Yiippie yey!

Vet ni vad? Ikväll är det säsongspremiär för Greys! Som jag har längtat! Och som om inte det vore bra nog får jag över en Elin på besök exakt när det börjar. Tee, Elinmys och Greys - kan det bli bättre? Icke.

Nu ska jag cykla över till en mycket gammal men kär vän som ska gifta sig och sjunga lite sånger som hon önskar på sitt bröllop. Tror även jag kommer bli bjuden på lite kycklingsallad. Perfekt när D jobbar natt ju ♥

(Verkar som om onsdagskvällarna blir mina tv-kvällar i höst, eller vad säger du
Malin? En vecka ikväll. )


MOOOVE IT!

Hemma efter en lång dag i skolan men OJ vad jag är nöjd med dagen. Jag började med att försova mig två timmar (hade ingen lektion men ville börja plugga tidigt) men när jag väl kom till skolan var jag otroligt effektiv och fixade talet som skulle skrivas på bara några timmar. Nu är jag hemma, tittar på Greys, ska laga mat åt min fining och sedan ska vi storma vinden och slänga allt som inte ska med till ny adressen.

Imorgon är det en vecka kvar tills vi flyttar och ni kan tänka er att det är mycket som ska göras. MEN innan det ska jag hinna med tenta, en trip till Daniels släkt i Värmland och framförandet av talet på torsdag.

ME LOOOVE!


(VÅÅÅÅR NYA GATA!)

Världens bästa fru... (?)



Idag fyller min älskade kusin
Malin 22 år. De senaste åren har jag inte kunnat fira henne rätt dag då hon befinner sig i Umeå och numera läser till Sjukgymnast. Men snart så, snart (15e oktober) tar jag nattåget till henne och då sjutssing ska de firas!

Hoppas du får en fantastisk dag sötnöt.
Du saknas här hemma.
(Nu är det bara 8 dagar kvar tills premiär.. wiho!)


My beloved..


Jag har precis kommit innanför dörren efter en 40-minuters cykeltur i ösregn och tokstorm. Jag har nu aldrig haft en jobbigare cykeltur! Från Adolfsberg till Almby med cykel bör inte ta längre än 25 minuter men se på tusan, det gjorde det! Hela genom, vartenda klädesplagg på kroppen var dyngsurt. Så nu, efter älsklings varma soppa och en het lång dusch ska jag krypa ned i soffan och se på Idol (webtv, I love it).

Vad vore jag utan min fantastiska sambo en kväll som denna?



Svartvitt hjärta.

Matchstart om två timmar.

Gais - ÖSK

Mitt tips: 1-2

(Målen genom Astvald och Porokara)

 

 

Och ja, jag missar både Idol och ÖSK ikväll.
Tur för mig att webtv finns.


Energiläcka ?

Besviken över att jag inte riktigt hittar min träningsvilja för tillfället. Det är så svårt att komma igång efter att man varit sjuk, vilket jag i och för sig var för två veckor sedan men det kommer så mycket emellan! Skulle ha tränat nu men plugget fick gå före. Det är väl i alla fall en vettig ursäkt? 8-minuters tal väntar på att få hållas, det ska bara skrivas först.

Jag ska ta min fina cykel på en tur till Adolfsberg sen. Måndagsmöte står på schemat och jag längtar efter att få lite energi och motivation. September har varit en riktig energi-läcka på alla plan. Skärpning Iggströmskan!




(Snart premiär för den snyggaste norrlänningen i böndernas historia)


Draft: Sept. 27, 2009

Idag har vi skrivit kontrakt.
Ingen är lyckligare än jag.
7e och 8e oktober går de mesta utav flyttlasset.

Vi har även varit på Handboll.
Precis som förra året är matcherna än riktig tröst i höstmörkret.
Nu blir det tee och mys.


Framför mig ligger och en lång pluggvecka med både examineringstal och hemtenta.


Fancyfriday? Oh no!

Den här fredagskvällen blir inte mer fancy än Storhandling, Pytt i Panna och Idol. Jag lägger all energi på morgondagen som tydligen även kommer innebära bad på Gustavsvik med mina kära klasskamrater. Nu ska jag och min kära krypa till sängs. Nedan bjuder jag på ett av mina favorit-inslag från Idol 2008.



Goda gärningar!

Thank god its friday! Vädret är på topp, likaså mitt humör. Jag har bokat biljett till Umeå (ska åka nattåg för första gången i mitt liv) och ska snart upp på stan för lunch med Chrille som är hemma från storstaden. Jag känner på mig att detta blir en fantastisk fredag...

Imorgon är det It´s så på Conventum och innan det stor fest hos Markus (116 m2, där får vi plats i alla fall!). Jag längtar verkligen efter att få se Millencoling och Promoe. Det kan bara inte bli fel! Trevlig helg mina vänner.
(Och ja, om 2,5 veckor bor vi på ÖÖÖSTER!)



(Haha, jag vara bara tvungen att lägga upp denna fruktansvärt roliga bild. Det är från förra årets It´s så och jag och Elin tyckte vi var asroliga. Vi kände inte dessa killar men de såg så ensamma ut när de satt där och inte pratade med varann. Så på två sek hoppas vi upp i deras knän och poosade framför kameran. Efter lite (för mycket?) vin tyckte vi att dem behövde två snygga brudar. EH? God gärning? De var i chocktillstånd sen.)


Hihi!

Jag ska berätta något roligt för er : ) Något som gör mig så glad att jag bara går runt och myser.



För vet ni vad? Äntligen har var vi hittat en lägenhet. Och inte vilken lägenhet som helst, utan världens underbaraste lägenhet på Öster. En trea på 87m2 i gammal stil, med helt nytt kök, nya golv, öppen spis och badkar. Jag är så lycklig! Läget är perfekt, planlösningen är perfekt, hyran är perfekt och allt är bara så bra.

Jag är en tapetnörd ut i fingerspetsarna och vart helt överlycklig när allt är så fräscht. Jag behöver inte göra något! Lägenheten har till&med diskmaskin! Som det ser ut nu flyttar vi in redan inom de närmsta tre veckorna, detta för att få iväg våran så snabbt som möjligt och slippa dubbelhyrorna.


Storm.

Jodå, jag cyklade 40 minuter till Adolfsberg i storm för att sedan få veta att repet blev inställt. Hur nöjd är man inte då? Inte alls nej. Jag tog min kära cykel och cyklade hemåt igen. Nu glömmer jag det. Låter Daniel laga mysmat, tittar på Idol och sätter på en go ansiktsmask. Nu är det myskväll och nu har helgen börjat.





En pirrig fröken..

Springer runt som ett litet barn och är riktigt pirrig. Gårdagskvällen blev helt fanastisk med massa spännande överaskningar och nu ska snart lite beslut fattas. Sådana där roliga beslut som jag älskar att ta. WIHO!

I eftermiddag kommer våra vänner Stefan och Josefine från Kristinehamn hit. Planen är att käka lite på Lilla Örebro för att sedan se matchen ÖSK-IFK Göteborg på Behrn. Det ska bli jättemysigt att träffa dem och jag är sjukt taggad på match. Efter Kalmar-segern så känns just nu allt möjligt! 2 poäng från tredjeplatsen är vi, när tusan hände det senast?


Yummie.

Har hittat ett nytt stjärnskott. Älskar hennes röst! Denna låt jag publicerar här under är bra men inte den jag gillar mest. "Get on the wagon" är ännu bättre och verkligen min stil. Jag är ju lite soul+country-galen. YUMMIE!



Värdelöst.

Idag är en dag jag gärna skulle kalla värdelös. Men den mogna sidan av mig väljer att kalla den "Mindre bra". Jag var uppe tidig och mötte lite classmates i skolan för inlärning av instuderingsfrågor. Det gick väl okej men jag kan inte påstå att jag har hittat någon riktig drivkraft idag. Jag skyller på vädret. Jag är en riktig väder-människa.

Planen är nu att öva tal inför torsdagens examinering och sedan tentaplugga ihjäl mig. Nästan i alla fall. Regnet öser ner och jag tänker banne mig inte gå utanför dörren. Jag ska dock bjuda min goa sambo på en god middag ikväll. Men förövrigt kan vi väl glömma den här tisdagen? Vi kan sudda ut den ur kalendern.


...

Underbart väder och vad gör jag?
Jo, jag sitter och skriver en text om varför pensionärer
bör skaffa Facebook. (Den borde du läsa farfar!)
Jag kunde definitivt ha det roligare.

 

 


Bästa kvällen

Vilken kväll det blev igår! Världens mysigaste middag med massa gott. Framåt elva rörde jag och Daniel oss till Satin där det var Reggae-kväll med grymt sköna dj:s. Vi mötte upp Nina och Micke och dansade några timmar. När dem rörde sig hemåt (Nina är nästan höggravid, all cred till henne som shaka grymt ändå!) så stannade vi ett tag till bara vi. De var verkligen hur mysigt som helst att vara ute och dansa tillsammans för det gör vi så sällan ♥ Det är ju inte alltför ofta denna stad bjuder upp till reggae därför ville vi ju passa på såklart : )

Nu, Idol-repriser och plugg!
Måste även ut och promenera lite med Mr Ipod, vädret är ju helt fantastiskt!

 

 


En skitunge på Strömpis, en pappa där han hör hemma och en hjälte på planen!

Och på tal om familjen.

Familjenotering 1: Min lillebror berättade för mig igår att han ska till Strömpis imorgon! Förstår ni? Min trettonåriga lillebror (ja, han fyller snart faktiskt!) på Strömpis! Det hålls tydligen ett skumparty för Örebros högstadie-skolor där imorgon. Hur flashigt är inte det? Hölls det sådana flashiga saker på min högstadie-tid? Inte då. Vi nöjdes oss med discon i gymnastik-salen som niorna hade ordnat. (Undrar föresten om man fortfarande dansar i små ringar ? Som på min tid när tjejerna la väskorna i mitten och dansade runt.)


Hursom min bror kommer vara kung på dansgolvet! Kung bland brudarna och kung av hela Strömpis. Jag menar, han har ju mig som syster!


Familjenotering 2: Min kära fader har fått biljetter till säsongspremiären av Elitserien på måndag kväll då mitt Älskade Färjestad möter Skellefteå hemma. Hur bra är inte det? Jo, hur bra som helst. Men det är även hur dåligt som helst att jag har bokat in en klass just denna kväll och inte kan supporta på plats. HEEEEEJA FBK!


Familjenotering 3
: Adolfsberg-Ölme, resultat 1-1. Dagens lättnad!


Och här har ni dem : Männen i mitt liv. Lillebror, pappa, Gustav och Daniel.


Mickis 40 år!

Idag fyller mammas Micke 40 år. ♥ Insåg just att det är väldigt ungt med tanke på att ett flertal av mina klasskompisar och nära vänner börjar närma sig trettiosträcket. Och åldersskillnaden mellan dem och mig ägnar i alla fall inte jag någon tid. Hursom helst. Världens största grattis till Micke!


Denna födelsedag är verkligen perfekt placerad i almenackan för idag är verkligen en dag då jag längtar efter att få vara med familjen. Speciellt lillebror som jag ser alldeles på tok för sällan. Daniel och jag är hembjudna till min kära mor på trerättersmiddag och annat mysigt.  Så nej, jag kan inte spendera denna fantastiska lördag på ett bättre sätt.


Skandalsnack.

Hemma efter många plugg-timmar i Bibliotekets cafeteria har jag nu hamnat i soffan framför Mtv Music Award.



Måste kommentera några rader angående det som hela bloggvärlden säkert redan pratat om. Jag pratar om Kayne West´s skandal-stormning när Taylor Swift håller sitt tacktal på scenen. Jag hade självklart läst om det men uppfattade inte riktigt i artiklarna hur riktigt jävla svinig han faktiskt är.


När Swift har vunnit utmärkelsen som bästa kvinnliga video så rycker West micken ifrån henne och gormar att Beyonces video (som också var nominerad) var "Den bästa genom tiderna", om och om igen. En chockad Taylor får aldrig chans att slutaföra sitt tacktal och den stöttande publiken buar åt West så fort hans namn nämns på scen.


Jag som verkligen alltid har avgudat Kayne West och hans musik blir självklart rätt besviken och tycker detta är så fruktansvärt osnyggt och respektlöst av en artist att göra så mot en annan. Speciellt då han är gammal i gemet och hon är helt ny och självklart är helt galet glad för priset.


Nöjd med sig själv.

Tänka sig, 23.11 och jag är redan hemma! Kvällen har spenderats hos fröken Pettersson för en klass med massa goa tjejer. Det skulle vankas utgång efteråt men jag är faktiskt, för en gångs skull, den som bangar. Mitt huvud är tungt idag och jag behöver mycket kraft och energi för plugg imorgon. Ganska nöjd själv faktiskt!

Nu ska jag snart krypa ned i sängen men min finaste.
Men först - True Blood! Vi är helt galna i den serien!


 


I wont be the lonley one..

Sover över hos mami inatt då Daniel jobbar. Snor lillebrors säng och ska snart krypa ned för att se "En shopoholics bekännelser". Dock har jag inga höga förväntingar om man säger så. Imorgon är första morgonen på länge då jag kan unna mig en riktigt go sovmorgon.

Imorgon kväll händer det grejjer ska ni veta! Då blir vi troligtvis hela åtta stycken tjejer hemma hos Elin som ska ha lite MaryKay-klass. För att sedan övergå till vin, plockmat, umgänge och till sist utgång för de som vill : ) Jag tycker det låter som en utomordentligt bra fredagskväll.


Säger godnatt med en Glasvegas-favorit. ("Daddys gone")


Slottsfrun.

Sitter på slottet och ska jobba lite i garderoben. Det är väldigt speciellt att jobba här. För en sånggalning som mig kan man inte låta bli att utnyttja den fantastiska aukustiken! Jag jobbar i ett av tornen där det säkert är 30 meter i takhöjd! (Okej, det var en ren gissning, men typ!)



På tal om aukustik så har jag inte berättat om mitt dubbpass jag gjorde i Karlskoga i förrgår. Där pratar vi stimulerande arbete! Jag jobbade tre timmar och hann få till sju olika karaktärer. Mat-tant, 7årig pojke, hund, rymdvarelse, robot, bortskämd brat-flicka och lekledare. Jag har alltså inte ett särskilt monotont jobb..

Anledningen till att det blir så många olika roller är för att det blir lite väl dyrt och framför allt opraktiskt att ta in folk för att bara göra en biroll med ca. 30 rader. Därför använder de oss som redan är där. Alla dessa roller kommer finnas i samma serie, fast i olika avsnitt såklart. Jag kan lova att vid sista karaktären var det inte helt lätt att få fram en ny röst. För självklart måste jag anpassa och hitta nya röster för varje person jag spelar.

Hursom, världens bästa jobb är det. 

 
(Min roll Uniqua i serien Backyardigans. Har fortfarande inte klurat ut , efter fyra år, vilken typ av figur hon är.)




....

Precis hemkommen från skolan - en timma i cafeterian resulterade i en kopp kaffe och lite uppdelande av frågor. Helst av allt vill jag ha helg nu. Jag ser fram emot denna helg riktigt mycket. Fredagsmys med massa goa flickor hos Elin + MK-klass och sedan firande av mammas Micke som fyller 40 år på lördag. Det kan inte bli bättre!

Igår kväll bjöds vi till familjen Flodman/Malm som nyss flyttat till världens finaste (nybyggda) lägenhet i Sörbyängen. Även Lisa och Jocke dök förbi för lite kvällste och annat gott. Sådana myskvällar gillas och efterlyses skarpt fler utav. Ikväll blir det att hålla klass hos en tjejkompis lillasyster : ) Jag älskar mitt jobb!


(Min älskling och Victor när han var sisådär 3 månader)


PROOODUKTIV, kallas det!

Underbara, produktiva måndag. Jag har kanske inte vart så plugg-produktiv men jag fixar massa annat. Fick nyss ett samtal från Karlskoga där dem bad mig komma in och dubba imorgon. OCH OJ SÅ GÄRNA JAG GÖR DET! Helt tokbra att denna vecka få kombinera mina båda favoritsysselsättningar - tre klasser inbokade med Mary Kay & ett dubbpass i Karlskoga är inplanerat, det kan ju inte bli bättre!

Jag och Elin har pratat om livet på ett soldäck (i SOLEN!) och druckit kaffe. Även lunchat med hennes bror. Jag ska snart iväg till Adolfsberg för att säga hejdå till Andrea som flyttar till Thailand för nio månader imorgon. Galna flicka! Senare ikväll blir det MK-måndagsmöte.

Jag är glad idag.


(Såhär såg en glad SM-guld-Emma ut i april, Snart börjar min älskade elitserie igen. 24/9, it is!)

Hittade rätt..


Hitta en text som stämde så bra in på allt. Jag behövde den här texten. Jason Mraz och James Morisson är mina räddare idag. Tänk vad en text kan göra. Det enda som saknas nu är en Daniel att krama på. (Imorgon bitti ska jag krama sönder dig älskling)






Are the things that make you blow
Hell, no reason, go on and scream
If you're shocked it's just the fault
Of faulty manufacturing

Everything will be fine
Everything in no time at all
Everything

Några korta om dagen :

Jag vaknade utav solen och var sjukt nöjd över det fina vädret.
(Det tog tjugo minuter så var det grått ute..)


Jag kokade kaffe och fyllde termosen med innan jag promenerade till Biblioteket för plugg med Elin.
(Dock har kaffe ingen bra effekt på plugget om man dricker det på tom mage. Det leder till nervositet.)


Jag är bjuden på söndagsmiddag ikväll i huset där alla bor.
(Vi ska troligtvis äta rådjursstek. Det är spännande mat det.)


ÖSK möter Hammarby idag på söderstadion med start om 52 minuter.
(Jag håller mig såklart uppdaterad via matchrapporten på Na.se)


Jag är en bra människa även om jag inte klarar det här.
(Affirmationer är det enda sättet att hålla mig borta från sammanbrott)

 

 


Min anka/Smula.




Riktig - äkta vänskap är verkligen det finaste som finns.

"Utan dig, ingen mig."


TRÄÄÄÄNA!

Det är helt sjukt vad rastlös man blir av att vara sjuk. Jag kommer på tusentals saker jag hellre skulle göra än att ligga och kolla på fruktansvärt dåliga "Sweet sixteen" på Mtv. Jag har precis läst nya numret utav Stadiums tidning och fick plötsligt ett otroligt träningssug. Jag vill gymma, jag vill dansa, jag vill löpa eller bara stretcha! Herregud, gör mig frisk. Jag vill få träna!

Men visst, det var som Daniel påminde mig om - Det är väldigt lätt att säga att man vill träna när man är sjuk, eftersom det inte finns någon som kan köra iväg en och säga att det bara är att göra det : ) Ingen träning för sjuklingar!

Nej, promenad med I-poden. Det får räcka för mig idag.


(jag nästa månad? haha)

On her way..

Helt klart på bättringsvägen. Jag tog nyss en cykeltur för att känna av läget lite. Ofta upplever jag det som om man mår lite bättre efter en dusch, lite fix och lite makeup. Så var även fallet idag. Jag kunde verkligen inte låta bli att gå ut i det här underbara vädret (Hej kom sommaren nu?). Planen är iaf att sätta på sig en tjockiströja och plugga i trädgården. Jag kanske är optimist, kanske blir det bakslag. Men om man inte provar så..

Jag ska även passa på att göra reklam för min kusin Malins blogg. ( ni vet malin som snart är med på tv en gång i veckan, hihi).
Här hittar ni den


Alle.

Ush, jag gråter och snorar. Jag vet inte om ni läst om dödsfallet på Bali som hände förra torsdagen. En Örebrokille vid namn Alexander "Alle" Sjödin, 25 år, föll ner från en balkong och överlevde inte fallet. Jag har mig vetligen aldrig träffat Alle men jag väldigt många vänner som käner honom väl.

Tragiskt nog kostar det 60 000 kronor att transportera hem Alles döda kropp, något som hans mamma inte har råd med. (Olyckligt nog hade han ingen reseförsäkring) Därför har nu hans vänner startat en minnesfond till hans ära för att få hem honom. Självklart ska han få en värdig begravning hemma i Örebro.

Jag grät nyss för jag pratade med pappa. Jag hade tänkt be honom föra över pengar, kanske bara en hundring. Men min pappa är världens bästa, han hade redan tänkt på det och bestämt sig för att föra över 1000 kr! Tänk om alla vore lika givmilda som min pappa. Tänk om alla som läste om Alle på Na.se kunde föra över en liten slant, då skulle de vara klart på ett KICK! Jag tycker det är en mänslig skyldighet.

(Min teori är att alla som har tillgång till dator på jobbet eller hemma, och på så sätt läser artikeln på na.se har råd med 20 kr.)





Min.

When you think I loved you all I can
Im gonna love you a little bit more.






Tequila någon?

KUL att jag är dunderförkyld och febrig.
KUL att jag måste oroa mig för svininfluensan
KUL att jag förväntade mig en kväll på Satin
KUL att jag nu har överdrivet mycket tid för mitt talskrivande
KUL att Elin och jag delar på allt, även denna skrällinfluensa



Ironin får bli min bästis ikväll då Daniel jobbar. Jag planerar att bli färdig med talet tidigt och sedan tycka synd om mig själv framför Idol.


Officiellt mys.

Jag har tänt ljus i hela lägenheten. Maten står på spisen. Missy Higgins spelas i bakgrunden. Jag väntar bara på att min kära ska komma hem från träningen. Det är officiell myskväll ikväll. Roast på Bern´s på femman är efterlängtat. Jag skriver inget mer ikväll. Jag avslutar med min optimala myslåt, "Nightminds" med MH.


Måndagsglamour.




Hemma och vänder efter några timmar i biblioteket. Termosen var med och så var även matlådan. Jag har skrivit halva talet och ska nu snart cykla mot Måndagsmöte med MK. Jag är taggad och på gång. Är tydligen medbjuden till Satin imorgon kväll på något galej och det kan nog bli kul. Fest igen, undrar ni? Ohja, det är ju ännu universitetets första veckor. Fest all the time.


Ett jobbinlägg

Fick en kommentar här på bloggen där en anonym person ville veta lite mer om mitt jobb som fristående hudvårdskonsult. Jag tänkte lägga upp lite bilder och skriva lite kort bara.


Kort fakta så är mitt arbete som ett eget företagande. Jag är min egen chef och bestämmer helt och hållet hur mycket/lite, när, hur och varför jag jobbar. Detta är fantastiskt och innebär att man i stort sett kan bestämma från månad till månad hur stor inkomst man ska ha. Vill jag ha mycket lön en månad så bokar jag extra många klasser :) Klasserna är alltså hudvård/makeup/spa-klasser som jag håller hemma hos en värdinna + 2-5 gäster. Där visar jag produkter som gästerna självklart provar.

Det brukar vara en jättemysig kväll massa massa skratt. Klassen tar ca. 1,5-2 timmar. Efter det bokar man vanligtvis en uppföljning för varje enskild gäst där man går igenom mer individuellt vad hon har för behov och önskar få ut av hudvård/makeup. Alla klasser och möten är självklart kostnadsfria.

Den tjej som är värdinna får av mig som TACK 200kr att handla valfria produkter för. Något som brukar vara riktigt uppskattat! Vill någon av er vara värdinna för en klass med era vänner så är det bara att skriva här eller maila på
[email protected], det är en underbart kul grej att bjuda tjejerna på och ingen förlorar på något! Självklart finns inga köptvång!


(Lite av produkterna jag har med mig på klass)


(Jag i full dresscode-arbetsklädsel)


(Uppdukning inflör klass)



Här ovan är hudvårdsprodukterna jag använder och har i mitt badrum.
Varje dag = Eyemakeup remover, ansiktstvätt, serumset (dag&natt creme), ansiktsfukt och ögoncreme.
Någon gång i veckan: Microdermanbrasionset (slipar huden, tar bort t.ex. ärr) och ansiktsmask.

Foton för er..

Här kommer en himlans blandning av bilder som jag tömde mobilen på.

(För er vetskap är min söndag underbar: Löpning, ansiktsmask, Ensam mamma söker på tv och snart Daniels underbara mat)


(Daniel med kusin Rebecka på släktkalas)


(Kusinbarn Loke)


(Sötnosisar!)



¨














(Söta lilla Svea och jag gick på stan..)

Pics.

Här kommer lite bilder från en underbar kväll igår. Festen, sällskapet, utgången - allt var tokbra.


(Sjukt nöjd med nya outfiten - klänning, halsduk & örhängen)




















Karaktär? Inte min grej.

Det här med ekonomisk karaktär verkar jobbigt. Jag har liksom syndat idag. 650 kr bara sådär. En -måste-ha-klänning, alkoholinköp, lite assecoarer, halsduk till hösten och kaffe + lunch. MEN HEJ VAD ALLT ÄR DYRT!


(Jaja, jag kommer förhopnningsvis vara snygg ikväll i alla fall. Hellre fattig och snygg, än ful och rik? RIGHT?)


Nästa vecka så är planen som följer : Inge kaffe i skolan (termos ska medtas), inge luncher inne i stan, ingen shopping, inga onödiga inköp. JAG SKA SKA SKA spara pengar nästa vecka för att kompensera denna dag.

 




(Malin - om jag betalar ett privatjetplan kan du flyga hit och fixa mitt hår inför kvällen då? JAG VILL vara sådär fin som bara du kan fixa. Money´s no problem. Haha)


....

Lördag, lediga lördag! Underbara känsla. Nyvaken och har precis ätit frukost med D. Gårdagskvällen var otroligt lyckad, först med middag på Wobbler tillsammans med Nina och Micke för att sedan avsluta kvällen med Inglorious Basterds på bio. Och så bra var den! Riktigt riktigt bra faktiskt. Speciell såklart, men så sevärd.

Ikväll blir det - tänka er - hemmafest! Vi ska bort till Tärnvägen där det är ett sort granngäng som har fester i sina lägenheter. Allihopa : ) Det hela kommer säkert resultera i utgång till sist men planen är i alla fall hemmafest för tillfället. Jag och Elin ska dyka över till Anna lite tidigare och börja hos henne med lite vin.



Regnmys

Vart på Sarahs underbara danspass med massa goa brudar från Uni. Nu ska jag krypa ned i soffan med min älskling. Det är mysigt när regnet smattrar på rutan. Oskyldigt dömd på fyran. Myskväll it is.



The one and only.

Så var terminen igång.

Vi har i första delkursen fått två stora examineringstal-uppgifter att börja klura på, ett redan nästa vecka och ett som ligger dagen före terminens första SALSTENTA! Skönt med både examineringstal och tenta inom loppet av 48 timmar. Jaja, det löser vi med tentakvällar med tee och drösvis med sötsaker - precis som förra hösten. (ANNA och Elin - vi styr upp det här bra eller hur? Förra året var ju en succé)


Dagen idag ska ägnas åt att leverera massa efterlängtade produkter till minakunder och sen lite läsning utav kurslitteraturen som jag KNAPPT införskaffat mig. (Hur är det möjligt?) Framåt sjutiden ska jag möta upp ett gäng brudar för att gå på Saras omtalade Danspass på Friskis. Ska bli jätteroligt!

Jag bjuder på min nya "Signatur-tagg-låt".
(Den peppar mig rejält och ska lyssnas på innan alla kommande klasser)


Precious love

"You´re never gonna have to be alone. Im gonna fix the world up for you"


Min lilla prins.

Skön onsdag. Känner mig dock krasslig och kroppen signalerar att en influensa kanske är på gång. (Jag tänker inte ens nämna ordet SVIN i detta sammanhang, jag är så trött på tjatet!) Jag ska snart promenera över till min lillprins och min faster för att äta lite pizza. Min stora prins är på jobbet. Senare ikväll kommer Elin över för lite filmtittning (En shopoholics bekännelser) och mysumgänge. Vi har ju inte hunnit med det hittils, jag och Smulan.



I will lay down my heart..

Pliéer, isolations, dubbla piruetter, jag måste öva på allt kommande vecka! Jag har inte haft ett rent danspass sedan jag var 16 så visst är jag ringrostig. Inte ringrostig utan RINGROSTIG! Min kropp ville inte dit jag ville men ändå älskar den varje minut. Riktiga uppvärmningar, riktig styrka, riktiga utmaningar och underbara kombinationer.

Det är en utmaning för mig att kasta mig in i något där jag inte känner mig säker. Men man behöver inte vara bäst på allt och jag ska bara göra detta för min egen skull. Jag ska se det som en träningsform och få ut så mycket som möjligt utav lektionerna. Jag får inte jämföra med dem som fortsatt dansa alla dessa år.

Jag bjuder på en mysig låt vi stretchade till ikväll. Nu är det final utav "So you think you can dance" och mys i soffan med tee och lite mackor.


Vilken underbar dag!

Jag är glad idag.
Jag är full av energi idag.
Jag har druckit kaffe med David  (som förövrigt överger oss för "Proffesionellt skrivande, tönt!)



Jag har hunnit hälsat på Kicki, Emma, Jonte, Kristoffer, Bella, Oskarshamn mfl. Det kallas efektivitet!



Jag ska snart äta Hälsotallrick med Elin inan terminens första föreläsning drar igång.
Jag börjar dansa ikväll och behöver enligt Emma (dansläraren) inte vara nervös.
Jag ska även se finalen utav So you think you can dance ikväll, kanske på pitchers?