Med kärlek.

Vi har det så bra här! Idag har vi haft behagliga 27 grader och legat vid poolen exakt hela dagen. När vi tröttnade på solen promenerade vi ner till stranden för att ta en kaffe+öl+glass på vårt favoritställe. Ikväll har vi provat ett lokalt ställe med riktig marockansk mat (dvs. ingen turistfälla som första kvällen) och nu har vi precis anlänt tillbaks till hotellet. Begreppet vilosemester har verkligen fått en ny innebörd - vi gör verkligen bara det vi känner för här!


Ni skulle dock ha sett oss igår! När vi vaknade så var det, precis som vädergudarna förutspått, dåligt väder. Något som sedan höll i sig i stort sett hela dagen förutom några solglimtor då och då. Så fort vi kunde urskilja ett uns av sol så blev vi helt maniska/excalterade och skyndade ner till poolen för att förhoppningsvis "bättra på brännan" - även det bara skulle ge en marginell skillnad. Men självklart så öppnade sig himlen ironiskt nog och det började regna precis när vi hann när till poolen och vi fick bittert ta med oss handukarna upp igen på rummet. Så höll vi på hela dagen! Kommer ni ihåg den här tvreklamen som utspelar sig på ett midsommarfirande där man flyttar matbordet tio gånger fram och tillbaks, från ute till inne beroende på om det regnar eller om solen skiner? Exakt så löjliga såg vi ut. 


Eftersom vi båda är helt galna i sol och vägrar att komma hem lika likbleka som när vi lämnade Sverige blev vi lyriska imorse när vi upptäckte att det inte fanns ett moln på himlen. Man kan säga att vi milt sagt tagit igen all den sol vi missade igår. Det ska dock påpekas att vi hade en jättebra dag ändå igår - läsa böcker, sova ut, sitta på mysiga caféer och lära känna staden är kvalitetsaktiviteter det också.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback