Ursäkta mig här kommer jag och tror att jag kan.

Mycket stolt och nöjd med kvällens sammandrabbning på Behrn. Nedan följer en inte alls kort, men dock amatörmässig analys utav det vi kunde se på planen. (I detta inlägg lyser verkligen mina "wannabe-sport-krönikör-sidor igenom, men det gör inget. THATS OK!)


Första halvlek var ett enda stort, nervöst sammanbrott från min sida. ÖSK bara spottade ut fina avslut och levererade riktigt fina chanser till vad som borde kunna resultera i mål - men icke. NÄRA NÄRA OCH NÄRA men aldrig Tillräckligt NÄRA. (Detta scenario var skrämmande likt det vi kunde se i ÖSK-Örgryte) Både ÖSK:s senaste tillskott Adriano ("Brassen") och Markus Astvald var heta på bollen och gav publiken riktigt mycket hopp inför andra halvlek.

Utan att verka för pessimistisk så trodde jag inte ÖSK skulle klara att prestera en lika bra halvlek som första när fyrtiosjätte minuten tickade iväg. MEN se på tusan, det gjorde dem! De fortsatte hålla uppe tempot och ska vi vara ärliga så var det ganska lättförtjänta pengar vår kära målvakt, Alvbåge, tjänade denna match - då Gävle knappt skapade något alls.

De två målen som ÖSK så vackert placerade i Gävles målbur var ett resultat utav ett mycket lyckat passningsspel och riktigt bra inviduella prestationer. De två spelare som stod bakom målen var tidigare nämnda Adriano och Wikström. Wikström som förövrigt briljerat i backlinjen idag på ett sätt som jag knappt minns när han sist gjorde.


Sammanfattningsvis skulle jag vilja säga att ÖSK verkligen visade hur deras spel borde se ut allt oftare än vad det oturligt nog faktiskt gör. Idag visade ÖSK hur det verkligen lönar sig att "rulla mycket boll" istället för att försöka vinna mästerskap i LÅNGSKOTTSBOLLAR. De var även roligt att se hur bra laget spelade trots att skadade Olsen och avstängda Wirtatnen och Kihlberg inte fanns med på plan.

(Detta blev lite utav ett hyllningsinlägg - jag kanske har tagit i lite men detta är skrivet ca. en timma efter matchen blåses av och jag är fortfarande i ett litet segerrus. Varför skulle jag skriva om det negativa)


Kvällens mest stabila: Som alltid inger Almebäck ett lugn och en stabilitet som skapar värdefull trygghet i laget.
Kvällens framtidshopp: Som alltid Astvald. Han växer in mer och mer i sin roll som ytteranfallare och han gör det verkligen med bravur!
Kvällens "borde kanske inte få spela så mycket" : Nordin Gerzic, vad han försöker lyckas med vet jag inte - men idag lyckades verkligen han inte med mycket. För kort, för krånglig, förvirrad. 



 


Knäsvag över dessa sablans sköningar.

23.00 och mycket nöjd med min söndag. Om gårdagen var ett bevis på att ineffektivitet så var denna dag Emma i sitt esse.

Jag avslutar med en mycket bra känsla i magen och bjuder på ett klipp med en låt och en musikalisk insats som får en gammal sångnörd som mig att vekna. Håren på armarna reser sig av välbehag och även om vi bortser från hur fantastiskt stämmorna går ihop och hur Hoffes&Melo:s röster tillsammans gör mig knäsvag så är detta gäng ett av de skönaste jag någonsin sett och en stark anledning att se videon även om man är tondöv.

(Om länken inte fungerar :
http://www.youtube.com/watch?v=xftXg7hf0O4)


Aint no other man..

Han är min Målhjälte idag.
2-1 mot Syrianska.
(SÅ himla VIKTIGA POÄNG!)





Vart de andra bilderna är vet jag inte, FRÅGA ELIN!



Ineffektiv.

Underbara, älskade, lediga lördag. Jag mår förvånansvärt bra efter en väldigt rolig Kårenkväll och jag njuter till fullo av varenda lediga minut. Jag började denna lördag med brunch på Lilla Örebro med Mami, lillebror och morbror. Lilla Örebro´s tapastallrik kunde inte ha blivit bättre. Nu spenderar jag dagen hos la familia medan Daniel jobbar dygn. Planen var att cykla bort och hälsa på männen på brandstationen, fika lite och titta runt. Men regnet avstyrde det hela. Detta är en alldeles för bra dag för att förstöra den genom cyklande i regn.

Planen för dagen är att vara otroligt ineffektiv. Jag ska bara dega, umgås med bror och äta mammas mat. Det är lyxigt tycker jag! Jag brukar passa på att umgås mycket med dem när Daniel jobbar dygn och det är ensamt hemma. Lillebror är förövrigt bortskämd och fick en helt underbar Chelsea-adidasjacka av mami på stan. Så snygg är han!

Om bara Elin kan ta tag i sin bakislördag så kommer det nog upp lite bilder från gårdagen framåt kvällen.


In i dimman..

Om 50 minuer - förfest 1.
Om tre timmar - förfest 2.
Om fem timmar - Kåren.
Om 5 timmar + 10 minuter = DAAAAANS!

(Måste även tillägga att jag idag har bevisat att jag har karaktär. Jag hitta sötaste sidenklänningen på BIKBOK, men handla jag den? Icke. Jag håller i mina pengar denna månaden. Ni får gärna berätta detta för min kära sambo.)



Postfan.

Hur kul är det att behöva sitta hemma från 08-15.00 för att vänta på ett paket som kan levereras exakt när som helst mellan dessa klockslag? Hur kul är det? Inte alls skulle jag vilja säga. Och paketet är verkligen ett viktigt paket så jag kan inte alls bara strunta i det och sedan hämta ut det efter helgen...Jag tycker faktiskt inte postens system är så bra!

Skit också.





Thank god its HÖST!

(Detta skrev jag Torsdag kväll men det verkar inte ha publicerats så jag gör det nu - fredag. SÅ NI VET!)

Jag har druckit min första kaffe i forum-huset för den termin. Det, mina vänner, ser jag som invigningen av både en fantastisk höst och en väldigt väldigt bra termin. Elin var mitt sällskap vid denna kaffestund i Forum och Elin känner som jag. Dessa stunder är riktiga guldklimpar. Jag mår bra när jag tänker på hur många sådana kaffestunder vi har framför oss.

Elin och jag har även införskaffat nödvändiga ting på stan och druckit kaffe ännu en gång, dock på Creperiet sistnämnda. Imorgon ska jag ta med denna dam till Friskis för hennes första träningspass där. Efter det väntar en mycket tidig start av en, planerat, mycket rolig kväll. Förfest hos Tarik kan aldrig slå fel ("Hej hej Mystiska tjej, shulululu lilla lady") och terminens första Kår-utgång kan tänkas bli legendarisk som vanligt.

Jag är dock lite avis på nollorna.
Det var ju mer spännande förra året, jämfört med i år.
(MEN, går allt enligt planerna så nollas jag i vår med sektionen Samvetet)




Det lilla nyåret.

Det är verkligen sant som dom säger. Hösten känns nästan lika mycket "nystart" som det riktiga nyåret.


Jag får alltid nya krafter till hösten. Jag ska alltid ta tag i alla problem till hösten. Tjäna pengar, ta tag i mitt liv och bli bättre på det mesta. Jag gillar hösten. Kanske inte de mörkaste november-mornarna och kylan som börjar kännas, men känslan av att all förändring och förbättring är möjlig. Hösten 2009 satt jag på tåget till Skövde (den första resan den hösten) för att hälsa på Daniel och skrev en "Den-här-hösten"-lista. Nu när jag läser den ett år senare kan jag inte mer en konstatera att jag följde listan till punkt och pricka.

Jag ska därför skriva en liknande lista i år. Ja, fast med nya mål såklart. Nya visioner, planer och to:do´s. Jag är (som ni säkert märkt) galen i listor och älskar känslan av att få pricka av punkt efter punkt. Alla har ju sitt sätt att lyckas på.

Den här hösten ska jag fokusera på balans av fördelning av tiden mellan mina närmsta, mina studier, min träning, mitt band och mitt MK-jobb. Jag vet att jag tar på mig mycket, men det är vad som får mig att må bra. I år blir ledordet BALANS!


(På tal om höst , detta är hösten 2009. Nollningssittning, förfest.)

Mot skövde.

Regn regn regn. Men vad gör det? Om några minuter sätter vi oss i bilen och åker mot Skövde. Där ska vi träffa Mattias, titta på hans nya lägenhet och träffa hans Ulrika : ) Det ska bli jättemysigt. Jag älskar små dagstriper.

Jag kan sakna Skövde lite såhär på hösten. Skövde var ju liksom min tillflyktsort. Jag kunde bara sätta mig på tåget en timma och vips lämnade jag allt som hade med skola, jobb och måsten att göra. Skövde var alltid lycka att komma till. Även om Skövde även alltid var sorg att åka ifrån på måndagsmornarna.

Lyckligast

Lycklig
Lyckligare
Lyckligast

Jag mår så bra denna måndagskväll. Jag är så glad. Daniel jobbar natt och jag har egentid framför mailen och tv:n. Jag tänker inte skriva något mer, jag kommer att avsluta med att säga att livet kan vara bra underbart ibland.

Det är visst någon som är tillbaks..



Min Elin är tillbaks! Hon har precis varit hos mig och hämtat lite saker. Äntligen är hon i Örebro! Med sig har hon även storebror Marcus som också ska flytta hit och plugga. Ska bli roligt att få lära känna honom lite bättre. Förutom Marcus flyttar tre andra Strömstads-kompisar till Elin hit. Värsta invasionen ju! Elin och jag ska ta med två av dessa brudar ut på lunch imorgon (LÖNING!). Får Elin bestämma tror jag det blir Njuta. (Elin, på allvar, hur många andra ställen har du lunchat på i Örebro? Två? hihi)

Nu sitter jag redo för att snart åka iväg på mitt första MK-måndagsmöte. Det ska bli så himla roligt att få träffa massa nytt folk, inspirerande människor som sysslar med samma sak. De gillar jag ♥ Jag borde egentligen lägga in en bild på min dress för kvällen, jag ser sjukt BUISSNIES ut! Jag måste ju följa dresscoden. Men bild kommer en annan kväll.

Söndagfunderingar.

Hemma efter några timmar på O´learys. Tänker inte ens kommentera matchen. Besviken är väl bara förnamnet på den känsla jag har just nu. Daniel ligger i soffan och kollar på Barca-matchen. Jag funderar på att kyrpa ned i sängen tidigt för att orka med ett träningspass imorgon förmiddag. Tänk, nästa vecka drar dansen igång på Entré! Det blir grejjer det!


(Lägger upp en bild på mitt numera MYCKET LÅNGA HÅR - för tillfället är den stora frågan vad jag ska göra med det!)

Ryggläge

Denna söndag kommer att innehålla följande moment:

13.00-17.00
Degande
Slöande
Vilande
Sovande

19.30
Elfsborg - Ösk på O´learys med Daniel och min far
(Jag tippar 1-1, eller 1-2)

20.30
Måste lämna lokalen för att ha telefonkonferens med MK






Lyxig lördagskväll.

Har precis varit och tagit emot Daniel på GIH där han gick i mål för Åstadsloppet. Han klarade 2 mil på 1 tim och 46 min. Det är himlans bra faktiskt! Nästa år ska jag springa halvmilen i Blodomloppet. Det är en bedrift för att vara mig iaf : ) Planerna för kvällen är antingen öl med Erik och Erika hos Eriks bror, eller bio med Nina och Micke. De beror lite på hur mycket D orkar.

För att fira en härlig lördagskväll bjuder jag på Lars Winnerbäcks nya låt, "Jag får liksom ingen ordning på mitt liv". Tänk att vi ska se han! 12/12, Conventum. Me and my baby!



Kan man verkligen dö av träningsvärk?

Jag kommer DÖ av träningsvärk idag. Det känns som jag är överkörd av en fyrhjuling på samtliga kroppens muskler.

(och nej, jag är inte SÅ sugen på att jobba 4 timmar på Marieberg när det ser ut att bli sommarens finaste dag)

Dock är jag ytterst nöjd med gårdagskvällen. Adolfsbergsmatchen slutade 1-1 vilket var bra. Grekisk hämtmat, popcorn, två bra thrillers och en underbar sambo - vad mer kan man begära av en fredagskväll? ♥

Here´s my plan..

Sådärja. Då drar vi igång med höstens träning. Första dagen idag på gymet sedan juni. Det kommer KÄNNAS, jag lovar!


Söndagar - Löpning (mamma och jag har slagit vad om att vi ska springa blodomloppet 5 km nästa år, ha! Fixar ju jag!)
Tisdagar - Dans 90 min Entré
Onsdagar - Gym Friskis
Fredagar - Gym Friskis


Kväll..

Så var det kväll igen. Jag har spenderat dagen i Askersund med Sabina. Vi lånade pappas bil och åka dit för att fika lite. Mycket mysigt och spontant, och framför allt var det vad en rastlös Emma behövde. Efter det följde jag med mami för att titta på lillebror som sprang en mil i BlodomLOPPET. Han sprang på ca. 50 minuter, det är verkligen grymt för att vara 12 år!

Nu ikväll har jag varit duktig. Diskat, plockat undan massa och påbörjat en tvättning som fortsätter 07.00 imorgon bitti.
Daniel jobbar natt och jag funderar på att erbjuda honom en frukostdejt med mig imorgon på Java. Var länge sedan jag åt deras frukostbuffé.

Det här vart ett tråkigt inlägg men mitt liv är ganska tråkigt just nu. Jag vill ha skola faktiskt. Hur knäppt är inte det? Men ge mig struktur och min underbara klass så blir allt bra igen. Jag är trött på händelselösa dagar.


du,

"And we will only need each other
We'll breathe together
Our hands will not be taught to hold another's
When we're the special two"

En sötnöt.

Nyvaken och ska snart lägga mig ute på balkongen och pressa. Tänk att nu kommer solen! Men visst, bättre sent än aldrig. Ska äta lunch med papi sen som ska till Gotland i eftermiddag. Det behöver han verkligen! : )

Gårgdagskvällen spenderade vi hos Lisa, Gustav och lilla Victor. Blev bjudna på mumsig tacopaj och fick mysa lite med trött pojke. SKAM att vi inte ses oftare. Men om bara 1½ vecka så flyttar dem till ny lägenhet, mycket närmre oss!

Min Malin lämnade Örebro för norrland idag. Det är så tråkigt! Jag vänjer mig ju så vid att ha henne bara några kvarter bort. Och sen saknar jag henne massa. Tur att Elin kommer på måndag i alla fall. Då blir allt som vanligt igen!


Älskade, hatade stad.

Är trött efter en av sommarens bästa dagar. Jag har varit i Stockholm idag. Mitt älskade och hatade Stockholm. En dag som idag älskar jag Stockholm. En dag som idag är Stockholm den bästa staden i världen. Jag har hunnit med fika med Lisen på Waynes vid Hötorget, dubbning på Dubberman i Hornstull och sist ett besök hos bröderna Bengtsson på Kungsholmen.

Det är konstigt att man kan hata en stad så mycket samtidigt som man älskar den så högt. Jag älskar att strosa på gatorna på söder, älskar slussen och det enorma utbudet för exakt alla intressen. Älskar pulsen och älskar känslan av att allt är möjligt i denna staden. MEN, jag hatar mentaliteten, det opersonliga/ anonyma och framför allt  avskyr jag hur ensam den här staden fick mig att känna mig.

Men nej, jag kan inte annat än sakna den här staden. Den var inte gjord för ett distansförhållande. Den var inte gjord för en ensam Emma. Men om jag fick leva med Daniel där och kunde skapa mig ett riktigt socialt liv, då kanske den skulle passa mig bättre? Kanske bättre än bäst?

(De lär vi dock aldrig få veta.)


Mysglad.

Hemma efter rep i garaget och sedan bio med Malin. Jag mår så bra ikväll. Det gör jag ju oftast men ikväll är jag sådär mysglad. Fick veta på telefonkonferensen ikväll, som vi mitt MK-team har varje söndagskväll, att jag vunnit vår första utmaning! Att vinna är ju alltid trevligt men i detta fallet var det mer en bekräftelse att slit belönar sig. Om man nu kan kalla det slit, allt är ju bara roligt!

Filmen, "Sommar med Göran", kommer nog att hamna på topp-fem över de absolut sämsta filmerna jag någonsin sett. Att det inte skulle vara någon oscars-film hade jag ju förstått, men lite sådär mesrolig kunde den åtminstone väl vara? Den var inte rolig alls och jag kan nu i efterhand knappt säga vad som skulle kunna kallas för handling i filmen.

Imorgon blir det ännu en sovmorgon för att senare på eftermiddagen gå på MK:s kickoff på Elite Hotell. Har bjudit med mig Sofie som gäst och det kommer bli toppenroligt att få träffa massa nytt folk. På tisdag gör jag STHLM! Det blir grejjer det.


Lycka över att snart få slita ut stämbanden..

Förbereder mig inför ett garagerep som jag inte hade någon aning om. Men vilken lycka! Vi har inte repat sedan första veckan i juni så nu är jag verkligen på gång! Detta var precis vad min tråkiga söndag behövde. Vi har tydligen redan höstens första spelning bokad så nu blir det att ligga i med lite ny repertoar.


(Sång, kaffe, fanastiska bandmedlemmar, massa skratt, gigcheck och tillslut rockslitna stämband - I love it!)


Aldrig mer..

En låt på spotify förde mig tillbaks till förra hösten. På bara en hundradels sekund var jag tillbaks till kalla nätter, gråa dagar, tentaplugg i ångest, timmar av saknad och långa tågresor mot Skövde. Tänk vad en låt kan göra..



När jag nu tittar ut på min balkong och endast möts av regn, regn och åter regn inser jag att det är höst snart. Riktigt snart. Men när jag fick höra låten så insåg jag hur glad jag är att det är hösten 2009 nu, och inte 2008. Även om min första höst på universitetet var fantastisk och likaså alla kvällar med Lisen&Elin så är det en enormt härlig känsla att veta att jag troligtvis aldrig mer behöver sakna någon som jag saknade Daniel förra hösten. Likaså aldrig mer så känna mig så ensam som jag var då.


Aldrig mer saknad.
Aldrig mer en ensam höst.
Aldrig mer ångestfyllda tågresor.
Oj, vad jag älskar dig.




En glad Emma.

Är så glad! Har precis gått igenom vad jag hittils har beställningar för den här månaden och insåg just att jag redan passerat mitt personliga säljmål för denna månaden. Det är tidigare än vad jag räknat med och det gör mig så glad att ha fått en så bra start. Självklart beror det mesta på mina fantastiska kunder som vill prova Mary Kay:s fantastiska hudvård och Makeup-produkter.

Jag ser verkligen fram emot att få lära mig massa och bli riktigt bra på det här. Hursom helst, till något annat - planerna för dagen blev ändrade imorse för Malin blev lite sjukling. Dopsången gick kalasbra och sen har jag bara fixat lite hemma. Malin kommer hit runt åtta och tittar film. Daniel ska på lagfest men tydligen inte ut så han ser jag nog framåt midnatt.


En kväll på slottsterassen

Mycket nöjd med kvällen som bjöd på alkoholfria Mango-daquiri och kusinkärlek ska jag nu lägga mig i min varma säng. Imorgon bitti kommer min älskling hem med en ny tv till oss. Vilket innebär att den gamla, lite mindre, kan flytta in i sovrummet! Materialist som man är blir jag mycket glad över detta ♥


Semester, älskling! SEMESTER!

Man blir lite lätt virrig när det är semester. Jag håller inte alls koll på veckodagarna. Det sägs att det är fredag idag. Fredag? Måndag? Tisdag? Whatever. Jag har ju sovmorgon varje dag i alla fall. Livet är bra underbart, va?

Dagen har spenderats som sådan: MK-klass för Jos, Lunch med Daniel, fika med Sanna och sedan lite strosande på stan för att hitta kläder till ett dop jag ska sjunga på imorgon förmiddag. Efter dopet åker jag och Malin ut till stugan igen för andra gången denna vecka. Kvalitetstid och massa mys står på schemat. Lantlig vila är precis vad jag behöver ♥

Daniel jobbar ikväll så hon (läs: kusin) ska cykla in till stan och sätta oss på Slottsterassen. Skönt att vara ute lite när det äntligen är fint väder. Det blir dock alkoholfritt ikväll. Herrejösses, man måste väl vara skötsam någon gång?


PUSS (Fler bilder finns på facebook)







Give me your strength.

Det kommer att komma helt fantastiska bilder från en fantastisk gårdagskväll (imorgon..)
Det kommer troligtvis inte att komma någon mer sol denna sommar.
Det kommer troligtvis en dag då jag är på bättre humör än idag.


Mi ladies.



Jag hittade den här opublicerade bilden på Elins dator. Den får mig faktiskt att längta lite tills i höst. Jag hoppas att Lisen kommer att hälsa på oss flera gånger. Hur ska vi annars stå ut? Våran fina Lis. Och så Anna såklart, men henne får vi ju träffa hela terminen. Samma Anna som jag förövrigt planerar att fika med snarligen. ♥


(Den här karln och jag tittar på youtube-klipp nu och degar. Våran lilla Elin är sjukling. Mitt tåg mot Öret går 16.30)

Skepp o HOJ!

Så var nästan min Strömstad-semester över. Men icke att jag gråter! Ett nytt datum är redan inbokat för nästa tur hit. Jag ska hit igen precis innan löning och hjälpa Elin att få med alla saker till Örebro. Då får vi även lite mysig egen-tid med varann : ) Blir kanon det. Veckan innan ska jag ju även till Stockholm. Hur bra som helst tror jag mina semesterveckor blir!

Dagarna här har i alla fall varit toppen. Spenderade gårdagen med sol, bad, öl, god mat och stor fest. Jag är mest glad över att ha fått träffa Elins goa vänner som jag har fått höra så mycket om! Idag har här varit spektakel i alla fall. Vi har fått erfara en riktigt stor lokal, årlig händelse. Furholmen runt, kallas tävlingen som Elin idag vann med Madeleine.

Tävlingen är en rodd-tävlingen där man ror runt ön med egen-byggda båtar. Dem ska gärna vara lite pimpade och snygga förstås. Här nedan ser ni det vinnande teamet "Pink sailors" + deras maskot och fan Minna.







FRAAAAMME!

SÅ var man här och allt är precis som det ska, om inte tusen gånger bättre. Första ölen är öppnad och vi har firat min semester med ett dopp ute på furuholmen. Strömstad är det bästa. Ikväll är det fest vänner, ikväll är det fest.


Semester



Om åtta timmar börjar min semester. Det är lovley! 

Enligt den nya planen kommer jag att ta tåget imorgon bitti 07.00 och kliva av i Strömstad 13.33. Jag ska bara ägna mig åt min Elin och massa härliga semesteraktiviteter : ) Men innan detta sker ska jag och hela la familia titta på Daniels match ikväll. Adolfsberg mot Ösk Ungdom. Det kan bli spännande.

Snuskiga 90talsmän.



Måste bara dela med mig av de här klippet jag hittade. 90-talets stora svenska "boyband" (snarare gubbgrupp). Jag älskade GES när jag var en sisådär 8-11 år.

Men idag när jag ser den här videon kan jag inte låta bli att gapskratta. VIlka trodde dem att de var? De måste ha ansett sig som guds gåva till kvinnan. Jag menar kläderna, "koreografin", minerna och juckandet!? SKÄM UT!

Något annat som roar mig är idag, 2009, så tycker vi att t.ex. 50cents texter är sexistiska och alldeles för grova. (Ex: I take you to the candyshop, I let you lick the lollipop) Men hallå! GES hade textrader på 90talet som t.ex. "Låt henne känna dig komma, och låt den aldrig gå ner." 50 cent ger oss åtmnstone metaforer men dessa herrar leverar verkligen rakt på sak!

After tonight



Hittade en fantastisk låt som jag tippar blir sensommarens plåga. 2009 års svar på "Im yours" med Mraz.
Refrängen är otroligt bra och verserna himlans mysiga.

Gästblogg av en tvkändis.

Måste bara berätta för er kära läsare att min kusin: Malin Sandberg kommer, från och med i höst, att gästblogga här på min blogg. Anledningen är att hon kommer att vara med i en mycket stor tvsatsning på en av våra största kanaler, och programmet kommer att visas en kväll i veckan. Jag har bett henne att gästblogga då det kan vara roligt att läsa om hennes bild/syn på programmen som visas. Självklart kommer tv vinkla programmen en del och därför kan det vara intressant att höra storyn om hur det EGENTLIGEN går till.

Vilket tvprogram det gäller kan jag självklart inte avslöja än, men gott folk : detta kommer bli en succé och ni kommer sitta klistrade framför tv:n varje sändning. Det kan jag lova.





....En katt istället kanske?

Melonfrukost på jobbet och underbart väder. Jag skulle inte banga att få vara ledig idag. Gårdagskvällen var riktigt mysig. Jag bakade som planerat och min kära kusin kom över och höll mig sällskap. Vi drack tee och diskuterade livet ute på balkongen. När Daniel sedan kom hem åt vi god mat, kollade på allsången (det kallas : tvång) och sen blev det smulpaj återigen på balkongen. (Vi måste utnyttja varje minut av den nu innan de börjar regna igen..)


Förövrigt måste jag berätta att min mamma har fått tagit hand om en jättego liten hemlös katt som har lämnats i ett somamrstugeområde. Och nu letar hon efter katthem i Örebro som kan ta hand om den. Men hallå! Jag vill ju ha den. NUU! Men Daniel är dum. Jag tror jag ska dumpa honom och ta katten istället. Eller kanske inte. Katten kanske inte är någe bra på att diska och städa. Det tåls att fundera på..


Smulpaj



Idag när jag kommer hem ska jag baka! Hallonpaj är planen. Jag får alltid ett behov av att baka när (Äppelpaj är min favorit men min kära sambo är för kräsen). Jag har inga övriga planer alls vilket är ytterst ovanligt för fröken Iggström så jag tror det blir att läsa ut Neil Strauss "Spelet" hemma i soffan och sedan börja kolla på packning inför helgen.

Tänk att jag ska få träffa min
Elin om några dagar! Elin som jag inte sett sedan 12/6. Det blir nästan två månader. Och den 1/9 har vi känt varandra ett år. Visst gick året fort, det bara försvann - men det känns verkligen som om jag känt Elin i mer än ett år. Mitt hjärta. (Elin, jag ska baka SMUL-paj, förstååår du? hihi.)

Mental styrka.

Att bestämma sig och att gå vidare.
Att inte låta negativ energi ta någon plats.
Att förändra det som kan förändras och lägga allt det andra åt sidan.




....

Tisdag och bara fyra dagar kvar innan semester. Det sägs i tidningen att det ska bli fint väder nu i veckan och det tackar vi för, för på fredag åker vi till Strömstad ♥ Det blir grejjer det! Dagarna rullar mest på just nu. Helgen var jättefin. Förfest/flyttfest hos Elin och sedan vart det Strömpis för min del där både Malin, Chrille och Daniel var.

Gårdagskvällen spenderade jag hos Sofie med att ha klass för henne och hennes kompis Elin. Gick mycket bra för att vara min första "riktiga klass". Hittils tycker jag allt är så himla roligt och jag verkligen älskar all planering och detaljarbetet. Fick ett samtal förra veckan och blev bokad för dubb den 18/8 i Stockholm. Planerar att stanna en natt då, hälsa på lite vänner där borta. Lisen? Hur ser de närmsta dagarna ut för dig runt den 18e?