Volbeat.

Close your eyes baby and lend me your finger
Together we walk out as one
No lonely nights, broken promises or fights will
return anymore

....

Det regnar
Det regnar
Det regnar
Det öser ner

Jag överlever den sista timman med ytterligare en kopp kaffe och lite Volbeat. Planen för kvällen är övningskörning och sedan kommer nog E&E över till oss på ett glas vin. Imorgon äre stort släktkalas i Kumla, det årliga med Daniels släkt, en tillställning på över fyrtio pers. Det bjuds på slovensk mat och söta ungar så det ska bli mysigt ♥ (Nej, jag ska inte äta ungarna.) Senare på kvällen lämnar vi tillställningen båda två för att gå ut. Daniel ska ha "grabb-reunion" och jag ska på Elins "Flytt-kalas". Årets fest kommer det bli! Hon har planerat så : )


(Elin 2006 - en av alla härliga förfester i henne etta)



Ojdå..

(Hihi, det dåliga samvetet kom krypandet. Jag kan inte vara taskig. Han får en låt - världens finaste. Mest uttjatade, men vad gör de? När texten stämmer så skrämmande bra. )

Till min klenis-älskling:




"You're a carousel, you're a wishing well,
And you light me up, when you ring my bell.
You're a mystery, you're from outer space,
You're every minute of my everyday."

Daniels debut..

Jag måste bara berätta om det senaste tillskottet av materialla ting i vårat lilla hem. En spikmatta! Min pappa har fått rejäla rabatter så vi fick en av honom eftersom han visste hur mycket problem jag har med axlar och nacke. Jag har hunnit lega på den 2-3 gånger och har berättat för Daniel att den är riktigt bra fast det gör ganska ont i början..

Igår var det Daniels debut på mattan. Det började med att han såg skräckslagen ut när han fick se "spikarna" på mattan. (Jag vet inte vad han han föreställt sig, men han såg chockad ut att SPIKMATTAN hade SPIKAR). Försiktigt försikt la han sig på mattan. och sen var det kört..

Ett himlans liv av "aj, oh, nej, jag dör". (Överdrift ? Nej) Han låg där på mattan, spänd som en pinne och såg verkligen ut som att han aldrig någonsin gjort något värre. Och visst gör det lite ont, men herregud jag har aldrig trott jag hade en sådan klenis till karl (förlåt älskling..)

När han sen lagt sig i sängen var det ett evigt tjat om att det kändes som om han bränt sig av mattan och så var han tvungen att gå till spegeln för att se om han var röd på ryggen. "Känn Emma, känn, jag kokar ju". Haha, tatuera sig går tydligen hur bra som helst, prata om att göra tjänst nere i Afganistan bland krig & hemsketer går tydligen bra, - men att ligga 6 minuter på en spikmatta det klara han i alla fall inte..

(Vad jag ville ha sagt med det här är oklart, men jag tyckte det var otroligt roligt att jag tydligen har högre smärtgräns än min kära karl. Tro mig, det kommer han få höra.. )
 
 





Make my day.

Helt slut efter att ha sovit ytterst få timmar inatt. Jag får aldrig påsar under ögonen men idag, hujeda mig så det såg ut! Planen är att jag ska cykla till Ladugårdsängen efter jobbet och hämta ut mitt starterkit från Mary Kay. Jag har åtta st klasser inbokade närmsta två veckorna. Det känns så bra och jag är så glad. Ska bli hur roligt som helst! Peppad : )

Regnet öser ner ute och jag antar att man får vara glad för de få soltimmar vi fick igår? Känns som om sommaren är på väg att ta slut. En jobbvecka kvar och sen tre veckors semester. Jag skulle offra mycket för fint väder då. En dag som idag skulle jag nog ge mitt högra ben för en vecka på Kreta igen.


"Nu tar vi dom Spiggan..."

Jag har precis lunchdejtat med Emma och var tvungen att skriva en kortis. För tänk att vissa människor spelar det ingen roll hur länge sen det var man umgicks med, som vi vårt fall ett halvår, det känns ändå alltid precis som vanligt. Det är dock sorgligt att vi ses så sällan när vi har så himla roligt ihop. Annat var det på Risbergskatiden när det var Emma & jag mot världen. För att bli lite intern skulle jag skriva .. "Nu tar vi dom Spiggan.."  Vi var verkligen ute och rände jämt, överallt och ingenstans. Tisdag som lördag, måndag som fredag. Eskilstuna som Örebro. Det var tider det.

Men tyvärr blir det ofast såhär. Man bygger upp liv med varsin gemenskapskrets, jobbar och pluggar på olika ställen och har alldeles för mycket med sitt eget liv. Men nu har vi i alla fall lovat att det inte ska gå ett halvår till nästa gång. ♥


(Eskilstuna för nästan exakt tre år sedan...)

Sunny heart.

Tänk så lättare allt bli med lite sol ute. Jag ska faktiskt luncha med Emma idag, som jag inte tror jag umgåtts med sen Januari så de blir verkligen jättemysigt. Planen är Lilla Örebro.




Och på tal om planer så kommer jag, som tidigare skrivet, åka till Strömstad nästa fredag med lite klassfolk. Jag tar tåget hem till Örebro tisdag morgon. Igår blev det även bestämt att jag, Malin, Matilda och Marina ska åka ut till Sandbergs somamrstuga utanför Nora. Hur mysigt som helst! Jag ska ha Mary Kay klass för dem och så ska vi sova kvar, dricka lite vin och äta ost&kex. Sen på onsdagen stannar nog Matilda i Örebro och då blir det Strömpis : )

Lördagen därpå, dvs. 15/8 har Tarik och Dennis en jättestor fest på hotellet i Vingåker (av alla ställen?). Den ska i alla fall jag och Malin åka på. Temat är seriefigurer/superhjältar och vi har kommit på bästa idén : ) Det blir spännande, gott folk!


(Så himla härlig bild från förra sommaren, Malin & Mohammed en utgång i Augusti)

Recept på en underbar måndagskväll.

Lite oboy (som jag inte druckit på säkert fem år)
Lite Bodybutter från Bodyshop
En varm dusch

En underbar kusin + en goding till sambo
God mat (lagat utav moi...)
James Morrison i bakgrunden.



(Charmen ni ser ligger i släkten.. )


Mårten Terrac



Ett år idag av saknad.
"Its a hell of a party in heaven today".
Hoppas du kan se alla fina minnesannonser idag Mårten.

....

Mulet ute och det roligaste dagen har innehållit hittils var en ostfralla från Klippet. Ni förstår nivån på roandet. Det var med tunga steg jag steg upp ur sängen 07.00 imorse. Jag drömmer mig tillbaks till hotellfrukostarna i Malmö. Lite kaffe och en himla massa godsaker är en bra början på en helt oplanerad - ledig dag med sin bästa. Men och andra sidan, man tjänar ju inte storkovan på semestern - det gör man bara på Länsstyrelsen. Så här sitter jag..

Jag ska luncha med Daniel och hans kollega David sedan. Får även besök av mina kära kusin ikväll som anländer till Örebro från Umeå om 40 minuter. Vilken otrolig lyx att ha henne här hemma i hela fem veckor! Jag dedikerar låten nedan som är en riktig "sommaren-06-dänga" till henne. Min bästa Malin.♥


"Kom Änglar, kom älvor, det börjar bli kallt."

Lars Winnerbäck
Örebro, Conventum Arena
12/12 - 2009

Tack pappa! Världens bästa present.
Som jag längtat. Äntligen får jag och Daniel se vår favorit tillsammans.







(Och ja, i vår familj firar vi namnsdagar. 23/7 var min om ni inte visste det. Pappa missade det inte.)

Min Tilda.

Världens största grattis till världens finaste Matilda som fick sitt älskade drömjobb på Ving och kommer att lämna Sverige kommande vintersäsong för varmare breddgrader. Och nej, som jag tidigare sagt, jag vet ingen som är så rätt för detta jobb och ingen som jag unnar detta så mycket som dig Matilda. Jag ska göra allt som står i min makt för att besöka dig : ) ♥



Pics..

Okej, de vart inte så många. Men ett smakprov i alla fall : ) Resterande finns på facebook.











....

Oj, så dåligt jag har bloggat sista tiden. Anledningen stavas dock SEMESTER! Nu när jag är tillbaks på jobbet imorgon kommer det att bli ännu mer inlägg än vanligt. Vi på Länsstyrelsen har inte överdrivet mycket att göra under semestertider.




Vår semester har i alla fall varit helt fantastisk. Precis så bra som en semester ska vara. Köpenhamn var en klar favorit med massa gamla, mysiga gator, härliga restauranger, tivoli-besök och massa shopping. Sista natten for vi till Göteborg med ett kort stopp i Halmstad där vi hälsade på Daniels gamla klasskompis från Skövde - Peter. I göteborg hälsade vi på Linnea (Daniels sys) vilket har jättemysigt - hade inte sett hennes fina lägenhet än så de var kul.

I fredags efter många timmar i bil anlände vi till Örebro där jag mötte upp ett femtontal brudar hemma hos Elin Annerblom på hennes bakgård. Vin och roliga lekar styrdes flitigt. Hamnade sista timman på Lilla Örebro, vilket är tacksamt som alltid. Igår kväll var det grillfest som gällde hos Daniels jobbarkompis David med flera från brandkåren + respektive. Hur trevligt som helst!

Nu väntar jag på Erika medan jag städar ihjäl mig. Jag bjuder på en bild från fredagen. Semesterbilder kommer ikväll.


Malmoe!

Så var vi framme efter runt 6 timmar i bil. Incheckade på ett rum som är över 50m2 stort. Dvs. mycket större än lägenheten vi bodde i på Kungsgatan förra året. Vad ska vi med så många kvadrat till? : ) Lyxlyx. Vi klagar inte. Ikväll blir det att inleda semesterveckan med lite god mat och kanske något mysigt drink-ställe. Jag har fått en stor crush på Raspberry Fudge (rekomenderas starkt hemma på "Lilla Örebro"). Jag har sett fram emot den här veckan så länge nu och det är så fantastiskt att äntligen vara iväg.


Justja! - Glömde skriva att frukosten serveras till 11.00.
Hur fint är inte det?


Mot Malmö..

Själv hemma och planen är att packa och fixa inför imorgon bitti då vi lämnar Örebro 10.00 för att bege oss mot Malmö.
Daniel jobbar idag och jag har lunchdejtat med Sanna. Mycket trevligt. Rastlösa jag får lite smått panik över att dagen har varit så oplanerad - men nu blev jag inbjuden för lite kvällsfika hos min kära fast så allt känns genast mycket bättre.

Vår balkong har blivit så himla mysig med alla blommor och ljus vi fixade förra veckan. En kväll som denna saknar jag Elin. Jag saknar våra fredagar efter en "hård" skolvecka med Lets Dance-mys och alldeles för mycket ost, kex och vin. Det kommer bli helt underbart att börja skolan första september och träffa alla. Jag tycker vi börjar med en jättefest : )

Nej, nu väntar packningen.
Ville bara uppdatera er.


Resa resa resa

Var tvungen att roa mig med något sista 14 minuterna innan det blir semester. Här kommer en lista om just RESOR:

· När reste du senast?
Med Sabina till Kreta för två veckor sedan

· Vilka länder har du besökt?

Spanien, Grekland, England, Thailand, Mexico,
Tjeckien, Tyskland, Malta, Österike,
Italien, Frankrike,


· Drömresemålet?
Oj, jag vill se så mycket men Usa (NY eller LA) vill jag till.
Bland dem jag har rest till är Rom min favorit.

Ska du resa någonstans i år?
Köpenhamn,
 annars ingen mer utlandsresa planerad
men Strömstad och Malmö blir fint det med.


· Roligaste reseminnet?
Londons alla musikaler, språkresan till Malta med Elin,
dansklasserna i Mexico och Rom med Daniel.


· Tråkigaste reseminnet?
Hemlängtan på Malta. Vår granne på gården spelade
konstant "Lugna favoriter" på högsta volym, vilket inte gjorde
mig gladare.

I dina ögon



Rastlös och har tagit 20 st samtal på 100 minuter. Det är vad jag kallar en lugn fredag. Har suttit på min gamla "Lunarstorm", som inte loggats in på sedan 2006. Gått igenom 100 av mina 700 dagboksinlägg där som jag skrev mellan 13-18 års ålder. Ganska spännande fredagsläsning faktiskt. Jag var faktiskt en ganska klok 15åring, klok men dramatisk. Det är spännande att läsa om alla utlägg kring kärlekar, hemmafester, att gå ut nian, musik jag gillade då och vänner man träffade.



23/10 - 2003 skrev jag:
"Du viskar så lätt i mitt öra.
En ström av lättnad sköljer över mig.
Ord kan göra mycket, men ditt leende gör mer än så.
Fyra ögon & en hundradels natt.
Som stjärndamm i ögat är du min skatt bland andra nätter."


Det är rätt stora ord från en femtonåring, va?


Men..

Och nej, vem tusan orkar med en "Bridget Jones 3" ?



Not easy? Well I know

Konstig dag hittils. Jag blir nervös utav allt kaffe jag hällt i mig och vädret gör mig förvirrad. Det händer mycket just nu, två stora saker som gör mig glad - om allt praktiskt bara löser sig. Tänk att jag aldrig nöjer mig med det lilla, att jag aldrig bara kan "vara". Men jag antar att det måste ses som något positivt ibland. Jag kommer aldrig bli en sådan som fastnar i gamla vanor och mönster, jag vill hela tiden utvecklas och ha nya utmaningar. Prova allt, göra allt, testa allt och försöka allt.  (Men nej, jag är inte helt lätt att leva med..)

Jag vill bara att det ska bli söndag morgon så att vi kan dra iväg med vår lilla hyrbil. Glida igenom Sveriges vackra landskap ner till de skånska vidderna, med massa bra sommarmmusik spelandes på radion och några stopp på vägen för att bada. Min älskling och jag. ♥ Daniel som förövrigt åkt till sin söta mormor och morfar med familjen, jag ville ju med! Men vad gör jag? Jodå, jag jobbar jobbar jobbar. Skulle hellre spendera kvällen i de värmlänska skogarna.





Träningsvärk

Träningsvärk ´of death idag men det är väl precis så det ska vara. Jag ringer runt som en idiot och försöker hitta en vettig bilfirma som inte tar 2400 kr för ett dygns uthyrning (Hertz, för er info). Hur sjuka priser är inte det? Jag vill verkligen inte sätta mig på ett tåg. Jag tycker både det är tråkigt, omysigt och ocharmigt. Framför allt eftersom vi ville kunna styra sista två dagarna efter vädret - ta bilen dit solen är och slå upp tältet. Det blir ju helt klart svårt om man tar tåget.



Kvällen har resulterat i :

Att jag blivit lite småförälskad i Markus Birro (som jag faktiskt aldrig gett en ärlig chans förut..)
Att jag ännu ett år är bitter på mig själv för att jag aldrig varit på Allsång på Skansen..

Att jag än en gång borde utmärkas som Örebro´s rastlösaste människa (lugn kväll? ha! TRÅKIGT!)
Att jag trots all bitterhet/rastlöshet är sjukt nöjd över ett träningspass som kvalar in på topp3 bästa någonsin

Att jag insett - en gång för alla - att firandet av Kronprinsessans födelsedag kan vara höjden av all Idiot-tv på hela året



Im simply the best



Ikväll ska jag ha en "Ta-hand-om-mig-kväll". Planen är simpel. Bada badkar, göra smoothie, lyssna på favorit-musik, ansiktsmask + bodybutter och så massa gamla OC-avsnitt. Men innan det ska jag och Sofie (som jag inte träffat på tusen år) träna träna träna! Allt blir så mycket roligare när Sofie är med så jag är glad att jag övertala henne...

Världens bästa måndag.

Gårdagskvällen igår var hur bra som helst. Daniel fick reda på igår att han fått förlängt på sitt vikariat ett år, de var åtta som sökte och tre som fick så det var himla roligt och en otrolig lättnad! Därför bjöd jag med honom på våran favoritrestaurang - Indigo där vi åt Tabla mixta (en stor tapas-bricka) och drack Singha.

Vid 19.00 tog vi cyklarna ner till O´learys för att se ÖSK spela borta mot Trelleborg. Och det gick ju bra! Inte perfekt någonstans och inga höjdarinsatser men väl behövda tre poäng. Nu ligger ÖSK på sjätte plats och det är endast sex poäng upp till förstaplatsen som Göteborg för tillfället sitter på. Att hamna topp-fem känns absolut inte omöjligt längre. FORZA SVART-VITT!




Promoe och Creperiet

11.35
25 minuter tills lunch med min fina sambo.
Jag planerar projekt övertalning.
Jag vill nämligen äta på Creperiet.
(För er som missat det, bums dit!)

Bjuder på en "lunch-låt".
Den här tröttnar vi väl aldrig på?


Semester 2009

Min semester i år är lite hattig. Jag har lagt veckorna med lite mellanrum. Som ni vet hade jag ju v.27 när jag och Sabi var på Kreta. Nästa vecka, dvs. vecka 30 kommer jag också att ha lite semester. Jag och Daniel ska på minisemester till Köpenhamn två nätter, Malmö två nätter och kanske en natt i Varberg. Sen ska jag hem och jobba hos pappa. Det ska iaf bli väldigt mysigt att åka iväg lite. Vi ska bila ner vilket känns ganska roligt för då kan man ju stanna efter vägen och bada om det skulle vara fint ♥

Sen jobbar jag även vecka 31 och 32 för att sedan vara ledig till skolan börjar första september. Men innan skolan börjar ska jag ju roadtripa till Strömstad med mina favoriter okckså.


....

Bloggtorka några dagar och planen är att jag tänker låta det vara så tills imorgon när jag är back on track på jobbet. Jag är trött, hängig och skulle helst dra ett täcke över mig och stanna där tills regnet har övergått till sol. Mattias har bott hos oss i fyra dagar nu och även om vädret inte blev de bästa har vi hunnit med Marieberg, mat på Lilla Örebro, mysmiddag hemma och massa häng. Synd bara att de verkar som om jag och D har smittat honom..

....SEGIS!

Febrig och ont i halsen. Det bådar inte så jättegott. Jag är beordrad att stanna hemma imorgon av min kära kollega. Jag ska nämligen vara själv i receptionen och då passar det absolut inte att vara sjuk & hemma. Därför kurerar jag mig ikväll och imorgon istället. Men visst är det lite segt. Segt att vara dålig när M är här och segt att förlora pengar..


"Beat it" at Sergels och Centralen.

Bland de absolut tuffaste jag sett. Titta på hela! Mäkta imponerad. VIlken hyllning!



Once a month..

Svensk sommar i ett nötskal och jag har fått sätta på en värmemaskin som står här precis bredvid mig på skrivbordet. Tee/Kaffe och en varm kofta får bli min räddning. Halsen värker och förkylningen är på gång, jag tror bestämt att den skyldige kallas flygplans-AC. Men som sagt, så länge jag jobbar kvittar det. Ytterst tråkigt dock att cykla hit imorse och ännu tråkigare för Mattias att vi inte kunde bjuda på sol, uteservering och lite bad.

MEN! 16.00 ska jag infinna mig på Bodyshop för massage hos Hanna. Det är min nya "Once-a-month-vana". Anser att jag kan lägga 350 kr på massage en gång i månaden istället för att fika upp dem eller äta sushi för allt.


I´ll be there



Den som inte berös kan inte ha mycket känslor. Den här videon är fantastisk och sången är så vacker.

... And I cant wish to be anywere else than here with you.

Daneil sätter ihop nyinköpt byrå till sovrummet
Jag storstädar
Vi har satt nya blommor på balkongen
Tillsammans tvättar vi


De är inte världens roligaste sysslor vi gör men oj så mysigt vi har det. Sådana här kvällar är värda mycket. Det är få kvällarna då vi båda är helt lediga, och även om jag inte sätter storstädning som favoritsysselsättning så älskar jag att gå runt och fixa lite medan jag hör Daniel muttra över Ikeas tusenstals spikar och plåtter. Han är min bästa..

Imorgon kommer Mattias från Skövde. Det ska bli så roligt. Han stannar tills söndag. Så bra! Imorgon jobbar dock Daniel dygn och några timmar ska M vara med D där och kolla in "station". Hur någon nu kan vilja det, men han jobbar ju också som brandman så de är tydligen itntressant. Sen blir det jag som tar med honom och fikar, kanske hyr en film eller liknande? Vi får se. Kul blir det iaf.


Lilla goding.



Sorg
Sorg
Sorg
och saknad.

Give me some lovin..

Är det verkligen ingen som behöver bli av med en tvåa/trea centralt, öster eller centralt väster inom den närmsta tiden?

Min kvadrat : 55m2
Max hyra: 7000

Vi är utav stort intresse för alla förslag ♥



"....This is how it feels to be special"

SÅ var det onsdag redan och tamme tusan, vi har ju faktiskt lite sol! Jag ska snart ut och luncha med papi. Igår bjöd min kära mor och lillebror + hans kompis Markus på mat. Det blev min favorit, baconlindad mozarellakyckling och råstekt potatis. Mycket mysigt. Tittade även lite på Jacksson-turnén som gick på tv. Böla lite till "Shes out of my life" och stängde sedan av. Det blev lite för sorgligt helt enkelt.

Idag bär det av till Ikea och Blomsterlandet efter jobbet. Ska även köra och sedan titta över hos Sanna för en bit mat, hon fyllde nämligen 24 igår. Sen blir det storstädning för fulla muggar. David & Hannes ville ha med mig ut på en öl men jag har insett att det kanske blir alldeles för stressigt.. Vi får se. Jag ska göra vad jag kan : )


En tisdag i sorg.



Det är lite sorg i hjärtat idag. Tråkiga nyheter kom igår kväll angående självmordet vid Sickelsta rastplats förra söndagen och även om det inte var en av mina närmsta kan jag inte släppa det. Vissa människor fastnar i ens minne och vissa tycker man bara om sådär jättemycket från första början. Så var det med denna människa.

Jag promenerade över till Nicolai på lunchen och tände ljus. Jag vet ingen så stämningsfull plats som Nicolai. Jag blev lite knäpp av att vara helt ensam där så jag var tvungen att utnyttja aukustiken. Jag började sjunga lite, eller ja, ganska högt och det är så otroligt maffigt! Haha.. där stod jag och sjöng helt ensam i stora Nicolaikyrkan en tisdag lunch.

Davido

Ska göra reklam för min goda vän, partner in crime och klasskompis David som debuterar som skribent för Ösk:s hemsida. Han har precis lagt upp en mycket bra intervju med Markus Astvalds som jag skrev om i min analys av AIK-matchen. Läs den! Det ska bli roligt att följa Davids verk resterande säsong..

Här har ni intervjun

(David, har skulle jag ha en bild på dig men icke. Du verkar inte vilja finnas på bild för jag har inte en enda..)

Favoriterna.

Bilderna är uppe på Facebook nu men jag väljer ändå att lägga upp mina favoriter här.

(Och ja, jag funderar ordentligt på vad tusen jag gör i ett regnigt Sverige..)













Lite Kreta..

Här kommer bara ett litet smakprov på bilderna från Kreta-veckan. Sabina har bara lagt upp några stycken än så jag får glatt vänta till resten kommer upp på Facebook.





Träning på schemat.

Träning står på schemat idag. Första gången på 1,5 månader och man skulle kunna kalla det en semester-paus. Men nu ska jag komma igång igen. Jag vill bli sådär riktigt riktigt taggad som jag var precis innan jag sluta. Ni får hålla tummarna så kanske det kan gå bra idag. Man märker direkt på min kropp när jag slutat träna men till skillnad från alla andra så går jag ned i vikt när jag inte tränar och inte upp i vikt. Jag jobbar fortfarande mot mitt hemliga viktmål...

Jag är förövrigt sugen på att prova på Pilates i höst. (Ryktena säger att man får sjukt snygg mage av det..)
Men jag vet inte om Friskis har pilates-pass. Sara?


Farmors klänning..

Tittade igenom bilder från gamla elevshower på Entré. Hittade några på mig, främst när jag sjöng. Hittade en där jag hade på mig en klänning jag ärvt av farmor. Min farmor dog när jag var 2 år gammal och det var jättestort att få ärva en så vacker klänning som hon hade haft på lite finare fester. Dock var farmor mindre än mig och den är för liten nu..

Bilden är inge bra men man ser i alla fall lite av klänningen. Den är verkligen hur söt som helst och passade kalasbra för ett 60-talsnummer som detta var.


Hobbyinlägget..

...Bara en liten sammanfattning av gårdagens match.

(Och ja, Daniel ink. fler fotbollsnördar kommer tycka jag är larvig som tror mig kunna något MEN jag tycker de är så roligt så jag bryr mig inte om er. Jag recenserar väl hur många matcher jag vill! )

Matchens överaskning: Att Astvald fick starta och nästan spelade alla 90 minuter. Han gjorde en riktigt bra förstastart-match och jag tror han kan bli en pärla för ÖSK om han bara får fortsätta utveckla sitt spel genom att vara med från start nu. Var även glad att se Pierre från start i AIK - han förtjänar helt klart mer speltid än han tidigare fått. Heja Bengtsson!

Matchens mest imponerande : Gnagets -som alltid - beundransvärda klack. Jag tror dock att Kubanerna & ÖKS:s klacks problem ligger i att den mest består av pubertetskillar som mer låter som gosskörs-sopraner än brölande fotbollssupportrar. AIK har ju mer historia i sin klack och Black Army är ju rent av en livsstil, därför kan dem vara mer sammansjungna, högljudda och framför allt - MÅNGA! 

Matchens status: Som vår bloggande Alvbåge själv skriver så var matchen lite "Mellanmjölkig" och varken bu eller bä. ÖSK hade riktigt fint spel i första halvlek och AIKS mittfält var ju näst intill osynligt. Att dem fick kvittera på en liten fånig frispark kändes surt just efter så bra spel. Andra halvlek var bedrövlig. Bollen tappades hela tiden av ÖSK och nästan inga passningar resulterade i något. Så ja - vi hade en varsin halvlek och därför känns ett poäng rättvist.

Matchens pinsamma: Att somliga i den svartgula klacken hellre spenderar spelminuterna med att slåss med sina EGNA supportrar än att titta på fotbollen. Men de är klart - så dåligt som AIK spela i första var dem väl tvungna att hitta på något. (Vi lär ha en ganska tystlåten och pubertal klack men inte fan slåss vi med våra egna iaf..)


Rainy, lovley day

Sitter på jobbet och tittar ut på regnet.. Det är bra konstigt att jag för 36 timmar sedan var i ett land med 35-graders värme. Dock är det skönt att vara hemma. En vecka räcker för mig. Dock tar det nog bara några dagar innan jag inser att det inte blir bättre än såhär här hemma..

Har bestämt mig för vad jag ska göra med min augusti-lön. Jag ska anmäla mig till Entrés dansklasser. Jag dansade ju där för några år sedan men hann inte med pga. F-linjen och Musikallinjen men nu är jag lite sugen. Som ett komplement till den regelbundna träningen. Antingen satsar jag på "Ragga-klassen" med Jennifer eller Emmas "Show-klass". (Ja, och jag antar att ni förstår att det inte är en klass i hur man RAGGAR - utan såklart är det en dansstil.)


(Hitta en bild på vårt hotell - mer bilder kommer senare..)

M&M-kärlek.

Ingen som du.
Inga som vi.
Ingen kan vara älskad så som du är.
Ingen kan älska så som vi kan.



Jag är töntigt pirrig och känner mig lite sådär nykär. Om ca. 7 minuter kommer min älskling hem. Jag har saknat honom och jag planerar ett pusskrig. Jag ville köpa en fin present åt honom på Kreta men de fanns bara skitsaker (så som t.ex. kreta-får-souvenirer och tändare med nakna kvinnor) så jag köpte massa M&M åt honom.. det är det bästa han vet och unnar sig bara det när han varit utomlands. Har man en student-flickvän får man glädja sig åt det lilla..

Om några timmar ska vi till min kära lilla Gustav-kusin som  jag däremot hittat bra present åt, likaså lillebror. Jag ska prata med mor hans och hitta ett datum när Daniel och jag kan sno med honom till Astrid Lindgrens värld. Hur mysigt som helst ju! Ikväll blir det ÖSK-AIK och allsvensk premiär efter uppehållet. Jag är glad som vanligt och litar fullt på ett nu utvilat och taggat svartvitt lag. 2-1 om ni frågar mig.


Kreta.

Allt jag säger idag är att jag är hemma från en helt underbar och sju-helsikes vecka på Kreta. Vi har haft världens finaste dagar med ett fantastiskt hotell, trevliga människor, varmt i havet, inte ett moln på hela veckan och massa god mat! Vi har tagit över 170 bilder så ni ska nog få se men inte än.. inte än.

Idag är det rehab som gäller efter att ha suttit på en flygplats i Chania hela natten då flyget var försenat. Jag har inte sovit på jättelänge! Dessutom ska jag ha kvalitets-tid med min underbara när han dyker hem från Motala.. ♥