Sommaren 20006

image984

Jag pratade med Emma imorse på msn, snart är hon ju faktiskt hemma! 10e april är hon på svensk mark med sin Ola igen efter deras tremånaders-resa. Ska bli så fint med en sommar då både hon och Malin är hemma ♥

Tänkte på de i veckan när jag jobbade på KK (karamellkungen) att den sommaren vi tjejer reste till Eskilstuna (bilder över.) och var på Robbie och gick på Liseberg och jobbade dagarna i ända tillsammans var nog den bästa i mitt liv hittils. VILKEN SOMMAR! Det var fest jämt. Det var sjukt, men sant. Fest jämt jämt jämt. Antar att sommaren som kommer inte tenderar att bli så, men lika underbar - de vet jag. Även om läget och livet inte ser ut som då så blir det bra. Det blir bra.

Onda öron

Jag har så förbaskat ont i mina öron!
Jag vet inte hur öroninflammation känns...

någon?

SMS

Hemma igen efter en helt underbar handbollsmatch, aldrig sett något så spännande. Mitt älskade Lindeskolan förlorade dock, 28-31 MEN så bra som de spelade var längesen de gjorde. Iaf så fick jag ett jättesött och härligt SMS av elin för några minuter sedan angående imorgon :




"OKEJ EMMA, Jag vill verkligen att du ska följa med imorgon! Följer du med om du får välja snacks? ;)
Fan livet är underbart, vi är nitton år!...HAHA"

image983

SATC

image982

Tänk att jag aldrig tröttnar. Sex and the city ska börja igen. Och även fast jag har sett alla avsnitt om och om igen så blir jag så glad och jag ska se vartenda igen. Bilden här över är från säsong fyra, när Carrie dumpar Aidan. Kanske det bästa avsnittet, och det sorgligaste.

Fredagsmys

Hemkommen från fjärde och sista dagen på Karamellkungen, jobbat ihop fina pengar den här veckan! Ikväll blir det mys med pappa, ska på Efesos först och sedan på Handboll. Sen ska jag bara hem och vila, är så slut. Imorgon har Sabina lurat ut mig till Satin , den knäppisen ska bjuda mig. JAG SOM INTE SKULLE! Men Dniel ska också ut så jag ska väl inte sitta ensam hemma.





 


VI SKA TILL ROM!

image974

VIIII SKA TILL ROOOOOM! VI SKA TILL ROOOOM!

Jag firade Daniel imorse och hans födelsedagspresent från mig blev en weekendresa. Han fick välja på ROM, Barcelona och Prag. Jag är så glad att de blev ROM för där har ingen av oss varit : ) VI SKA TILL ROOOM!

Daniel 25

image976

Grattis världens bästa på 25årsdagen. ♥
Tänk att man kan älska någon så mycket!


Tvkäll a´Kungsgatan

image971

19.30 Vänner
20.00 So you think you can dance
21.00 Greys Anathomy
22.00 Fråga Olle

Vilken underbar tvkväll det blev! Är själv hemma ikväll, Daniel jobbar natt och jag har fixat och grejjat massa inför hans födelsedag imorgon. Ska fira han imorgon bitti när han jobbat klart : ) Själv har jag jobbat hela dagen, är helt slut. (och nej jag är inte HELT seriöst med "Fråga olle", men jag tröttnar inte på frågor som "Kan man bli gravid att att svälja?" så jag fortsätter glatt att titta och känna mig som fjorton igen.)

Mina pojkar

image966

Daniel och Gustav, mina pojkar! Så fina. Bilden togs igår när vi firade pappa hemma hos Lotta och Gustav. Daniel var Gustavs nya lek-bästis som kunde måla alla olika djur och figurer som han ville. ♥




You´re so amazing

"You came like crashing thunder
breaking through these walls of stone
You came with wide eyed wonder
into all this great unknown
ohoh ohoh


Hush now don't you be afraid
I promise you I'll always stay
I'll never be that far away
I'm right here with you"



Sitter och övar och lyssna på en av de tre låtarna jag ska sjunga på Paulinas bröllop, de är visserligen inte förens i november MEN jag är så kär i aladdin-låten så de blir många gånger om dagen.
"You´re  so amazing" heter den , sen har dom valt  "A moment like this" och " From this moment" . Jättebra och härliga låtar alla tre. Daniel var söt och sa att de lät som jag på orginalet på aladdin-låten från Youtube.


image964

Slödagar

Inte skrivit de sista dagarna, har haft fullt upp med att verkligen bara slöa och vila. Söndagen blev en heldag hos Daniels familj där hans syster fick fira honom eftersom hon missar hans födelsedag på torsdag och igår firade vi min pappa med min släkt - så de har varit mycket släktträffar och god mat senaste tiden. Idag ringde dom från jobbet 09.30 och ville att jag skulle skynda ut till DHL och hoppa in och jobba. Så de gjorde jag. Troligtvis onsdag och torsdag med. TACK för de.



Imorgon kväll ska jag äta sushi med joseflini.
Det blir mysigt. Nu ska jag till morfar. ♥


Ja tack.

image962

Nej jag skulle inte banga den här toksnygga klännigen från
Asos om jag hade pengar. Hade varit perfekt ikväll! Men 28£ är för mkt för mig. Det är sjukt och det gör ont att säga det. MEN jag är så förbannat pank.

men vill ni göra en god gärning.
Släng hit den med snabbaste bud.
Iaf. en strl 34 blir kalas. Tack på förhand!

Rompa mi.




Så var släktkalas hos familjen Lindh/Andersson avklarat. Jag och Linnea (Daniels syster) har lekt lektanter i fyra timmar och jag är trött som tusan nu. Men att sova gick inte, alldeles för mycket koffein i kroppen. Det blev istället att börja tagga inför kvällen , Sabina kommer hit sen och vi går vidare till Moses och hans kompisar innan vi ska ut. Jag har inga stora förväntningar men de är bäst den här kvällen blir bra - för min sista hundring innan lön ryker ikväll. Daniel ringde och sa att de var reggaekväll på backstage, MEN jag tivlar på att jag får med ngn dit. Tyvärr.


Kvällens låt: Rompa mi (Hejja norge!)
Till minne av Ayia Napa , emma & Sabina juni07

image961

KENT 21/3

image956

JA, Kent var lika bra som alltid.
Det var så fruktansvärt mycket högstadieminnen för mig och Fanny! Dock kunde vi inte de nya låtarna från "Tillbaks till samtiden" lika bra som de gamla men de gick fint iaf. Dom spelade ca. 2 timmar och de var många gamla godingar som man fick gåshus av. 747 är oslagbar. Innan konserten satt vi på Indigo med mamma och Micke och drack lite vin. Det var såå mysigt att träffa henne och de är så skönt, att fast vi nästan inte ses alls längre då hon bor i Göteborg så är vi precis lika underbart bra vänner som alltid.  MIN FANNY


Lay me down easy

Jag hitta en text jag skrev ihop 14e juli i somras, och den stämmer så bra. Jag förstår precis vad jag menar och jag minns varenda sommarnatt när jag läser den.



Late night.
He comes over.
He makes my night
and Im so safe when he is near.

Late night,
he´s here.
Lays beside me.
And im safe.
Im safe with you.

I let him hold me,
Lay me down easy.

Sugar dont walk away,
this summer is far from over.

Fanny&Emma

Långfredag.
Daniel är på jobbet, jobbar i stort sett hela helgen. Jag har hela köket fullt med disk och skulle ha sett Daniels match mot Karlsund på Rosta Gärde med Malin men vädret gör att jag bangar. FYFAN, vart tog våren vägen? Igår kväll förfrös vi oss nästan när vi tittade på Forward - Brage på Behrn. Idag blire träffa Elin och senare Josefine innan KENT ikväll. Förövrigt har jag inte sett Fanny sen augusti så de ska bli så himla roligt!


image955
Fanny och jag 16 år, sommaren 2004.

PUSSS&GRATTIS

Världens största PUSS och ett jättegrattis till min älskling som tog sitt efterlängtade C-körkort idag! Han är så otroligt värd det. Och ikväll blire mysmysmys för att fira.


(förövrigt, jag sitter på centralstation och fyfan - de är inte i påsktider man ska hänga här om man är folkskygg.)

Underbara bar

Onsdag kväll i den Kungliga huvudstaden. Planen är för kvällen att dricka ett glas vin med Matilda på Underbara bar på Östgötagatan, vid medborgarplatsen. Ett underbart ställe med supermysig inredning som ni kan se på bilden här under. Jag kände inte för att sitta själv hemma ikväll och likadant kände Tilly så de blir mysigt. Sen blire bara hem och packa för från och med imorgon sover jag i Örebro i 13 nätter . (Hihi.. nästan lika många nätter som jullovet.)


Planerna för lovet ser ut:

Fredag kväll KENT med Fanny
Lördag, påskmiddag hos Daniels familj (Utan daniel dock, som jobbar)
Lördag kväll, Mys hos Sabina + utgång
Torsdagen 27/3 Daniel fyller 25, min oldie!

image954


Hjälplöshet

Hjälplös
Hjälplös
Hjälplös


Jag hatar den känslan, att inte kunna göra någonting. Att inte kunna påverka, förändra eller förbättra. Att se folk runt omkring mig må dåligt och jag kan verkligen inte göra något alls. Jag vill kunna trolla, jag vill kuna få dom att må bra och se dom skratta igen.

Styrka

Örebrofix

Ganska nyvaken, så fint med sovmorgon när solen skiner ute och allt. Ska hjälpa pappa lite i butiken och sedan träffa Josefine, ikväll blir det mys hemma hos Elin A med Elin E och Alva. Imorgon kväll är det PUBKVÄLL på skolan, MPL ordnar (Musikproducenterna) och de brukar alltid vara riktigt lyckat....


image953
(Carro, sabina och Elin A på studenten.)




Min mamma.




image952

Varit hos mamma ikväll, älskade lilla mamma. Snart ska hon & bror min till Thailand, inte jag - såklart. För jag går i skolan. Thailand hade ju suttit fint annars, jo man tackar ja! Sitter i soffan hemma nu och väljer låtar till slutkonserten 20-21/5 på skolan. Det blir grejjer de. De sista jag gör med Afro 1B, helt sjukt. Vart tog året vägen?

hjärta.

Söndagkväll.


Parlamentet
Lösgodis från Pressbyrån
Film
Hemmagjord bakad potatis

Myshelger.

Den här helgen har verkligen varit toppen! Gårdagskvällen blev att vi spenderade på Pacos (daniel bästa kompis erik äger resturangen vid universitetet) och hängde där för att kolla på Melodifestivalen med Erik & Erika. Käkade även lite gott och hade de allmänt skönt. Idag sov vi länge och har sedan åkt hela Örebro runt för att hitta vårskor till mig, hitta tillslut ett par fina, rutiga på Marieberg. Nu blire bakad potatis, mys och ikväll LA. Inc på tv.

På torsdag börjar mitt påsklov.
Det är sköna grejjer de.
Då ska de jobbas!

image951

(Nej, vi vet inte vad som hände - men Eros är inte större än Daniel i verkligheten.)

Kent kent kent.

image950

6 dagar kvar, min tredje konsert med KENT. Alla tre kommer jag ha sett med Fanny.
Det kommer vara lika bra som alltid, lika bra som vanligt - weyweywey!

"Så länge hjärtat mitt slår, så minns jag dig när. Du stack ett hål i min kevlarsjäl."

Lördag

Jag är på toppenhumör idag! Min Josefini har kommit hem från Spanien efter två månader och ska nog hålla sig i Sverige ett litet tag iaf innan hon styr sig mot Köpenhamn. Så dagens planer är att först ta med lillebror på Daniels match på Bern arena för att sedan åka hem till Josse och mysa. Ikväll blir det melodifestivalmys hemma hos oss ♥


Föreställningen igår kväll var lika bra som jag förväntat mig och som alltid så blir jag så slående förvånad över min hemstads utbud på talanger. Jag skulle kunna plocka i stort sett vem som helst av mina gamla klasskompisar eller musikallinjevänner och de skulle med största säkerhet komma in på massa grymma utbildningar i Sthlm eller Gbg. Tex. Kulturama som jag går på. och de betyder inte att Kulturama har låg intagningsnivå utan snarare att alla är så fruktansvärt duktiga i Örebro.



Musikallinjetider

Springer runt och fixar + äter några skedar keso (ush de låter som jag bantar, NEJ!). Ska snart bli hämtad, ikväll blire att se Musiklallinjens HAIR-föreställning. Ska gå med Pappa och Johan. Jag antar att de kommer vara lika bra som alltid och antagligen kommer både jag och johan längta tillbaks till våran tid på musikallinjen. ojojoj, de är exakt två år sen nu vi satte upp RENT. Vilka tider de. ♥

image948
Anton och jag på sista föreställnings-middagen


Minnen

Erbjöd mig att vara "lillebror-vakt" ikväll. Åkte "hem" till Hjärsta och lillebror kommer från träningen senare. De blir att titta på hockey och äta pizza, mys mys.


Men, de är inte helt smärtfritt jag kliver in i det här huset. Även fast två personer lever kvar i det känns det som ett tomt hus. Ett tomt hus som dock är fyllt av minnen. Jag har bott här sedan 8 års ålder, dvs. i elva år och minnena bara sköljer över mig när jag kliver in. Det är jobbigt att ta allt. Senast vi var en familj i det här huset var i somras, men de sista minnena jag har och de jag påminns mest om är sommaren 2007 i det här huset.

Jag hade huset för mig själv nästan hela sommaren då familjen reste och jag jobbade, så då bodde Daniel med mig här. Och de ger mig så mkt härliga minnen, allt var så nytt och jag minns alla varma sommarkvällar som jag väntade på att han skulle komma från fotbollsträningen. Jag mådde så bra och jag var (fortfarande är.) så nykär. Och jag kunde sitta ute och vänta på altanen i bara tröja och kjol, de var så varmt. Jag älskade våra sovmornar, då vi sov länge och vaknade av solen för att sedan äta stor frukost på altanen. För att sedan kanske åka och bada eller bara dega.

De var en underbar sommar och jag önskar, önskar önskar när jag sitter här nu att sommaren som kommer ska bli en bra sommar för min familj trots förändringar och att de ska få vara lika lyckliga som jag kommer vara när jag får bo med mitt hjärta ♥


Allt för kärleken = Ett fattigt liv



image944

Jag är så fruktansvärt trött på att pank! Jag vill bara säga det. Jag måste få förklara hur det känns att faktiskt få bita sig i tungan varje dag för att inte ha råd att köpa sin Morgon-latte på väg till skolan när begäret kommer smygande, att inte kunna köpa en ny roman (läste ut JENNY S förra veckan.. ) när man har en två timmars tågresa framför sig. Och trot eller ej, men det är faktiskt inte de uteblivna klädköpen som är värst när det ekar i plånboken, även fast att jag brukade handla för ex antal tusen i månaden förut. Nej värst är det spontana infallen, a´la -jag behöver den där fikan nu!

Ifall, nu har jag sagt det och eftersom det är självförvållat så kan jag inte klaga mer. Nej, allt för kärleken och dessa förbannade tågresor! Det är SJ som tjänar på detta, att jag blivit kär i en människa 20 mil för långt bort. Men jag ger dom det, de är värt det.

Godnatt Stockholm

"Im not leaving now,
im not gonna leave you
baby ´til you´re satisfied."

Dom orden får avsluta min kväll. Nu är de läsdags i sängen efter att ha övat Stevie Wonder-låtar i sängen. Matilda gick för en halvtimma sen. Mysigt med sällskap. Druckit thee och tittat på Sex and the city. Även något nytt humor-program på ettan, "Godmorgonsoffan" där våran älskade Björn var med och säkerligen var enda behållningen! Imorgon bitti kommer Lotta och Gustav och äta frukost hos mig, så mysigt! Sen går jag i skolan endast 20 minuter!

(förövrigt, larvigt av er. över 40 läsare idag och endast 9 st kunde skriva att dom läst i inlägget under. tssss.)

image942

Heyhey.. 40 besökare.

Jag har 40 ynka besökare om dagen som jag är väldigt stolt över. FÖR jag tycker faktiskt att 40 besökare om dagen är riktigt okej om man tänker på att jag inte har någon inriktning på bloggen utan bara skriver om mitt eget liv (hejja ego-emma!). För jag skriver ju faktiskt mest för att skriva av mig och planen har aldrig varit att ha en "10-000-läsa-blogg". Sådäså.



MEN ibland undrar jag, vilka är dessa 40 personer? Jag har försökt förut och jag gör ett försök igen, de vore kul om ni i detta inlägg bara kommenterade och skrev att ni läst med ert namn : ) De är väl inte så ansträngande? Jag tror nämligen inte att jag har 40 vänner som är intresserade av min blogg..så de måste vara folk jag inte känner också.

och jag lovar, jag kommer inte analysera och tänka "Hm... varför läser den där personen min blogg, hallå?". Jag är ju glad för varenda stackare som tar sig tid att faktiskt läsa och titta in.

Så, tryck bara på kommentar här under.
och skriv ert namn. Ni gör min dag.

image941

greys greys greys

Det är så självklart! (Vad min pojkvän än strider om..) Greys Anothomy är helt klart bästa serien! Just nu iaf. För tillfället ser jag både på de avsnitt från säsong 1 som går 17.25 VARJE dag och de avsnitt från säsong 3 som går klockan 21.00 onsdagar : ) De kan tyckas tråkigt i längden, men gud jag älskar det.

image940

Örebromorgon

Nyvaken i Örebro.
Grötfrukost och en lång dusch.
Insåg att man på fredag får börja ansöka
universitetskurser. WEYWEY, här kommer jag.

image939

(på tal om inget. Frimis för hundra år sen, de tyckte jag var tufft. Himla ståtligt.)

10 mars 2007

Bara en parantes


10 mars
Hur kan ett år ha gått så fort?
Skrämmande.

Det kan inte bli bättre en måndag

Att få komma hem till sin bästa efter tre nätter utan honom,
att få komma till ett hem som verkligen känns hemma,
att få slänga sig i soffan med ett täcke och veta att imorgon är sovmorgon
och avsluta en stressig dag med sushi.

Det kan bara inte bli bättre!




Tattotime

Imorgon smäller det! (lätt överdrift ja..) Men jag ska äntligen fylla i min tatuering som borde ha gjorts för en sisådär fyra månader sen, men de är sjukligt svårt att få tid hos Lisa på Stardust. Har fått höra att de ska vara en "skön känsla" och med tanke på att jag tyckte själva tatueringen var skön stundals kan de bli bra. Dock ska Daniel med, de är tryggast så.

Har fått höra av vissa att de ser ut som på bilden att den sitter på sidan av rumpan, NEJ - säger jag då. Den sitter på höften/byxlinningen/trosktanen. (Här under är den nytagen, augusti 07. Där av kladdet bredvid.)

image935

Reggae baby

På tåget mot Örebro. Ständigt på resande fot? Jotack. Men jag slappnar faktiskt av på tåget, de är vilotid för mig. Helgen har varit galet bra och som jag skrev, jag är så fruktansvärt glad att jag åkte. Tack Malin för allt : ) Skönt att vi ses redan till påsk igen!

Svenska akademin i hörlurarna och jag längtar så mycket till reggaefestivalen i augusti. Jag har mycket jag längtar till, men trots det är jag sjukt tillfreds med situation just nu. Väldigt nöjd över tanken att jobba hela påsklovet som faktiskt kommer redan om 1 ½ vecka. Sjuttsing vad pengar jag behöver.

"Du och jag klarar de ihop,
vägen är lång och bördan är stor.
Men du och jag klarar de ihop,



Bilder

Bilder från hela helgen i Umeå finns på :
popashell.bilddagboken.se

Helg i Umeå

Så var en hel helg i Umeå avklarad. Världens mysigaste! Jag är så glad att jag åkte hit och de har verkligen varit en toppenhelg!


I fredags när jag kom hit var de strålande sol och de stämmer verkligen att de är helt annan luft här, mkt klarare. Kvällen blev mysig och vi satt uppe och snacka jättelänga. Titta på Lets dance och malin bjöd på asgod mat. Igår sov vi ett bra tag och sen kom Marina hit för att vi skulle upp på stan och äta lunch och titta i affärer. Jättemysigt. Marina träffa jag ju verkligen så otroligt sällan.

Vi kom hem från stan sent och de blev att göra oss i ordning på en gång. Sedan blev det att "fara" ( de använder de ordet hela tiden här..) till Frida, malins klassompis där förfest med Melodifestival, singstar och chips väntade. Vi landade till slut på Corrona och de var ett härligt ställe. Dock blev vi inte så sena.Idag har varit största degdagen, vi sov länge och blev i eftermiddags bjudna på lunch hos Marina där vi varit tills nu. Nu blire bara mys och tvtittande innan de blir att åka hem igen till sthlm.



NORRLAND

Nu är jag i Norrland. Närmre bestämt i UMEÅ hos min älskade kusin. Jag var så sne för att jag inte skulle ha ngt att göra på hela dagen efter skolan förens jag skulle åka 20.05 så jag ringde och kolla om de fanns ombokningar till tidigare flyg och de fanns de! Så jag tåg flyget 14.50 och landade en timma senare. Liten och dum som jag är var jag nervös innan resan men de gick bra och jag råkade hamna bredvid en Örebroare . De gick så fort.

Sjukt att man inom loppet av en endaste timme kan förflytta sig enda till Norrland från sthlm, en sträcka som tar 12 timmar med bil. De känns lite skumt när man kliver av. Här är det massa snö och ruskigt kallt. Imorgon blir det att gå på stan med Marina (andra kusinen..) och på kvällen ska vi gå ut. Sen söndag blir deg.

Jag lägger upp bilder imorgon.
De är mysigt att vara här.
HEJJA NORRLAND!

PUSS

Jag är så glad. Världens största PUSS ska min älskling ha för att vi fick beskedet igår - som vi väntat på - att han får sommarjobb 8 veckor i Örebro i sommar. VILKET betyder att vi kommer bo i samma stad i sommar, eller ja, bli sambos och slipper pendla mellan två städer : ) Han kom till mig i sthlm igår kväll och nu idag gör han lite jobbtester här. Så jag sitter ju nu i min lägenhet och har inte och har inte haft en enda lägenhet, trist. För jag får vänta enda tills 15.00 på Daniel. Sen ska jag hem och sälja min klänning.


MÅSTE bara rekomendera om Traderas sida på internet där man kan köpa tågbiljetter på auktion. Imorse fick jag reda på att vi fått biljetter till hallsberg idag för 1 :- styck! är de sjukt eller? Man lägger bara sitt högsta bud, jag la 25 kr och om ingen lägger över så får jag biljetten för 1 kr. De är så de gå till : ) Så tufft. Daniel fick sin biljett igår för 20 kr. Och biljetterna kostar egentligen 150 kr. SWEEET!

image926

(Hittta gammal bild, från nyårsafton 2004 - sjuuukt vad kul vi hade då Elin!)

Framtiden.

Måndag eftermiddag.
Bra dag i skolan. Glad över lag.
Ikväll cykla till hjärsta för att fota
min gamla balklänning som ngn är
intresserad av.


Och så, denna eviga väntan på besked.
Framtidsbesked. Men jag är lugn,
just nu känns allt så lugnt. Min framtid är ljus ♥

Horoskop, ja tack.



Oxen 21/4-20/5

"Månen kastar sitt glittriga sken över ditt ekonomihus och de ser möjligheter att förverkliga några av dina mål. Resor är på gång och en av dessa kommer att betyda mycket för framtiden tillsammans med den du älskar".




image925

Mitt horoskop för Mars månad från "Hennes". Ja jag tänker tro på de , jag blir så glad. De kommer, de kommer..  : )

EH? De var väl lördag igår?

image920





Oj oj oj vilken kväll det blev igår. Eller, ja vilken natt jag fick. Och vilken morgon också. Iaf, förfestade hos Fanny som bor runt Oskarstorget och de var verkligen jättemysigt och trevligt att träffa dom brudarna. Klaras styrdes ganka tidigt och vi drog igång ordentligt från början. EH ja, lite för ordentligt? Hursom, jag slutade hemma i säng
hos en förvånad pojkvän som undrade vad jag gjorde hemma 01.00, men då räckte de för mig.
 

Och idag har jag bara legat i sängen, kollat på Vasaloppet och blivit ilurad massa mat av Daniel som tydligen ska vara bra för att bli av med baksmällan. Nu har jag övat massa, har fyra sånger att lära till veckan som kommer. Ikväll blir det att gå på handboll med pappa och Daniel i idrottshuset, de ska bli jättejätteroligt. Sen imorgon blire storstaden igen. Och på fredag, UMEÅ!



Fyra månader - Första mars 2008

Fyra månader för oss idag.
Sakta men säkert framåt.

min älskling ♥
min bästa.

"A thousand mile seems pretty far, but they got planes and trains and cars. I walk to you if I have no other way."


Fira sabina-lördag

Det spöregnar och jag har absolut inga planer alls innan kl. 19.30 ikväll. Det här lovet börjar ta slut och som vanligt försvinner all tid bara bort alldeles för fort. Men om 2 ½ skolveckor är det påsklov i 1 ½  vecka. Det kommer gå fort. De är föresten samma vecka som Daniel fyller 25 ♥ hihi, jag har bästa presenten till honom.


Igår kväll vart de att hänga i Hjärsta, var hos Mamma och hos Daniels föräldrar. Sedan cykla hem vi och tittade på Mord-Kommisionen. Idag är han i Skara och spelar träningsmatch och jag borde plugga. Ikväll blir det att fira Sabina och sedan styra klaras med tjejerna. Ska bli kul att gå ut. De var ju bara två veckor sen, men iaf.

image917