med klassen + några musiker på Norra Brunn. Det är nya favoriten Björn Gustavsson som jag tidigare nämnt här. Det ska bli riktigt riktigt roligt. Helgen som gått har varit toppen och gårdagskvällen som innehöll god mat, filmtittning, massa prat och övernattning hos simona var guld guld ♥.


Helgen första december/första advent kommer jag "hem". Sorgligt nog ger örebro mig bara en känsla av avsmak just nu. Lite lätt illamående. Men det blir underbart att träffa min älskade papi. Självklart saknar jag folket, släkten  och vännerna. Men staden, nej. Bara nej.

Första julen ?

jag vill bli liten igen. De är fan jul snart och de är inte alls lika mysigt att bo ensam när de närmar sig December. Man vill vara med familjen. Hur den här kommande julen ska bli har jag ingen aning om. JAG? Som är traditionen själv, har nu ingen koll alls. Kanske är de i år som nya traditioner ska skapas?

image736


Igår när jag gick på stan förbi all julskyltning här i stockholm spelade musiker julmusik i vartenda gatuhörn. Det är mysigt. Dock är snön som faktiskt fanns förra veckan är nu helt borta och de tar ju bort mysfaktorn lite. Jag flyttar iaf om två veckor (knappt..) och då ska jag köpa massa nytt julpynt och mysa till det med röda filtar och såådär ni vet : )

BILDER

image777

image778

image779

Hon mår som hon förtjänar

ush.
Mår som hon förtjänar. En riktigt seg ångest-söndag. Ska städa lite här hemma, handla mat, sola och sen i eftermiddag åka till Simona och slötitta på film och äta chips. Måste ta tag i att välja 3 nya låtar till skolan i veckan.


Gårdagen var riktigt rolig. Jag kom till stockholm på förmiddagen och styrde lite kläder till konserten som hölls i Dieselverkstaden i Sickla. Verkligen sjukt roligt, allt var så över förväntan! Efter konserten skyndade jag hem till gribbylund, snabbduscha och styra lite partyoutfit. Träffade sen Simona och hennes syster Lina på söder där vi käkade och tog ett glas vin. Mötte sedan upp 6 pers ifrån våran paralellklass, vi styrde oss till sundbyberg och sjung karaoke. helt sjukt kul, för att sedan åka in till stan. kom hem vid 03.00 inatt, och ja - här är jag nu.


image776

Nu - ligga kvar i sängen ett tag - Justin, my love är på tv.
Saturday night live. Oh, underbara människa de där.

Mellan dig och mig

Jag kan inte viska
Mycket högre än såhär
Jag kan inte visa dig
Mera tydligt än såhär

Så om du inte hör mig nu
Om du inte vill förstå
Får du aldrig nånsin höra
Alla ord som jag har sparat
Tänkte viska i ditt öra
Bara tillfället dök upp

Mellan dig och mig
Bara dig och mig

"Håll om mig älskling"

image756

"Hemma i hjärsta". Fredag kväll och jag är bara här tills imorgon. Har jobbat och tjänat pengar, mkt bra. Ikväll blire kulturnatten med Sabina, Elin & Elin. Första året man inte är med och gör ngt själv. Skumt skumt.

Imorgon blire konsert med skolan kl. 16.00 på Dieselverkstaden och sedan på kvällen utgång med Simona och henne syster, kanske även Sanna. På söndag blire degdag med Malin och Simona. Det kan bli en bra helg. Första helgen på länge , riktigt länge utan Daniel dock. Men det går, nästa helg får jag nog se honom igen : ) Sen första advent ska vi ju båda "hem".


Lyssnar på Daniels Peter Lemarc-skiva.
Den skivan är verkligen "Hösten 07" för mig.
Jag förundras över hur mycket man kan tycka om någon.
Min bästa ♥


Spelning

Ooooho. Helg igen, känns som om det är helg jämt ju. Veckan i skolan har varit en av de bästa, iofs även mest stressiga men de var ju så man ville ha det när man sökte. Spelningen igår på BLUE MOON BAR var helt fantastisk. Jag hade så himla roligt och allt gick så över förväntan för alla. Det är otroligt vilken grym klass man går i.


Fanns lite vimmelbilder från kvällen på finest.se, och sen har jag tagit massa bilder som jag lägger upp imorgon när jag är tillbaks i sthlm imorgon där jag har sladden.


image773
Malin, min snygging igår under "Abracadabra".

image774
Carro - "Papas got a brand new bag"

image775
Vårt underbara band, RIckard, Göran, Kristoffer och Ricard som inte syns.

BLUE moon bar

Hemma efter elva-timmarsdag i skolan. Sjukt tröt, det blev nudlar ikväll - jag som aldrig slarvar med maten. FAKTISKT. Måste sova snart, tittar lite på tv. Ska ringa Daniel och så en snabbis till malin. Himlans vilken dag!



Måste bara berätta. PÅ TORSDAG spelar jag och min underbara klass på BLUE MOON BAR (Birgerjarlsgatan 29), för er som inte vet - en jättejättebra känd klubb/uteställe här i sthlm. Vi ska gigga på ett event som är en modevisning med 200 VIPinbjudna, champagne, goodiebags och Pressen kommer! jag blir så fånig, men de e stort. man får kämpa för en sådan spelning. Modevisning är för Panos Emporio. SÅÅÅ... 20.30-21.00 är de gratis inträde för allmänheten. kom dit förfan.

image772

Måndagsmornar

Om man ändå kunde ta bort söndagarna eller måndagsmornarna, de vore så bra. Fast nej, för då skulle de ju bli måndag direkt efter lördagen. FAN, jag hatar dom här mornarna. Allt löser sig efter ngn dag när man landar hemma igen och börjar komma in i det som ska göras. Men de är tungt första dagen. har haft världens mysigate helg. Tack love.


Sitter i soffan och väntar på att klockan ska bli 10.15, då blire bussen till tåget. Landar i stockholm runt halv ett och drar direkt till rösttekniken. Hela veckan kommer gå åt till att träna till PUBKVÄLLEN på torsdag. Både mami och papi kommer och kollar. Det gör mig glad : ) Sen följer jag med dom hem till örebro eftersom det ska fixas grejjer där "hemma" på fredag.


Roger Pontares son, vincent på tv4 godmorgon nu, han är ju faktiskt riktigt bra. Otippat? Lite kanske.
image771

Björn gustavsson

image770


Som ni kanske vet är jag (som så många fler) helt tokgalen i standup-comedy. Jag tycker vi har sjukt många bra komiker i sverige och det är jättehärligt att se att det öppnas fler och fler kroger runt om som satsar på standup-tema.

Nu, har sökt runt lite på youtube och hittat sveriges roligaste och nyaste stjärnskott. BJÖRN GUSTAVSSON! Måste säga att han är fruktansvärt mycket bättre och roligare än många andra (t.ex. peter wahlbeck) som varit i branschen länge.
Här nedan har ni mina favoritklipp


Björn som Brat:
Youtube
Pratar om WOW: Youtube
Förföljelse / och femåring : Youtube

Känns som ett måste va? Att se honom på Raw eller Norra brunn i november. YESYES. I´ll be there.

Christoffer Hiding /

Okej, seriöst. Jag ska aldrig mer kolla på idol (påminn mig!). Det här är de mest orättvisa och störda jag varit med om. CHRISTOFFER HIDING är en av Sveriges bästa sångare. Han har han en helt sjukt jävla underbar röst, som både berör, når ut och framför allt är han helt sjukt musikaliskt som kan göra vilken gammal sönderspelad dänga som helst till en ny och egen hit.


OCH VAD HÄNDER? Han åker ut.
Kanske passar han inte in där, kanske är han ingen idol. Kanske passar han inte in i konceptet, men vad fan - skulle bondandreas göra de? Hela jävla skåne har väl röstat på honom. JAG DÖR HÄR! jag brukar aldrig bry mig, men när det ÄNTLIGEN är någon som är musikalisk och berör med i idol så ÅKER HAN UT! helvette.

Tvivlar ni på mina ord? Kom tillbaks efter ni lyssnat på dessa klipp som är helt otroliga:
Say it right
What a wonderful world
All my life
Cry me a river


image769


Och en sak. Självklart, vad som berör mig berör inte andra. MEN det finns folk i idol som sjunger otroligt falskt vid fler en ett tillfälle och det är bara fakta, CHRISTOFFER ÄR musikalisk och sjunger rent. De gör t.ex. inte AMANDA.

Iaf. all heder till denna underbara människa.

Snälla.

Dom har tydligen upptäckt "Hey there Delilah" nu på rix fm och mix. Redan? Daniel visade mig den på myspace i somras, i augusti och jag har älskat den sedan första stund. Jag berättade faktiskt för daniel förut att den är skriven för oss : ) hihi, oj vad han trodde mig. Men det har jag bestämt för de är ju våran story. Och de är verkligen en "Daniel-låt" för mig. Jag gillar inte tanken på att radio ska sönderspela den nu. USHUSH! Den e ju vår.



Hey there Delilah,
Don't you worry about the distance,
I'm right there if you get lonely,
Give this song another listen,
Close your eyes,
Listen to my voice it's my disguise,
I'm by your side.

Oh it's what you do to me,
Oh it's what you do to me,
Oh it's what you do to me,
Oh it's what you do to me,
What you do to me.

A thousand miles seems pretty far,
But they've got planes and trains and cars,
I'd walk to you if I had no other way,
Our friends would all make fun of us,
And we'll just laugh along because,
We know that none of them have felt this way,

Delilah I can promise you,
That by the time that we get through,
The world will never ever be the same,
And you're to blame.

image768

If I had no other way

Precis kommit i snöoväder till Skövde. Det hade ju varit trevligt om det inte var storm, men man ska väl inte klaga. Ett steg närmre julen får jag ju tänka. Det är sjukt hur det kan kännas så tryggt att komma till ens stad man bara "känt" sedan sommaren som gick. Sjukt att det alltid känns så tryggt och rätt att komma hit. Det är ju inte hemma, självklart inte - men sakta men säkert infinner sig en hemmakänsla tydligt.

image767
(" A thousand miles seems pretty far, but they got planes and trains and cars, I would walk to you if I had no other way.") ♥ D

Hann bara träffa Daniel en kortis-timma nu, han skulle iväg ikväll på Winnerbäck konsert med sin klasskompis. Han har lovat att ringa om de spelas "Om du lämnar mig nu" och om inte så på "Du hade tid". Älskade låtar. Han kommer hem sent ikväll. Själv ska jag titta på idol, mysa och läsa bok. Både han och jag ska plugga massa i helgen så de blir inga storslagna planer.  Har jobbat idag, trots mage som gör ont. Men var tvungen att man måste ju tjäna pengar. Faktiskt.

Igår hann jag träffa massa godingar i örebro. Åt lunch med Elin och Carro, sen anlände en till Elin och vi fikade på nyöppnade Waynes Coffé. Efter de träffa jag josse några timmar och sedan och det blev yttlerligare fika. Sist men inte minst träffade jag Bullen, Anton och Martin. Det var mysigt, för martin har jag inte sett sen i juni.

Riset

Imorgon ska jag och caroline hälsa på gamla riset. Sneaka lite lunch och hänga i rosen. Det ska bli lite mysigt. Antagligen kommer man gå därifrån med känslan att "fy vad skönt att jag faktiskt inte går här längre", MEN jag måste säga att när det börjar bli vinter och framför allt jul.. då kommer jag sakna risbergska. Och även mina tjejer och alla våra julgig som hör julen till. Första julen på fyra år vi inte sjunger ihop ju.

image765image766
(Krampen 2007 - femte segern i rad. )

Det har snöat i Örebro idag, dock inte i sthlm. Men jag vet inte, de är så lite. De ser lite tamt ut. GE MIG MER! och om det inte blir jul snart så kanske någon kan trolla så det blir sommar. Okej? NUUU!




Tilly

I måndags kväll skulle jag ha fått sovit hos matilda. Världens mysigaste kväll skulle det ha blivit. Hon är så go som ställer upp när jag är en klantis och glömmer nycklarna till lägenheten i Örebro. Då skulle jag få sova hos henne. Jävla blindtarm att förstöra. Nytt försök att träffas får ske snarast. Latte, matilda och mys är oslagbart. ♥


image764

Besök på SÖS

Det händer för mycket i mitt liv - på alla plan och överallt är det karusell på hög nivå. I måndags eftermiddag fick jag åka in till akuten för magsmärtor som troligtvis verkade vara blindtarmsproblem. Blev inlagd på kvällen och har nu legat på Södersjukhuset i två nätter - det är fanimej inte roligt att vara så ensam som man är när mamma och pappa + ens närmsta bor i andra städer. Då är man inte så stor längre. Blindtarmen fick dock sitta kvar då de inte var helt säkra på vad felet var. Massa morfin har de proppat i mig, morfin och dropp. Sjukskriven veckan ut.



Är i örebro - ville inte vara ensam i lägenheten i stockholm när det gör ont. På lördag verkar det bli Skövde och det är skönt. Jag hade behövt Daniel dessa dagar också, men de där himlans 33 milen förstör väldigt mycket. Om bara tre veckor flyttar jag dock in i nya lägenheten i skanstull och det är så underbart. emma mitt i city

image762

1a november 2007?

Klockan är inte jättemycket men jag borde sova. Hur ska det fungera? Jag som sov så länge idag, jag som faktiskt sovit ut länge och väl varenda dag denna aköna vecka. För skön har veckan verkligen varit. Vi har mest myst jag och daniel, ätit god mat, tittat tv, varit ute och gått och sådär. Umgåtts, ni vet, Sen har jag fått massa tid att umgås med mig själv också. Det har varit skönt, riktigt skönt.  Konstigt att veckan redan är över.

Varit hos josefine under idol ikväll, faktiskt ätit lutfisk. och jag gillar´t. typiskt mig att gilla något så udda.
Imorgon blire först jobba hos papi, sedan åka till farmors grav och sist fira carro med örebrobrudarna. Ska bli så roligt att träffa alla igen. Förövrigt saknar jag stockholm lite. Vill hem till min älskade klass.


♥ 1a november 2007, (eller ska vi säga 1a juli ist?)
Trygghet. Sådan trygghet och lycka.
D.

image741

"Your smile is heavenly, I don't deserve all the love that your giving to me
Your touch makes it hard to breathe, the shiver's around me now, you're so fine "

mami

Det händer lite för mycket i mitt liv just nu.
De sista jag bett om är förändring.
Men jag kanske inte alltid kan få som
jag vill och önskar? Snälla låt allt gå bra.



 

Things will never be the same again
It's not a secret anymore
Now we've opened up the door
Starting tonight and from now on
We'll never, never be the same again

Now I know that we were close before
I'm glad I realized I need you so much more
And that I don't care what everyone will say
It's about you and me
And we'll never be the same again


Mami, minns du den sången? ♥

Ynkliga män och magkatarr

Vilka jävla dagar! Daniel blev magsjuk igår natt, var hemma från skolan hela dagen igår och vi gjorde verkligen ingenting. Vi bara låg i sängen hela dagen, glodde på massa youtube-klipp och mös. Idag var det dock min tur, men som känt är - att när min mage krånglar får jag magkatarr och då ordentligt. Har inte sovit ngt alls inatt och såhär ont har de fanimej inte gjort sedan jag låg inne i julas för det. jävla mage att vara jobbig!



Ynkliga män.

Dock mitt i allt det jobbiga konstateras, som som många gånger förut - det är ju fruktansvärt vad män/pojkar/killar/allt av manligt kön blir ynkliga när de blir sjuka eller lite dåliga. Som små barn! Man är dum som börjar erbjuda sig att göra massa saker åt dom, för när man väl börjat hämta filen så är du körd.  YOU WILL DO IT ALL! men.. som också är känt, jag är ju lite svag för det. Det måste erkännas. Lite gulligt är det.

Det blir inget stockholm imorgon med tjejerna.
Dom får åka utan mig. Jävla skit. Men varken
magen eller jag pallar, dessutom måste
jag jobba hos papi lördag morgon. De bara är så.



image761