Emma och Mytomanerna

Tänk att det ska finnas överallt.
Folk som bara vill förstöra.



Man kan inte vara älskad av alla, FINE med mig. Det tar jag. Men jag kan inte på något jävla sätt förstå hur människor bara för att de ogillar någon börjar ljuga,hitta på och komma på egna historier om denna personen. Hur kan folk lägga energi på att försöka förstöra för ngn de inte ens tycker om? Varför förnedra sig själv så?

Bara en liten fånig lögn, det är mest skrattretande och ofattbart, 23 år och inte fatta att de är pinsamt lixom? För är det inte pinsamt att vara den som ljög när det nu kommer fram?  Kunde hon inte hitta på något bättre? Att vi skulle träffats på krogen och jag skulle varit kaxig och frågat "vad fan som var hennes problem".  Att jag är en liten kaxig 19åring. DET ÄR SÅ STÖRT! Jag har aldrig träffat bruden, bara sett henne på håll. Och absolut aldrig pratat med henne, varför skulle jag ha gjort det?


Tur för mig att jag har en bästa som förstod direkt att jag aldrig skulle göra något så dumt. Undrar vad tanken var? Att det här skulle förstöra mellan oss? Eller var det även denna gången bitterhet över ålderskillnaden - HELA 5 år? De tycks ju folk ha jävligt svårt för. Men som sagt, varför lägga energi på ngt de inte kan förändra?

SKJUT MIG, brudjävel.

Bara för att driva mig till vansinne ....



finns det på varenda jävla tåg jag reser med en BRUD (ja, jag menar BRUD, inte tjej eller flicka) som pratar i telefon hela tågresan. JAG MENAR HELA! Och okej, om hon pratade normalt och om normala saker. Men nej, denna brud pratar så högt att till och med förbipasserande får höra hennes historier om mensvärk, om tidigare dejter, om festen igår, om ligget som festen resulterade i och om hur hennes dag förstördes för att hon fick jobba över 10 min.

TACK för informationen.
Jag får ont i huvudet av ditt förbannade häx-skratt
och vrider mig tusen ggr nervöst i den obekväma stolen
om du säger "OH MY GOD" en gång till. Lite vanligt vett & etikett
+ lite mänsklig respekt mot trötta medresenärer vore på sin plats.


(Och ja, jag pratar också mkt i telefon. MEN inte som dessa brudar. Inte högt och jag pratar absolut inte om hur jag på en fest glömde trosorna hemma när jag hade klänning. Denna spännande nyhet fick jag höra idag av brud, 22 år.)

image849
SKJUT MIG, tack.


Sinnesjuk vecka

OKEJ! Den här veckan är helt sinnessjuk. Tanken var idag att ta tåget till sthlm, dansa ikväll och ha en lektion imorgon förmiddag för att sedan landa i örebro på eftermiddagen. SHI fick jag! 5 min innan jag skulle gå till tåget upptäcker jag att jag glömt min plånbok på tåget igår. HEJA MIG! Fuck.

Daniel räddade mig med pengar och väl på tåget får jag veta att jag inte har några lektioner imorgon alls för mia, min lärare är sjuka. HEJA! Så jag åkte alltså bara till sthlm för en danslektion och fick pröjsa 250 kr för resan dit och arg som jag var.. tog jag tåget hem direkt till Örebro efter dansen. Jag hade ingen lust att stanna en enda natt i onödan. Daniel jobbar natt inatt men han är hemma igen imorgon bitti. Fy tusan vad tågresor jag lägger energi på.

image848
Btw. jag saknar min älskade kusin. Igår kväll hade vi ett
riktigt bra "kusinprat" i telefon. UMEÅ är för långt bort!
(och ja, de ÄR en skabbig bild på oss..)

Street street

Sköna dagar just nu. Inte mkt skola , vilket iofs är lite tråkigt när man var sjuk hela veckan. Igår hade jag enbart en lektion och idag ledig. Ska snart ta tåget tillbaks till Stockholm för att ikväll dansa Street med tjejerna. Ska bli riktigt riktigt roligt.

Mycket roligt framöver verkar hända. Nästa helg dyker Marika & Andrea upp hemma hos mig och då antar jag att både utgång och mys styrs i storstaden. Sen så fick jag sms av Elin A imorse om att förfest styrs hos henne den 15e för att sedan röra oss mot Satin där SUPERCILLIUM spelar. De blir roligt : ) Träffa alla oldisar. På lördag äre dags för Färjestadsmatchen, ska bli kul att se den men bävar för sången. vad har jag gett mig in på? Jag som aldrig blir nervös. Fuck.

image847
Ikväll ska de dansas : )

En ny, hälsosammare - EMMA

Tränat, första gången på Friskis på evigheter. Det var skönt och kul, men ja - jobbigt också såklart. Från och med idag äre Gympa-medel 20.30-21.30 som gäller och även Streetdance på Onsdagar 18.00-20.30 : ) Det ska bli ordning nu, skönt ska de bli! Innan träningen åkte jag till Matilda och hennes Boda. Matilda lagade mumsig mat åt mig och vi satt och snacka massa sen. Eller massa, de blev iofs ett kortisbesök ikväll men nu bor vi så nära så oftare ska de bli. De tar bara 12 min från mig till henne. DENI! Heja heja stockholm.

De blev visst inte många nätter i sthlm nu, för onsdag är vi lediga i skolan vilket innebär att jag åker till örebro imorgon då jag fixat in ett läkarbesök på onsdag där. Så imorgon är jag tillbaks : )

image846

Helgen som gick innehöll nästan bara jobb jobb jobb. Men igår kväll fick vi iaf lite kvalitetstid ♥, jag och Daniel. Vi köpte mat, han Burger King och jag Sushi och sen dega vi framför COYOTE UGLY som jag alltid kommer häva ÄR en bra film. sådäså.

I nöd...

Ge mig sommar. Ge mig Barcelona med Daniel + Erik och Erika. Ge mig uppsala reggae och en helg i Göteborg hos Linnea, ge mig mysiga kvällspromenaders, ge mig badutflykter, varma sommarnätter, mysiga grillfester och massa underbara dagar i solen. Jag behöver sommar nu! Jag behöver värme och ännu mer värme.


Den här s.k "Vintern" tar kål på mig.
70 kr dricks idag. Inge vidare.
Men inatt blire mer. Då festar
Sveriges 50+elite i min garderob.



image845
(mysig bild från vårat hotell i Thailand)

Jobbhelg.

Nyvaken, sovit 10 timmar. Det var välbehövligt och skönt. För idag börjar jag jobba 12.00-18.00 och sen inatt 22.00-05.00, fint va? Nej, men de är bra pengar jag inte tackar nej till. Jag och Daniel jobbar om varandra hela helgen, han jobbar ett dygn idag. Från imorse 08.00 till imorgon 08.00...






imorgon åker emma, min babe till Thailand för att resa runt bland massa länder och världsdelar och Hej&hå med sin kära Ola och kommer att vara borta enda tills den 10/4 och jag kommer sakna henne tokmycket. Alla mina godingar åker alltid bort samtidigt. Nu är ju jossi också borta. Tur att de finns fler kvar ♥

Sjukhusvistelse.

Efter en natt på sjukhus är man inte på topp. Har legat dålig sedan i måndags kväll och igår morse tog jag äntligen tag i mitt liv och promenerade bort till sjukhuset med Daniel som stöd. Där blev jag inlagd och efter olika undersökningar och röntgningar så fick jag iaf åka hem imorse, ständigt med denna förvåning över hur fruktansvärt roligt och skönt det kan vara med smärtstillande... lite otäckt faktiskt.


Idag har jag fikat med Andrea och Marika, mycket mycket trevligt : ) Har inte sett dom på flera månader. Ikväll får vi se vad som händer men imorgon blir det iaf att jobba massa, först i studion på dagen och sen på STORA HOTELLET hela natten + lördag natt. Hopaps bara min lilla mage klarar av det.


image842

Ett smakprov...

image837

image838

image839

image840



image841


Ett smakprov från konserten - resten finns på
popashell.bilddagboken.se

beuatiful.

En jättejättrebra helg har snart passerat. Sitter i Daniels nya lägenhet och de är så skönt att ha honom i Örebro. Kom hit i fredags efter att ha jobbat och de blev en lugn kväll med uppackning av grejjer och lite sushi. Igår morse tog jag tåget till sthlm redan 08.45, dagen spenderades i skolan med genrep och fixning. Klockan 18.00 började konserten. Daniel, mamma, lasse och william var där för att titta och så även emma & jenny : )  Konserten gick bra, lite halvseg första akt men som kompenserades med en toppen-andra akt.

Kom tillbaks till örebro 23.00 och idag har jag umgåtts med Jossan som flyttar till Barcelona för obestämd tid imorgon. Min baby, att hon alltid måste ut och fara! Men är hon lycklig så är väl jag antar jag ! ♥  ikväll blir det att äta god mat, hyra film och sen sova tidigt. Daniel börjar praktik imorgon och jag åker 07.28 verkar de som.

image836

Så de var denna helgen då.
jag tycker så bra om mitt
liv just nu. hihi.

Nu ska jag ringa matilda och kolla om hon vill ha besök av mig imorgon : )

Dagens



Dagens roligaste

: Samtalet från Färjestad
Dagens goaste: Att få sova med D.
Dagens värsta: Buss,tåg,bil,tunnelbana - jag är ständigt på väg.
Dagens nervösa: Morgondagens konsert .... men den blir grym!

Dagens outfit: Nya wranglerjeans, svart poncho och svarta skinnstövlar
Dagens måste på tåget: Ramlösa och Cosmopolitan



Tågresa

På tåget på väg till Örebro, för att sedan bli hämtad av min käre morbror som skjutsar mig vidare till Karlskoga där tre timmars jobb väntar. Är på strålande humör och längtar efter kvällen som en galning, 5 ½ timma kvar. Mina planer var nog lite god mat, kanske lets dance på tv och mys i nya lägenheten. Men de beror väl på hur långt Daniel & hans mami hunnit fixa. Kan bli jag som får laga mat? huuuah mig.


Något fruktansvärt roligt är att de ringde till mig från Karlstad idag, och fråga om jag vill sjunga nationalsången på en Färjestadmatch den 2/2, dvs. om 2 veckor! EH JA? Fyfan så glad jag blev. sjukt många tusen där ju! Gissar att de är samma publiksiffror som på ÖSK-GÖTEBORGmatchen jag sjung på behrn arena, men hockey är häftigare och mer härlig stämning. De blir fint! mitt älskade färjestad.


Vi/Oss/Du&Jag

Det är lite roligt med en blogg. För de är ofta spännande att titta tillbaks i den..
Läste gamla inlägg från maj & juni 2007. Jag skrev så kryptiskt och hemligt, för att ingen skulle förstå men ändå kanske kunna ana. T.ex. hitta jag massa grejjer jag smygit dit om Daniel.



2a maj.
"Nästan lite sådär småperfekt.
Har jag inte sagt det så länge?
me like me like.
De här kan bli en rolig sommar, de är lite så jag jobbar."


Ingen som fattade då? Men nu i efterhand vet jag att jag skrev de en dag när jag suttit ute på daniels trapp och pratat länge för jag låst mig ute och de var första gången jag kände att han faktiskt kanske, inte troligt, men kanske gillade mig lite iaf. Så jag bestämde mig för att satsa. De var väl tur?

Även ett inlägg från juni, en dag efter att vi tidigare natt stått ute i regnet i 2,5 timmar på min uppfart efter att han skjutsat mig hem från krogen. Och jag förstod inte varför jag plötsligt blivit så feg? Jag ville ju mer än ngnsin. Han var ju för bra för att vara sann. Dock även för bra för att kunna gilla mig, för bra och för gammal. hihi.

17e juni 07.
"jag är ju inte feg
det är ju inte jag.
Men nu, vad är det här?
Almost to good. "


Kumla gör Thailand



Himlans Christian a.k.a Chrille Bengan Bengtsson befinner sig för tillfället med sina grabbar i Thailand. Det gör mig väldigt avundsjuk! Thailand är ju de bästa. Dock gjorde han mig nervös och orolig när han skickade ett sms där de stod att de var nära att dö igår när snubben som körde deras båt somna och de kantra. Ta hand om dig tok! Vill ha hem er hela och välbehållnga och framförallt.. inte söndersupna : ) jävla kumlabor de där.



image831

Far away

image830

Onsdagskväll i sängen. Slutade fem i skolan, så ovanligt att sluta så tidigt. Jag och simona skulle åkt ute till kungens kurva IKEA för att fixa grejjer inför konserten men hann inte. Imorgon är sista repdagen, weeeeeeey!

Har bara degat ikväll. Lagat mat, städat lite och läst massa. Läste på texttv att dom anhållit en man för mordet på FUAT DENIZ. Skönt att höra. Även om han är borta måste det kännas väldigt bra för hans nära och kära.


Skin

Fick nyss världens finaste låt av Daniel. Texten var så rätt.  Jag blev så kär i den. Här är en bit av texten.

REF.
Skin skin, som den sol du e.
Låt hela världen se ditt vackra leende.
Lys lys, som den stjärna du e.
Du lyser upp i mörkret och jag känner du är min.

När du rör mig , talar, sättet du ser mig.
Tack mitt hjärta för alla stunder du ger mig.
Tack mitt hjärta för alla stunder du ger mig.

Vers.1
När jag sitter här på tåget, ser hur meter blir till mil -
saknar jag din doft och din vackra profil.
Diggar din stil och sättet du är på.
Tror de finns en högre plan för oss två.

Känner när vi ser på varann, hur du håller i min hand.
Nu är vi långt isär - olika städer i vårt land.
Värmen som sätter mig i brand - och jag känner hur du glöder min vän.
Passionen och kärleken vi växer med den.

Kan vara mörker men ljuset kommer sen.
Svårt att ta farväl, svårt att vara isär.
Jag önskar mitt hjärta, jag önskar du vore här.

image829





Innan läggdags

morgonrock i sängen.
Läser Paulo Cohelos "Pilgrimsresan",
så fruktansvärt bra författare de där ju.
Intensiv dag. Sovmorgon imorgon blir
välbehövligt. snart fredag och snart konsert...



Vår, tack?

Jag behöver vår. Jag kommer vilja vara i stockholm när det är vår. De regnar ju, bara grått och trist. Jag vill kunna gå i en tjocktröja, utan jacka och lättare söta vårskor. Jag vill promenera med Josefine i Örebro, hästhagen och västhaga - solen går inte ned förens vid tio. Sådana myskvällar är oslagsbara.


image828

Sommaren 2004 : ) en liten pluttemma.


HACKAD

IDIOTER! Någon har hackat sig in på min msn och skriver massa störda saker till mina vänner. Där kan man prata sig om att skaffa sig ett EGET LIV och inte sno någon annans via internet.. jävla puckon. Så nu vet ni, om jag ska konstiga saker de senaste kvällarna
- this is why.


".. den ena har styrkan och den andra har mod."


Veckan som kommer blir väldigt intensiv. Går länge varje dag men de är bara roligt. Blev så glad idag för mitt underbara jobb (Km-studio) ringde mig idag och ville ha mig dit och göra några nya avsnitt närmsta veckorna. SÅ kommande fredagar jobbar jag och tjänar pengar. Det tackar vi för! Fredag kväll ska jag spendera sovandes i Daniels nya lägenhet, lördag dag och kväll blir i sthlm - KONSERTDAGS och lördag natt + söndag natt i örebro.





ett tack.
TACK för att du får mig att må så bra.

"Du och jag klarar de ihop, vägen är lång och bördan är stor.
Men jag vet att , du och jag klarar de ihop.
För den ena har styrkan och den andra har mod."


My lovley monday

Vilken sjukt bra dag! Rakt igenom, helt bara sådär jättebäst. Mina måndagar brukar sannerligen inte vara såhär bra. Dagen började med en rolig pianolektion och efter de dubbel röstlektion med Kitte. Hela klassen var så spralliga och taggade och det kändes verkligen att lördagen är riktigt nära nu...

Efter skolan hade vi tre timmars Lyx-sminkrådgivning med Jenny ( en klasskompis ) som jobbat på MAKEUP-Store i flera år och är så himla duktig. Vi fick både personlig rådgivning, prova massa själva och massa tips inför lördag. Både dagsmakeup och festmakeup. SÅ ROLIGT!

Nu ikväll har jag precis kommit hem, lagat en fetasallad och festat till de med ost&kex och ska titta på Idrottsgalan på tv. Pappa är där i globen :> Lyllos han, jag vill också träffa LJUNGBERG och Zlatan.


image826

söndag.

En sleten morgon. En spännande kväll igår, förfesten var mysig med god mat. Klaras var annorlunda, först nästan inge folk alls och då nästan bara DÖVA men sen vid halv ett blev de riktigt bra med folk. Efter några danser bestämde och jag oss dock för att dra hemmåt. Ett smart drag av mig inser jag just nu..


image742


 

Jag skulle vilja ligga i Daniels soffa nu, bara dega och kolla på Greys. De är så söndagar SKA se ut.


Idag jobba lite hos papi.
Sen stockholm med honom.
Imorgon - tillbaks i skolan.


Listan för idag

DAGENS VILL HA: En riktigt rolig kväll med tjejerna.
DAGENS KLÄDSEL: Ikväll blire svart linne från MQ och jeans med pumps.
lDAGENS FRISYR: Plattat.
DAGENS HÄNDELSE: Lillebror sprang 600 m löpning

DAGENS LÅT: Timbaland feat. Justin - Release
DAGENS SAKNAD: längtar efter min schmuckie. 6 dagar kvar.
DAGENS DUMMASTE: vädret drar ner mig rejält.
Dagens dricka: Vin vin vin
Morgondagen: Stockholm med papi






"Death do us apart"

jag saknar så.
6 dagar kvar.
De går fort,
eller - de gör de väl?




Tänk vad låtar kan kännas. Tänk vad låtar får en att minnas. Hitta massa gamla låtar på mammas dator, låtar jag inte lyssnat på de senaste året. För exakt år sedan, vad gjorde jag då? Två veckor innan jag åkte till Mexico. Tiden går så snabbt, kunde jag någonsin ana hur mitt liv skulle se ut idag? Jag hade ingen jävla aning då. Det var nog bra det.


"I stole your heart, ripped it out. Smashed it on the floor."




Bowling+tjejer+utgång

Hemma i Örebro. För tillfället hos mami men spenderade natten som inneboende hos Josefine. Jag tycker så mycket om Örebro, de blir en sån annan sak att komma hit när man inte bor här jämt.


Igår kväll umgicks jag med Martin, Potatis, Bagge & Bullen. Kolla lite film först hos Potatis och hämta sedan upp Kotten och Fredrík för lite bowling på Strike. Att jag kom sist var ingen chockad över men de var jätteroligt att träffa dom, min åre-vilde gör ju inte Örebro alltför ofta. Ikväll blire "Hejdå-middag" för Emma och Ellen hos Jenny och sedan ska klaras styras. De känns sådär i de här vädret! Men de styr sig, jag kommer nog igång.

På fredag flyttar Daniel hit till örebro, det ska bli fint. Inget skövde den här terminen. Inget x2000tåg och inga 35 mil. Nu kommer jag kunna ha alla mina nära och kära i samma stad och inte pendla mellan tre. Underbart? oh yes.

image825
Grillning-innan utgång hos Potatis , Maj-07

Årets låt, grammisgalan 2008.

DEN VANN DEN VANN DEN VANN! De gör mig ändå fantastiskt glad att min älskade favoritlåt jag förövrigt spelade in igår vann "Årets låt" i grammisgalan nu ikväll. OM DU LÄMNA MIG NU, Lars Winnerbäck och Miss Li.



Ja, om livet inte går som jag vill, tänker och hoppas. Om något händer oss (peppa peppa ta i trä, inte.) så är det den låten jag kommer gråta mig sömnlös till. Den låter som kommer påminna mig om en fantastisk sommar och en fantastisk höst. Fantastiska nätter, dagar och kvällar. Och en fantastiskt människa. Men självklart, de ska inte ske.



"Jag skulle kunna leva utan den där blicken som får mig i balans.
Jag skulle sakna den där stunden som vi har när vi tillslut har blivit sams."

grammisgalan

En bra dag. Rakt igenom, bra och intensiv. Det är sådana dagar jag behöver och vill ha. Repat i skolan tills halv nio ikväll. Det börjar närma sig, sakta men säkert - nästa lördag. Kommer bli en grym grym grym konsert.



Sitter i sängen och tittar på Grammisgalan, det glädjer mitt gamla indie-hjärta att Kent redan vunnit två priser!  Det säger rätt mycket efersom svenska folket är med och röstar. underbart ska de bli att se dom igen. På tal om musik var jag hos Johan igår kväll och spelade in demo, hann med två låtar och tar två till så snart vi kan. Han är så fantastisk Johan som hjälper mig så gärna. Det var jätteroligt!

Idag på dagen drog jag till munchenbryggeritet för att röstprova för två roller, till en ny serie. Det gick bra, men som vanligt vet man aldrig eftersom man inte har koll på de andra som söker. Men de är roligt att dom har mig i åtanke på nya roller, still going strong och är med i gemet lixom : ) . (hej klyscha klyscha hej)

image824

Matilda

Kvällen blev bättre. Matilda har precis varit här hos mig.
Druckit tee och ätit glass. Det var mysigt. Nästa vecka
ska jag hem till henne och hennes Boda för att titta
hur dom fått de i sin lägenhet där dom bor här i sthlm :)




Dåliga dagar

Nej, de är ingen bra dag idag.
Det är konstaterat många gånger.
Det är en jobbig dag. Snälla gör
imorgon bättre.


ett lov har passerat.

Hemma hos Pappa i Norra bro. Lite ångestfylld kväll, dock mysigt att träffa pappa. Men visst vill jag träffa alla i skolan imorgon, har saknat klassen. Men de är jobbigt att gå från att sova och bo med ngn i nästan tre veckor till att börja sova ensam igen. Så länge som jag längtat till julen ju, och nu är lovet över. längtar tills den 19e nu när vi har konserten och även Daniel flyttar till örebro. Som de ser ut nu blir den lägenheten även min i sommar. vore så bra.



image823

Sista lördagen

image822
Bilder från Nyårsfirandet i Växjö finns nu på
Popashell.bilddagboken.se




Mysdag med mamma på stan, sen fika med elin och sen träffa Emma och Malin en stund. ikväll är sista kvällen innan Daniel åker tillbaks så de blir en lugn mys/hemmakväll. 19 nätter gick så fort, jag behöver mer lov. Jag är inte riktigt redo än för att åka tillbaks. Men okej då. Är fortfarande sjuk och måste bli frisk tills den 19e. Så är det bara.

Underbara underbara




Genomförkyld och till slut fick även jag influensan som alla andra har haft. Suck. Jag tänker ju vara frisk i helgen. Jobbat i Västerås igår, idag och ska även göra det imorgon. Faktiskt väldigt väldigt roligt! Ringer runt tll folk som sökt jobb, bokar in intervjuer, gör telefonintervjuer, tar referenser och andra småpysslor : )




Så. Nyår då? Verkligen en av de bästa någonsin. Vi åkte mot Växjö tidigt lördag morgon och kom fram ett. Degade i några timmar med alla och sedan vi fem började vi laga mat. En hel buffé som tog fyra timmar! Vi brudar som inte lagade maten pysslade med annat, bl.a. styrde jag och erika ihop ett eget twister som vi lekte med framåt småtimmarna. Hela kvällen var så mysig och vi somnade runt 03.30. Nyårsdagen styrde vi ett äventyrsbad i växjö i lekte runt i rutshekanor och mös i bubbelpoolen i flera timmar. Kom till Örebro runt tiotiden.

Likaså Daniels och min sparesa var jättehärlig. Hotellet var fantastiskt och verkligen värt att vara femstjärigt. Vi tog det så lugnt och bara hade det skönt. Handlade lite fina grejjer i taxfreen på vägen
hem och sov sen en natt i sthlm. Hela det här lovet har varit så bra och det är faktiskt väldigt mycket ångest att de är över om 3 dagar

.



Nyårslöften



Nyårslöften 2007 -

Att den 30e april väga 50 kg eller mer.
Att börja träna (Friskiskort inskaffas måndag)
Att satsa stenhårt på skolan den sista tiden fram tills maj.




Är inte det helt okej?

2007

Året som gick :


(jag gjorde det förra året, och året innan det, och det... här är den igen.)



Årets största händelser:
Jag reste till mexico
Jag och Per gjorde slut
Jag tog studenten
Jag reste till AYIA NAPA
Jag flytta till sthlm
Jag började på Kulturama
Mamma och Lasse skiljdes
Jag och Daniel blev tillsammans

Årets partylåtar:
Rompa mi
Bjud på en dans
The way I are
Dunka mig gul och blå
Vad e de för mode?

Årets "Betyder-massa-låtar".
Lips of an angel
Hey there Delilah
Om du lämna mig nu
Curly Sue
Evil Eye

Årets konserter :
Takida 29/7 Motala,
Kapten röd 10/8 augusti
Afro 1B Blue moon bar sthlm.

Årets beroendeframkallande:
Bodyshops Lipbutter - Pink grape fruit

Årets pinsammaste:
Midsommarfyllan , helt klart.

Årets chock:
Tatuerad 20/8

Årets drink:
P2 (jag vet den är gaaammal, men ack så god.)

Årets hata-mer-än-allt:
LAXÅ och ESAB som tog 6 underbara veckor av min sommar




Året 2007

Okej, ledsen för en veckas uppbrott i bloggen. Men nytt år nya tag, det enda som återstår här från 2007 är min

årsredovisning. En redovisning av absolut ett av de både värsta & bästa åren i mitt 19åriga liv. VARSEGOODA!



image821

Januari 2007 - Lugn månad, mexico den 29e med familjen + per. Underbart hotell i ett underbart land. Första gången jag även träffade Chrille ska tilläggas ( 27e.).

Februari 2007 - Kommer hem 13e och resterande månad spenderas festande med elin. Minns många kvällar på vårat älskade Babar (sakna sakna sakna) och många förfester i hennes lägenhet.

Mars 2007: Efter en underbar Karlstadsweekend med tjejerna den 9-10e bestämmer jag och Per oss för att göra slut efter 2 år och 5 månader. Dagarna som var återstod av månaden var jobbiga och fruktansvärt ännu mer jobbiga. Även om beslutet var väldigt rätt är det alltid så svårt. Kåren blev ett av mina favoritställen.

April 2007 - Med sol kommer mer välmående? Kanske. Det blev vår och jag mådde bättre och bättre. Vi hade våran älskade vårkonsert på Hjalmar Bergman-teatern, vilket var en succé. Jag minns framför allt många promenader och mycket prat med Josefine denna månad. Den 27e april - en kväll på Kåren - skulle komma att spela mer roll än jag någonsin trott. Första kvällen jag och Daniel pratade ordentligt. Valborg firades på universitetsområdet med Josse.

Maj 2007 - Jag umgås mycket med Falköping fram tills den 24e och hinner även fylla 19 på den tiden. Minns en underbar förfest hos Potatis som slutade med en otippad utgång + otippad hemgång. Pappa och jag åkte till göteborg på mama mia för femte gången och hade en underbar pappa-dotter-helg. I slutet av månaden roar jag, elin & elin oss med att tok-extra-jobba på ericsson i kumla. HEJA HEJA! Vilket jävla team. Månaden avslutas med en fantastisk bal på Stora hotellet.

Juni 2007 - Min älskade student började närma sig. men innan den KRAMPEN, femte året i rad för Risbergska skolan att vinna denna ärofyllda tävling. Min studentdag och dagarna som var där innan var smått fantastisk! Den 11e bestämmer jag och Sabina oss för att åka till AYIA NAPA - och de låter fånigt, men jag lovar de var ett av mitt livs bästa beslut för den resan var helt fantastisk. Juni var en betydelsefull månad, för midsommar den 22a var nog den bästa & värsta i mitt liv. Tack älskling för att du fortfarande vill ha med mig att göra ;) hihi. 29e åkte jag & Daniel på Takida i motala.

Juli 2007 - Den första, det var vårat datum, det datum jag väntat på alltför länge efter många promenader, många sms och ja.. iaf. jag jobbade i stort sett hela månaden och förutom massa spring upp & ned för gläntvägen/färdemansgatan hände inte så mycket. Hann dock med att få besök av våra kära Ayia-napa-vänner från Norge.

Augusti 2007 - Sjukskriven för virus på balansnerven, hejdå mina pengar! Vi åkte dock till Uppsala, bodde på Hotell och gick på uppsala reggaefestival som var jättehärligt. Uppsala var en jättemysig stad. Den 27e började jag mitt "nya" liv i sthlm och går första dagen på Kulturama. Det har kännts rätt från första början och jag är så glad att jag verkligen vågade bara dra, flytta och lämna Örebro. Även att jag inte lät 33 mil & 2 timmars x2000resa störa.

September - Det vart mkt skövde på helgerna, och mycket vara i skolan hela tiden när jag inte var där. Stockholm kändes lite ensamt, men ändå inte så som jag trott att de skulle vara. Den fjortonde kom Gävleborna till örebro och de blev en jävla utgång. Sen att glömma.

Oktober - Min älskade Lovis dör. Det var hjärtesorg på allvar. Sjätte (lillebror fyllde även 11 då) åker jag och Daniel på takida i skövde, en vecka senare ser jag dom i sthlm igen med sanna - det var alltså min tredje gång på ett år. PUBKVÄLL i skolan var jättebäst och bara ett till bevis på hur bra min klass verkligen är. Bröllop i Karlstad den 26e och sedan ett fantastiskt lov hos Daniel.

November 2007 - Den första blev det vi, officiellt efter att ha "dejtat/träffats/betett oss som ett par" sedan första juli. Samma vecka bestämmer Mamma & lasse sig för att skiljas och om lovis död var hjärtesorg är detta bara tomhet rakt igenom. 15 fantastiska år. Jag hinner även med en kort men intensiv sjukhusvistelse på SÖS i 3 dagar. Dock var 15e novembers bästa datum, våran spelning på BLUE MOON BAR var helt fantastisk. afro 1 B!

December 2007 - Känslofylld månad med den mest både bisarra och mysigaste julen i mitt liv. Underbart att få gå och längta hela månaden efter ett jullov då man får sova 19 lyxiga nätter med sin bästa. Även underbart att få träffa sin älskade kusin man inte sett på ett halvår nästan. Juldagen bjöd på en fantastisk utgång och sparesan till åbo därpå var bara mysigast på året. Nyårsafton i Växjö avslutar året på ett underbart sett och gud.... vad jag ser fram emot 2008.