Hear you me - Jimmy eat world

SKITDAG, verkligen rakt igenom. Tänk att man faktiskt kan känna på sig vissa dagar när man vaknar att de kommer bli en jobbig/dålig dag. Så var det idag, men antagligen blir det en bättre dag imorgon. De måste de.



image428

Har jobbat några timmar hos pappa men magont fick mig att ta bussen hem igen. Har sovit i soffan i två timmar och ska försöka gå ut och gå snart. Solen skiner faktiskt och jag måste få lite frisk luft. Ser ut som att det blir en Sex-and-the-citykväll i soffan med mamma om inte bio med pappa kanske.


Sjukt udda kväll igår iaf. Josefine väntade besök från en italiensk vän som heter verena. Hon skulle kommit i förrgår men planet blev inställd. Istället fick hon ta ett plan till Oslo och därifrån kunde hon åka bil med några scheiziska killar som skulle till sundsvall! Så sjukt. iaf så skjutsa dom henne till josse och go som josses mamma är så laga hon mat till allihopa! Så vi hade middag för dom. Sen gick vi ut på strömpis eftersom dom var trötta och inte kunde köra vidare. De  var ganska roligt faktiskt : )



"Sometimes  a girl needs a half". / Carrie Bradshaw.

Kommentarer
Postat av: elöööööööööön

sometimes a girl need a.... vad?

2007-04-05 @ 21:18:02
Postat av: elöööööööööön

sometimes a girl need a.... vad?

2007-04-05 @ 21:18:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback