Med tarna i sanden..

En liten uppdatering innan vi ska ut pa stan och dricka fruktdrinkar..

Vi anlande alltsa igar till Kota Kinabalu med inrikesplan - resan gick toppen och vi hittade ett toppenhotell direkt. Hotellet ar av kedjan Best Western och ar superfint. Men vet ni? Vi betalar endast 150 kr var per natt. Sjalvklart skulle vi kunna komma ned i 50 kr var per natt om vi valde hostel eller vandrarhem men vi tycker att priset i jamforelse med var vi far ar sa billigt att vi absolut kommer bo kvar har de dagar vi stannar i Kota..

Vi har spenderat dagen ute pa en riktig paradiso. Snorkling, sol, bad, god mat och en lite alltfor rod farg pa axlarna. Nu ikvall ska vi ata nere i hamnen och dricka lite fruktdrinkar. Har i Malaysia serveras knappt nage alkohol alls sa de blir verkligen inga partykvallar har inte! Hihi. Forovrigt kan jag beratta att vara maltider snittar pa runt 20 kr per person! Forstar ni? Om vi ater tre maltider om dagen sa blir det aldrig mer an 60 kr. Det ar helt galet! Och gott ar det ocksa.

Tyvarr for ni inga bilder idag for det verkar inte fungera men jag fixar det imorgon eller i overmorgon! Vi kommer pa sondag att aka vidare inat pa Borneo for lite Trekking, mitt ute i regnskogen - men en till liten uppdatering hinner vi nog med! Tack for kommentarerna pa forra inlagget - mysigt att lasa. (Dock ledsamt att alskade FBK akte ur kvartsfinalen..Sorg sorg sorg!) Om ngn av nagon anledning masta fa tag i oss oss nar vi ar ute pa resande fot sa har vi skaffat ett kontantkort med lokalt nummer som mina foraldrar har. Kikar aven av vanliga numret ngn gang om dagen.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback