Sabina, jag och Ms. Maggio












Smack that.

Att börja morgonen med en halvmils promenad från almby till hjärsta i solsken är ganka hurtigt men sjukt härligt! Det är en bra dag. Vi har promenerat och storhandlat, nu spelar Daniel match - jag anser det vara för kallt för att supporta idag. Jag ska städa lite, välja lite kläder tills ikväll och sedan laga mysmat till min fotbollspelare som dyker hem runt 19.00

Ikväll är det i alla fall fest. Tanken var att käka på Efesos med Sabina och hennes kollegor men jag sprar in lite pengar genom att skippa det och går istället på förfest hos Lisen som har massa stockholmare här. Sen kan jag möta upp Sabina och hennes brudar på Klaras. Det blir en bra kväll de här.

Nu gör jag en snabb oldie-spellista på Spotify. Jag behöver komma igång. Den här låten är perfekt :



Nuförtiden.

Jag är ganska hemlighetsfull nuförtiden.
Men det var många överaskningar på jobbet idag.
Det var mycket som gjorde mig glad.

Saker som spelar roll på söndag när jag och Daniel har en liten utflykt att göra. Mer än så säger jag inte, men på söndag kväll vet ni.


Jag och Sabina i onsdags /  "Hej jag heter Emma och ser mesig ut och så ska jag tillägga att min lugg ser smörfet ut."  Påminn mig att aldrig mer vara med på en vimmelbild i hela mitt liv. Jag kan verkligen aldrig lyckas se någorlunda normal ut.

Utmanad

Jag blev utmanad av Elin att lägga upp en bild ur den sjätte bildmappen på datorn och sedan utmana 6 st bloggare till.

Här kommer min bild:
Jag på Sandbergs altan augusti i år


Jag utmanar:
Malmsan
Erik
Josefine
Ania
Maria
Matilda

Back on track

Back in my underbara soffa tillsammans med min underbara sambo. Jag har haft två jättebra dagar!


Gårdagen började med ett möte tillsammans med Elin och en tanti som skulle ge oss lite information och höra våra tankar och idéer. Jag avslöjar inget än.. men snart, snart bara snart. Var barnvakt några timmar på dagen åt min lilla Gustav, vi bakade kladdkaka och bygge koja. Det ni! Tog tåget mot Stockholm vid fyra.

Stannade vid gullmarsplan för att handla lite rödvin och var hemma hos Matilda och Henke runt 19.00. Jag och Tilda var själva några timmar, mös och pratade som vanligt. Det märks så tydligt hur jag behöver min dos av henne med jämna mellanrum. Dock blir dessa mellanrum lite för långa. Men bra mysigt är det att ses.

Idag gick vi upp vid sju och jag följde med och hängde lite på hennes jobb. Efter det tog jag en sushi i Hornstull innan mitt arbetspass började 13.00. Det var så roligt att vara igång igen! Oskar är världens bästa studiotekniker och det är så roligt att jobba med så duktiga människor. Vi pratade nog bort en timma. 



stockholm.

Nu har jag varit i Stockholm några timmar. Det känns jättebra men väldigt konstigt. Kan inte komma ihåg att jag varit här sedan jag flyttade härifrån i Juni. Jag ville ju kliva av när tunnelbanetåget passerade skantull. "Nästa Skanstull..." , det var ju mitt område! Världens finaste söder.

Jag och Matilda sitter i alla fall hemma hos henne. Myser i soffan med lite vin. Vi pratar massa och har även druckit lite rött vin. Imorgon ska jag hänga med henne på hennes jobb. Börjar jobba kl. 13.00 , det ska bli spännande.

ni skulle bara veta.

Mycket spännande telefonsamtal.
Jag är lyrisk.
Måste bara övertala Daniel.
(Ständigt detta övertalande.)

Studentlett? You wish.

Sådärja. Nu är dagen fulländad.
Jag har bölat till sista avsnittet av Greys, säsong fyra.
(ELIN DU ÄR TYST OM FEMTE SÄSONGEN! )




Jag tänkte för att avsluta dagen lägga upp bilder från morgonens studentlett, det är en lektion som vi studenter leder utan lärare (ja, där av namnet Studentlett smartie.) För att citera min kära
vän Elins blogg bestod dagens lektion av att halva gruppen, den manliga halvan, spelade badminton (eller fjädebög) medan jag och Elin blev bjudna på Semla och kaffe av Sarah och Kristin som vi utgör sista delan av gruppen med.

Jag och Elin blev bjudna pga. att , som elin sa, om man lägger ihop våra pengar får man inte ens en halv semla. Det är väl ändå väl beräknat av oss? Jag menar, vi blev ju inte panka förän idag och imorgon är det lön. SM i Ekonomi nästa för mig och Elin? Thats right.

 


Söta Sarah


                                                                                                och söta Kristin
 


Grattis.

Det är kanske läge att säga något om Kronprinsessan Viktorias och Daniel Westlings förlovning som skedde idag och offentligjordes 13.00 (att hovet lade ut ett youtubeklipp där kungafamiljen berättade om förlovningen tycker jag är riktigt roligt) Min Daniel sitter och muttrar i soffan att det är idioti att denna händelse får sådan uppståndelse och så mycket tid i media. HA! Jag tror han är avundsjuk, han vill också ha en prinsessa. Inte en sådan där låtsas-prinsessa som jag. Han är fjantig!

Men som den sanna kärleksnörden jag är kommer jag bara önska dem all lycka till. Jag tycker det är roligt!
 
(Jag tänkte skriva "som den sanna royalist jag är" ... men det skulle väcka sådan debatt. haha. Folk tycker så mycket konstigt.)


Ett skepp kommer lastat...

Jag ska bara berätta en sak jag tycker är bra. Ni kanske inte alls tycker det är intressant men det är bara för att visa min process att uppnå ett av de tre nyårslöftena. (Att börja laga mer ordentlig mat.)



I Icas buffétidningar som man får när man har Icakort så skriver dem om fem kvällsmåltider (och recept till dem såklart) som tillsammans kostar under fyra hundra. Det är roliga och ibland lite ovanliga rätter. Sådant tycker jag är riktigt kul! Så vi har planerat in dessa fem stycken rätter tills nästa vecka. Jag tycker de ska bli riktigt mumsigt!

Såhär ser schemat ut:

Måndag: Pasta med Kyckling, spenat och fetaost.
Tisdag: Köttfärsgratäng med vitkål och curry
Onsdag: Morotspannkaka med purjolök och bacon
Torsdag: Spagetti med röd pesto och lammkorv
Fredag: Fiskgryta med majs och musslor





Sådärja..

SÅDÄRJA! Nu börjar det hända saker. På torsdag åker jag till våran kära huvudstad för att bo en natt hos Matilda. Ska bli jättemysigt! Sen på fredag ska jag jobba fyra timmar och spela in de 13 första avsnitten. PENGAR! Imorgon är det skola och sedan blir det planering på hög nivå med Elin då vi har ett hemligt möte inplanerat 10.00 på torsdag.

Jag fick lite psykbryt imorse. Det blir lite för mycket ibland. Jag tar som vanligt på mig för mycket, eller rättare sagt allt ska ske på samma gång. Extrajobb, skola, utomlands, körkort osv. Allt vill jag fixa nu. Daniel var i alla fall världens goaste och vi satte och tittade igenom allt. Omprioriterade lite för att känna kontroll över vad som sker. Nu känns de så mycket bättre.


(En hemlis med Elin...)


(Och en med Matilda..)

Tarik är ett mååååndagsbarn.

Patetiska jag. 01.42 och jag bloggar.
Men jag kan inte sova. Daniel kan.
Men inte jag.


Jag har spenderat en halvtimma med Greys och sedan har jag gjort en rolig upptäckt. Att min gode vän Tarik Basic har en blogg! Detta är jst sådär jätteroligt för att Tarik råkar vara en av de absolut roligaste människorna jag känner. Det är förövrigt han som förstör min karaktärs möjligheter att växa, men det är en annan historia.

Tarik har slagit vad om att lära sig åtminstonde EN Maggio-låt tills på onsdag kväll. Det blir spännande. Han har gått och vrålat "Jag blev ett mååååååndagsbarn" hela dagen idag. Jag brukar förövrigt sno Tariks brillor, jag tycker själv att jag ser väldigt intelligent ut i dem. Det kan behövas ibland. Som idag t.ex. , då snodde jag dem. Ville ju visa att jag kan vara lika smartie som min kära mor. Tack Tarik för det!

In med er och läs!
Nu ska jag försöka sova.
www.nogg.se/tarik


Mäkta förundrad.



Jag är mäkta förundrad
över hur handbollen kan ge mig sådant adrenalin. Det är en så himla rolig sport! I hur många sporter är det fortfarande spännande när 12 sek återstår av matchen och det skiljer ett mål? Nej, i de flesta matcher är matchen avgjord vid de sista tolv sekunderna, men i handboll kan man faktiskt få in två mål utan problem. Det kräver starkt psyke för att gå på matcher som dagens. Det var nästan onödigt spännande! Jag är ju inte handbollsexpert men det är riktigt häftig stämning i Idrottshuset och näst intill alltid fullsatt. Tufft att lilla Lindesberg drar så mycket folk..

Jag tycker att jag är en ganska rolig flickvän. Jag tycker det mesta är roligt och spännande. I alla fall om det är svensk idrott, utlänsk ger jag inte mycket för. Det beror nog på mitt bristfälliga kunnande. Får jag välja när det gäller sport (varför skulle jag inte få det?) går jag helst på handboll (Lindeskolan), Hockey (Färjestad) eller fotboll (ÖSK eller Hammarby).. men utöver dessa sporter finner jag inga andra sporter särskilt intressanta. Men tre räcker tycker jag. Man ska ju inte överdriva.



Vilken bra dag!?

Vilken dag! Det har varit en bra måndag. Jag kunde ha överlevt utan den första föreläsningen som gav mig panik (milt sagt) men resterande dag har flytit på finfint.

Mamma gjorde mig stolt och höll en mycket bra föreläsning om ledarskap inför min klass på programkvällen. Jag är otroligt glad att hon gjorde det och är mycket stolt över henne. En dag blir jag som hon. Efter det drog pappa med mig på handboll, Lindeskolan mot Drott och det var kanske ingen fröjd för ögat men jag är glad ändå över att Linde vann (trots uselt spel.)

Efter matchen följde pappa med hem till oss och vi tittade på resor. Nu är det iallafall klart att det påskhelgen (12-15e april) antingen blir två nätter i Milano för att se Inter-Palermo eller Barcelona tre nätter för att se Barcelona-Recriativo på Camp Nou. Jag bryr mig inte om vilket : ) jag är bara så lycklig över att få bli bortbjuden, gå på häftig fotboll och kanske se lite vårsol!






Ångest.

Ångest.
Dumförklarar mig själv.


Varför slutade jag? Varför kämpade jag inte? Var det inte allt jag ville? Allt jag någonsin velat? Det som skulle bli den fantastiska framtiden är nu bara det saknade förgångna. Jag kan inte lyssna på vissa låtar. För bara ett år sedan. Fick jag gå tillbaks skulle jag kunna ändra på så mycket.  Pratar med Josefine och hon säger att det inte är för sent..

Men är det inte det precis vad det är? För sent. Jag valde bort.




(Förlåt för detta förvirrade inlägg. Men nu känns de bättre. )


TråkEmma

Ush, trött och hängig. Jag är inge glad alls. Repet var slitigt idag, känns som om jag skrikit sönder mig i fem timmar. Det kan inte vara roligt jämt antar jag. Imorgon ska jag i alla fall upp och träna bort min träningsvärk. Det är lite ensamt ikväll. Jag antar att jag ska krypa i sängs tidigt, läsa några tidningar jag snodde hos papi och sen titta på Greys till jag somnar.

Tills jag har något roligt att säga kan ni kolla det här Justin-klippet "Dick in a box", jag tycker det är roande iaf.



Lite önskningar sådär på morgonen.

Lite Miami Ink på tv, grötfrukost och en förbannad träningsvärk som gör att jag och Sofie bangar att träna idag (hon hade även för ont i halsen). Jag ska jobba några timmar hos papi och sen blir det repa repa repa. Snart spelning. Imorgon behöver jag åka runt med CV:n till sommarjobb även om jag tror att jag redan har ett. Man kan aldrig vara säker.

Imorgon vill jag även att båda Söderbergs fastigheter ska ringa och erbjuda oss en tvåa i stan och att Dubberman i sthlm ska planera in jobb torsdag och fredag denna vecka. Jag vill hinna jobba innan den här månaden är slut. Kan någon fixa allt detta? Det är väl inte att be om för mycket? Eller, när vi ändå är igång. Lite sommar? Lite utomlands? Lite barca igen?


Pics

Jag fick mamis digitalkamera för ett tag sen. Har inte orkat lägga upp bilderna som låg på dem. De var jättegamla gilder och så lite nya från en fest i januari. Här kommer några av dem iaf, lägger upp fler imorgon.


Fanny & jag på vår bal. (Jag gillar bilden, vi ser riktigt lyckliga ut.)









Honey.



Tittar på filmen Honey just nu. En av de bästa filmerna enligt mig. Galen som man är i dansfilmer. Men denna slår allt! Har ni sett lilla Raymond? Världens tuffaste kille, hur söt som helst och grym på hiphop. Blir så kär! När man ser honom önskar man att Daniel var liiiite mörkare så vi kunde få söta mulattbarn - men inte :> haha, skämt åsido men söt är han.
Och Jessika Alba då? Lätt snyggaste amerikanska skådespelerskan enligt mig. En mage to kill for.

Förövrigt, Peder Flood - hur gick de i hockeyn?
Vilket lag ska man hejja på? FFFFFBBBBKKKK!
(6-3 till det älskade hemmalaget, jag säger då det.)

TVI!



Nu åker jag in och träffar den här pinglan. Jag ska bli torterad med hennes uuuuunderbara thailandsminnen.
HA! Kul för henne då. Jag är inte alls avundsjuk. Det är otroligt vackert med snö, slask och minusgrader också.
Jag är inte alls trött på att klä på mig tusentals plagg inna jag går till Ica. Jag blir äcklad bara av tanken på varma kvällar, klarblått vatten, singaöl i solen, och vackra ständer.


Tacka veta svensk vinter.
Tvi.

Helvetes vs. himmelsk träningsvärk

Helvettes träningsvärk är vad jag har idag.
Kom knappt ur sängen (efter 11 timmars sömn!)
Försöker applicera Daniels positiva tänk men de går inte.
"Gud vad bra, då har du ju varit duktig när du träna."





Min favoritsmula Elin..

Oh nu är jag så trött och så glad. Elin har precis gått och vi har myst, ätit massa gott (kex, ostar, tzatsiki och morotsstavar) och druckit vårt favoritvin (jaja, screw min karaktär!). Vi har verkligen haft sådan kvalitetstid som vi ofta hade i höstas. (Lisen vi saknar dig!) Det är fortfarande skrämmande hur man kan vara så lik någon. Rakt igenom, så otroligt lika på alla sätt och på alla plan. Min själsfrände och bästa.

Nu ska jag krypa ned i min säng.
(Jag har nybäddat med gosiga lakan! hihi)
Jag ska sätta på ett avsnitt Greys på datorn
och längta tills Daniel kommer hem imorgon bitti.

(Elin såg du rubriken? hihi. Favorit och smula, vi kan inte bli mer interna än så va?)



Sommarplaner



Tre veckor i sommar är hittils planerade.

Jag ska faktiskt åka utomlands med Sabina (och kanske även Elin E) en vecka. Precis som för två år sedan. Vecka 25 är bokad för oss. Vi kommer ta en sista minuten-resa för att få ned priset. Vi hamnar där vi hamnar : ) Det blir dock inget Ayia Napa denna gången. Kreta skulle sitta fint.

En vecka i början av juni ska jag även ta intensivkurs för körkort. Jag kommer börja köra igen och köra hela våren så jag får ut så mycket av möjligt av de 20 lektioner som ingår i kursen tillsammans med teorin. Här ska de tas körkort!

I slutet av sommaren ska jag och Daniel försöka få till en semester också. Jag tjatar om utomlands (jag vet, ekonomisk optimist men de löser sig efter en sommars jobb) men Daniel tycker vi kan åka någonstans i Sverige också. Vi får väl se vem som är bäst på att övertala? ("Hej jag heter emma och läser till retoriker.")

Fredag tjugonde februari

Storstädning - check
Fika med Sofie - check
Träning - check
Plugg - check



Jag mår så bra! 19.16 en fredag, dagen har varit toppen. Stolt över träningen som gick förvånande bra idag. Skönt att ha pluggat färdigt med Elin och även mysigt med en sofie-fika på Njuta. Jag slipper jobba imorgon vilket innebär att jag har mer tid att träffa Sanna som kom hem från sin fem veckors thailand-resa inatt. (Thailand skulle inte sitta fel nej...)

Nu blir det lite ost och kex, grönsaker med dip och Lets Dance med Elin. Daniel jobbar natt och imorgon har han match. Herregud, karln är ju aldrig hemma. Men imorgon är det våran tur att mysa.


Mysmorgon.

Mysmorgon! Nybakat bröd från vårt lilla bageri. Att vi bara handlat där en gång tidigare vilket var i somras är en skam! Idag ska jag faktiskt träna för första gången på flera veckor (kom i en svacka efter sjukhuset). Ska träna med Sofie och sedan äta lite sushi. Efter det blir det slutplugg med Elin. Och ikväll ska hon och jag ha myskväll. Lets dance, highschoolfilmer och mjukisbyxor. Bara min Elin och jag.





(En söt Elin väntar på lussebullarna)

Ärlighet varar längst, min karaktär varade inte alls.

Jag måste vara ärlig mot dig bloggen. Jag är en ärlig människa. Du minns det här med hälsomånad som jag var så stolt över. Som skulle bevisa att jag hade karaktär. Du minns va? Ja det gick sådär ikväll. SÅDÄR men inte DÅLIGT. Jag har klarat mig bra hittils. Men jag är så svag för Stand up på Harrys och när mina vänner Tarik och Peder skulle dit följde jag med. Men innan hamnade jag i Tariks lägenhet på en slags förfest och den lägenheten vilar det en förbannelse över.

Man liksom måste smaka öl när man hänger där. Men jag lovar, jag tog max 15 klunkar (är det nästan ett glas? nej, jag tar små klunkar). Jag skötte mig mycket bättre än jag brukar. Och nu är klockan dessutom bara 23.21 och jag är redan hemma. Det måste väl kompensera den skedda skadan lite? Jag börjar iaf om imorgon. Nya tag, nya möjligheter.

 
Tarik till vänster, Peder Pedal till höger.
(Dessa män kan verkligen sin retorik, två minuter efter jag nämnt ordet hälsomånad fick dem mig att dricka öl.)

Sovmorgon.

Godmorgon! Oj så fint jag har sovit inatt. Skönt med lite sovmorgon i alla fall. Denna dag bjuder på handledning i skolan inför fördjupningsarbete, lite lunch med Lisen & Elin för att sist fira Daniels pappa som fyller idag. Kvällen med Sabina igår  var jättemysig. Vi åt min kladdkaka och tittade på Greys. Smed även en hel del planer inför sommaren.


Det händer rätt mycket saker nu.
Det tycker jag om.
Händelserikt ska det vara.


Missings.

Nu ska jag äta lunch med min kära sambo, lite senare kommer Elin för intervju-renskrivning. Jag ska även hinna med att göra kokosbollar till kvällen då Sabina dyker upp för Greystittande och lite mys.

Tänkte även poäntera hur glad jag blir om ni kommenterar med namn i kommentarsfältet : ) Det blir så mycket roligare. T.ex. den som skrivit kommentar om Missy Higgins och den personen som kommentera om lyckokick. Känner jag er eller hitta ni hit på något annat sätt? Roligt att folk kommenterar hursom. ♥


(Saknar dessa brudar idag. Sabi får jag ju träffa men Elin och Carro har ju konverterat till den norska kulturen!)


Examinationen.

Det är en bra dag. Helt klart. Examinationen gick jättebra och idag känns nästan kursen intressant. Antar att det är som alltid, när man lärt sig någonting och verkligen kan aplicera dess funktioner/begrepp på situationer det är först då det är givande och intressant. Jag är glad att jag har en så bra klass. Vad vore jag utan min underbara klass i detta ämne?

Det var dock lite komiskt. Vi läser ju om iterkulturell kommunikation och idag handlade frågorna om kulturmöten. Och efter att jag fått svara på min fråga som handlade om Icke verbal kommunikations (dvs. bland annat kroppspråk) funktioner så uppstod ett riktigt kulturmöte, en kulturkrock kan man kalla det!

En klasskompis till mig med ursprung från Romänien och som hänger sig till den katolska kyrkan och dess livsskådning, vi kan kalla honom för Cosmin - frågade mig om jag tycker att det är rätt eller fel med kvinnor som använder sig av mycket kroppspråk. Jag blev lite chockad, jag menar vadå rätt eller fel? Och vad har detta med kön att göra? Han hävdade klart och tydligt att i hans kultur ska kvinnor inte använda sig av kroppspråk och ta för mycket plats, för det är maskulint. Hej&hå. Han hade mycket att säga. Jag blev lite tagen. Så kan det gå i ett kulturmöte.

Jodå satt... (eeee...

Hemma efter en skapligt lång dag i skolan. Mycket diskussioner med de bästa angående morgondagen (sekten + familjen goes one.) De är fler än jag som känner sig lite osäkra. "Hitte på-ämne" är vad det är. Mami ska snart komma, vi ska gå igenom lite saker inflör hennes förläsning som hon ska hålla för min klass ´på måndag. Vi ska även äta sushi : ) Får ju passa på när man bjuds liksom. Sen kommer Elin för lite kvällsplugg och sist Lisen för tee.


Inte vi. Aldrig vi.

Jag tröttnar aldrig på låten här nedanför. Aldrig.
Men ikväll känns det lite sorgligt att lyssna på den.
6 st par jag känner har gjort slut senaste månaden.
Vad är det som händer? Par man alltid trodde skulle vara vid varandras sida.

(Vi får aldrig bli dom.
Det får aldrig vara oss dom pratar om.)


Godnatt.
06.45 ställer jag klockan på.



ikväll.

Några bra saker:

Greys (säsong 5) börjar på onsdag! Kärlek!
Jag får snart jobba och bli rik
Jag får snart besöka Stockholm, det var för längesen.
Den här skitkursen är snart slut. (6 veckor.)


Förövrigt. Om vi skippar de bra sakerna ska jag snart steka ägg. Det blir min kvällsmat för vi har nästan inget hemma. Ikväll på programkvällen insåg vi att meningen med kursen vi läser är att bli mer "medvetna". Och hur fan examineras man i det undrar jag? Det ska bli spännande att se på onsdag. Jag längtar mer och mer tills nästa kurs. Jag ska lyssna på Kanye West nu. Han är lite utav min gud ("Du skall inga andra gudar hava.." hum?)"

Jag ska även titta på den nya, 183 dagar på ettan kl. 20.00, och jag ska banne mig inte alls gräma mig över att jag inte pluggar. För imorgon ska jag inte göra något annat. Så detta får bli en uppladdning.





Idiotplugg.

En idiotplugg-vecka på ingång. Jag är riktigt nervös inför onsdag. Det brukar jag inte vara. Men det här känns inge bra. Examinationen den här gången går till så att dagen innan läggs 15 frågor upp på intranätet, dem ska jag lära mig utantill. Sen på onsdag får jag en enda fråga av dem femton som jag ska svara på inför klassen. Jag kommer alltså inte ha en aning om vilken jag får. Det är inte roligt! Tror nästan jag hellre hade haft salstenta.

Det passar i och för sig bra med pluggvecka, för Daniel jobbar två nätter och två dagar så honom ser man inte mycket av. Nu blire lite gröt-frukost och sen iväg till bibblan för att plugga med Elin.


(Dessa människor ska jag fika med i Forum 13.30! Lyllos mig.)


Fel av mig. BEEP.

Men oh. Skit! Maggio var inte förän 25/2.
Jag som så gärna ville gå på onsdag.

Maggio till Örebro



På onsdag kväll kommer Veronica Maggio till stan! Det är på Frimis hon ska spela. Frimis som förövrigt chockat med riktigt bra artister denna vinter. Jag och Sabina tänkte titta förbi, jag tycker ju att den där Maggio gör riktigt bra musik.

Färjestad.

Denna blogg handlar inte ofta om sport. Men idag måste jag. Färjestad-Frölunda igår 8-1! Helt underbart.


Peder Flood, hur brukar våran diskussion låta? Jo just det, allt handlar om att spela bra hockey och att i slutänden vinna. Och hur går det för Modo? Nej, det går väll sådär ska vi ju säga. Vad är det för problem denna gången? Är ditt argument återigen att Färjestad är ett översponsrat lag som bara köper, köper och köper sig upp i tabellen genom att handla bra spelare för sponsorpengarna?

Må så vara. Men när vi kommit till slutspel så har jag ändå förstått det som att det som betyder mest är att ha skapat sig ett lag som vinner flest matcher, gör flest mål och som tar sig hela vägen. Som även håller år ut och år in, som presterar skapligt jämt. Inte är väl tanken att man ska ha ett fram-och-tillbaka-lag som Modo faktiskt är? Dem kan man ju inte lita på!

17 st Sm-finaler (Modo har 6)
7 st Smguld. (Modo har 2)

(Men visst. Vi kan diskutera mer när säsongen är avslutad och Färjestad har plockat hem guldet. )






Säljes: Schäslong

Så var ännu en helg nästan över. En mycket mycket bra helg. Fredagen var mys, gårdagen ännu mer mys. Vi åt sushiskeppet på East west vilket innebär ett jättestort träskepp med massa olika sorters fisk och skaldjur. SJUKT GOTT! Idag har jag jobbat lite. Soffan har kommit på plats. Och jag och Daniel har även fått en alla hjärtans dag present av papi. Pengar till en hotellnatt + middag. Hur härligt som helst! Tack papi.

Ikväll ska jag och Elin hem till min kära Faster för att göra lite skolintervju. Innan och efter det måste jag plugga. Examination av värsta slaget på onsdag och jag har knappt börjat. Det känns inte sådär jättebra.

Förövrigt: Jag säljer min schäslong! Världens snyggaste och världens skönaste. 2000 kr (1700 kr kompispris!) Den måste bort nu när soffan är på plats. Tyvärr. Den är bara ett år gammal och lite av en kärlek för mig.


Lyckokick?

När jag låg i sjukhussängen var tidningarna mina bästa vänner. Dom räddar alltid. Damernas värld är min favorit (de låter lite nära 40+ , jag vet). I månadens nummer fanns en artikel jag fastnade starkt för. Läs gärna mina tankar kring artikeln, tror många kommer känna igen sig.



Artikeln handlade om hur många i dagens samhälle ständigt är på jakt efter "nästa lyckokick". Jag ska förklara. Det är självklart bra att vi strävar emot lycka och ett lyckligt liv. MEN med dagens högtekologi och enorma utveckling är vi vana att få allt vi vill så snabbt, vi kan aldrig vänta att även detta gäller med lycka. Vi klarar inte av att leva i en gråzons-period utan måste direkt efter kicken börja planera nästa kick. Detta kan tyckas inte så farligt men i längden blir det ett flyktbeteende från vardagen och vi lär oss aldrig att vara nöjda med det vi har.

Detta stämmer så bra in på mig. Nu har vi precis fått våran soffa som jag har längtat efter så länge. Jag har i månader gått och tänkt att "Bara jag får den där soffan så kommer jag vara så lycklig". Och så kom soffan, visst är den fin - men är jag så mycket lyckligare för det? Nej det var ju bara vardagsrummet som blev finare. Så nu är jag genast igång med nästa plan, vår utomlandsresa (inte nog med en, kanske till och med två - en med Daniel&Pappa och en med Sab.) som ska komma och rädda mig från vintern som härjar här utanför. Aldrig är jag nöjd.

Jag tror det är viktigt att kunna ha perioder som inte alls för med sig så många lyckokickar. Jag tror det är viktigt att vara så tillfreds med sin livssituation att man kan hantera dessa "vardagliga" perioderna. Jag har inte kommit dit än. Daniel är absolut där. Han är min realistiska själsfrände. I artikeln står det att vi inte är gjorda för att vara lyckliga mer än korta stunder, istället är det strävan och längtan till lyckan som gör att vi utvecklas och lever vidare.

Det är ju sant och smart. Men ibland önskar jag bara att nu:et var tillräckligt för mig. Man har det ju bra, jag lever ju ett fantastiskt liv. Men jag kommer aldrig på hur bra det är förän idag blir gårdagen och endast ett minne som jag kan hantera genom att tänka "Oh vad bra det var igår". Ständigt på jakt efter ny lycka, aldrig leva i nuet. Jag ska bli bättre.
Jag ska inse att den där soffan, resan eller planen inte kommer förvandla och förändra hela mitt liv.


Lek.

Lekte lite med taaz.com, himlans rolig sida där man laddar upp en bild av sitt ansikte (man måste dra bak allt hår) och kan prova hundratals frisyrer och makeuper i massa färger. Svintufft! Nu hade jag ju en sjukt dålig bild så de blev inget bra.

MEN: Visst är jag lite lik min mor här på dessa`?!




SNÄLLA!



(Snälla Neb&Seb, kan ni inte fråga era vänner om min tröja råkat hamna i en väska som for tillbaks till Varberg eller Stockholm? Jag saknar den!)

Himelskt heta

Detta kan uppfattas stötande, men mitt försvar är att bilden är arrangerad. DOCK tyckte jag att den vart himelskt het. Vi ser ju riktigt intresserade ut av varann jag och Elin! Hihi. Det är dock en sorg för mig att den röda, underbara boleron "försvann" uppe hos Neb&Seb. Mycket märkligt. Men tröjan finns inte kvar. Tyvärr. Det var ju min bästa.


(Notera Herr Flood bakom oss. Mycket underbar min.)


Mysdag.

Underbara dag. Frukosten imorse var super. Vädret är så himla fint och det var riktigt skönt att få strosa lite på stan. Däremot får jag jättepanik över att jag är pank och har redan hittat 10 klädesplagg jag måste ha till vårkollektionen, dock kommer dessa ha försvunnit när mina pengar ramlar in på kontot. Jag är trött på att vara student! (Bara 3,5 år kvar...)

Vi hade bestämt oss för att skippa presenter i år på alla hjärtans dag. Men Daniel ska ju bjuda mig ikväll, precis som imose så jag kunde faktiskt inte låta bli. Köpte en liten present på stan som han får när han kommer hem. Min bästa.

Nu kommer Elin snart. Plugg på en lördag. Det är grejer de.
Ha en underbar dag mina vänner.



Home, sweet Emma är hemma.

Älskling har lagat bakad potatis med min favorit rom-röra. Vi tittar på Lets dance, snart blire lite film. Imorgon bitti frukostbuffé inne i stan och på kvällen restaurang. Behöver jag säga att det är underbart att vara hemma igen?



Hälsomånad.

Här med förklarar jag min hälso-månad SNART påbörjad. Från och med söndag morgon fram tills 15/3 ska jag inte dricka kaffe, inte dricka alkohol och inte äta godis. Detta är först och främst för att rensa kroppen på onyttiga saker vilket jag tror att jag behöver - anledning två är att jag behöver bevisa för mig själv att jag besitter en stark karaktär. Den karaktären har visat sig lite frånvarande senaste tiden men nu ska jag plocka fram den igen.

Reglerna är dessa: Jag får vistas på krogen och på fest. Jag står alltså inte över om det händer något spännande, jag dricker bara ingen alkohol. Detta betyder att jag inte ens får dricka ett glas vin för sällskapets skull. Ingen alkohol alls! Kaffe - där finns det  inte heller några undantag. Inte ens chai-latte är okej. Godis är mer klurigt, jag försöker inte driva bort ett sockerberoeende utan bara dra ned på det. Jag får alltså äta bakverk och chips (vilket jag typ aldrig gör) men inget godis alls. Läsk är inte okej men saft är det. (Jag vet, flummiga regler. men jag bestämmer!)

Jag vill vill vill verkligen klara detta. Jag menar, en månad - vad är det? Egentligen är det inte ett jätteproblem eftersom jag inte har ett starkt beroende av något av dessa saker (om man jämför med t.ex. sushi), speciellt inte alkohol -  men just därför känns det extra onödigt att man lägger så mycket pengar på det. Så here we go. Hälsomånad från och med söndag.





Nästan - back on track.

Ja här händer det saker ska ni veta. Ledsen för dåligt bloggande men det blev visst en till sjukhusrunda.

I onsdags kväll mådde jag sämre än någonsin och fick väldigt hastigt hög feber. Min gode och söta vän Elin följde med mig till akuten igen (efter att jag promt skulle se en halvtimma av lillebrors teater) där fick jag ganska snabbt hjälp, pappa avlöste elin (Daniel jobbade natt) och jag blev sent på kvällen inlagd igen. Laktosteorin är nu nedlagd, likaså är gluten-tjafset. Tack och lov för det. Dock hittar man inget annat heller. Det är skumt och konstigt att kunna ha så svåra smärtor + feber utan att de hittar något. Men jag mår lite bättre och är glad att vara hemma.

Mamma skjutsa hem mig och jag förklarade bestämt att nu ska jag inte ligga inne på sjukhus förän jag får barn. HI! Hon blev lite chockad, hon tyckte det lät som något jag planerar snart. Men jag menade snarare att därför kommer det dröja!


Missy.

Okej det skulle inte bli ett till inlägg innan ikväll.

Men jag läste lite gamla höst-inlägg och hittade en video med Missy Higgins. Och som vanligt börjar jag böla. Hennes skiva är nog en av de bästa jag någonsin hört. Den ger mig en klump i magen, den gör mig både så lycklig och så ledsen. Jag tänker tillbaks på september och oktober. Jag tänker på hur fantastiskt glad jag var att ha lärt känna Lisen, Elin och Anna. Vilken fantastisk klass. Men jag minns även alla nätter jag lyssnade på hennes musik och längtade ihjäl mig efter Daniel. Efter att han skulle flytta hem. Som jag hatade tågresorna!

Men nu gråter jag mest för att jag är så glad över hur bra allt är. Hur bra vi har det och hur sällan jag behöver sakna honom.


Alla hjärtans planer.

På lördag är det alla hjärtans dag. En väldigt komersiell dag kan tyckas. Jag tycker nog så. Men jag kan ändå inte låta bli att tycka att det är lite mysigt. Daniel har planerat årets mys. Jag ska först bli bjuden på frukostbuffé inne i stan, troligtvis på Java eller Clarion. På kvällen ska han även ta med mig till mitt favoritställe och bjuda mig på mat. East west Sushi. Kommer bli en jättebra dag. Han är min bästa han.


Ikväll när Daniel jobbar natt ska jag umgås med mamma och morbror. Vi ska iväg och titta på lillebrors klass när de spelar "Folk och rövare i Kamomilla stad" på Wallerska skolan. Min lilla sötnöt är han! Ska bli roligt att se. Han har ju alltid fått springa på mina tusentals konserter och föreställningar, så snällt har han suttit och tittat fast det troligtvis inte alltid varit roligt alls. Jag däremot kommer bara tycka det är roligt, stolt storasyster.


Inte så synd om mig inte.

Jag ska göra smothie.
Jag ska krypa ned i mitt täcke i soffan.
Njuta av sista kvällen i vår gamla soffa.
Och jag ska vara glad att inte ligga på sjukhus.

Visst låter det bra?
Det är bara det att jag under tiden måste läsa 80 sidor.
Men det är inte så synd om mig, lyssna på låten under. Den ger energi!


Allergitöntar

Okej, så här är läget. Troligtvis är jag laktosintollerant. Säger dom. Jag själv lyssnar helst inte. Och det här kommer låta väldigt elakt. Men jag har alltid tyckt att människor med allergier är bedrövligt jobbiga! Sådana där människor som typ är allergiska mot allt har jag alltid ansett som mongo. Och visst, laktosintolerans är ingen allergi. Men i min hjärna klassas det som en eftersom det ger mig hinder när jag ska välja mat.

Jag generaliserar absolut, men de människor jag har mött har varit nördiga människor, med 22 hästar och 13 kaniner, som är från Fjugesta och som är allergisk mot El, snö, gluten, gräs, djur, kvalster, människor och humor. Visst, någon allergi kan man väl få ha. Men fler än 2 är uteslutet. Jobbiga människor. "Usäkta jag kan inte äta det där, och inte det där, och nej - värm inte i mikrovågsugnen för jag tål inte el."

Jag vill inte bli en allergitönt!

Men vet ni vad? Jag hörde något konstigt häromdagen.
ELIN, min strömstad-elin berättade att i Strömstad (Kanske menade hon även sthlm, för hon har ju bott där med) är det INNE, typ populärt att vara intolerant mot laktos. Att vara lite annorlunda sådär! Jag har aldrig hört något dummare. Men och andra sidan, dom är inte så smarta i strömstad. Dom säger "Sist gång" när dom menar "Förra gången". Har ni hört något så dumt?




(NU tänkte jag skriva, ta mig inte så allvarligt - det är inte personligt menat. Men jag struntar i det, för det är ju hur personligt som helst. Och jag är faktiskt ganska allvarlig. Ja, lite iaf.)

Soffkär.


Imorgon får vi hämta våran efterlängtade soffa. Har spanat in den från Nice jättelänge och nu äntligen blev det av. En tresits med riktigt stor och mysig schäslong. Vi valde mellan den på bilden och en svart och den svarta vann. Passar alldeles utmärkt att den kommer imorgon för på Torsdag kommer Erika hit, gammal högstadiekompis som numera bor i Götet - hon ska visa lite Mary Kay produkter och jag ska bjuda på fika för henne och tre vänner till mig. Blir mysigt.

Men då!

Hemma från lite mer än ett dygn på sjukhuset. Blev inlagd i förrgår natt och efter ett dygns prover och vidriga undersökningar fick jag åka hem 02.30 inatt. Jag vill bara hem, sova hemma - så min snälle morbror skjutsa hem mig. Jag kan ju inte säga att jag är fit for fight men lite bättre är jag nog, dock är utredningen inte klar så det är bara att fortsätta. Skönt att slippa sjukhuset i alla fall. Sängarna, lukterna, rummen - allt ger mig panik.

Precis vaknat. Daniel jobbar tills 17.30, jag ska snart promenera över till mina vänner i det kända huset. Sedan måste jag plugga. Plugga plugga plugga. Inte för det verkar som om jag missat något hittils. Men i alla fall. Någon gång lär väl den här hemska kursen ta fart.



Gårdagen.

Festen igår var hur bra som helst. Trevligt folk, mycket skratt, lite dans och många roliga timmar. Däckade i min säng runt 03.30 efter att ha haft mina nattvandrare över på smörgåsbord. (Zamir och Peder följde mig hem så jag slapp gå ensam och vara rädd. Snällisar) Förfesten med brudarna var riktigt mysig, även om vi bara palla bastun 7 min. hihi.

NU däremot är det inte på topp. Jag har så fruktansvärt ont och tanten på sjukvårdsupplysningen tycker som vanligt att jag ska åka in till akuten. Går det inte över så får det vara det som gäller. Hur mycket jag än hatar och har hemska minnen av akuten.

Årets fest.

Så var Årets fest snart igång. Hej och hå, här börjas det tidigt. Jag ska åka till mami snart och få i mig lite ordentlig lunch. Känns som om det kan vara ett smart drag. Sen droppar tjejerna in runt 15.00 och då är det bastu, mys och drinkblandning. Jag, Elin, Ida från Strömstad/Stockholm, Anna och Jonna - Annas kompis. Runt 18.30 blir det taxi till huset där allt händer (Huset där alla bor) och där väntar alla vi kan tänka oss känna. I stort sett hela klassen + husherrarnas vänner från Stockholm, Värmland och Varberg.


Mys

Moi står för maten ikväll. Fetaostbiffar och råstekt potatis. Myskväll på hög nivå. Bara jag och Daniel. Tror att det kan behövas en lugn kväll inför morgondagen. Har även handlat hem ingredienser för smoothie i blendern till efterätt.


Winx club

(Läs föregående inlägg först.)

Förlåt men tyckte bara det var roligt. De fanns lite svensk-dubbade grejjer på youtube. Jag spelar som sagt Musa, med blått hår. Tänkte ni skulle få se vad det är för typ av serie och som ni ser är det lite "Bratz-inspirerat". Det är riktigt sjukt att tjejerna är skinny-smala och har massa smink och vågade kläder, men det är ju tyvärr det enda som säljer och som barnen vill se.



Dubb dubb dubb.

Men tänk, nu blev jag så lycklig så jag håller på och dör. Helt plötsligt bara går allt bra. Visst är Februari en jävla skitmånad men efter lite roliga telefonsamtal känns allt så bra.


Fick ett samtal från Stockholm idag där min gamla arbetsgivare och studio berättade att jag har 30 avsnitt att dubba fram tills sista mars. Det är av en serie som heter Winx Club som jag inte dubbat på 8 månader och trodde hade lagt ner men tydligen ska de satsas igen. Och det är så roligt för de är min favoritserie att göra! Så nu från mitten av februari till slutet av mars kommer jag vara i Sthlm en hel del torsdagar och fredagar när jag är ledig i skolan och dubba massa! Hur roligt som helst! Det är så himla fina pengar. Har precis ringt Matilda och jag får bo på hennes och Bodas soffa. Det är ju hur bra som helst! Då kan jag och Matilda dessutom planera våran hemlighet inför vintern 2010. WIHO!

Förutom detta så har jag en hel del spelningar framför mig, en rolig fest imorgon, kanske lite mer jobb som växeltelefonist, en utomlandsweekend i mars och dessutom är det vår snart! Vad lätt allt blev!



(Musa heter min karaktär, bruden i blått hår. Så himla bra namn på en seriefigur? nej.)

Sovmorgon

OJ vilken sovmorgon jag tog! Vaknade nyss och klockan är ju faktiskt halv tolv. Det blir brunch på stan med Lisen och Elin. Njuta återigen. ( Det är banne mig ingen variation här inte.) Sedan blire det allmänt fix så som systemet och försök av att hitta en bra inflyttningspresent. Wish us luck. Det är inga lätta killar vi ska köpa till. (Menar inte att de är några tungviktare.. hihi)

Daniel jobbar nu. 06.15 klev han upp, jobbar tills 17.30. Det tar lite tid att vänja sig för mig, det är ju inget vanligt jobb han har. Nej det är ensamma nätter, ensamma mornar, långa dygn och ja - ni fattar. Men jag vänjer mig. Precis som i somras.

Skräckisar

Igår visade trean Hide and Seek och idag Dolt under ytan (vet inte vilket det engelska namnet är). Dvs. trean måste ha något skräckfilmsmaraton, och jag har lyckats hamna framför det båda kvällarna. Dolt under ytan var min favoritfilm när jag var mindre, just för att den är så satans läskig. Har alltid haft svårt för övernaturliga grejer, blir stört rädd!

Till något trevligare så var konserten igår med Hoffmaestro galet bra och jag är så otroligt imponerat över vilket fantastiskt liveband dem faktiskt är. (Fredrik jag vet inte vad du snackar om.. satt du och sov i ett hörn?) Att ha sett dem live gratis känns lite för bra för att vara sant så jag funderar skarpt på att åka och se dem någonstans och faktiskt betala!

Nu blire sovdags.
Imorgon blire fixing inför helgen.


Jorå, lite bilder.

Sitter med Elins minneskort på Eriks dator så jag måste lägga upp massa bilder som jag inte fått. Väljer att publicera dem här istället för att maila mig dem. Nu kan jag bara kopiera dem från bloggen när jag kommer hem till min dator, och så får ju även ni se dem! Så bra!














Lite minnen sådär på onsdagskvällen.


Idag var jag hemma hos Sabina en kortis. Hon har världens gosigaste katter och det är lika tråkigt varje gång att jag aldrig kommer få Daniel att godkänna katt-köp. Hursom diskuterade vi resor, saknade Cypern 2007 och klurade lite på framtida, tänkbara resor. Sabina är ett toppen-ressällskap. Hon är toppen hela hon föresten. 

Tänk att få gå upp på mornarna, äta frukost på balkongen i strålande solsken, promenera ned på stranden i fliflop, spendera hela dagen på stranden, kanske dricka några Corona med lime i värmen tillsammans med några random norrlänningar (som gärnar kallar sig för sjukgymnaster och försöker lappa ihop stukade fötter) och såklart, förfestar på någon balkong och sent framåt natten hamnar ute i vimlet.

Vet inte om man skulle uppskatta allt så som man gjorde två dagar efter studenten. Men lite värme skulle inte sitta fel.











Snart helg.

Veckorna bara springer iväg. Snart helg igen. Lördag, då vankas det storfest! Invigningsfest i huset där alla bor. Sebastian och Sebastian, Erik och Peder i samma hus som Emrik, mitt emot Lisen - en våning under Johan. Hej&hå! Men himlans praktiskt är det att ha vännerna på samma adress. På dagen planerar vi tjejförfest i en relax-lokal i mammas bostadsområde. Bada lite bastu och blanda drinkar innan vi kör igång på allvar.

Själv har jag nyss stått för matlagning, Kräftgryta med ris. Imorgon planerar jag Fetaost-biffar med Råstekt potatis. Jag blev även påmind om att jag har lovat Erik och Peder en trerättersmiddag som inflyttningspresent. Ni får hojta till om datum! (Och nej, som jag sa - inte söndag. Då lovar jag att maten inte blir god. Då är det möjligt att jag serverar bakis-donken. )

Ikväll blir det Hoffmaestro med älskling på Frimis. Ska bli riktigt roligt.





Idag är det inte roligt att träna, NEJ.

Snart träning och jag kan inte minnas när jag senast var såhär omotiverad inför ett pass. Jag är trött och hängig. Ska förhoppningsvis ta prover snart på Sjukan och kolla mina värden. Det fungerar inte att alltid vilja sova! Ganska ohållbart tror jag. Jag fick för mig att imorgon innebar sovmorgon men icke, 09.15 är det som gäller. Och på kvällen blir det Hoffmaestro med Daniel. mycket mycket bra! Jag som till och med fick fribiljetter idag.. (Hon såg nog hur fattig jag är)


Vi är..

Vi är igång.
Vi har ringt det första samtalet.
Vi letar material.
Vi är bäst i världen.

Vi är igång.
(Som en liten avikar ska vi gå på föreläsning med Bert Karlsson om en timma. Kan bli spännande.)


(För att ge er en hint. )

It makes me so happy.

(Jag är så glad så jag spricker. Och jag kommer aldrig någonsin berätta vad som gör mig så glad. Tji fick ni.)


Dagen har varit till stor belåtenhet. Först mysig sovmorgon med Daniel och sedan en skapligt intressant föreläsning, följt av jobbmöte, kvalitetstid med flickorna hos Lisen och sist en liten titt hos Peder och Erik där Erik och jag tog oss en politisk diskussion såhär på kvällskvisten. En mycket sansad sådan ska jag poängtera.

Nu sitter jag i soffan, med ett brett leende på läpparna. Det är inte ofta man gråter av lycka (jag måste ju få retas lite.) Imorgon blir det träning och lite skola. Lisen kläckte en helt fantastisk idé ikväll gällande mig och Elin och vad vi ska sysselsätta oss med utanför skolan den närmsta tiden. En helt briljant idé som ska börja sättas i värket imorgon.



Dokumentären om Leslie.

Måste bara berätta om en dokumentär jag och Daniel tittade på inatt. Det är inte ofta vi hittar något som vi båda gillar men det har berörde verkligen oss båda!



För någon vecka sen såg vi del ett på svt. En dokumentärfilmare (Stefan Borg) har följt en kille från Malmö i fem år. Från han var 14 till 19.
Leslie som han heter är uppväxt i Sofielund som han själv kallar "Malmös största ghetto". Under dessa fem åren får man följa honom i tre delar där han har jätteproblem med skolan, hamnar på fel ställen, åker dit för misshandel och massa dumt - men hela tiden har han en stor dröm att bli rappare. Och trots allt skit som händer så vinner han stora hiphoptävlingar runt om i Sverige och väntar bara på att få bli upptäckt.

De som var så häftigt var att man verkligen fattar tycke för den här killen. Han är så fruktansvärt smart trots alla dumheter han gör. Man fängslas verkligen och vill hela tiden se mer utav honom. I sista delen börjar det gå bra för honom på riktigt och han börjar skriva låtar med Lazee. Vi får se ett klipp från när Leslie är med Lazee på P3-guld galan förra året och hör låten "Rock away."

Det roliga är att både jag och Daniel minns killen som sjöng med Lazee så himla tydligt. Vi satt hemma på Kungsgatan och sa att det var en så himla skön kille! Ganska tufft när man följt en dokumentär, börjar gilla killen skarpt , fascineras av vilka kämparmänniskor där finns och i slutet  inser att man vet vem killen är idag. I april kommer hans soloalbum och det ska bli riktigt kul att höra för han är verkligen grymt bra. Se dokumentären för guds skull på SVT PLAY, den är lätt värd 1,5 timmar!





(Killen i Svart tshirt)

Hoffmaestro till FRIMIS! (40 kr, jag dör!)

Väldigt nöjd kommer jag strax somna. Hitta nyss glädjande information angående att Hoffmaestro ska spela på Frimis på onsdag! Herregud, det är ju ett av mina största favoritband! Valdes (Rickard) som gick med mig på Kulturama gigar ju med dem ibland men tyvärr inte nu på onsdag. Hade varit kul att se/höra honom. Det var längesen. Hursom kostar hela kalaset 40 kr för en fattig student som mig vilket är helt sjukt. Jag skulle betala fem gånger så mycket för att se dem.

Förövrigt har söndagen varit bra. På grund av dålig hals har humöret sviktat men efter att ha kommit hem och landat i soffan, tänt lite ljus och sett en Beck-repris (Jag älskar fyrans brist på söndags-fantasi i tablån) så känns allt genast mycket bättre. Måste ta tag i plugget imorgon, ska även på proffice-möte angående vikariepolen och sist träna. Daniel jobbar första jobbpasset sen i augusti imorgon. 

  


Gårdagen



Så var det söndag igen och jag har jätteont i halsen. Hes och hemsk, sådant man helst inte ska vara när att femtimmars rep ligger framför en. Himlans lägligt.

Hursom helst så var gårdagskvällen väldigt lyckad. Mötte först upp Erik och Elin på Thao, gillade den nya lokalen jättemycket men insåg snabbt att det var 91:ornas nya ställe. Lite trist men absolut ett supermysigt ställe. Vi hann även med Njuta och en flaska rött även där innan jag mötte upp Daniel och Mattias för att styra oss mot Klaras.

Där väntades några timmar av dans och även kära återseeneden. Träffa bland annat Sofie och Tove. Mycket trevligt. Nu på morgonen har vi hjälpt Erik och Erika att flytta 150 meter och nu snart blire pizza.