Bra dag igår ju.

Igår var en bra dag - det glömde jag säga i förra inlägget. Jag styrde mig till Karlstad (mitt älskade karlstad!) för att se Daniels fotbollsmatch där. Innan det hann jag med lite spontanshopping och lunch med Josefine. Ett snabbesök på Tessie (mitt första faktiskt) resulterade i ett par nya lackskor för enbart 149 kr! Det var väl bra? : ) D och jag mös sedan på kvällen med besök på Indigo och det blev både vin och öl. Mycket mysigt.




(Jag i nya skor och nytt linne innan Indigo igår.)


Hösten börjar......NU!

Skövde nu, och jag har inte varit här sedan december. Det är nostaligi och minnen. Jag har ju faktiskt bara sett Skövde i dess höst/vinter-skepnad då Daniel flyttade hem till Örebro igen i Januari. Så nu, ännu en höst i Skövde. Men denna ska bli annorlunda, jämfört med hösten 2007. Jag har nytt läst Cosmopolitans guide för hur man förbereder inför en bra, välmående och lyckad höst (kan behövas efter två dagar på sjukan. ja.) Och jag var faktiskt så hurtig att jag skrev en hösten-2008-lista. Men den är hemlig, den är i mitt nya block med nya pennor till jag köpte idag.


Imorgon börjar skolan. Det ska bli kul. Jag ska vara med på pubrundan på tisdag kväll, hoppas alla inte har blivit sådär hyperbundisar redan. Jag får väl nässla mig in i något litet gäng. Hursom, efter skolan blir det jobba och sist träningspass á Friskis. Det är välbehövligt. Imorgon börjar min nya höst. Min må-bra.-höst. (hurtigt va?)



KNAS

Jodåsåatt.. jag var borta några dagar. Blev en natt på sjukhus, min mage och magkatarr infinner sig alltid vid de mest olägliga tillfällena. Som t.ex. detta när nollningen är ett faktum och Kårens nyöppning stod för kvällens planer. Men inte för mig, nej jag skulle helst gräva ned mig i soffan och äta medicin, tänka tillbaks på detta dygn som inneburit en helsikes massa sovande ink. gastroskopi (min favoritsyssla..jadå).


Så att, ja. Det får bli kåren nästa helg, och helgen efter det, och ja. Ni förstår. Jag blev skjutsad till akuten igår av D som var en goding och satt med mig tills besökstiden var slut 19.00, då han fick åka hem och packa. För imorse flytttade lite av sina saker (mycket är kvar hos mig..) till Skövde. Dock ses vi imorrn igen. Ikväll har jag myst hos faster&kusin. Jag ska plocka lite i lägenheten och sedan blir det Greys. Kan inte se sömnen komma på många timmar.


JAG DÖR!





jag dör, jag verkligen DÖR! Jag vill ha dom här. Hittade lapp i Tybble centrum angående Amstaff-valpar, leveransklara 3/9 och så hade dom en blogg med bilder.
Amstaffvalpar.blogg.se Så fruktansvärt söta! Och nej, jag kommer inte köpa en för vi har varken tid, råd eller ork. Men jag dör vad söta!

Rastlöshet

Förlåt. Men de är dött på jobbigt, ni får gärna läsa - men behöver inte. Det här är mest för min skull. Min rastlöshet.



Senaste !
Låt du hörde
: Number one / John Legend
Film du såg: Arn - riket vid vägens slut
Mat du åt: Mackor till frukost
Kram: Daniel innan jag gick hemifrån
Puss: Same som förut.
Känslan: Väldigt väldigt trött & enorm träningsvärk i axlarna
Glädje: Att träffa Fanny sen
Dröm: Inte riktigt säker
Person du träffade: Alla här på jobbet - har fyra vid samma bord.
Personen du pratade i telefon med: mamma igår
Personen du fick sms av: Malin
Gången du åt 7-eleven korv: Aldrig faktiskt



Allmänt:
Ska bli skoj:
Att börja nollningen imorgon
Ska inte bli skoj att: Att Daniel flyttar
Sparar till: En resa i vinter
Pålägg som gäller: Salami, brie, kaviar, mjukost.
Vad saknar du: Solen och Värmen
Tre band/artister: Lifehouse, John Legend, John Mayer.,


Mysdag

Ny vecka igen. Jag var ledid igår, helt underbart! Fick ju värsta långledigheten nu efter lördagens incident. Vi hade en mysdag igår, sista officiella mysdagen/kvällen innan Daniels flytt på fredag. Imorgon börjar ju min nollning så de är fullt fart efter imorgon kväll. På söndag åker dock både jag & Daniel till Skövde tillsammans efter han spelat match och jag återvänder till Örebro själv måndag förmiddag.

Vi var på IKEA och ´Marieberg igår, välbehövligt! På eftermiddagen tränade jag med Josefine, jätteskönt! Gick på medelpasset och det var verkligen lagom för mig. Idag väntas nog en fin träningsvärk! Iaf, på kvällen igår såg vi ARN på bio och precis som förra gången vart jag besviken. Visst är filmerna bra gjorda och framför allt så är det roligt att svensk film nu kan göras så proffsigt. Men storyn är seg och man kommer aldrig riktigt in i filmen. Men det är ju alltid mysigt att gå på bio. Idag ska vi bowla med Fanny och hennes Per. MYS!





Spännande lördag

Spännande kväll igår. Det börjades hos Malin, jag tittade glatt på när Malin & Evelina förade - jag fick tänka på pengarna jag skulle tjäna. Vid åtta cykla vi upp på stan, hade missat Veronica Maggio men fick se Vincent som var väldigt väldigt bra live. Himlans snygg var han också! Mummie. Efter konserten (vi såg 20 min av ledin.) drog vi till järntorget på förfest till malins kompis David - hans kompis. Mycket härligt folk och mkt allsång med gittarspel.

Jag cyklade till jobbet 23.15 och fick en smärre chock när jag inte kom in till våra lokaler! Mitt passerkort fungerade inte. Jag fick trots klockan ringa min chef som som tur var var på fest, och hon berättade att troligtvis hade hon glömt informera mig om att passerkorten slutade fungerade 23.00... så nej, de var bara att gå hem! Inget nattjobb för mig. DOH!

Ikväll blir det fest. Ohja. Imorgon är det lön, jävligt välkommen lön!








Tidsfördriv...

Konsert på stortorget ikväll.
Bara lite sådär trevligt innan jag
börjar jobba 23.30 ikväll...


Så ni som ska ut. Tjata inte, jag följer inte med -
jag tar hand om era fyllesamtal ikväll. Men imorgon
- då är jag som är på G.


MUFFINS+ERIKA

Jag har bakat Kladdkake-muffins.
Jag är ganska duktig på att baka iaf.
Erika kommer hit ikväll, mys med Greys
och bara prat. Det var så längesen nu.

Imorgon blir det jobba hos papi, sen blir det konesrt på Stortorget med Malin och Evelina (Kanske elin & sabina?). Vincent, Veronica Maggio och Tomas Ledin. Inte det bästa men klart sevärda när det är gratis. Efter det jobbar jag natt så ingen utgång eller liknande för mig. Söndag blir det dock partaj och Björnstugan. Måndag är jag ledig. WIHIO!


Ush&Fy.

Jag fick ett ryck nyss, jag läste Michaelas kommentar i inlägget under. Och när jag läste på hennes blogg om hennes flytt från Stockholm & hennes kärlek till Göteborg för musikalstudier så insåg hur jag verkligen inte vill ha en sådan höst som jag hade förra året. (Även om, som jag sa till henne, man klarar det bara man vill. Speciellt när man får göra ngt man älskar.)

Men jag har vant mig vid att vakna med dig, förut var det lyx - nu är det min vana -
Jag har vant mig vid att ha dina skor i min hall, dina träningskläder överallt i lägenheten.
Jag har vant mig vid din underbara hemlagade mat och att få diska efter dig som tack.
Jag älskar att få pussa dig godnatt varje kväll, ♥
ligga i ditt knä när du kollar på sporten,
dricka tee och bara prata i våran underbara lägenhet.
Att bara leva, älska och bo med dig.




USH

Jag är så jävla kär i dig.
Det här så himla sjukt.



En vecka och tre dagar kvar tills Daniels flytt.
Och sen är det 3 ½ månad tills han flyttar tillbaks.
Låt det gå fort.
Snälla.


Missings

Jag mår lite bättre nu. Jag tränade fakitskt förut. Sen har jag inte gjort något faktiskt, helt jättejätteapatisk har jag varit. Man kanske måste få vara det ibland. Jag har ju ändå varit ledig idag. Imorgon jobbar jag delat och det är sämst. 08.00-11.00 och sedan 15.45-20.30, dvs. jag lägger hela dagen på att jobba i stort sett. Jag ska försöka sova tidigt... eller så struntar jag i det och tittar på fler Greys. Jag har tittat klart på första säsongen nu.

Nu ska jag krama på min Pojkvän.
Jag kan behöva mer än EN kram.
Jag behöver tusen ikväll.



och jag saknar Tilly. Tilly & Vin. Ge oss en eller två fina sommarkvällar så kan vi sitta på min balkong. KOM HIIIT!

Energi.

Jag hatar när männisor snor min energi och sänker mitt humör till botten. T.ex. när en person är på dåligt humör och det smittar av sig, och plötsligt då har jag fått världens sämsta humör men personen i fråga är nu glad! Jag har alltså tagit emot all den dåliga energin och fört över min goda. Kan låta som trams men för mig är det verkligen så. och idag stämmer det allt för väl...


Har varit och ätit lunch med Daniel och Pappa förut, mycket mysigt. Pappa är en snällis som bjuder oss. Sedan har jag  tittat på Greys hela dagen. Jag är för slö för att göra något. Funderar på att göra lite småövningar här hemma för att få avreagera mig lite. Utfall och situps, det blir bra. Sen ska jag till stadsparken.



Snälla Gör imorgon till en bättre dag..


"Baby, Im yours to keep."

Marika är en snällis och pillrar med min bloggdesign, den är inte klar. men visst blir Headern snygg? : ) Kommer bli asbra.

Har precis haft Daniels föräldrar här på te och mackor, jag hade bakat bröd för första gången i mitt liv. Det ni! Det vart faktiskt jättegott. Jag jobbar på att bli sådär mysigt huslig :> hihi. Imorgon är jag ledig. DET ÄR NICE! Ska äta lunch med pappa, träffa sanna, kanske josse och sen även kolla på Brandkåren på drakbåtsfestivalen.

Igår hos Sabi, som förövrigt flyttat till en helt tokfin lägenhet i centralpalatset, bestämdes det att vi ska ut och äta alla tjejer på Indigo den 30/8. Det är mys! Mina brudar. Längesen vi gjorde något ihop alla.




En ensam höst ...

Greys Anatomy, tee, kramar, tända ljus, skratt, god mat, lite chips och snart - sovdags - i vårat fantastiska sovrum.

Ja, det kommer bli en ensam höst.
Utan Mitt allt, min trygghet, min bästa.
Men, sen - December - vilken lycka.



Vill ha

Min "Jag-vill-ha-just-nu-lista"

Massa mysiga koftor och höströjor att mysa i.
Sex and the city-filmen & Mamma Mia filmen.
Mycket mycket pengar i lön så jag kan handla allt jag vill + SPARA!
En rolig första nollnings-vecka när den startar.
Första repet med bandet. WIHO!


(Förövrigt - den där skon kommer hem i min brevlåda snart. Från Nelly.se, jomantackar!)

Lars-Winnerbäck-höst.

Det börjar bli höst på riktigt nu. En riktig "Lars-winnerbäck"-höst". Sådana höster som bara han kan sjunga om. Som i t.ex. Söndagsmarken och Stockholms kyss. Jag har krupit upp i soffan med en filt och tusentals tända ljus i vardagsrummet. Jag cyklade hem efter en myseftermiddag hos Sabina och det öste ner helt otroligt mycket regn och jag blev blötare än någonsin. Kvällens planer blev ändrade plötsligt och det blev en hemmakväll, jag känner mig lite för "på-väg-att-bli-sjuk" för att träffa folk. Nu blir det Greys anatomy-race hemma med D. Lånade boxen av Sabi.




Duktiga vänner har jag.



Mina vänner vann talangen igår! Ush, jag har så mycket duktiga vänner.
Funktionalistic wonders heter dom. Himlans bra är dom.

CHOCKAD?



Tänk att jag alltid ska se så fruktansvärt chockad/skräckslagen/fanatisk ut få fort kameran tas fram.
Iaf, vi styrde en spontan utgång igår jag och Malin. Det var lyckat. Skönt att inte bara sitta hemma ensam, Daniel var ute med Gustav & Erik ... och när det var hemgång, ja då hade dom kommit på mitt i fyllematen på BK att dom skulle titta på handbollen inatt 03.00 hos OSS! Erika hemma hos Erik började jobba 09.00 och jag 10.00 så det var mest rättvist att vara hos oss.

Men någonstans där på vägen hem så var inte den idén inte lika intressant längre och jag fick hem en Daniel vid 02.30 ensam iaf. Vilket inte gjorde mig det minsta faktiskt : )

Smyckena I like

Dagens ljud: 500 olika samtal med olika ärenden, humör, viljor och tankar.
Dagens obehagliga: Arga människor
Dagens frukosttajm: Det blev grötfrukost med D.
Dagens ordna upp sig: Det vaknas lön om lite mer än en vecka
Dagens smeknamn: Slemma
Dagens desperata:
http://www.angelaknutas.se/ Smyckena är underbara!

Dagens sköna: Lite sovmorgon
Dagens växande område: Diskberget i köket hos oss
Dagens ska: Mysa ikväll framför en bra film
Dagens låt:  För varje hjärtslag / Anna Järvinen & Annika Norlin


BLÄÄ!

jag är arg.
Blä.
jag blir smått tokig
och det får man ju inte bli.


114 14 är inget bra nummer.
För jag får inte koppla dit
och det är alltid mitt fel
att polisen bara har ett nummer att ringa till.


Friskis-Emma

Friskis och Svettis här kommer jag! Tack vare älskling har jag nu fina kläder att träna i, nu väntas bara skor och sen får Sofie ta sig hem från Mallis så vi kan sätta igång. HEJJA OSS!


HA!

Förövrigt : MIKAELA! Kul att du är kvar och läser. Vart tog din blogg vägen? jag saknar den!
Btw, det är 21 som läst idag och endast 4 har skrivit i kommentarsfältet. HA! töntar. hihi.

Lay all your love on me

It was like shooting a sitting duck
A little small talk, a smile and baby I was stuck
That night, remember, at the stairs,
When you were thinking of your favourite worse nightmare...

I still don't know what you've done with me
A grown-up woman should never fall so easily
I feel a kind of fear
When I don't have you near


En av de bästa låtarna från igår. Jag älskade den & jag älskar bruden som spelar Sophie.
Här är den på youtube.


Mysmorgon

Mysmorgon! Vi har ett bageri 20 meter från lägenheten, så Daniel gick upp imorse och köpte nybakat bröd. Så mysigt! Vi ska åka och storhandla, sen fixa lite ärenden på stan. Det är underbart att vara ledig. Sol idag för första gången på tusen år känns de som men ändå är det redan som om hösten har vandrat in. Jag längtar efter höstkläder som vanligt, mysiga tjocktröjor, stickade halsdukar och höga stövlar. Jag har planerat att ta flyget upp till Umeå och Malin någon gång i mitten av oktober. Favorit i repris från Mars i år.

Älskling är förövrigt världens sötaste och berätta imorse att han vill sponsra mig med riktigt fina träningskläder för att han är så glad att jag ska börja träna. (Hade man inte kännt mig hade man lätt trott att jag var överviktig och hade en pojkvän som peppa mig att gå ned i vikt.. men nix, fallet är tvärtom hos. Här ska de läggas på!) ♥




"Om det är något jag önskar jag kunde, så är det sjunga."....

Jag är dum i huvudet. Jag ska aldrig sluta sjunga. Jag är mig lik. Efter Mamma-mia filmen ikväll med pappa vill jag bara sjunga. Jag hörde folk som sa när vi gick ut, "Om det är något jag önskar att jag kunde så är det sjunga." Och det gjorde mig så ledsen, jag kan ju inte sluta!

Jag är inte bäst, inget proffs, inte grym men jag kan absolut sjunga och jag älskar det - borde man inte ta vara på det? Inte ta vara på det som att vilja bli känd - utan bara utöva det för att det är underbart? Bandet i höst blir fantastiskt, sen ska jag ta sånglektioner igen för Åsa - åsa är bäst, det blir bäst och sen har jag ju bröllopet i november att se fram emot. Det ska bli bra. Ni kan aldrig ta sången ifrån mig. Charlotte berättade igår när jag träffa henne på stan att vi har en spelning i Oktober i höst. Det är ju great!




ANTON!



Jag blir så fruktansvärt stolt! Anton, min gamle musikallinjevän har fått huvudrollen i Håkans Nessers "picadilly circus ligger inte i Kumla" som ska bli film. Han är så himla duktig och så otroligt värd det! Nästa höst ska filmen gå på SF. Sjukt roligt att se honom på bioduken. WIHO!

Glöm inte kommentera att ni läst...

KALLT!

Jag får värma mig med varm choklad på jobbet, jag försov mig nästan idag och vaknade tio minuter innan jag skulle cykla. Vilket resulterade i att jag fick cykla trots att de regnade, jag hann ju inte ta bussen. Fryser fortfarande. Ikväll blir det bio med papi, ska se Mama Mia. Underbart! Vi har sett musikalen 4 ggr ♥ är det lite nördigt? eh ja.

bara för jag har tråkigt på jobbet -
kan vi inte försöka igen?
Ni skriver erat namn i kommentarfältet här under
när ni läst så jag får ett hum om vilka som läser.
Det ska vara 40 st ...


 


Never been kissed



Såg denna underbara film igår - Never been kissed med Drew Barrymore. Så mycket flashbacks över den, det var perioden runt femman-sexan när jag och min barndomsbästis Maria var helt upplsukade av alla Highsschoolfilmer och sprang på bio säkert två-tre gånger per film som kom. Shes all that, American pie, Drive me crazy osv. Alla var så bra! Idag 8 år senare kanske jag ser det hela med lite andra ögon men filmen är fortfarande gullig, dock är inte han killen - GUY , sådär "Jag dööööör-snygg" som jag tyckte då. (som jag iofs tycke om varenda highschool-stjärna av manligt kön)

Idag blir det tvätta, baka bröd och läsa lite innan jag börjar jobba 16.45-20.15, skönt litet passa idag. På fredag är det två veckor tills min älskling flyttar. Men jag försöker se det som såhär: Då är det bara två veckor tills jag ska börja träna med Sofie och nollningen börjar. HEJJA, man måste se det roliga i allt!


FLOOORIDA

Florida två veckor, efter jul. 11000 kr ink. hotell
Hur sjukt vore inte det? Älskling får inte
bara häva ur sig sådana idéer, jag nappar
ju på två sekunder och slutar inte prata om de.
Jag ler fånigt som ett litet barn och blir helt excalterad :>


Lyxfällan

Sitter i sovrummet och lyssnar på Sofie Zelmani, jag har en crash på henne just nu. Och jag hittafe 4 skivor med henne hos papi igår kväll som jag snodde och la in på datorn, helt underbar musik! Vi har haft Lasse här ikväll på fika, riktigt mysigt - jag fick en ny kaffekokare som inflyttpresent. Så gullig! De behövde vi, även om de bara är jag som är vuxen nog att dricka kaffe i de här hemmet :> hehe.


Vi kollade på LYXFÄLLAN förut ikväll och jag blir mer och mer chockad för varje gång, det är så sjukt! 21 och 22åring som har skulder och krediter på 625 000 kr, och inte betalat räkningar på ett år. Bruden gråter för att dom får flytta till en etta, jag tycker så synd om dom att dom faktiskt har blivit så dumma -. hur kan de gå så långt? Hursom får jag alltid panik efteråt och t.ex. ikväll har jag sorterat alla mina papper som jag alltid sparar noggrant - nu har jag sorterat dom i fyra kategorier. ordning ska det vara! Hihi.

Bytte pass så jag får jobba kväll imorgon.
De är mysigt med sovmorgon med D.
På torsdag blir det bio & fika med papi.
De är bäst.



Höst-planer

Malin har precis varit här och fikat, ush vad jag tycker om henne! Vi har alltid sådana mysiga prat, jag har några få nära som jag verkligen har sådana snack med och malin är en av dom. Min kusin, tur jag har henne♥ Vi skulle titta på sjätte säsongen SATC men vi kom in på framtidssnack istället och sen blev de inget tittande. Jag ska verkligen ha världens bästa höst! Jag har så mycket jag ska göra som jag längtar efter.


Plugga Retorik, (ca. 2 dagar i veckan + hemmaplugg)
Sjunga i Coverband.
Jobba extra som vikarie på KJ då och då. (bara bara ibland.)
Ska söka till örebrospexet.
Börja träna med Sofie på friskis.


Det ska bli kul. Det är mycket på en gång men jag fixar de, man får känna sig fram hur mycket tid man ska lägga på skolan & så. Men jag behöver sysselsätta mig när min kära sambo flyr till Skövde 3 ½ månad : ) Jag saknar skövde lite ibland, det är en mysig stad. iaf där daniel bodde, så det blir fint att hälsa på där ibland.


Gårdagen.

Underbar kväll igår, riktigt riktigt lyckat. Vi började hos mig - först tjejer. Josefine, Sofie, Malin, Emma & Sara. Vi åt lite ost och kex, Malin som är så söt hade även bakat morotskakor till mig som present för hon vet att jag gillar de. Vi satt och snacka och mös ett bra tag och framåt tio kom Mohammed med hans två kompisar. Verkligen jättetrevliga! Vi cyklade till Klaras framåt halv tolv och jag stannade tills halv två. Mycket dans & mycket trevliga människor jag inte sett på länge.

Dock konstaterades att det inte kan vara roligt att vara singel i denna himla staden. För tusan vilka tråkia människor det finns överallt! De är tur Malin ska ta sig uppåt i landet snart igen och se lite riktiga karlar. Hihi. Ikväll jobbar Daniel sitt sista schemalagda brandmanspass innan hösten och jag ska hem till papi och träffa lite Boråsgäster jag saknat.

Undrar om Malin vill komma över och se lite SATC och äta morotskaka innan de?
Du har en inbjudan Malin.















 


Vad är det för mode?


Några dagar mer än ett år är den här bilden - det var en härlig kväll hos Sabina. Jag sitter och gör partylister i winamp tills imorgon och helt plötsligt började datorn spela "Vad är det för mode" med Ison & Fille och jag fick sådana flashbacks från förra sommaren. Det är så mycket Daniel & jag över den låten! När vi var nykära och ingenting var uttalat om bestämt ang. hösten. Jag var så ledsen för jag inte visste hur det skulle bli. I år är jag också ledsen att han måste flytta, men inte ett dugg osäker på om vi kommer klara det. Det är ju klart vi gör, och till jul är han hemma igen. ♥


"Schmackie shcackie - vad skön du är, Tack du är katt du med."

Mys i soffan...

Saving Blue på stereon blandas med lite John Legend, jag är på myshumör ikväll och ligger i soffan och läser Camilla Läckbergs senaste bok " Tyskungen". Tycker alla hennes böcker är jättebra. Daniel kommer snart hem från att ha varit på fotboll och då ska han få färga mitt hår, det ser för taaaaskigt ut! Ska tjata på emma så hon klipper min lugg imorgon på förfesten också , så kanske man kan gå ut och se lite anständig ut iaf :>

Har inhandlat ost och kex inför morgondagen, det ska bli jättemysigt. Malin, Emma, Josefine och Sanna kommer. Sedan blir det Klaras, det tar emot lite visserligen - klaras är ju ett vinterställe men nu när Frimis blivit ett ställe för mamma och hennes vänner är det de enda stället dit folk går. Så , det får gå. Helt enkelt.


Två år sedan

Hihi, jag kom på för en stund sedan att i förrgår var det två år sedan jag och Emma träffade Daniel för första gången. Det var på Babar, den där störda sommaren (både underbara och hemska) 2006, vi hade precis haft tjejtrip till Eskilstuna och tokfestat men Emma & jag ville ut mer så vi styrde stegen mot Babar - där det var 23, och vi var.... eh 18? Men vi skulle in, och som alltid tog oss in.

Jag har inget minne av varför vi började prata med Erik och Daniel men på efterfest hamnade vi i alla fall hos Erik på Norr. Jag gissade nog inte den kvällen att jag två somrar senare skulle vara sambo och fruktansvärt kär i Daniel, som iofs var väldigt snygg . Himla tur att vi gick dit den där kvällen och trotsade bakfyllan.


(Jag och Matilda i uppsala, kvällen innan)

"Is this how it feels to be special? "....

Delat pass idag. Ganska skönt faktiskt, Daniel jobbar dygn och jag är hemma nu för att vila lite innan nästa pass. Pygge har varit här och fikat, vi får så mycket fina inflyttningsblommor! Det blir så fint : ) Jag blir så glad. Ikväll jobbar jag till tio och sen blire bara hem och sova. Första natten själv i lägenheten och våran asstora 1,80-säng.


Såg mårtens dödsannons imorse, plötsligt rivs allt upp igen. Begravning 29e. Det blir till att ta ledigt då. Måste prata med Elin om blommor och liknande. Tydligen blir det minnesstund för klassen efteråt i skolan. Det blir bra det tror jag.


(Bilden är på mig och Sofie, utgång Björnstugan.)

"Hold me, drag me closer, never let me go.."

Skön dag, sov till elva. Underbart att få vara ledig. Är ledig lördag med men då ska det jobbas hos pappa. Sen på kvällen blir det kräftskiva hos mig. Malin, Emma, Sofie och Sanna. Sen blir det utgång. Ikväll hade Daniel och jag planerat Björnstugan, Johan Glans skulle köra. Men vi vart så sega efter maten så vi myser hemma med en film istället. ♥ min älskling och jag.


Förlängt

Vilken lättnad! Jag fick förlängt till hösten.
25 h i veckan, dvs. två kvällar i veckan +
varannan helg. Det kommer bli guld! Alldeles lagom.
Sen ska jag ju vicka lite på karl-johan också. Det ska bli mysigt
att vara på sin gamla högstadieskola.


WIHOOO!


Muffinskväll

Ikväll har varit en myskväll! Vi har haft gäster i två omgångar. Först Lotta och Gustav, sen Malin. Sen har jag bakat muffins, choklad och citron tills imorgon när brudarna kommer. Elin är söt och skulle baka ngt med. Vi har fått en skiva med Barcelona-bilderna nu, dock är de flesta sjuuuukt fula! Askonstiga. Jag har tagit de flesta så jag tar på mig skulden.

Jag lägger upp de få som går att visa på:
popashell.bilddagboken.se



MYYYYS!

ibland är livet bara så himla underbart.
Vi har haft en toppendag. Fixat massa och bara
sprungit runt och varit sådär superglada över vår lägenhet.


På tisdag kväll har jag bjudit hem lite brudar på inflyttfika och veckan därpå tänkte jag bjuda hem jobbtjejerna. Det blir mys! Ikväll ska vi bara se en film och mysa, sova tidigt. Ny arbetsvecka imorgon, jag är ledig onsdag. Det är helt sjukt men jag börjar plugga om bara 3 veckor. Nollningen börjar 27e, det ska bara bli roligt. Dock sjukligt jobbigt att Daniel måste till Skövde. Nu har vi varit sambos i 8 månader, hur ska de bli att sova utan honom? Han kommer visserligen hem till jul & är klar då, sen ska han ju ha sin utgångspunkt i örebro - i lägenheten hos mig, men iaf. Min Daniel. ♥

- Eniro 118118 Emma

Jag har fått höra hittils ikväll.

Jag har DAMN HARD sexy röst.

Jag låter som en sötnos.

Jag ska dö. (Jag kan ju lixom inte koppla till polisen, då ska man tydligen dö.!)

Han ska hitta mig. (Jag tror de blir lätt, Emma på Eniro, ingen aning om vilken stad.)

Jag borde festa i motala. (eh, ja de är ju troligt.)




melove.

Jobbar natt. Hej&hå vad ensamt det är här uppe. Vore ju trevligt om någon mer än jag jobba. Det är bara massa taxi-förfrågningar och fulla människor. Men det är bra pröjs. Nu fick jag ett dödshot, de är fint. Ush vad det finns puckade människor. Säger att dom ska leta upp mig, lycka till. Men visst blir man lite rädd. Det är är ändå inga snälla saker dom säger.

Idag har vi varit på släktmiddag i Kumla hela dagen med Daniels släkt. Dom är goa, OCH 35 st. Min lilla släkt på 15 personer (sammanlagt mamma & pappa) kan inte direkt vara med och tävla i "Vem har störst släkt-tävlingen". Dessa 35 personer är bara Daniels pappas sida nämligen. Hej&hå igen. Det kan bli ett stort bröllop :> nångång. HAHA!  Iaf så var det mysigt trots regnet, fick träffa Linnea en stund också som var hemma från Götet.

Igår gjorde vi klart det mesta i lägenheten och jag är helt kär i vårat sovrum! Det blev precis så som jag ville ha det! Jättemysigt. I veckan ska det bjudas hem folk, jobbarkompisar, elin&co. och la familia. Alla ska vi fika på vår söta balkong!





Fix it.

Nykvaen, Daniel kom precis hem efter att ha jobbat två dygn i rad. Han är sliten min stackare. Men idag ska vi grejja, idag ska allt bli klart. Jag var med Sabina igår, vi körde hela rundan - Ikea, marieberg, KID och Lågprismagasinet. Så idag ska det sista inhandlas, vi ska köpa balkongmöbler och parasoll & lite annat att göra fint med.

Pratar med Bullen på msn, pratar om begravningen. Hoppas så att det blir en öppen och att alla får gå. Inte bara hans allra närmsta. På tal om något annat var jag hos Andrea i onsdags kväll, mycket mysigt. Vi satt och snacka tills 01.30 ute, lite folk från gamla klassen. Jag saknar dom.