Sjukis.

Sitter hemma i soffan, uppkurad i filt och nyser så det står härliga till. Är ruskigt förkyld och febern hänger idag med. Presentationen imorgon gör att jag inte kan syssla med "sjuk-aktiviteter" som t.ex. filmtittningen och sovande. Jag får helt enkelt bita ihop. Elin kommer när som helst för att dricka lite tee och lyssna på mitt framtförande. Hon ger den bästa feedbacken och det är nog egentligen väldigt få personer vars åsikter jag värdesätter som denna frökens. ♥


Hängde lite med Maria och Martina i Stadsträdgården och drack kaffe efter skolan. Det var mysigt. Nuförtiden diskuterar vi näst intill bar Dubai-resan. Det är bara fyra veckor kvar nu!


Med om en förhoppning att känslan försvinner så fort jag skrivit detta.

Arg för att jag fått feber och det gör ont i hela kroppen.
Arg för att den kommer olägligt i första tränings-intensiv-veckan.
Arg för att jag inte kan Spinna ikväll.
Arg för att jag sätter på Melissa Horn så att jag börjar gråta.
Arg för att jag fått en presentation som ska hållas på 12 minuter på ONSDAG i skolan.

Arg för att jag har en finne och den gör ont.
Arg för att jag inte alltid får som jag vill.
Arg för att jag måste handla.
Arg för att jag inte vet vad jag ska laga till mat.



Tillsist: Arg för att jag är arg.
Typiskt.

Min helg.

Har haft en fin helg på alla sätt. Fredagen började med härlig reunion med mina fina. Vi körde lite egen förfest hos Maria för att sedan hamna hos Tarik på födelsedagsfest. Alla var rätt trötta så vi skippa utgång. Igår drog jag och Daniel till Karlskoga för att leka på Bodaborg med Nilsson/Olsson. Mycket bra! Mycket roligt! Mycket ont i knäna efter allt krypande!

Efter det hann vi med ÖSK´s kanske bästa match någonsin. 3-0 mot serieledarna Helsingborg på hemmaplan, med ett spel som var så galet stabilt och briljerande att jag - jag förstod inte vad som hände! På kvällen firades det återigen med de fina - denna gången hos Maria för att sedan hamna på Kåren.

Idag ska jag promenera med Udén och ikväll blir det rep. Jag har längtat så efter detta rep! Imorgon börjar allvaret. Bilder från helgen kommer ikväll. Hoppas jag.


Suprise me, honey.

Föröbvrigt, hur söt får man bli?

När jag kom hem stod ett rött kuvert på köksbordet. Där i fanns ett presentkort på Nerikes Dansinstitut där jag ska träna Zumba. Då har min älskling i hemlighet köpt det här och ställt dit tills jag kom hem. Han vet ju att studentekonomin inte är jätte-tillåtande att träna på två ställen. Presentkortet betalar hela den här terminens träning. Världens bästa är han.

Och jag älskar överaskningar!


Proffice Höst-kickoff, 2010

:)


Hemma efter en helt fantastisk kick-off i vår kära huvudstad med jobbet. Jag har världens finaste och roligaste kollegor. Vi samlades alla på huvudkontoret igår för att sedan åka strömmabåtarna. Vi fick god mat, dryck och underhållning. När det blev mörkt satt några av oss uppe på däck i filtar, drack vin och titta ut på stadens alla ljus som närmade sig.

Efteråt blev det Berns. Väldigt längesen jag var där och jag fick mig faktiskt några kära återseenden. Eftersom det var fullspäckat schema idag med utbildning och teamutveckling som började 08.00 så var jag i säng på hotellet relativt tidigt i alla fall.

Nu ska jag umgås med min fina sambo som jag sett alldeles för lite den sista veckan. Vi går bara om varandra! Kvalitetstid, it is.


Zumba.

Nu promenerar jag snart iväg för att prova Zumba för första gången. Jag vill att det ska bli bra. Att det kännas bra. Att det ska bli den där träningsformen jag älskar och behöver. Jag behöver ett komplement till spinning och gym som ligger på fasta tider. Det är bara att hålla tummarna.




: )

och förövrigt.
Världens bästa initiativ av paret Nilsson/Ohlsson.
Bodaborg på Lördag!
Hur kul kan inte det bli?

Gerzic, my love.

Jag kan inte sluta le.
Jag är så glad.
Gerzic, jag älskar dig.
(Och jag ska aldrig mer säga något negativt om ditt spel)



1-0 efter en match där ÖSK hade bollinnehavet men aldrig lyckades få tilla avsluten. När Nordin i 94e minuten lyckas sätta bollen i mål efter en friskspark i sista sekunden så var stämning på arenan galen! JAG ÄR SÅ JÄVLA GLAD! Och nu har vi tredje platsen igen. Det är där vi ska vara, den platsen vi förtjänar att hamna på.

- En bosnisk smekning som får hemma-publiken att tjuta
(Undrar om det var mig tv4-reportern prata om?)


Jo man tackar!


Ny skjorta. MUMMA!
Till ett par svarta jeans och pumps..
jo man tackar (pappa..)


The winner takes it all.

Jag har fått nya kläder till höstgarderoben. GOSH vad jag älskar höstkläder! Vi har varit och fikat hos världens goaste Bengtssons i Forshaga och har precis anlänt till Örebro. Fotbollen ikväll blir en rysare och att förlora finns liksom inte. Att ligga fyra är inte på något sätt dåligt men herrejösses, tredje platsen är vår. De där svartgula ellos-nissarna får flytta på sig.

Lite bilder från senaste veckan (tyvärr inga från Karlstadstripen).


Spinning och Lexon-besök har stått på schemat.


Mor, morbror och jag på Blodomloppet för att stötta lillebror.


Lillebror sprang 5km på 22 minuter. Han är bra han.


Inhandlade nya arbetskläder för kungens skull. Fint skare va!






Hösten 2010

Jag ser fram emot hösten som kommer. Jag tror det kommer bli en av de bästa höstarna någonsin. 2010 har hittils varit ett väldigt väldigt bra år. Skönt om det kan fortsätta så de resterande månaderna.

Först och främst ska det bli underbart att träffa mina fina Elin, Maria och Martina när skolan börjar. Utångar, teekvällar, pluggdejter, kaffe i skolan och träningsveckor med Udén. Dubai med samma trio den tredje Oktober, två dagar efter nästa tenta. Den resan kommer gå till historien! Sen ska min mor och jag försöka få till en spa-helg på Selma i Sunne. Bara hon och jag. Över Nyår funderar jag och Daniel på Berlin, om min plånbok tillåter.

Så, ja - hösten 2010 kan bli bra.
Väldigt väldigt bra.




Där solen alltid skiner.

Sitter på ett hotellrum i Karlstad. Pappas och min lilla trip tar oanade vändningar. Från Loos (Hälsingland), till Göteborg, Borås för att slutligen hamna i Karlstad. Jag orkar inte dra hela historian men här är vi nu och har det bra. Far&Dotter-resa Bigtime! Vi har ätit gott, sett på fotboll på pitchers, lite shopping, bio ikväll och släktingar imorgon. För att till sist anlända till Örebro för att gå på ÖSK-AIK. Snälla, snälla, snälla - ge mig vinst.

Det är konstigt hur man har några få städer som känns så rätt, så "hemma". Karlstad är definitivt en sådan för mig. Uppsala och Göteborg likaså. Jag brukar beskriva dom som "varma städer" och då menar jag såklart inte i tempratur utan i mentalitet och attityd.


(Dom här vackra människorna jobbade jag för igår. Jag är väl fjantig, men jag tyckte de var stort. Dom verkade otroligt sympatiska. )

Minisemester

Minisemester med min far till väst-Sverige.
Två nätter.
Sen är jag på hemmaplan igen.


Ja, för en kortis iaf.
Sen väntar Kickoff, Sthlm, med jobbet.

NÖJD

VG på tentan.
Så jävla skönt.
Jag mår sååååå bra!


SKÖNASTE KÄNSLAN!

Vet ni hur otroligt fantastiskt skönt det känns att tentan är avklarad? Det gick bra och jag känner mig väldigt nöjd. Nästan oroväckande bra, för det brukar vara då man inte alls får det resultat man vill. Men vi får hoppas på det bästa. Nu är det i alla fall avklarat och jag har ett litet sommarlov.

Detta ska firas med att först se lillebror springa Blodmomloppet. Sedan bio med Daniel och Sofie. Det ska bli mysigt. Imorgon ser jag fram emot massage och lite spinning. På kvällen blir det rep med bandet - kanske några öl efteråt? Jag är inte omöjlig, inte.


Lillebror - min prins.

Blodsmak.

Herrejösses vad man kan prestera och slita mer än vad man tror! Nu när jag inte tränat på två månader är ju helt klart konditionen inte var den var, därför tyckte jag rätt tidigt in i passet att det var kämpigt. Men likväl, i sista låten är vi där vi alltid är, med blodsmak i munnen och mjölksyra i benen. Jag är så trött att jag knappt vet vad jag heter! Jag tycker det är häftigt hur mycket man kan pressa sig själv från det att man känner sig "trött" till det att det känns som om man ska kräkas blod. Jag känner mig grymm ikväll! Hihi.

De var ett nytt pass. Kombinationen värmlänsk spinningledare och mycket rock (exempelvis Tysk industriell och lite Metallica) kan inte bli bättre. Vilken kombo! Magnus pass ska jag helt klart fortsätta på. Nu ska jag bara vänta hem fröken Udén så jag får lite sällskap. Hon är min träningsbuddy!


Spin me round and round.

Det känns okej.
08.15 imorgon gäller det.



Nu kör jag första spinningspassen sedan Juni.
Nu sjuttsing ska det bli ordning på mig!

Tisdag, 17/8

Ett gäng halvdanna bilder får visa hur vi haft det idag.


Myskläder - CHECK!


Plugg i Biblioteket (vi var typ, ensamma)


Mys fika+plugg hemma hos mig.




Award

Fick en "blogaward" av Evelina, tack för den : ) Detta innebär att jag ska skriva sju intressanta saker om mig själv och sedan länka till sju bloggar jag tycker om och läser dagligen. Så, here we go.




1. Jag är obotligt förälskad i vitlökssmör. Jag äter det helst direkt ur burken. (Pinsamt? eh, ja.)

2. Jag är enormt mycket "känslomänniska" och gråter av de flesta och de mesta anledningarna. Bölig rent ut sagt.

3. Jag var kär i Tony i Rederiet när jag var sisådär 4-5 år och tvingade mamma att skriva brev till honom. Vi fick dock svar men han verkade mer kär i mamma än i mig (konstigt va?) ! Ett idolkort + autograf har jag dock sparat.

4. Jag hade min första fylla när jag var 15 år på Tequila rose och Passou, tror ni jag ens kan lukta på dessa idag?

5. Jag är egentligen väldigt blond men har inte sett min riktiga hårfärg sedan tolv års ålder.

6. Jag var två år när jag förlorade min farmor men hävdar bestämt att det finns ett speciellt band mellan oss och att jag kan känna av när hon finns hos mig.

7. Jag har, enligt andra, en enormt otippad musiksmak. Jag hävdar att jag lyssnar på allt men mest häpnadsväckande är väl tysk hårdrock som Ramstein och svensk inudstriell-metal som Raubtier spelar.


Malin
anneli

Emelie
Linn
Lina
Johanna


Fix it. Just fix it.

:) bra dag. Jag har suttit med Elin L och Sofie i skolans bibliotek från nio imorse. Nu på eftermiddagen har jag fixat lite och ikväll kommer tjejerna hem till oss för lite mer plugg. Jag ska baka en kaka och fixa lite tee till oss för att göra den här hemska pluggsituatonen så mysig som möjligt.



HERRÅ!

Okej.
Ingen återvändo.
Nu måste jag börja plugga på riktigt.



Vi ses på torsdag 14.15
Då börjar min semester.


Min Malin.

Så var jag tillbaks hemma igen.
Jag blir alltid så ledsen när jag ska lämna Malin.



Vi har kört den här proceduren varje sommar i tre år nu. Jag får troligtvis inte se henne förrän typ November eller i värsta fallet Jul. Hon är min finaste och jag mår lite dåligt över att ha henne så långt bort. Det är verkligen långt bort! Jag vill ju ha henne en promenad bort. Så att teekvällar, filmkvällar, utgångar och shoppingrundor inte kräver en tågresa på tolv timmar.




Beacuse Im worth it?

Har blivit bjuden av Daniel på frukostbuffé ´la Java. Det är verkligen vardagslyx det. Dock vardagslyx som jag unnar mig ganska ofta. Men under en tentaperiod som denna är jag helt klart värd det. Jag upptäcker dock mig själv använda just argumentet "Jag är värd det" (Beacuse Im worth it? Lyckad marknadsföring?) väldigt ofta.

Idag är det plugg som gäller såklart men (stort MEN) jag ska göra två avbrott som lyser upp min tråkiga, grådassiga lördag. Först en fikadejt med fröken Lisen på Java (igen?!) som är här på besök från sitt Sthlm. Det ska bli väldigt väldigt mysigt. Efter det ska jag fika till Sandbergs där jag ska bli bjuden på lite kaffe hos Malin och hennes Stefan. Det ska också bli väldigt väldigt trevligt!

Sent ikväll ska jag och Daniel göra något mysigt (lite sådär cheesy faktiskt). Vi ska åka ut på landet och kolla på stjärnorna. Det är nämligen väldigt mycket stjärnfall (typ meteoritstorm) denna helg och bara häromkvällen såg vi sex stycken stjärnfall på våran baksida. Det är häftigt, men framför allt ska de bli lite mysigt.


Lisen och jag - Oktober 2008.

Lycklig att jag slipper. (Typ, förlåt för det här inlägget)

Alltså, såhär va:
Jag avskyr när bloggare endast bloggar om gulle-gull och pussenuss hit och dit. Som inte kan blogga om något annat äm sin bumblebee, honeypie, älskling, hjärtegull och ja ni vet - sitt livs kärlek. Sådana bloggar orkar jag inte läsa och jag tycker det är pinsamt. Visst kommer det inlägg någon gång ibland till Daniel, men någon slags självinsikt har jag väl!




Dock blir jag ibland lite upprymd av lycka. Jag tror det kallas insikt. Dom där stunderna jag inser hur lyckligt lottad jag är. Att ha hittat någon att dela allt med. Att vakna med. Somna med. Skratta med. Skrika på. Dansa med. Sova med. Pussa på. Kittlas med. Laga mat med. Bråka med. Larva mig med. Tala allvar med.

Ibland inser jag hur lyckligt lottad jag är. Att jag har honom. Att jag 01.55 på krogenslipper söka av lokalen för att hitta "kvällens lyckliga". Slippa oroa mig. Slippa leta, tråna och hoppas. Slippa känna mig ensam. Singellivet i all ära (ta vara på det ni som kan) , men nej - när du väl hittat rätt, då vill du inte dit igen.

Jag älskar dig.
(Förlåt för det här inlägget men ibland får man faktiskt. Ibland, sa jag!)



Sann vänskap.

Sötaste sötaste sötaste Elin Englund.
Jag hittade precis en kakburk utanför dörren.
En burk med Elins hembakade daimkakor (mina favvosar).


"Till en tjej som kanske har lite ont i armen idag"
stod det på lappen.
Det är sann vänskap det. Mitt gullo.

Jag är på väg.

En bra dag i dag.
Men hörni, hur söt är inte den här låten?
Jag blir så galet glad och peppad av den.

Tänk att Disney funkar på en 22åring. Det är väl fantastiskt?



Se där ja.


Vilka grejer det finns. Fotboll i all ära, men brandmans-SM i fotboll?! Tänka sig!

Snygga är´dom i alla fall.
Och igår vann dom, såklart, i Trollhättan. Hejja Nerikes! Typ.


Såklart!

och just det.
de där jag var nervös för.
HA! Gick ju hur bra som helst.




Det blir bäst.




Not to much to beg for?

Kan ingen gifta sig snart? Någon?
Jag vill gå på bröllop.
Vill göra mig fin, se på lyckliga kärlekspar och dansa natten lång.

Kom igen nu! Ställ upp lite. Det är väl inte för mycket begärt?


Gullbritt och Rogers bröllop kvällen innan vi åkte till Malaysia.

Sista veckan på jobbet.


Jag fikade med mitt hjärta (anka/favorit/smula etc) igår för första gången på två månader.


Startade även tentaplugget till psykologitentan igår, i trädgården såklart (när solen tittade fram)


Frukostdejt på Jave med Fröken Lexon imorse.


Tentaplugget fortsätter ikväll - i helgrå mjukisoutfit och med tända ljus.

IIIIIH!

Nervös.
Inte likt mig.
Ibland måste man kasta sig ut.


sådärja.

Så var 15 poäng sommarkurser avslutat.
Projektledning - och Projekt som arbetsform.
Jösses, vad skön den här känslan är.


(Men snälla påminn mig. Aldrig mer sommarkurs.)

Min housemen.

Daniel börjar jobba idag efter tre veckor semester. De tycker jag inte alls om. Jag tycker han har passat så bra som hemma-man. Han har pysslat, donat och fixat så fint där hemma och det är väldigt lyxigt att alltid ha någon att komma hem till. Vad som dock är ännu lyxigare är att han jobbar sin sista vecka på utryckningen för att sedan gå på ett ettårs vikariat som utbildare inom brandkåren. Detta innebär att han jobbar ständig dag, 08.00-17.00 och inga helger! Förstå vilken skillnad från hans vanliga schema som innebär dygn, dagar, kvällar och nätter! Lyx, för lilla mig.

Han ska ju självklart tillbaks till utryckning efter denna tjänst men det blir spännande med lite nytt :)


Drömmar.



Jag skulle inte banga. Fröken Lexon och jag har talat om att dra en spa-trip till Selma Lagerlöfs Spa i vinter. Det kan vara mysigt att ha lite långsikta planer att längta, sukta och drömma om.

Till något närmre i kalendern så åker jag och pappa troligtvis på en två-dagarstrip till Hälsingland nästnästa vecka. Vi spenderade alltid sommarloven i en liten by som heter Loos där vi har släkt. Vi hyrde en liten stuga precis vid sjön och det är få ställen som ger mig ett sådant lugn som detta ställe gör. På ett sätt känns det lite sorgligt att åka dit när sorgligt nog de närmsta släktingarna vi hade där inte finns kvar i livet men jag ser fram emot att få uppleva lite barndomsminnen igen och ta igen mig ordentligt innan skolan börjar.

Planning.

Berlin
Nyårsafton 2010
Det kanske kan vara något.


"Its not forever, its just tonight"

Så var även denna helg över. Veckan som kommer blir en av sommarens intensivaste med tentaplugg som måste tas tag i, sommarkurser som ska avslutas och en massa jobb (sista jobbveckan.)

Släktmiddagen i Kumla igår kväll var jättetrevlig. Som alltid. Daniels pappa har åtta syskon och sammanlagt var vi över 40 pers där igår. De vill säga, enbart släkt från Daniels pappas sida. Vi räknade lite lätt på hur många släktingar vi skulle behöva bjuda in från Daniels släkt över huvud taget och dom är över femtio stycken om man räknar båda sidorna! Helt galet ju! Tur att jag har en liten och nätt släkt (och nej, vi ska inte gifta oss än...).

Ikväll har vi firat min kära faster och nu är det deg i soffan som gäller. Jag kan inte förstå att jag redan ska börja plugga till den där förbaskade tentan som låg "så långt fram, ända fram i Augusti ju".



Senaste fyra dagarna.


Mina fina fröknar var här på film+paj+teemys


Middag hos Lisa, Gustav och Victor i fredags.


Årlig släktmiddag i Kumla igår kväll.


Daniel och min kära svärmor.

Lite bilder.



När man går ut med min kära kusin får man minsam inte bestämma kläder själv. Nej hon ska tycka, tänka, piffa och pyssla in i det sista. Den första outfiten var min idé och den andra är den slutgiltliga när vi gick ut förra helgen. Jag var tydligt väldigt "o-somrig" så hon fick sista ordet.



Jag och Daniel har besökt lilla Örebro två dagar sista veckan (och jag en kväll med flickorna). Det finns verkligen inget bättre drink/förfest/mys-ställe här i Öret. Ovan Mohjito och Papa loves mango. Klara favoriter.



I måndags såg vi Åtvidaberg-ÖSK hemma hos mor och Micke. Mycket trevligt som alltid.





Wilda och min goding. Finast i världen.

Hälsa i tablettform.

Har haft en riktigt riktigt bra. Jag har precis kommit hem från jobbet och om två timmar dyker Sofie och Malin hemma. Världens bästa trio ska se på film, dricka tee och prata sönder. Det är sista gången jag träffar Malin innan hon drar till London med sin kärlek i helgen. Sen ska jag allt få ta och träffa denna omtalade man när de anländer till svensk mark igen. En person som gör min finaste Malin  så lycklig som han, måste vara en väldigt bra person. För, är hon lycklig är ju såklart jag lycklig. Såklart!♥

Jag har gått loss (typ..) på Life Hälsokost idag och ett av mina inköp är krom-tabletter som ska dämpa sötsuget efter det balanserar blodsockernivån. Jag är riktigt galen i sådana butiker, tycker allt verkar så bra. Problemet är bara att min karaktär aldrig infinner sig när tabletterna ska tas regelbundet.


:)

Örebrofesten eller inte Örebrofesten?
Jag ska spendera onsdagkvällens första timmar med tvätt och översättning, frågan är:
En öl eller inte ikväll?

Tack.

Och såklart, tack världens bästa pappa för att du sponsrade massagen.
Guld värt på alla sätt. Tack. ♥

Relax.

Tillbaks på jobbet efter en massage-stund på Bodyshop och en liten lunch med Davidencho på Soleo.

Vissa människor är bra speciella alltså. Speciella på ett bra sätt. Vissa har förmågan att med endast sin närvaro utstråla hur mycket dom bryr sig om en och hur gärna dom vill få en att må bra. Min massör Hanna är en sådan person. Hon är nog en av de varmaste och mest ödmjuka människor jag träffat. Att få komma ner till hennes källare på Bodyshop och bland tända ljus få koppla av, andas ut och bara vara är verkligen det bästa som finns. I allt hon gör och säger finns en sådan välmening och det märks hur mycket hon brinner för sitt jobb.

Jag borde bli bättre på att unna mig massage.
Min rygg är helt fucked up efter allt sittande vit dator.
Man borde prioritera sin kropp och hälsa mer.


2-0

:)

Lycka.
Jag säger inget mer.
(Eller jo, Min allra hoppfullaste anda gav resultat.)

Checklista för en intensiv vecka.

Allt är ju relativt. För Fredrik Reinfeldt är det kanske en "piece of cake". Tur att jag inte är stadsminister i så fall.


- Två fördjupningsarbeten a´5 sidor vardera, i projektledning och projekt som arbetsform.
- Ett avsnitt översatt av "Total drama world tour"
- Ett stycke årlig släktmiddag i Kumla med Daniels pappas släkt.
- Födeseldagsfest för faster
- En heltids-arbetsvecka.
- Städning av hemmet.
- Dejt med Sabina




I min allra hoppfullaste anda..

Kvällens rep inställt.
Både tråkigt och skönt.

Istället väntar ÖSk´s drabbning i mammas soffa. Åtvidaberg-ÖSk. I min alla hoppfullaste anda tippar jag på 2-0 till mina svartvita hjältar men min realistiska (svintråkiga) sida varnar mig för att ÖSK lätt kan underskatta Åtvidaberg. Vi förlorade faktiskt mot detta lag hemma, en av de första omgångarna denna säsong. Därför måste jag nog tyvärr säga 1-1.


Byebye, sweet child of mine.

Ska snart vandra hemåt från jobbet. Väntar in ett samtal och ett mail bara. Hela dagen har jag suktande gått förbi godislådan vi har här på kontoret (precis utanför min dörr, såklart). Men jag har hållt mig. Såklart. Från & med förra veckan är godis,glass, chips och kakor bannlyst från min kost. Även kaffe efter 14.00 då jag inte somnar om jag dricker kaffe "så sent" (väldigt klent, jag vet). Detta projekt kommer fortlöpa fram tills 30e Augusti när skolan börjar, sen ska jag och fröken Udén utforma ett special-intensiv-program för vår gemensamma träning som ska hålla fram till Dubai-resan i Oktober. Därför tänkte jag att det kan vara bra att vara av med sötsuget tills dess.

Jag ber till min karaktär att han/hon ska infinna sig för en gångs skull och visa att han/hon faktiskt existerar.


Psst.

Gårdagskvällen var väldigt bra. Jag och Malin har alltid kul. Kvällens mest skrattvänliga var Max-besöket med Malin, Gustav och Daniel. Herrarna var i fin form, så att säga. Jag ska ut till Marieberg och hjälpa far idag. Ikväll blir det översättning hemma i soffan. Det finns ju liksom inte jättemycket annat att göra när regnet öser, right?

(psst, förövrigt 0-0 i Mjällby-AIK matchen, sådant tycker vi om!)