...

Nu börjar det närma sig. Detta kan bli sista blogginlägget på några dagar. De närmsta dagarna inte kommer vi inte ha internet i lägenheten och att jag ska försöka använda mitt svenska mobilnummer så lite som möjligt. Vi försöker fixa norskt kontantkort och internet så snart som möjligt. Sedan får ni som vill gärna adda mig på SKYPE (Emmaiggstrom är mitt användarnamn) eftersom det är det smidigaste sättet att prata med er där hemma.

Godnatt.
Hejdå Sverige.
Hej Norge.

Kommentarer
Postat av: Sara Green

Hej Emma! :)



Men gud vad kul! Ja då satt vi ju i samma sits ungefär. Hittills har jag bara upplevt Norge som en positiv upplevelse, vi har ju tur som har rätt nära till svenska gränsen så vi handlar ju en del där, eftersom att det mest negativa med Norge är att det är så satans dyrt med mat, fast det visste ni ju. :)



Det krångligaste var troligen i början när man ska fixa alla papper. Det är bäst att göra det snabbt eftersom att det tar ett tag för att fåhem skattekort, personummer och dylikt. Ett bankkonto är bra att upprätta snabbt också.



Vi fick båda jobb relativt snabbt efter att vi börjat söka, jag jobbade de första månaderna på ett café och nu jobbar jag på en klädesubutik på köpcentret här och trivs superbra. När det gäller vänner så har jag kommit bäst överrens med de som har varit i samma situation som mig själv, en del svenskar och norrmän som flyttat hit med sina respektiven för att spela innebandy. Sen får man ju alltid vänner på jobbet. Detta blev kanske lite utsvävande, har lite bråttom, ska kila till jobbet. Men det är bara att lägga in en kommentar om det är någonting särskilt du undrar över, jag bara glädjer mig till att svara. Bara kul. :)



Lycka till med allt!

Kram!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback