Världens viktigaste klipp.

Ingen, ingen ingen - får lämna denna sida utan att titta på detta klipp.

För visst är det så att jag stolt kan säga vad jag på söndag ska rösta på, jag ska rösta på Moderaterna. MEN (stort men) ni får rösta på Socialdemokraterna, Kristdemokraterna, Vänsterpartiet eller till och med Kommunistiska partiet - bara ni inte röstar på Sverigedemokraterna.

Om ni inte vet vilka av de andra partierna ni tycker står för vettigast politik så ta ändå ert ansvar och rösta. Rösta på vilket annat parti som helst som ser att alla människor är lika mycket värda. Att alla människor ska ha samma rättigheter och möjligheter i Sverige. Det är så oerhört viktigt att även ni, osäkra, går iväg till vallokalerna och röstar - så att inte SD får tillräckligt mycket mandat att de kommer in i riksdagen.

Det vore ...... Osvenskt! (Titta efter får ni se)


Kommentarer
Postat av: Dio

Att slumpvis rösta på något, enbart för att förhindra någon annan att komma att få komma till tals kan knappast anses demokratiskt försvarbart.



Vad idag ser i Sverige,systematisk förföljning av människor av annan åsikt, är tydligen det rätta sättet att stoppa främlingfientlighet. Att med våld och hot, baserade på fördomar, hindra folk ifrån meningsyttringar är ovärdigt Sverige 2010.

2010-09-16 @ 23:56:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback